iPhone repareren Den Haag

Is je iPhone stuk en woon je in Den Haag? Dan hoef je je geen zorgen te maken, want MicroFix repareert je iPhone terwijl je wacht!

In onze vestiging in Den Haag repareren we alle iPhones. Of je nu een iPhone 6 hebt, een iPhone 7, een iPhone 12 of het laatste model, wij maken hem voor je! En natuurlijk krijg je garantie op alle iPhone reparaties die wij uitvoeren.

MicroFix repareert álles wat er stuk kan aan je iPhone. Je kunt bij MicroFix in Den Haag bijvoorbeeld terecht voor het reinigen van de laad-connector van je iPhone, maar ook als je toestel geen bereik meer heeft of wanneer je oorspeaker of camera het niet meer doet. Bij MicroFix wordt het gefixt!

apple-authorized-dealer-png-autorised-apple-service-centre-gold-coast-550
iPhone reparatie Den Haag

MicroFix: ook voor het vervangen van je scherm

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Is het beeldscherm van jouw iPhone kapot? Gelukkig vervangen wij jouw iPhone scherm in Den Haag terwijl je daarop wacht. Of je nu valschade of drukschade hebt. Kom gewoon even langs aan de Theresiastraat 82 in Den Haag: iPhone scherm snel vervangen!

iPhone batterij reparatie in Den Haag

Er zijn verschillende signalen die aangeven dat jouw batterij aan vervanging toe is. We sommen de meest voorkomende even voor je op:

Je batterij loopt sneller leeg dan een ballon

Is je batterij nadat je je WhatsApp-berichten gecheckt hebt, of je een paar korte telefoontjes hebt gepleegd, alweer bijna leeg?

Je iPhone wordt heet

Tijdens het opladen genereert je batterij warmte. De lithium-ionbatterijen in je iPhone zijn ontworpen om deze warmte zoveel mogelijk binnen te houden. Als je dus merkt dat je telefoon heet wordt tijdens het opladen, is het tijd om je batterij om te wisselen.

Lage accu capaciteit

De accucapaciteit blijft onder de 80% als de iPhone is opgeladen.

iPhone batterij repareren

Als je één of meer van de signalen, die hierboven staan, krijgt is het tijd om je iPhone batterij te repareren.

Waarom kies je MicroFix voor iPhone repareren in Den Haag?

Onze experts in Den Haag hebben ruime ervaring met het repareren van iPhones. 

Maar bij MicroFix begrijpen we ook hoe belangrijk jouw smartphone voor je is. Je wilt niet met een defecte iPhone rondlopen, maar je wilt hem ook geen dagen kwijt zijn. Daarom doen we er altijd alles aan om hem zo snel mogelijk weer aan je terug te geven. Gerepareerd, en wel natuurlijk.

Vaak is hij gewoon klaar terwijl je wacht, meestal binnen een half uur!

MicroFix is Apple Authorised Service Provider, een erkende serviceprovider voor alle Apple producten, dus ook jouw iPhone. Daarom gebruiken we alleen originele onderdelen. Zo ben je verzekerd van hoge kwaliteit. En weet je zeker dat je nog steeds gebruik kunt maken van je garantie van Apple als dat nodig is.

We houden ons daarbij strikt aan de garantieregels die Apple stelt en repareren je iPhone alleen met originele onderdelen. We testen je iPhone zowel vóór als na de reparatie met speciale Apple software en volgens de richtlijnen van Apple.

Onze garantie

Wanneer de reparatie van je iPhone niet onder de garantie valt, is het verstandig om hem toch te laten repareren. Lang niet iedere Apple reseller of reparateur kan “klaar terwijl je wacht” reparaties doen. Zij bieden dan aan om je iPhone voor reparatie op te sturen waardoor je deze dagen lang kwijt bent.

Bij MicroFix in Den Haag repareren we je iPhone veel sneller, want wij hebben daarvoor de speciale Apple gereedschappen, onderdelen en autorisatie. Wij houden niet van onduidelijkheid en dat geldt vast en zeker ook voor jou. Daarom geven we je na het vervangen van het scherm of batterij altijd 3 maanden garantie. Of je nu met een kapotte Homebutton bij ons komt of met een defecte accu. Wel zo prettig en duidelijk.

Binnen de fabrieksgarantietermijn behoud je de garantie van Apple. We zijn namelijk Apple geautoriseerd service provider en werken alleen met originele onderdelen.

