iPhone 11 Pro reparatie

Je iPhone 11 Pro is het eerste toestel met de toevoeging ‘Pro’ in de naam. Het is een prachtige iPhone, die dankzij de drie cameralenzen de mooiste foto’s maakt. Ook als je wat minder licht tot je beschikking hebt. Het iPhone 11 Pro scherm is, dankzij het Super Retina XDR display, altijd ontzettend scherp. En zelfs in de volle zon kun je perfect zien wat er op je scherm gebeurt. De iPhone 11 Pro wordt niet voor niets de beste iPhone van 2019 genoemd. Maar als je iPhone 11 Pro een reparatie nodig heeft, waar ga je dan naar toe? Naar de Apple Store die niet om de hoek zit? Of ga je naar een Apple Authorised Service Provider, zoals MicroFix? Bij ons wordt je iPhone 11 gerepareerd terwijl je wacht én behoud jij je garantie van Apple!

apple-authorized-dealer-png-autorised-apple-service-centre-gold-coast-550
iphone 11 pro reparatie

iPhone 11 Pro wordt traag?

Merk je dat je iPhone inmiddels aanzienlijk trager wordt? Dan kan het zijn dat er een softwareprobleem is, of dat je toestel inmiddels zwaar ‘vervuild’ is door grote bestanden, gedeeltelijke apps en programma’s die je niet meer gebruikt. Natuurlijk kun je dan zelf aan gaan zitten hannesen, maar je kunt ook de experts van MicroFix vragen jouw iPhone eens een goede softwarematige schoonmaakbeurt te geven. Dat doen ze namelijk graag voor je!

Hoewel die grote schoonmaak meestal kan plaatsvinden zonder dataverlies, raden we je aan vooraf altijd even een back-up te maken. Zo weet je zeker dat je geen kostbare foto’s of bestanden verliest. Dat advies geldt overigens voor iedere iPhone 11 Pro reparatie, dus ook voor de iPhone 11 Pro Max.

 

iPhone 11 Pro scherm reparatie

Het scherm van je iPhone 11 Pro is geweldig! Het maakt niet uit hoeveel licht er op je scherm valt: jij hebt altijd perfect beeld. Maar als je jouw iPhone 11 Pro hebt laten vallen en er een flinke barst in zit, is er van dat prachtige scherm natuurlijk niet veel meer over. De reparatie van je iPhone 11 Pro scherm is bij MicroFix zo gepiept.

Dat geldt overigens ook wanneer je glas nog intact is, maar het touchscreen van je iPhone 11 Pro niet, of niet altijd, meer werkt. Of wanneer je beeld een groene waas heeft na het ontgrendelen van je iPhone 11 Pro. De Apple experts van MicroFix grijpen graag in de enorme voorraad originele iPhone 11 Pro onderdelen voor jouw iPhone 11 Pro scherm reparatie. Heb je een half uurtje de tijd? Dan verlaat je één van onze winkels met een spiksplinternieuw beeldscherm op je iPhone!

Camera iPhone 11 Pro reparatie

Herinner je je de onscherpe of korrelige selfies op je iPhone X nog? Die zijn met de komst van de iPhone 11 Pro definitief verleden tijd. Doordat je met één druk op de knop kunt switchen tussen telelens, groothoeklens en ultragroothoeklens, heb je de juiste camera voor iedere situatie op zak.

Tenminste, dat wás zo. Nu baal je omdat je foto’s niet meer scherp zijn, of omdat er telkens vlekken op je foto’s lijken te zitten. Geen paniek: MicroFix maakt je weer blij!

Onze monteurs kunnen je binnen een paar minuten vertellen wat er mis is met de camera’s van je iPhone. Zit het beschermglaasje aan de achterzijde los, is het gebroken of ben je het helemaal kwijt? Dan repareren onze Apple-technici jouw iPhone 11 Pro camera snel en vakkundig. Maar ook als je camera’s zelf kapot zijn, is dat geen probleem. Onze Apple-monteurs regelen de reparatie van jouw iPhone 11 Pro camera zonder problemen. Ze vervangen dan gewoon in één keer de hele camera van je iPhone.

Batterij iPhone 11 Pro reparatie

iPhone-batterijen worden steeds beter en gaan steeds langer mee. Volgens Apple zou je batterij zeker 500 oplaadcycli op volle sterkte moeten blijven. Inmiddels heb je er een behoorlijk deel van die 500 cycli opzitten, dus als je merkt dat je iPhone nu toch regelmatig ontzettend verlangt naar de oplader, dan kan het zomaar zijn dat je batterij er langzaam aan mee ophoudt.

