iPad

MicroFix repareert
je defecte iPad

iPad-reparatie Leiden, Amsterdam

iPad-reparatie, iPad-schermreparatie, iPad Apple-garantie.

Altijd vervelend als je iPad het begeeft. Sommige oorzaken liggen voor de hand: een batterij versleten, een scherm gebroken of een kop koffie eroverheen. Maar geen paniek, MicroFix staat voor je klaar.

Je defecte iPad repareren we vaak binnen enkele dagen. Valt je iPad-reparatie nog binnen de Apple-garantie? Dan is dit helemaal gratis.

Je iPad bij MicroFix laten repareren geeft veel voordeel, want we zijn door Apple geautoriseerd voor de reparatie van alle Apple-producten, dus ook jouw iPad. Wij vinden het natuurlijk geweldig dat wij ons erkend Apple Servicepartner mogen noemen, oftewel ‘Apple Authorised Service Partner’ (AASP).

We houden ons daarbij aan de garantieregels die Apple stelt. We testen je iPad daarom met speciale Apple-software en volgens de Apple-richtlijnen. Zowel voor als na de reparatie.

Apple-garantie door MicroFix

Tegenwoordig geeft Apple twee jaar garantie op iPads. MicroFix is als Authorised Service Provider van Apple een soort verlengstuk van Apple op garantie- en servicegebied. Wij voeren de garantieclaim voor  je uit. Voor jou en voor Apple. Valt je reparatie buiten de Apple-garantie?  Ook dan repareren we je iPad voor je. We geven je dan van tevoren een prijsopgave. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

MicroFix is het enige bedrijf in Nederland dat Apple-garantie en -service verleent zonder zelf producten van Apple te verkopen. We hebben er dus belang bij om je iPad snel en goed repareren.

Na reparatie, heb je 3 maanden garantie op het door ons gerepareerde onderdeel. Wel zo prettig.

Zie ook:

iPad reparatie Amsterdam
iPad reparatie scherm vervangen
MacBook Air reparatie
MacBook Air batterij vervangen