Reparatie aanmelden of afspraak maken
Menu

iMac reparatie in Rotterdam?

Met een iMac kun je de hele wereld aan. Je moet er dan ook niet aan denken dat ‘ie je in de steek laat! Maar het kan natuurlijk gebeuren dat er iets mis is met je iMac. Voor de reparatie van je iMac in Rotterdam ben je bij MicroFix aan het juiste adres. We repareren graag alles wat er mis kan zijn met jouw iMac. We zeggen niet voor niets: “MicroFix: blij gemaakt!”

Geautoriseerde Apple Service provider Microfix
iMac reparatie rotterdam

iMac scherm reparaties

Mooi he? Dat grote, glanzende en haarscherpe scherm van je iMac? Totdat er ineens een barst in zit of je alleen nog maar zwart beeld krijgt… Wanneer het scherm van je iMac stuk is, moet het complete LCD vervangen worden. Heb je model A1418 of A1419? Dan zit je scherm zelfs vastgelijmd aan de behuizing. Best een uitdagende klus om te vervangen, dus. Hoe dan ook: het vervangen van je beeldscherm wil je aan professionals over laten.

De experts van MicroFix draaien hier hun hand niet meer voor om. Dankzij onze opleiding door Apple, jarenlange ervaring en het gebruik van de juiste tools is het vervangen van je beeldscherm een fluitje van een cent.

Voeding iMac vervangen

Geeft je iMac helemaal geen teken van leven meer? Start hij niet meer op? Dan is waarschijnlijk je voeding defect. Ook voor deze reparatie moeten we het scherm van je iMac verwijderen. Gelukkig weet jij waar je met je kapotte iMac-voeding naar toe moet: MicroFix helpt je graag en snel!

iMac logic board vervangen

Als je iMac niet meer opstart, kan het trouwens ook aan het moederbord liggen. Door een piekstroom kan deze doorgebrand zijn of beschadigingen opgelopen hebben. Maar ook na waterschade moet het logic board van je iMac meestal vervangen worden. Geen eenvoudige klus, maar voor MicroFix is ook deze reparatie van je iMac in Rotterdam geen probleem. Dus denk jij dat de problemen met jouw iMac veroorzaakt worden door een defect moederbord?

Nieuwe geluidskaart in je iMac

Is je iMac muisstil? Normaal gesproken ben je daar blij mee, maar als je iMac ook geen geluid meer maakt als je erom vraagt, dan is er toch echt wat aan de hand. Je geluidskaart vervangen is de juiste keus als je ruis in je geluid hebt. We onderzoeken overigens altijd eerst of het echt aan de geluidskaart ligt, want er kan natuurlijk ook iets mis zijn met je speaker of audio-ingang.

Upgrade of preventief onderhoud van je iMac?

Natuurlijk kun je ook bij MicroFix terecht als er nog niets mis is met je iMac. Je hoeft niet te wachten tot reparatie nodig is, je kunt hem ook bij ons langs brengen voor preventief onderhoud of een fikse upgrade. We maken bijvoorbeeld met alle plezier je iMac eens grondig schoon. Een iMac is namelijk een compleet systeem, wat in de praktijk flink wat stof aantrekt. Dit stof verwijderen wij. Als er veel stof in je iMac zit, kan je iMac ontzettend warm worden en in het ergste geval zelfs kortsluiting veroorzaken.. Dat voorkom je toch liever?

Is je iMac ongelooflijk langzaam? Dat komt vaak doordat er te veel bestanden op staan, of dat je verouderde drivers hebt. Maar ook een virus kan hier de oorzaak van zijn. We helpen je graag bij het opschonen of opnieuw installeren van je iMac. Dat kan in de meeste gevallen natuurlijk met behoud van je data en maakt je iMac weer razendsnel.

En nu we het toch over snelheid hebben: met een SSD in je iMac kan deze vele malen sneller worden dan met een normale harde schijf. Een bijkomend voordeel van een SSD is dat deze ook minder warmte afgeeft. Natuurlijk is het ook mogelijk om een extra SSD in je iMac te installeren. Zo vergroot je in één klap de snelheid en de opslagruimte van je iMac. Je ziet: MicroFix denkt graag met je mee. Ook bij de preventie van defecten aan je iMac.

