iMac-reparatie in Leiden

Je iMac is onmisbaar voor jou. Je moet er dan ook niet aan denken dat er iets mis mee is en dat hij op een dag stuk zou zijn! Maar het kan natuurlijk wél gebeuren… Voor een iMac-reparatie in Leiden ben je bij MicroFix aan het juiste adres. Daarvoor hoef je niet naar de Apple Store in Amsterdam of Rotterdam. Wij repareren graag alles wat er mis kan zijn met jouw iMac. En maken jou én je iMac weer blij!

Apple geautoriseerde service provider
imac reparatie leiden

iMac schermreparaties

Het scherm van je iMac is prachtig. Groot, glanzend én natuurlijk haarscherp. Helaas merk je daar niets van als je alleen nog maar zwart beeld hebt, of erger nog: een scherm dat ontsierd wordt door een barst! Wanneer het scherm van je iMac stuk is, moet het complete LCD-scherm vervangen worden. Meestal is dit vastgelijmd aan de behuizing. Daarom kun je het vervangen van je beeldscherm maar beter aan de experts van MicroFix over laten.

Voeding iMac vervangen

Wil je iMac niet meer opstarten? Lijkt hij zo dood als een pier? Dan is de kans groot dat je voeding defect is. Voor het plaatsen van een nieuwe voeding, moet het scherm van je iMac verwijderd worden. Een klusje waar je maar beter niet zelf aan begint. Gelukkig staan de experts van MicroFix klaar om jouw iMac snel en vakkundig van een nieuwe voeding te voorzien!

Nieuwe geluidskaart in je iMac

Geeft je iMac geen geluid meer bij het afspelen van muziek of video? Dan is waarschijnlijk je geluidskaart stuk. Wij repareren deze geluidskaart graag voor je. We onderzoeken overigens altijd of het echt aan de geluidskaart ligt voor we met de reparatie beginnen, want er kan natuurlijk ook iets mis zijn met je speaker of audio-ingang.

Preventief onderhoud aan je iMac laten uitvoeren?

Natuurlijk kun je ook bij MicroFix terecht als er nu nog niets mis is met je iMac. We voeren ook graag preventief onderhoud aan je iMac uit. Dan geven we je iMac graag een grote schoonmaakbeurt, waarbij we alle stof en vuil verwijderen. Dat voorkomt dat je iMac onnodig warm wordt en er kortsluiting ontstaat.

Maar ook wanneer je iMac traag wordt, helpen we je graag. Vaak zijn te veel bestanden of verouderde drivers de oorzaak. Of je iMac heeft ergens een virus opgelopen. Is dat bij jou ook het geval? Dan maken we je iMac graag voor je schoon. Meestal kunnen we dat doen zonder je data te verliezen. En als we klaar zijn, is je iMac weer razendsnel.

Kortom, zowel voor de reparatie van je iMac in Leiden als voor preventief onderhoud, kun je terecht bij Microfix!

microfix imac reparatie leiden

iMac upgraden bij Microfix

Wil je dat je iMac nog sneller opstart? Dan kun je je harde schijf laten vervangen door een SSD. Dat scheelt overigens niet alleen in snelheid: een SSD geeft ook minder warmte af dan een normale harde schijf. Natuurlijk is het ook mogelijk om een extra SSD in je iMac te installeren. Zo vergroot je in één klap de opslagruimte op je iMac. Je ziet: MicroFix maakt blij, wanneer je een reparatie aan je iMac in Leiden nodig hebt, maar ook wanneer er niets stuk is aan je iMac!

iMac in Leiden laten ophalen voor reparatie?

Je iMac is natuurlijk best groot. En daardoor onhandig te vervoeren. We kunnen ons dan ook best voorstellen dat je hem liever niet mee sjouwt in de bus of trein. Daarom kun je voor je iMac-reparatie in Leiden ook onze pick-up & return-service gebruiken. Meld je iMac aan voor reparatie en wij halen hem bij jou thuis op. Zo hoef je niet bang te zijn voor beschadigingen tijdens het transport en ben je jouw geliefde iMac niet langer kwijt dan strikt noodzakelijk. Deze service is voor alle apple-producten tijdelijk helemaal gratis.

