iMac reparatie Amsterdam

Je iMac is je oogappeltje. Met zijn perfecte scherm, snelle processor en gelikte uiterlijk is hij alles wat je kunt wensen. Tot hij er ineens mee ophoudt. Paniek! Want waar laat je jouw iMac snel en vakkundig repareren? Het antwoord is simpel: voor de reparatie van je iMac in Amsterdam ben je bij MicroFix aan het juiste adres!

apple-authorized-dealer-png-autorised-apple-service-centre-gold-coast-550
iMac reparatie amsterdam

iMac reparatie bij MicroFix

We hebben veel ervaring met alle voorkomende Mac reparaties, dus ook met de reparaties van iMacs. Voor hardware- of softwareproblemen, waterschade, een gebroken scherm of data recovery hoef je je kostbare iMac echt niet af te schrijven! Alles kan gemaakt worden bij MicroFix in Amsterdam. MicroFix is hét adres voor reparaties aan iMacs en MacBooks.

Je kunt bij ons terecht voor:

 • Harde schijf van je iMac vervangen
 • Reparatie van het iMac LCD scherm
 • Poorten van je iMac herstellen
 • Virussen verwijderen
 • Opnieuw installeren van je OS.

Upgrade je iMac

Begint je iMac wat trager te worden, maar heb je nog geen zin om een nieuwe aan te schaffen? We blazen je iMac nieuw leven in door het RAM-geheugen te vergroten, een SSD  te installeren of door het koelsysteem grondig te reinigen.

Reparatie van je iMac in Amsterdam onder garantie

Heb je nog fabrieksgarantie? Dan maken wij jouw iMac graag gratis voor je op één van onze vestigingen in Amsterdam. Als Apple Authorised Service Provider voeren wij dan de garantieclaim voor Apple uit. Jouw iMac wordt door onze Apple professionals gerepareerd en jij behoudt de garantie van Apple. Dat is een fijn idee, toch?

Maar ook wanneer de garantieperiode voor je iMac al verstreken is, helpen we je graag. Kom gewoon langs op onze vestiging in Amsterdam-West of Amsterdam-Zuidoost en wij repareren jouw iMac snel en professioneel. Wij gebruiken alleen originele Apple onderdelen, zodat we zeker weten dat jij de kwaliteit krijgt die je van Apple gewend bent. Ook ná de reparatie van je iMac. We hebben zoveel vertrouwen in onze experts dat we standaard 3 maanden garantie geven op bijna alle iMac reparaties in Amsterdam.

Waar moet je zijn voor iMac reparatie in Amsterdam?

Bij MicroFix, natuurlijk! Onze experts staan klaar om jouw iMac opnieuw het centrum van je bestaan te maken. En om het jou nog eenvoudiger te maken om even langs te komen, hebben we maar liefst twee vestigingen in Amsterdam: Microfix Amsterdam-West en Microfix Amsterdam-Zuidoost. Zo hoef je met je kostbare iMac niet van de ene kant van de stad naar de andere te komen. Onze vestigingen vind je hier:

Amsterdam-Zuidoost

Paasheuvelweg 34A

1105 BJ Amsterdam

Amsterdam-West

Jan van Galenstraat 60H

1056 CC Amsterdam

Let op: Wanneer je voor de reparatie van je iMac naar Amsterdam-West komt, moet je betaald parkeren. In Amsterdam-Zuidoost hebben we gratis parkeergelegenheid voor de deur.

iMac in Amsterdam ophalen voor reparatie?

Je iMac is prachtig. Kostbaar. En groot. We kunnen ons dan ook best voorstellen dat je hem liever niet op de bagagedrager van je fiets meeneemt. Daarom bieden we bij de reparatie van je iMac in Amsterdam ook een pick-up en return-service aan. Meld je iMac simpelweg aan voor reparatie en wij halen hem bij jou thuis of kantoor op. Op een moment dat het jou uitkomt. En zodra we klaar zijn met de reparatie, brengen we hem natuurlijk ook netjes weer terug. Zo hoef je niet bang te zijn voor beschadigingen tijdens het transport van je iMac en ben je jouw pareltje niet langer kwijt dan strikt noodzakelijk.