MicroFix iPhone reparatie Den Haag

Je iPhone in Den Haag laten repareren terwijl je wacht

We kunnen ons voorstellen dat je niet langer dan strikt nodig zonder jouw iPhone wilt zitten. Daarom kun je bij ons gewoon langskomen op onze vestiging in Den Haag voor de reparatie van je toestel. Past dit niet in jouw drukke schema? Dan bieden we je ook de mogelijkheid om je toestel bij je thuis op te halen voor reparatie*. Zijn we klaar met het repareren van je iPhone? Dan brengen we hem uiteraard ook zo snel mogelijk weer naar jou terug!

*Pick-up & Return service voor jouw iPhone is tijdelijk gratis. Blijf vooral thuis en wij halen het toestel bij je op.

Zie ook:
– Telefoon reparatie Den Haag
– Apple reparatie Den Haag
– MicroFix vestiging Den Haag
– iPhone batterij vervangen

Onze tarieven

Voor veel reparaties hebben wij vaste tarieven. Bij het aanmelden van uw reparatie ziet u vooraf het tarief van uw reparatie. Voor de reparaties waarvoor we geen vast reparatietarief hebben doen wij vooraf eerst een prijsopgave. Indien u, na het ontvangen van de prijsopgave, besluit van de reparatie af te zien berekenen wij u naast de transport- of voorrijkosten ook onderzoekskosten. De hoogte van de onderzoekskosten verschillen per product.

Onderzoekskosten

Wanneer wij u, na grondige diagnose van uw defecte apparaat, een prijsopgave doen en u besluit niet tot reparatie over te gaan berekenen wij u onderzoekskosten. De hoogte van de onderzoekskosten zijn product afhankelijk. Indien wij uw apparaat niet kunnen repareren berekenen wij u uiteraard ook geen onderzoekskosten. Wanneer wij na uitvoerig testen van uw apparaat géén klacht hebben kunnen constateren (no-fault-found) zullen wij ook de onderzoekskosten in rekening brengen.

Onderzoeks

Kosten

€ 35,09 € 29,00 excl.
 • Computer
 • Notebook
 • Smartphone
 • Tablet
 • Apple iPod
 • Apple TV
 • Apple AirPods
 • Apple Accessoires
 • Apple Watch
Onderzoeks

Kosten

€ 59,29 € 49,00 excl.
 • Apple iMac
 • Apple MacBook (Pro)
 • Apple MacBook Air
 • Apple Mac Pro
 • Apple Mac Mini
 • HP Designjet
 • Large Format PTR
Vertrouwen is belangrijk

Wat zeggen
onze klanten

“Ik heb mijn iPhone X laten voorzien van een nieuwe batterij bij Microfix. Het was zo gepiept, netjes gedaan en werkt weer als een zonnetje ? “

Marc Sulsters

“Ik heb recent mijn Macbook Pro laten repareren door MicroFix in verband met het repair program voor het toetsenbord, afspraken zijn nagekomen ben erg tevreden! ”

Frans van den Broek

Veelgestelde vragen

Contactgegevens

Op welke manier kan ik MicroFix bereiken?

Je kunt MicroFix op verschillende manieren bereiken:

Telefonisch op het nummer 071-5682555 van maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur, per e-mail info@microfix.nl, via Facebook of Twitter.

Waar zijn jullie gevestigd?

Wij hebben verschillende vestigingen in Leiden, Amsterdam en Den-Haag. Klik hier om alle vestigingen te bekijken.

Locaties

Waar vind je
Onze vestigingen?

1

Leiden

Willem Barentszstraat 21-23, Leiden
 • Maandag – Vrijdag: 8:30 – 17:00
 • Zaterdag – Zondag: gesloten
2

Amsterdam-West

Jan van Galenstraat 60H, Amsterdam-West
 • Maandag – Vrijdag: 9:00 – 18:00
 • Zaterdag: 9:00 – 17:00 | Zondag: gesloten
3

Amsterdam-Zuidoost

Paasheuvelweg 34A, Amsterdam
 • Maandag – Vrijdag: 8:30 – 17:00
 • Zaterdag – Zondag: gesloten
4

Den Haag

Theresiastraat 82, Den Haag
 • Maandag – Vrijdag: 9:00 – 18:00
 • Zaterdag: 9:00 – 17:00 | Zondag: gesloten
5

Rotterdam

Mariniersweg 82 a, Rotterdam
 • Maandag – Vrijdag: 9:00 – 18:00
 • Zaterdag: 9:00 – 17:00 | Zondag: gesloten