iPad reparatie Den Haag

Woon je in Den Haag en is je iPad kapot? Vanaf maandag 22 februari 2021  kan je bij MicroFix in Den Haag terecht voor de reparatie van je iPad. Daar wordt hij snel en professioneel gerepareerd door onze Apple-experts. Omdat wij jou graag horen zeggen: MicroFix heeft mij blij gemaakt!

Geautoriseerde Apple Service provider Microfix
ipad reparatie den haag

iPad kapot? MicroFix repareert hem!

Is je iPad scherm gebarsten, omdat je hem hebt laten vallen? Werkt je batterij niet meer goed, gaat je tablet niet meer aan? Is er iets anders aan de hand en wil je jouw iPad in Den Haag laten repareren? Dan ben je bij MicroFix aan het juiste adres. Wij repareren alle Apple apparaten secuur en professioneel, dus ook jouw iPad.

Maak snel een afspraak om je iPad reparatie in Den Haag aan te melden!

iPad met waterschade

Je iPad is prachtig, maar laten we eerlijk zijn: hij is ook kwetsbaar. En water is zijn grootste vijand. Vooral als je een wat ouder model hebt, kunnen een paar druppels op de verkeerde plek al voor grote problemen zorgen. Natuurlijk weet je dat en ben je super-voorzichtig, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Zelfs als je maar een paar druppels geknoeid hebt, kan vocht in je iPad voor grote problemen zorgen. Misschien heb je het niet eens gemerkt dat het erin terecht is gekomen, omdat je iPad gewoon door bleef werken. Maar vocht in je iPad wordt vroeg of laat altijd zichtbaar… en een probleem. Het vocht zorgt namelijk binnenin je iPad voor corrosie, waardoor bijna ieder onderdeel aangetast wordt.

Daarom is het verstandig om je iPad altijd direct uit te zetten als deze in aanraking is gekomen met water of een ander soort vocht. Zet het apparaat ook niet weer aan om te controleren of hij het weer doet, maar ga direct langs op onze vestiging aan de Theresiastraat 82 in Den Haag voor de controle en eventuele reparatie van je iPad! Zo voorkom je grotere problemen.

Je begrijpt vast wel dat we bij vochtschade niet binnen 30 minuten klaar zijn met de reparatie. Maar we beloven je dat we hem zo snel mogelijk weer volledig gerepareerd aan je teruggeven.

Je iPad laten repareren in Den Haag?

Voor onze Apple specialisten maakt het niet uit of jij een 1e generatie iPad, een iPad mini 3 of de nieuwste iPad Pro hebt, wij repareren hem graag voor je. Je kunt bij MicroFix namelijk terecht voor alles wat er kapot kan zijn aan je iPad.

Zo repareren wij bijvoorbeeld:

 • waterschade aan je iPad
 • gebroken scherm
 • volume- of homeknop die het niet meer doet
 • oplaadconnector
 • camera’s
 • microfoon die niet werkt
 • software
 • verbogen behuizing
 • problemen met je accu

En elke andere reparatie aan je iPad die niet in deze lijst staat.

Apple service provider Microfix
microfix ipad reparatie den haag

Betrouwbare iPad reparaties

MicroFix is géén eendagsvlieg. We openden onze deuren in 1991 en hebben sindsdien al duizenden iPads en iPhone reparaties uitgevoerd. Met al die ervaring kun je op de professionals van MicroFix rekenen voor betrouwbare reparaties. Als onze ervaring en het feit dat we zo lang bestaan voor jou nog niet genoeg reden is om je iPad reparatie bij ons te laten uitvoeren, vind je het misschien een fijn idee dat we ook Apple Authorised Service Provider zijn.

Alléén originele onderdelen voor de reparatie van jouw iPad

Wanneer we jouw iPad repareren, gebruiken we alleen originele onderdelen. Niet alleen omdat die het meest betrouwbaar zijn, maar ook omdat namaak-onderdelen schade aan je iPad kunnen veroorzaken. Om er zeker van te zijn dat je iPad weer werkt zoals het hoort, testen we je tablet voor én na de reparatie met speciale Apple software en volgens de procedures die Apple hiervoor heeft opgesteld. Zo weet jij zeker dat je iPad gemaakt wordt met de beste kwaliteit en dat je in de toekomst geen problemen meer hoeft te verwachten met het gerepareerde onderdeel.

iPad fabrieksgarantie bij MicroFix

Tegenwoordig geeft Apple 2 jaar garantie op iPads. Je kunt daarom natuurlijk naar de Apple Store gaan voor de reparatie van je iPad, maar dan ben je hem direct een paar dagen kwijt. Bij MicroFix gaat de reparatie sneller. We zijn als Authorised Service Provider van Apple een soort verlengstuk van Apple op garantie- en servicegebied. Dat betekent dat je binnen de garantietermijn van Apple ook gewoon bij ons terecht kunt voor de reparatie van je iPad. Wij repareren hem dan snel en vakkundig. En zonder kosten voor jou!