Waar ga je heen voor een iMac reparatie in Rotterdam?

Naar MicroFix, uiteraard! Onze experts staan klaar om jouw iMac opnieuw het centrum van je universum te maken. En om het jou nog eenvoudiger te maken om even langs te komen, hebben we vestigingen in alle grote steden in Nederland.

Waarom MicroFix je iMac laten repareren?

Je defecte iMac repareren we vaak binnen enkele dagen. Gaat je iMac kapot binnen de fabrieksgarantie? Dan is de reparatie vaak helemaal gratis. Maar er zitten nog meer voordelen aan MicroFix: we zijn namelijk door Apple geautoriseerd voor de reparatie van alle Apple producten, zoals jouw iMac. We gebruiken dan ook alleen maar originele onderdelen. Zo blijft jouw Apple fabrieksgarantie gegarandeerd.

Maar ook buiten de garantie om repareren we jouw iMac graag: je krijgt van ons standaard 3 maanden garantie op de uitgevoerde werkzaamheden. Niet alleen bij iMac reparatie, maar ook wanneer we je MacBook Air, Apple Watch, iPod Touch, iPad of iPhone repareren. Heldere service, toch?

We houden ons natuurlijk bij reparatie van je iMac in onze winkel in Rotterdam strikt aan de garantieregels die Apple houden. Zo checken we je iMac met speciale Apple software en volgens de Apple-richtlijnen. En om zeker te weten dat jouw iMac na de reparatie weer in optima forma is, doen we dit zowel voor als na de reparatie. Zo maken we onze klanten blij!

Apple service provider Microfix
microfix imac reparatie rotterdam

Onze tarieven

Veel reparaties hebben bij ons een vast tarief. Dat tarief zie je meteen als je de reparatie aanmeldt. Als er geen vast tarief staat, krijg je van ons vooraf eerst een prijsopgave.

Natuurlijk kun je dan besluiten om het toestel niet te laten repareren. Dan betaal je alleen de eventuele kosten die we maakten om je apparaat op te halen, te brengen en/of te onderzoeken.

Hieronder lees je de onderzoekskosten per product.

Snelle diagnose en kosten voor onderzoek

Voor reparaties van veelvoorkomende, eenvoudige problemen hebben wij vaste reparatieprijzen. Loop hiervoor even binnen bij een van onze vestigingen. Dan kunnen we vaak op voorhand al zeggen wat de kosten zullen zijn.

Zijn de problemen aan je toestel ingewikkelder? Dan plannen wij je apparaat in voor uitgebreider onderzoek. Als het defect daarna niet onder de fabrieksgarantie valt, ontvang je vooraf een prijsopgave. Laat je daarna je apparaat door ons repareren? Dan worden er geen onderzoekskosten berekend.

Je betaalt alleen onderzoekskosten als je het toestel niet laat repareren. Dat geldt ook als wij na uitbreid onderzoek geen storing vinden of als de storing in de software zit. Deze onderzoekskosten hangen af wat voor apparaat het betreft. Zie de tabel voor de onderzoekskosten voor jouw toestel.

Onderzoeks

Kosten

€ 35,09 € 29,00 excl.
 • Apple iPod
 • Apple TV
 • Apple AirPods
 • Apple Accessoires
 • Apple Watch
Onderzoeks

Kosten

€ 47,19 € 39,00 excl.
 • Apple iPad
 • Apple iPhone
 • Smartphone
 • Tablet
Onderzoeks

Kosten

€ 63,53 € 52,50 excl.
 • Apple iMac
 • Apple MacBook (Pro)
 • Apple MacBook Air
 • Apple Mac Pro
 • Apple Mac Mini
 • HP Designjet
 • Large Format PTR
Vertrouwen is belangrijk

Wat zeggen
onze klanten

“Ik heb mijn iPhone X laten voorzien van een nieuwe batterij bij Microfix. Het was zo gepiept, netjes gedaan en werkt weer als een zonnetje ? “

Marc Sulsters

“Ik heb recent mijn Macbook Pro laten repareren door MicroFix in verband met het repair program voor het toetsenbord, afspraken zijn nagekomen ben erg tevreden! ”

Frans van den Broek