Reparatie aanmelden of afspraak maken
Menu

iPad

MicroFix repareert
je defecte iPad

iPad reparatie Leiden, Amsterdam, Den Haag

iPad reparatie, iPad scherm reparatie. iPad Apple garantie.

Altijd vervelend als je iPad het begeeft. Sommige oorzaken liggen voor de hand: een batterij versleten, een scherm gebroken door een ongelukje of vloeistof er over heen door een ander ongelukje. Maar MicroFix staat voor je klaar.

Je defecte iPad repareren we vaak binnen enkele dagen. Valt je iPad-reparatie nog binnen de Apple garantie periode? Dan is dit helemaal gratis.

Je iPad bij MicroFix laten repareren geeft veel voordelen, want we zijn door Apple geautoriseerd voor de reparatie van alle Apple producten, dus ook jouw iPad. Wij vinden het natuurlijk geweldig dat wij door Apple geautoriseerd zijn en ons nu erkend Apple Servicepartner mogen noemen, of “Apple Authorised Service Partner” (AASP)

We houden ons daarbij strikt aan de garantieregels die Apple stelt. We testen je iPad daarom met speciale Apple software en volgens de Apple richtlijnen. Zowel voor als na de reparatie.

iPad Apple garantie door MicroFix

Tegenwoordig geeft Apple 2 jaar garantie op iPads. MicroFix is als Authorised Service Provider van Apple een soort verlengstuk van Apple op garantie- en servicegebied. Wij voeren de garantieclaim voor  je uit. Voor jou en voor Apple.

Valt je reparatie buiten de Apple garantie?  Ook dan repareren we je iPad voor je. We geven je dan van tevoren een prijsopgave. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

MicroFix is het enige bedrijf in Nederland dat Apple garantie en service verleent zonder zelf producten van Apple te verkopen. We hebben er dus belang bij dat we je iPad snel en goed repareren.

Na je iPad-reparatie, heb je 3 maanden garantie op het door ons gerepareerde onderdeel. Wel zo prettig.

Zie ook:

iPad reparatie Amsterdam
iPad reparatie Den Haag
iPad reparatie Rotterdam
iPad reparatie scherm vervangen
MacBook Air reparatie
MacBook Air batterij vervangen