iPad reparatie Amsterdam

Je iPad is een handig apparaat, je kunt er bijna alles mee! Een filmpje kijken, mail beantwoorden, browsen, documenten bewerken of gamen, het kan allemaal op je iPad. Tenminste, als hij het doet! Heb je een probleem met je iPad dan kan dat behoorlijk frustrerend zijn. Gelukkig kun je voor je iPad reparatie in Amsterdam bij MicroFix terecht!

apple-authorized-dealer-png-autorised-apple-service-centre-gold-coast-550
ipad reparatie amsterdam

Snelle iPad reparatie in Amsterdam

Bij MicroFix is je iPad in een mum van tijd beoordeeld. Na diagnose ontvang je binnen garantie een splinternieuwe iPad van Apple. Buiten de garantie ontvang je een ruilvoorstel voor een nieuwe iPad tegen betaling. Wel fijn te weten in geval van vocht of val schade dat je oude toestel wordt vervangen voor een nieuwe. Zo weet je zeker dat je een goede oplossing hebt. We proberen de iPad binnen 24 uur voor je klaar te hebben liggen!

Waarom kies je MicroFix voor je iPad reparatie in Amsterdam?

MicroFix is de grootste service provider in Nederland. We vinden kwaliteit, goede en snelle service belangrijk. Daarom staan we altijd voor je klaar en zijn we ISO 9001 gecertificeerd. We hebben zelfs een spoedservice voor als je écht niet zonder je iPad kunt!

Je defecte iPad bij ons laten behandelen heeft zo zijn voordelen, want naast de gróótste serviceprovider, zijn we door Apple ook geautoriseerd voor de reparatie van alle Apple producten, dus ook jouw iPad. We houden ons bij de reparatie strikt aan de garantieregels die Apple stelt. We testen je iPad met speciale Apple software en volgens de Apple richtlijnen. Zowel voor als na de reparatie. Daardoor behoud jij gewoon je garantie van Apple.

Welke iPad reparaties voeren wij uit?

Of jij nu een iPad 2 hebt uit 2011 of de allernieuwste iPad uit 2020, wij behandelen hem graag voor je. Je kunt bij MicroFix namelijk terecht voor alles wat er kapot kan zijn aan je iPad.

Denk bijvoorbeeld aan:

 • waterschade
 • gebarsten scherm
 • haperende volume- of homeknop
 • oplaadconnector met kuren
 • camera
 • microfoon die niet werkt
 • software
 • behuizing die verbogen is
 • accuproblemen

Eigenlijk alles wat er stuk kan zijn aan je iPad .

Heeft jouw iPad kuren aan de oplaad connector ?

Het is één van de meest voorkomende problemen bij een iPad: een oplaad connector die niet meer helemaal goed werkt. En dat is balen, want met een lege accu kun je niet werken of Netflixen. Wij weten hoe vervelend dat kan zijn. Daarom behandelen wij jouw iPad snel, goed en vakkundig. Vaak zit er vuil of stof in de connector. Dit is een reparatie die binnen 30 minuten gereed kan zijn. Zo weet jij zeker dat je iPad snel weer als een zonnetje oplaadt en dat je ook in de toekomst niet snel meer een probleem met je connector zal krijgen. Kom gewoon langs op één van onze vestigingen in Amsterdam om je iPad door ons te laten behandelen.

Weet je niet zeker of je iPad connector kapot is?

Geeft je accu problemen, maar weet je niet zeker of dit aan de batterij ligt of aan de connector? Check dan even deze symptomen:

 • Je iPad laadt niet op;
 • Je oplader wiebelt of zit los in de oplaadpoort;
 • Je moet soms de oplader een paar keer in de poort stoppen voor hij het doet;
 • Je iPad wordt maar langzaam opgeladen en soms loopt het accupercentage zelfs terug.

Herken je één of meerdere punten uit dit lijstje? Dan is het vrijwel zeker dat je oplaadconnector het probleem is. Kom snel langs op onze vestiging in Amsterdam West of Amsterdam Zuid-Oost en je probleem is zó opgelost! Wil je zeker weten dat je direct geholpen wordt?

Klaar terwijl je wacht of vanuit huis?

