Reparatie aanmelden of afspraak maken
Menu

iPhone 11 Pro Max reparatie

Je iPhone 11 Pro Max gooit hoge ogen. Het is een prachtige iPhone, die dankzij de drie cameralenzen superscherpe foto’s maakt. Ook ’s nachts. Het scherm is zelfs in de volle zon kraakhelder, dankzij het grote Retina-display. Maar als je iPhone 11 Pro Max een reparatie nodig heeft, waar ga je dan naar toe? Naar de Apple Store, die niet om de hoek zit? Of ga je naar een Apple Authorised Service Provider zoals MicroFix? Bij ons wordt je iPhone reparatie uitgevoerd terwijl je wacht én je behoudt je Apple-garantie!

Geautoriseerde Apple Service provider Microfix
iphone 11 pro max reparatie

Kosten reparatie iPhone 11 Pro Max*

*Genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW

Display Batterij Rear Camera Speaker Vibe Motor
€420,13 €79,00 €180,23 €108,13 €108,13

Reparatie scherm iPhone 11 Pro Max

Je iPhone 11 Pro Max scherm is geweldig! Je hebt – ongeacht de lichtinval – fantastisch beeld, waardoor je ieder detail moeiteloos kunt zien. Maar als je scherm gebroken is, of je hebt ontzettend veel krassen op je scherm, dan is dat natuurlijk geen gezicht! Gelukkig is de reparatie van je iPhone 11 Pro Max scherm bij MicroFix zo gepiept.

Batterij iPhone 11 Pro Max reparatie

De batterij van je iPhone 11 Pro Max ging, toen je toestel uit het doosje kwam, maar liefst vijf uur langer mee dan de batterijen van eerdere iPhone-modellen. En dankzij de slimme technologie van Apple zou dat maar liefst 500 oplaadcycli zo moeten blijven. Maar merk jij nu toch dat de batterij van jouw iPhone 11 Pro Max regelmatig ontzettend snel naar een oplaadbeurt smacht? Dan is er iets aan de hand.

Controleer eerst even de status van je batterij bij “Battery Health”. Geeft jouw batterij daar aan dat de maximale capaciteit 80% of minder is? Dan ben je toe aan een nieuwe batterij. De Apple-specialisten die op onze vestigingen werken, vervangen je batterij gewoon terwijl je wacht.

Camera iPhone 11 Pro Max reparatie

De camera’s op je iPhone 11 Pro Max zijn bijzonder goed. Doordat je met één druk op de knop kunt kiezen tussen groothoeklens, telelens en ultra-groothoeklens weet je zeker dat je altijd de juiste camera op zak hebt. Maar zijn je foto’s hun glans verloren? Zijn ze niet meer zo scherp als eerder? Of lukt het je helemaal niet meer om scherpe foto’s te maken? Dan kom je natuurlijk naar MicroFix. Onze specialisten kunnen je snel vertellen wat er mis is.

Zit het beschermglas aan de achterzijde los, is het gebroken, of ben je het helemaal kwijt? Dan draaien onze Apple-monteurs hun hand niet om voor de reparatie. Maar als je camera’s wel degelijk defect zijn, is de reparatie snel door onze technici uitgevoerd: we vervangen in dat geval altijd de hele camera-unit. En natuurlijk geldt ook voor deze reparatie: klaar terwijl je wacht!

Overige iPhone 11 Pro Max reparaties bij MicroFix

Staat de reparatie die jouw iPhone 11 Pro Max nodig heeft niet tussen de reparaties hierboven? Geen nood! Je kunt bij ons terecht voor werkelijk iedere reparatie aan je iPhone 11 Pro Max. Denk bijvoorbeeld aan een defecte knop, zoals de homebutton, of problemen met je behuizing. Maar ook als je speakers het niet meer goed doen, of wanneer je telefoon weigert te trillen. Zelfs wanneer je geen idee hebt wat het probleem is met jouw iPhone 11 Pro Max ben je bij MicroFix aan het juiste adres. Onze specialisten zetten graag hun tanden in jouw probleem!

Waarom MicroFix jouw iPhone laten repareren?

Onze Apple-specialisten hebben de nodige ervaring met het repareren van iPhone devices. En onze monteurs snappen hoe belangrijk jouw iPhone 11 Pro Max voor jou is. Je wilt niet te lang zonder zitten. Zeker niet nu je iPhone je enige echte verbinding met de buitenwereld is. Daarom doen we er altijd alles aan om hem zo snel mogelijk weer aan je terug te geven. Uiteraard zo goed als nieuw. Vaak is hij gewoon klaar terwijl je wacht, meestal zelfs binnen 30 minuten!

microfix iphone 11 pro max reparatie

Fabrieksgarantie bij MicroFix

Je iPhone 11 Pro Max is nog niet zo oud. Grote kans dus dat je nog gewoon Apple-fabrieksgarantie op je toestel hebt. Dat is fijn, want ook dán mag MicroFix de reparatie uitvoeren! Bovendien kost de reparatie van jouw iPhone 11 Pro Max je dan helemaal niets. MicroFix is namelijk Authorised Service Provider van Apple voor alle Apple-producten, dus ook voor jouw iPhone 11 Pro Max. Daarom gebruiken we ook alleen maar originele onderdelen. Zo ben je verzekerd van hoge kwaliteit en behoud je gewoon de garantie van Apple!

