MicroFix repareert
je defecte iPad

iPad reparatie Leiden Amsterdam Den Haag

Altijd vervelend als je iPad het begeeft. Sommige oorzaken liggen voor de hand: een batterij versleten, een scherm gebroken door een ongelukje of vloeistof er over heen door een ander ongelukje. Maar Microfix staat voor je klaar.

Je defecte iPad repareren we vaak binnen enkele dagen. Valt de iPad reparatie nog binnen de fabrieksgarantie? Dan is dit helemaal gratis.

Je iPad bij Microfix laten repareren geeft veel voordelen, want we zijn door Apple geautoriseerd voor de reparatie van alle Apple producten, dus ook jouw iPad. Wij vinden het natuurlijk geweldig dat wij door Apple geautoriseerd zijn en ons nu erkend Apple Servicepartner mogen noemen, of "Apple Authorised Service Partner" (AASP)

We houden ons daarbij strikt aan de garantieregels die Apple stelt. We testen je iPad daarom met speciale Apple software en volgens de Apple richtlijnen. Zowel voor als na de reparatie.

iPad fabrieksgarantie bij MicroFix

Tegenwoordig geeft Apple 2 jaar garantie op iPads. MicroFix is als Authorised Service Provider van Apple een soort verlengstuk van Apple op garantie- en servicegebied. Wij voeren de garantieclaim voor  je uit. Voor jou en voor Apple.

Valt je reparatie buiten de garantie?  Ook dan repareren we ‘m voor je. We geven je dan van tevoren een prijsopgave. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

MicroFix is het enige bedrijf in Nederland dat Apple garantie en service verleent zonder zelf producten van Apple te verkopen. We hebben er dus belang bij dat we je iPad snel en goed repareren.

Na de iPad reparatie, heb je 3 maanden garantie op het door ons gerepareerde onderdeel. Wel zo prettig.

iPad reparatie Leiden Amsterdam Den Haag

- iPad reparatie Leiden
- iPad reparatie Amsterdam-West
- iPad reparatie Amsterdam-Zuidoost
- iPad reparatie Den Haag. Begin 2021 openen we onze nieuwe vestiging in Den Haag
- iPad reparatie scherm vervangen