We kunnen ons voorstellen dat je jouw iPad snel weer volledig werkend terug wilt hebben. Ga je naar de Apple Store in Amsterdam voor de reparatie dan ben je je iPad snel al een paar dagen kwijt. Bij MicroFix niet. Je kunt bij ons gewoon langskomen op één van onze vestigingen. Past dit niet in jouw drukke schema? Dan bieden we ook de mogelijkheid om je iPad bij je thuis op te halen voor reparatie. Zijn we klaar met de iPad reparatie? Dan brengen we hem uiteraard ook zo snel mogelijk weer naar jou terug!

Pick up & Return service voor jouw Apple iPad is tijdelijk gratis. Blijf vooral thuis en wij halen jouw tablet bij je op. Wel zo veilig en lekker makkelijk!

microfix ipad reparatie amsterdam

iPad fabrieksgarantie bij MicroFix

Tegenwoordig geeft Apple 2 jaar garantie aan consumenten op iPads. MicroFix is als Apple Authorised Service Provider een soort verlengstuk van Apple op garantie- en servicegebied. Wij voeren de garantieclaim voor uit. Voor jou en voor Apple.

Valt je reparatie buiten de garantie? Geen probleem, ook dan maken we je blij! We geven je dan van tevoren een prijsopgave. Zo kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Wist je trouwens dat MicroFix een onafhankelijk bedrijf in Nederland is dat garantie en service verleent zonder zelf producten van Apple te verkopen? We willen maar één ding en dat is dat jij blij bent met de reparatie van je iPad in Amsterdam. Daarom repareren onze experts jouw iPad snel en goed. Na de reparatie van je iPad heb je 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Wel zo prettig en duidelijk, toch?

Pick up & Return service
Een andere optie is onze Pick up & Return service. Wij halen en brengen je iPad bij jou thuis op, helemaal gratis. Overal in Nederland, en ook buiten de garantie!

Je kan je iPad ook zelf opsturen. De verantwoordelijkheid voor de verpakking en verzending ligt dan bij jou.

Onze tarieven

Voor veel reparaties hebben wij vaste tarieven. Bij het aanmelden van uw reparatie ziet u vooraf het tarief van uw reparatie. Voor de reparaties waarvoor we geen vast reparatietarief hebben doen wij vooraf eerst een prijsopgave. Indien u, na het ontvangen van de prijsopgave, besluit van de reparatie af te zien berekenen wij u naast de transport- of voorrijkosten ook onderzoekskosten. De hoogte van de onderzoekskosten verschillen per product.

Onderzoekskosten

Wanneer wij u, na grondige diagnose van uw defecte apparaat, een prijsopgave doen en u besluit niet tot reparatie over te gaan berekenen wij u onderzoekskosten. De hoogte van de onderzoekskosten zijn product afhankelijk. Indien wij uw apparaat niet kunnen repareren berekenen wij u uiteraard ook geen onderzoekskosten. Wanneer wij na uitvoerig testen van uw apparaat géén klacht hebben kunnen constateren (no-fault-found) zullen wij ook de onderzoekskosten in rekening brengen.

Onderzoeks

Kosten

€ 35,09 € 29,00 excl.
 • Computer
 • Notebook
 • Smartphone
 • Tablet
 • Apple iPod
 • Apple TV
 • Apple AirPods
 • Apple Accessoires
 • Apple Watch
Onderzoeks

Kosten

€ 59,29 € 49,00 excl.
 • Apple iMac
 • Apple MacBook (Pro)
 • Apple MacBook Air
 • Apple Mac Pro
 • Apple Mac Mini
 • HP Designjet
 • Large Format PTR
Vertrouwen is belangrijk

Wat zeggen
onze klanten

“Ik heb mijn iPhone X laten voorzien van een nieuwe batterij bij Microfix. Het was zo gepiept, netjes gedaan en werkt weer als een zonnetje ? “

Marc Sulsters

“Ik heb recent mijn Macbook Pro laten repareren door MicroFix in verband met het repair program voor het toetsenbord, afspraken zijn nagekomen ben erg tevreden! ”

Frans van den Broek

Veelgestelde vragen

Contactgegevens

Op welke manier kan ik MicroFix bereiken?

Je kunt MicroFix op verschillende manieren bereiken:

Telefonisch op het nummer 071-5682555 van maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur, per e-mail info@microfix.nl, via Facebook of Twitter.

Waar zijn jullie gevestigd?

Wij hebben verschillende vestigingen in Leiden, Amsterdam, Den-Haag en Rotterdam. Klik hier om alle vestigingen te bekijken.