Valt de reparatie van je iPad buiten de garantie? Geen probleem, ook dan maken we je blij! We geven je van tevoren een prijsopgave en gaan pas aan de slag als jij akkoord hebt gegeven. Zo kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Geen verborgen agenda bij MicroFix

Aangezien wij geen Apple apparaten verkopen, hebben wij maar één doel: jou blij maken met de reparatie van je iPad. Voor zover wij weten zijn we het enige bedrijf in Nederland dat garantie en service verleent zonder zelf producten van Apple te verkopen. Daarom repareren onze experts jouw iPad snel, vakkundig en gewoon goed. Als je jouw iPad bij ons laat repareren, krijg je 3 maanden garantie op het door ons gerepareerde of vervangen onderdeel. Wel zo prettig en duidelijk, toch?

Klaar terwijl je wacht of vanuit huis?

We kunnen ons voorstellen dat je jouw iPad snel weer volledig werkend terug wilt hebben. Daarvoor kun je bij ons langskomen op onze vestiging in Den Haag voor de reparatie van je iPad. Past dit niet in jouw drukke schema of ga je liever niet de deur uit als het niet hoeft? Dan hebben we een superfijne Pick-up & Return-service voor je. We komen je tablet dan bij jou thuis ophalen en brengen de iPad na reparatie zo snel mogelijk weer naar je terug in Den Haag. En tijdens de coronamaatregelen is deze service nu voor alle Apple devices helemaal gratis!

Onze tarieven

Veel reparaties hebben bij ons een vast tarief. Dat tarief zie je meteen als je de reparatie aanmeldt. Als er geen vast tarief staat, krijg je van ons vooraf eerst een prijsopgave.

Natuurlijk kun je dan besluiten om het toestel niet te laten repareren. Dan betaal je alleen de eventuele kosten die we maakten om je apparaat op te halen, te brengen en/of te onderzoeken.

Hieronder lees je de onderzoekskosten per product.

Snelle diagnose en kosten voor onderzoek

Voor reparaties van veelvoorkomende, eenvoudige problemen hebben wij vaste reparatieprijzen. Loop hiervoor even binnen bij een van onze vestigingen. Dan kunnen we vaak op voorhand al zeggen wat de kosten zullen zijn.

Zijn de problemen aan je toestel ingewikkelder? Dan plannen wij je apparaat in voor uitgebreider onderzoek. Als het defect daarna niet onder de fabrieksgarantie valt, ontvang je vooraf een prijsopgave. Laat je daarna je apparaat door ons repareren? Dan worden er geen onderzoekskosten berekend.

Je betaalt alleen onderzoekskosten als je het toestel niet laat repareren. Dat geldt ook als wij na uitbreid onderzoek geen storing vinden of als de storing in de software zit. Deze onderzoekskosten hangen af wat voor apparaat het betreft. Zie de tabel voor de onderzoekskosten voor jouw toestel.

Onderzoeks

Kosten

€ 35,09 € 29,00 excl.
 • Apple iPod
 • Apple TV
 • Apple AirPods
 • Apple Accessoires
 • Apple Watch
Onderzoeks

Kosten

€ 47,19 € 39,00 excl.
 • Apple iPad
 • Apple iPhone
 • Smartphone
 • Tablet
Onderzoeks

Kosten

€ 63,53 € 52,50 excl.
 • Apple iMac
 • Apple MacBook (Pro)
 • Apple MacBook Air
 • Apple Mac Pro
 • Apple Mac Mini
 • HP Designjet
 • Large Format PTR
Vertrouwen is belangrijk

Wat zeggen
onze klanten

“Ik heb mijn iPhone X laten voorzien van een nieuwe batterij bij Microfix. Het was zo gepiept, netjes gedaan en werkt weer als een zonnetje ? “

Marc Sulsters

“Ik heb recent mijn Macbook Pro laten repareren door MicroFix in verband met het repair program voor het toetsenbord, afspraken zijn nagekomen ben erg tevreden! ”

Frans van den Broek