Waarom kom je naar MicroFix voor je iMac-reparatie?

Je defecte iMac repareren we vaak binnen enkele dagen. Gaat je iMac kapot binnen de fabrieksgarantie? Dan repareren we hem zelfs helemaal gratis! Maar er zitten nog meer voordelen aan MicroFix: we zijn namelijk door Apple geautoriseerd voor de reparatie van alle Apple-producten, zoals jouw iMac of een MacBook Pro. We gebruiken dan ook alleen maar originele onderdelen. Zo behoud jij jouw fabrieksgarantie van Apple, ook na jouw iMac-reparatie in Leiden!

Valt de reparatie buiten de garantie? Ook dan helpen we je graag! Je krijg dan standaard 3 maanden garantie op de reparatie van je iMac. Heldere service, toch?

We houden ons natuurlijk bij iedere iMac-reparatie in Leiden strikt aan de garantieregels die Apple stelt. Zo checken we je iMac met speciale Apple-software en volgens de richtlijnen van Apple. En om zeker te weten dat jouw iMac na de reparatie weer tiptop in orde is, doen we dit zowel voor als na de reparatie van je iMac in Leiden.

Onze tarieven

Veel reparaties hebben bij ons een vast tarief. Dat tarief zie je meteen als je de reparatie aanmeldt. Als er geen vast tarief staat, krijg je van ons vooraf eerst een prijsopgave.

Natuurlijk kun je dan besluiten om het toestel niet te laten repareren. Dan betaal je alleen de eventuele kosten die we maakten om je apparaat op te halen, te brengen en/of te onderzoeken.

Hieronder lees je de onderzoekskosten per product.

Snelle diagnose en kosten voor onderzoek

Voor reparaties van veelvoorkomende, eenvoudige problemen hebben wij vaste reparatieprijzen. Loop hiervoor even binnen bij een van onze vestigingen. Dan kunnen we vaak op voorhand al zeggen wat de kosten zullen zijn.

Zijn de problemen aan je toestel ingewikkelder? Dan plannen wij je apparaat in voor uitgebreider onderzoek. Als het defect daarna niet onder de fabrieksgarantie valt, ontvang je vooraf een prijsopgave. Laat je daarna je apparaat door ons repareren? Dan worden er geen onderzoekskosten berekend.

Je betaalt alleen onderzoekskosten als je het toestel niet laat repareren. Dat geldt ook als wij na uitbreid onderzoek geen storing vinden of als de storing in de software zit. Deze onderzoekskosten hangen af wat voor apparaat het betreft. Zie de tabel voor de onderzoekskosten voor jouw toestel.

Onderzoeks

Kosten

€ 35,09 € 29,00 excl.
 • Apple iPod
 • Apple TV
 • Apple AirPods
 • Apple Accessoires
 • Apple Watch
Onderzoeks

Kosten

€ 47,19 € 39,00 excl.
 • Apple iPad
 • Apple iPhone
 • Smartphone
 • Tablet
Onderzoeks

Kosten

€ 63,53 € 52,50 excl.
 • Apple iMac
 • Apple MacBook (Pro)
 • Apple MacBook Air
 • Apple Mac Pro
 • Apple Mac Mini
 • HP Designjet
 • Large Format PTR
Vertrouwen is belangrijk

Wat zeggen
onze klanten

“Ik heb mijn iPhone X laten voorzien van een nieuwe batterij bij Microfix. Het was zo gepiept, netjes gedaan en werkt weer als een zonnetje ? “

Marc Sulsters

“Ik heb recent mijn Macbook Pro laten repareren door MicroFix in verband met het repair program voor het toetsenbord, afspraken zijn nagekomen ben erg tevreden! ”

Frans van den Broek