Waarom MicroFix je iMac laten repareren?

Je defecte iMac repareren we vaak binnen enkele dagen. Gaat je iMac kapot binnen de fabrieksgarantie? Dan is de reparatie helemaal gratis.

Maar er zijn nog meer voordelen aan je iMac laten maken door MicroFix: we zijn namelijk door Apple geautoriseerd voor de reparatie van alle Apple producten, zoals de MacBook Air of Mac Mini, maar ook jouw iMac. We gebruiken daarom alleen maar originele onderdelen. Daarmee is jouw garantie gegarandeerd.

We houden ons natuurlijk bij iedere iMac reparatie in Amsterdam strikt aan de garantieregels die Apple stelt. We testen je iMac met speciale Apple software en volgens de Apple richtlijnen. Om er zeker van te zijn dat de prestaties van je iMac perfect zijn, doen we dit zowel voor als na de reparatie. Daarnaast zijn we aangesloten bij ICT waarborg én ISO 9001 gecertificeerd.

Wist je trouwens dat MicroFix een onafhankelijke bedrijf is wat in Nederland garantie en service verleent zonder zelf producten van Apple te verkopen? Daardoor zijn we volledig onafhankelijk en hebben we maar één belang: jouw iMac snel en goed repareren.

Zie ook
– iMac reparatie Rotterdam
– iMac reparatie
– Apple reparatie Amsterdam

microfix imac reparatie amsterdam

Onze tarieven

Voor veel reparaties hebben wij vaste tarieven. Bij het aanmelden van uw reparatie ziet u vooraf het tarief van uw reparatie. Voor de reparaties waarvoor we geen vast reparatietarief hebben doen wij vooraf eerst een prijsopgave. Indien u, na het ontvangen van de prijsopgave, besluit van de reparatie af te zien berekenen wij u naast de transport- of voorrijkosten ook onderzoekskosten. De hoogte van de onderzoekskosten verschillen per product.

Onderzoekskosten

Wanneer wij u, na grondige diagnose van uw defecte apparaat, een prijsopgave doen en u besluit niet tot reparatie over te gaan berekenen wij u onderzoekskosten. De hoogte van de onderzoekskosten zijn product afhankelijk. Indien wij uw apparaat niet kunnen repareren berekenen wij u uiteraard ook geen onderzoekskosten. Wanneer wij na uitvoerig testen van uw apparaat géén klacht hebben kunnen constateren (no-fault-found) zullen wij ook de onderzoekskosten in rekening brengen.

Onderzoeks

Kosten

€ 35,09 € 29,00 excl.
 • Computer
 • Notebook
 • Smartphone
 • Tablet
 • Apple iPod
 • Apple TV
 • Apple AirPods
 • Apple Accessoires
 • Apple Watch
Onderzoeks

Kosten

€ 59,29 € 49,00 excl.
 • Apple iMac
 • Apple MacBook (Pro)
 • Apple MacBook Air
 • Apple Mac Pro
 • Apple Mac Mini
 • HP Designjet
 • Large Format PTR
Vertrouwen is belangrijk

Wat zeggen
onze klanten

“Ik heb mijn iPhone X laten voorzien van een nieuwe batterij bij Microfix. Het was zo gepiept, netjes gedaan en werkt weer als een zonnetje ? “

Marc Sulsters

“Ik heb recent mijn Macbook Pro laten repareren door MicroFix in verband met het repair program voor het toetsenbord, afspraken zijn nagekomen ben erg tevreden! ”

Frans van den Broek

Veelgestelde vragen

Contactgegevens

Op welke manier kan ik MicroFix bereiken?

Je kunt MicroFix op verschillende manieren bereiken:

Telefonisch op het nummer 071-5682555 van maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur, per e-mail info@microfix.nl, via Facebook of Twitter.

Waar zijn jullie gevestigd?

Wij hebben verschillende vestigingen in Leiden, Amsterdam en Den-Haag. Klik hier om alle vestigingen te bekijken.