iPad reparatie Leiden

Je iPad is een handig apparaat, je kunt er bijna alles mee! Je mail checken, documenten bewerken, gamen of zelfs een filmpje bekijken: het kan allemaal op je iPad. Tenminste, als hij naar behoren werkt! Heb je een probleem met je iPad dan kan dat, net als bij andere elektronica, behoorlijk frustrerend zijn. De experts van MicroFix maken je gelukkig weer blij!

apple-authorized-dealer-png-autorised-apple-service-centre-gold-coast-550
ipad reparatie leiden

Snelle iPad reparatie in Leiden

De reparatie van je iPad kan bij MicroFix vaak al terwijl je wacht. Dan sta je na een half uur weer buiten een van onze winkels met een werkende iPad. Maar er zijn ook reparaties die wat langer duren, zoals waterschade. Dan moeten we namelijk zeker weten dat er geen vocht meer in je apparaat zit. Maar ook dan proberen we jouw iPad weer binnen 24 uur aan je terug te geven!

Waarom kies je MicroFix voor je iPad reparatie in Leiden?

MicroFix is de grootste service provider in Nederland. We vinden kwaliteit en goede, snelle klantenservice belangrijk. We zijn dan ook ISO 9001 gecertificeerd. En als je écht niet zonder je iPad kunt, hebben we zelfs een spoedservice, die je kunt bereiken via ons telefoonnummer!

Je defecte iPad bij ons laten repareren heeft zo zijn voordelen, want naast de gróótste serviceprovider, zijn we ook door Apple geautoriseerd voor de reparatie van alle Apple producten, waaronder jouw iPad. We gebruiken daarom altijd originele onderdelen en houden ons bij de reparatie strikt aan de garantieregels die Apple stelt. We testen je iPad daarom met speciale Apple software en volgens de Apple richtlijnen. Zowel voor als na de reparatie. Daardoor behoud jij je garantie van Apple gewoon.

Je begrijpt vast wel dat we bij vochtschade niet binnen 30 minuten klaar zijn met de reparatie. Maar we beloven je dat we hem zo snel mogelijk weer volledig gerepareerd aan je teruggeven.

Welke iPad reparaties voeren wij uit?

Of jij nu een iPad 2 hebt uit 2011 of de allernieuwste iPad Pro uit 2020, wij repareren hem! Je kunt bij MicroFix namelijk terecht voor alles wat er kapot kan zijn aan je iPad.

We draaien onze hand niet om voor:

 • Volume- of homeknop met kuren
 • Waterschade
 • Gebarsten scherm
 • Problemen met je camera of microfoon
 • Behuizing die verbogen is
 • Accuproblemen
 • Alles wat er verder stuk kan zijn aan je iPad

Hapert jouw iPad oplaadconnector?

Het is één van de meest voorkomende problemen bij een iPad: een oplaadconnector die niet meer helemaal goed werkt. En dat is vervelend, want met een lege accu kun je niets. Dit is een reparatie die we binnen 30 minuten uit kunnen voeren. Natuurlijk gebruiken we alleen originele onderdelen voor de reparatie: zo weet jij zeker dat je iPad snel weer als een zonnetje oplaadt en dat je ook in de toekomst niet snel meer een probleem met je connector zal krijgen. Je hoeft alleen maar langs te komen op onze vestiging in Leiden om je iPad door ons te laten repareren.

iPad fabrieksgarantie bij MicroFix

Tegenwoordig geeft Apple 2 jaar garantie op iPads. MicroFix is als Authorised Service Provider van Apple een soort verlengstuk van Apple op garantie- en servicegebied. Wij voeren de garantieclaim voor uit. Voor jou en voor Apple. Is de garantietermijn al verlopen? Geen probleem, ook dan maken we je blij! We geven je dan vooraf een prijsopgave. Zo kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan en weet je precies wat de reparatie van jouw iPad kost.

