iPad reparatie Rotterdam

Met je iPad krijg je zonder moeite veel werk gedaan. Je legt de laatste hand aan een bestand terwijl je via FaceTime met je collega overlegt. En dan zegt je collega zoiets grappigs dat je bijna van je stoel valt van het lachen. Bijna. Maar je iPad viel wél. En het scherm is gebroken! Waar ga je heen voor een snelle reparatie van je iPad in Rotterdam? Naar MicroFix natuurlijk!

apple-authorized-dealer-png-autorised-apple-service-centre-gold-coast-550
ipad reparatie rotterdam

iPad scherm reparatie in Rotterdam

Als je iPad is gevallen, is je glas waarschijnlijk stuk. We vervangen het scherm van je iPad natuurlijk graag, snel en vakkundig voor je. Maar wist je dat door de val ook het frame van je iPad verbogen kan zijn? Daarom controleren we de behuizing van je iPad ook altijd goed als je MicroFix inschakelt voor de reparatie van je iPad scherm.

Is je frame inderdaad verbogen, dan adviseren we je dit ook direct te laten vervangen. Alleen zo kunnen we ervoor zorgen dat het nieuwe glas weer goed en zonder spanning in het frame blijft zitten. Wanneer er namelijk te veel spanning op het glas staat, breekt het makkelijker. We zien jouw iPad liever maar één keer voor reparatie in Rotterdam. Jij toch ook?

Kom gerust langs op een van onze vestigingen!

Iedere iPad reparatie is bij ons in goede handen

Natuurlijk kun je bij ons terecht voor alle iPad reparaties. Niet alleen voor een gebarsten scherm. Voor onze door Apple opgeleide monteurs zijn de meeste iPad reparaties een fluitje van een cent. Daarbij maakt het voor ons geen verschil of je een iPad mini, een iPad Air of een iPad Pro aanbiedt ter reparatie in Rotterdam. We repareren hem uiteraard met originele onderdelen. MicroFix maakt je áltijd blij!

Je kunt bij ons terecht voor alle reparaties, zoals:

 • vochtschade aan je iPad
 • volume- of homeknop die het niet meer doet
 • gebroken scherm
 • oplaadconnector die geen contact maakt
 • camera’s die wazige foto’s maken
 • een defecte microfoon
 • softwareproblemen
 • verbogen behuizing
 • problemen met je accu

Is er iets mis met je iPad en weet je niet wat?

Merk je dat je iPad niet meer werkt zoals hij zou moeten, maar weet je niet exact wat er aan de hand is? Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we bij MicroFix kennis opgedaan van alle iPad-modellen en problemen die een iPad kan hebben. Daardoor kunnen we het probleem met jouw iPad snel opsporen en repareren. Loop gerust binnen bij één van onze vestigingen voor advies.

microfix ipad reparatie rotterdam

Apple fabrieksgarantie bij MicroFix

Tegenwoordig geeft Apple 2 jaar garantie op iPads. MicroFix is als Authorised Service Provider van Apple een soort verlengstuk van Apple op garantie- en servicegebied. Wij voeren de garantieclaim uit en dat betekent minder gedoe. Voor jou en voor Apple. Een reparatie aan je iPad binnen de garantie is bij MicroFix altijd gratis.

Valt je reparatie buiten de garantie? Geen probleem, ook dan maken we je blij! We geven je dan van tevoren een prijsopgave voor de reparatie van jouw iPad. Zo kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan.

 

MicroFix garantie

Wist je trouwens dat MicroFix het enige bedrijf in Nederland is dat garantie en service verleent zonder zelf producten van Apple te verkopen? Dat garandeert jou dat wij alleen maar willen dat jouw iPad weer helemaal op en top is na de reparatie in Rotterdam! Onze specialisten repareren jouw iPad snel en goed. Daar zijn wij van overtuigd. Zo overtuigd dat we na de reparatie van je iPad standaard 3 maanden garantie op het door ons gerepareerde onderdeel geven. Dat is wel zo duidelijk en prettig. En daar houden wij van!

