MicroFix repareert
je defecte iMac

Je defecte iMac repareren we vaak binnen enkele dagen. Valt de iMac reparatie nog binnen de fabrieksgarantie? Dan is dit helemaal gratis.

Je iMac bij ons laten repareren geeft veel voordelen, want we zijn door Apple geautoriseerd voor de reparatie van alle Apple producten, dus ook jouw iMac. We gebruiken dan ook enkel en alleen originele Apple iMac onderdelen. Alleen zo behoud je je garantie.

We houden ons daarbij strikt aan de garantieregels die Apple stelt. We testen je iMac daarom met speciale Apple software en volgens de Apple richtlijnen. Zowel voor als na de iMac reparatie.

iMac fabrieksgarantie bij MicroFix

repareren

Tegenwoordig geeft Apple 2 jaar garantie op een iMac. MicroFix is als Authorised Service Provider van Apple een soort verlengstuk van Apple op garantie- en servicegebied. Wij voeren de iMac garantieclaim voor uit. Voor jou en voor Apple.

Valt je iMacreparatie buiten de garantie?  Ook dan repareren we ‘m voor je. We geven je dan van tevoren een prijsopgave. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

MicroFix is het enige bedrijf in Nederland dat Apple iMac garantie en service verleent zonder zelf producten van Apple te verkopen. We hebben er dus belang bij dat we je iMac snel en goed repareren.

Na de iMac reparatie, heb je 3 maanden garantie op het door ons gerepareerde onderdeel. Wel zo prettig.