Wist je trouwens dat wij geen Apple producten verkopen? MicroFix verleent alleen maar garantie en service. Daarom willen wij maar één ding: dat jij blij bent na de reparatie van je iPad in Leiden. Onze experts doen er dan ook alles aan om jouw iPad weer helemaal op-en-top te laten functioneren. En dat doen ze snel én goed. Wij hebben daar zo veel vertrouwen in, dat we standaard drie maanden garantie geven op iedere iPad reparatie. Wel zo prettig en duidelijk, toch?

microfix ipad reparatie leiden

Klaar terwijl je wacht of vanuit huis?

We kunnen ons voorstellen dat je jouw iPad snel weer volledig werkend terug wilt hebben. Ga je naar de Apple Store in Amsterdam of Rotterdam voor de reparatie dan ben je je iPad snel al een paar dagen kwijt. Bij MicroFix niet. Je kunt bij ons gewoon langskomen op een van onze vestigingen voor de reparatie van je iPad. Kun je het bezoek lastig inplannen vanwege je drukke agenda? Kun je het niet combineren met iets anders in Leiden? Of blijf je nu liever thuis? Dan is onze Pick-up & Return-service écht iets voor jou. We halen je iPad dan bij jou thuis op voor reparatie en brengen hem zo snel mogelijk weer naar je terug. En in het kader van de huidige corona-maatregelen, is deze service tijdelijk gratis voor alle Apple devices!

Onze tarieven

Voor veel reparaties hebben wij vaste tarieven. Bij het aanmelden van uw reparatie ziet u vooraf het tarief van uw reparatie. Voor de reparaties waarvoor we geen vast reparatietarief hebben doen wij vooraf eerst een prijsopgave. Indien u, na het ontvangen van de prijsopgave, besluit van de reparatie af te zien berekenen wij u naast de transport- of voorrijkosten ook onderzoekskosten. De hoogte van de onderzoekskosten verschillen per product.

Onderzoekskosten

Wanneer wij u, na grondige diagnose van uw defecte apparaat, een prijsopgave doen en u besluit niet tot reparatie over te gaan berekenen wij u onderzoekskosten. De hoogte van de onderzoekskosten zijn product afhankelijk. Indien wij uw apparaat niet kunnen repareren berekenen wij u uiteraard ook geen onderzoekskosten. Wanneer wij na uitvoerig testen van uw apparaat géén klacht hebben kunnen constateren (no-fault-found) zullen wij ook de onderzoekskosten in rekening brengen.

Onderzoeks

Kosten

€ 35,09 € 29,00 excl.
 • Computer
 • Notebook
 • Smartphone
 • Tablet
 • Apple iPod
 • Apple TV
 • Apple AirPods
 • Apple Accessoires
 • Apple Watch
Onderzoeks

Kosten

€ 59,29 € 49,00 excl.
 • Apple iMac
 • Apple MacBook (Pro)
 • Apple MacBook Air
 • Apple Mac Pro
 • Apple Mac Mini
 • HP Designjet
 • Large Format PTR
Vertrouwen is belangrijk

Wat zeggen
onze klanten

“Ik heb mijn iPhone X laten voorzien van een nieuwe batterij bij Microfix. Het was zo gepiept, netjes gedaan en werkt weer als een zonnetje ? “

Marc Sulsters

“Ik heb recent mijn Macbook Pro laten repareren door MicroFix in verband met het repair program voor het toetsenbord, afspraken zijn nagekomen ben erg tevreden! ”

Frans van den Broek

Veelgestelde vragen

Contactgegevens

Op welke manier kan ik MicroFix bereiken?

Je kunt MicroFix op verschillende manieren bereiken:

Telefonisch op het nummer 071-5682555 van maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur, per e-mail info@microfix.nl, via Facebook of Twitter.

Waar zijn jullie gevestigd?

Wij hebben verschillende vestigingen in Leiden, Amsterdam, Den-Haag en Rotterdam. Klik hier om alle vestigingen te bekijken.