MicroFix Garantie

Is je garantie net verlopen? Geen paniek: ook dan helpt MicroFix je snel uit de brand. Lang niet iedere Apple-reseller of reparateur kan “klaar terwijl je wacht” reparaties uitvoeren. Zij sturen je iPhone dan voor reparatie op naar Apple, of er worden eerst onderdelen bij Apple besteld. Bij MicroFix repareren we je iPhone veel sneller, want wij hebben alle onderdelen op voorraad. En omdat wij zeker weten dat al onze reparaties niet alleen razendsnel, maar vooral ook vakkundig uitgevoerd worden, geven wij je 3 maanden garantie op iedere iPhone-reparatie die wij uitvoeren. Of je nu met een defect scherm bij ons komt, of met een versleten accu. Wel zo prettig en duidelijk

Pick-up & Return-service

Met vestigingen in drie grote steden in de randstad is MicroFix altijd in de buurt. Zo kun je eigenlijk altijd even bij onze winkels naar binnen wippen om je iPhone 11 Pro Max te laten repareren. Maar ook als je niet op korte termijn bij ons langs kunt komen, bieden we je een snelle oplossing! Maak dan gewoon gebruik van onze Pick-up & Return-service. We halen dan jouw iPhone 11 Pro Max op het afgesproken tijdstip bij jou thuis op voor de reparatie. Zijn we klaar met het repareren van je iPhone? Dan brengen we hem uiteraard ook zo snel mogelijk weer naar jou terug! Deze service is tijdelijk gratis voor alle Apple-apparaten!

Zie ook
– Reparatie iPhone 8
– Reparatie iPhone 11

Onze tarieven

Veel reparaties hebben bij ons een vast tarief. Dat tarief zie je meteen als je de reparatie aanmeldt. Als er geen vast tarief staat, krijg je van ons vooraf eerst een prijsopgave.

Natuurlijk kun je dan besluiten om het toestel niet te laten repareren. Dan betaal je alleen de eventuele kosten die we maakten om je apparaat op te halen, te brengen en/of te onderzoeken.

Hieronder lees je de onderzoekskosten per product.

Snelle diagnose en kosten voor onderzoek

Voor reparaties van veelvoorkomende, eenvoudige problemen hebben wij vaste reparatieprijzen. Loop hiervoor even binnen bij een van onze vestigingen. Dan kunnen we vaak op voorhand al zeggen wat de kosten zullen zijn.

Zijn de problemen aan je toestel ingewikkelder? Dan plannen wij je apparaat in voor uitgebreider onderzoek. Als het defect daarna niet onder de fabrieksgarantie valt, ontvang je vooraf een prijsopgave. Laat je daarna je apparaat door ons repareren? Dan worden er geen onderzoekskosten berekend.

Je betaalt alleen onderzoekskosten als je het toestel niet laat repareren. Dat geldt ook als wij na uitbreid onderzoek geen storing vinden of als de storing in de software zit. Deze onderzoekskosten hangen af wat voor apparaat het betreft. Zie de tabel voor de onderzoekskosten voor jouw toestel.

Onderzoeks

Kosten

€ 35,09 € 29,00 excl.
 • Apple iPod
 • Apple TV
 • Apple AirPods
 • Apple Accessoires
 • Apple Watch
Onderzoeks

Kosten

€ 47,19 € 39,00 excl.
 • Apple iPad
 • Apple iPhone
 • Smartphone
 • Tablet
Onderzoeks

Kosten

€ 63,53 € 52,50 excl.
 • Apple iMac
 • Apple MacBook (Pro)
 • Apple MacBook Air
 • Apple Mac Pro
 • Apple Mac Mini
 • HP Designjet
 • Large Format PTR
Vertrouwen is belangrijk

Wat zeggen
onze klanten

“Ik heb mijn iPhone X laten voorzien van een nieuwe batterij bij Microfix. Het was zo gepiept, netjes gedaan en werkt weer als een zonnetje ? “

Marc Sulsters

“Ik heb recent mijn Macbook Pro laten repareren door MicroFix in verband met het repair program voor het toetsenbord, afspraken zijn nagekomen ben erg tevreden! ”

Frans van den Broek
Locaties

Waar vind je
onze vestigingen?

1

Leiden

Willem Barentszstraat 21-23, Leiden
 • Maandag – Vrijdag: 8:30 – 17:00
 • Zaterdag – Zondag: gesloten