Betrouwbare service

MicroFix opende haar deuren in 1991 en sindsdien mochten we al duizenden iPads, iPhones en andere Apple apparaten repareren. Onze monteurs zijn hiervoor speciaal door Apple opgeleid. Met al die ervaring kun je op de experts van MicroFix rekenen voor betrouwbare reparaties. Als onze ervaring en het feit dat we zo lang bestaan voor jou nog niet genoeg reden is om direct voor de reparatie van je iPad naar ons toe te komen, doen we er graag nog een schepje bovenop. We zijn ook Apple Authorised Service Provider en ISO 9001 gecertificeerd. Daardoor behoud je de garantie van Apple als je ons de reparatie uit laat voeren. Fijne gedachte, toch?

Klaar terwijl je wacht of vanuit huis?

We kunnen ons voorstellen dat je jouw iPad snel weer volledig werkend terug wilt hebben. Ga je naar de Apple Store in Rotterdam voor de reparatie dan ben je je iPad snel al een paar dagen kwijt. Bij MicroFix niet.

Je kunt bij ons gewoon langskomen op één van onze vestigingen voor de reparatie van je tablet.

Met vestigingen in Leiden, Den Haag en maar liefst twee in Amsterdam zitten we eigenlijk altijd in de buurt. Maar lukt het jou niet om persoonlijk bij ons langs te komen voor de reparatie van je iPad vanuit Rotterdam? Dan zul je blij zijn met deze service!

Gratis Pick-up & Return bij je iPad in Rotterdam

We bieden namelijk altijd een Pick-up & Return-service aan, maar wegens de op dit moment geldende coronamaatregelen, zetten we een extra tandje bij. We komen alle Apple apparaten tijdelijk gratis ophalen in Rotterdam. Dus ook jouw iPad. En zodra we klaar zijn met de reparatie rijdt de bezorgdienst zo snel mogelijk weer naar Rotterdam om jouw gerepareerde iPad terug te brengen. Waar wacht je nog op?
 

 

 

 

Onze tarieven

Voor veel reparaties hebben wij vaste tarieven. Bij het aanmelden van uw reparatie ziet u vooraf het tarief van uw reparatie. Voor de reparaties waarvoor we geen vast reparatietarief hebben doen wij vooraf eerst een prijsopgave. Indien u, na het ontvangen van de prijsopgave, besluit van de reparatie af te zien berekenen wij u naast de transport- of voorrijkosten ook onderzoekskosten. De hoogte van de onderzoekskosten verschillen per product.

Onderzoekskosten

Wanneer wij u, na grondige diagnose van uw defecte apparaat, een prijsopgave doen en u besluit niet tot reparatie over te gaan berekenen wij u onderzoekskosten. De hoogte van de onderzoekskosten zijn product afhankelijk. Indien wij uw apparaat niet kunnen repareren berekenen wij u uiteraard ook geen onderzoekskosten. Wanneer wij na uitvoerig testen van uw apparaat géén klacht hebben kunnen constateren (no-fault-found) zullen wij ook de onderzoekskosten in rekening brengen.

Onderzoeks

Kosten

€ 35,09 € 29,00 excl.
 • Computer
 • Notebook
 • Smartphone
 • Tablet
 • Apple iPod
 • Apple TV
 • Apple AirPods
 • Apple Accessoires
 • Apple Watch
Onderzoeks

Kosten

€ 59,29 € 49,00 excl.
 • Apple iMac
 • Apple MacBook (Pro)
 • Apple MacBook Air
 • Apple Mac Pro
 • Apple Mac Mini
 • HP Designjet
 • Large Format PTR
Vertrouwen is belangrijk

Wat zeggen
onze klanten

“Ik heb mijn iPhone X laten voorzien van een nieuwe batterij bij Microfix. Het was zo gepiept, netjes gedaan en werkt weer als een zonnetje ? “

Marc Sulsters

“Ik heb recent mijn Macbook Pro laten repareren door MicroFix in verband met het repair program voor het toetsenbord, afspraken zijn nagekomen ben erg tevreden! ”

Frans van den Broek

Veelgestelde vragen

Contactgegevens

Op welke manier kan ik MicroFix bereiken?

Je kunt MicroFix op verschillende manieren bereiken:

Telefonisch op het nummer 071-5682555 van maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur, per e-mail info@microfix.nl, via Facebook of Twitter.

Waar zijn jullie gevestigd?

Wij hebben verschillende vestigingen in Leiden, Amsterdam en Den-Haag. Klik hier om alle vestigingen te bekijken.