Tip: controleer eerst even de status van je batterij bij “Battery Health”. Geeft jouw batterij daar aan dat de maximale capaciteit 80% of lager is? Dan ben je écht toe aan een nieuwe accu in je iPhone 11 Pro. Onze monteurs draaien hun hand niet om voor deze iPhone reparatie en zorgen ervoor dat jouw toestel na ongeveer 30 minuten weer op volle kracht vooruit kan!

Overige iPhone 11 Pro reparaties bij MicroFix

Is er iets anders mis met jouw iPhone 11 Pro? Je kunt bij ons terecht voor werkelijk iedere reparatie aan je iPhone 11 Pro die je maar kunt bedenken…. En iedere reparatie waar jij nog niet aan dacht! Een defecte knop, zoals de volumeknop, bijvoorbeeld, of problemen met je behuizing. Maar ook als je microfoon het niet meer goed doet of wanneer je telefoon weigert te trillen. Of als je jouw – bijna waterdichte iPhone 11 Pro – per ongeluk mee hebt laten draaien in de wasmachine. Zelfs wanneer je geen idee hebt wat het probleem is met jouw iPhone 11 Pro ben je bij MicroFix aan het juiste adres. Onze specialisten zetten graag hun tanden in jouw probleem!

Waarom is MicroFix het adres voor iPhone repair?

Onze Apple-specialisten hebben allemaal jarenlange ervaring met het repareren van iPhone apparaten. En onze monteurs begrijpen hoe belangrijk jouw iPhone 11 Pro voor je is. Je wilt niet te lang zonder zitten. Zeker niet nu het overgrote deel van je sociale contacten via je telefoon loopt. Daarom doen we er altijd alles aan om hem zo snel mogelijk weer aan je terug te geven. Uiteraard zo goed als nieuw. Vaak is hij gewoon klaar terwijl je wacht, meestal zelfs binnen 30 minuten!

microfix iphone 11 pro reparatie

Fabrieksgarantie bij MicroFix

Je iPhone 11 Pro is nog niet zo oud. Grote kans dus dat je hem minder dan twee jaar geleden kocht en nog gewoon Apple fabrieksgarantie op je toestel hebt. Dat is fijn, want ook dán mag MicroFix de reparatie uitvoeren en kost de reparatie van jouw iPhone 11 Pro je helemaal niets. MicroFix is namelijk Authorised Service Provider van Apple voor alle Apple-producten, dus ook jouw iPhone 11 Pro. Daarom gebruiken we ook alleen maar originele onderdelen. Zo ben je verzekerd van de allerbeste kwaliteit en behoud je gewoon de garantie van Apple!

MicroFix Garantie

Is je garantie net verlopen? Blijven ademen: MicroFix helpt je snel en professioneel van je probleem af. Lang niet iedere Apple-reseller of reparateur kan “klaar terwijl je wacht” reparaties uitvoeren. Zij sturen je iPhone dan voor reparatie op naar Apple, of bestellen eerst onderdelen bij Apple. Bij MicroFix repareren we je iPhone veel sneller, want wij hebben vrijwel ieder onderdeel op voorraad. En omdat wij zeker weten dat al onze reparaties niet alleen razendsnel, maar vooral ook vakkundig uitgevoerd worden, geven wij je 3 maanden garantie op iedere iPhone reparatie die wij uitvoeren. Of je nu met een defect scherm bij ons komt of met een versleten accu. Wel zo prettig en duidelijk.

 

Pick-up & Return-service

Met vestigingen in alle grote steden in de randstad is MicroFix altijd in de buurt. Zo kun je eigenlijk altijd even bij onze winkels naar binnenwippen voor de reparatie van je iPhone 11 Pro. Maar ook als je niet op korte termijn bij ons langs kunt komen, bieden we je een snelle oplossing! Maak dan gewoon gebruik van onze Pick-up & Return-service. We halen dan jouw iPhone 11 Pro op het afgesproken tijdstip bij jou thuis op voor de reparatie. Zijn we klaar met het repareren van je iPhone? Dan brengen we hem uiteraard ook zo snel mogelijk weer naar jou terug!

Extra fijn: deze service is tijdelijk gratis voor alle Apple devices! Of jij nu het scherm van je iPhone 11 Pro wil laten vervangen of het iPhone 6 scherm van je nichtje.

Onze tarieven

Voor veel reparaties hebben wij vaste tarieven. Bij het aanmelden van uw reparatie ziet u vooraf het tarief van uw reparatie. Voor de reparaties waarvoor we geen vast reparatietarief hebben doen wij vooraf eerst een prijsopgave. Indien u, na het ontvangen van de prijsopgave, besluit van de reparatie af te zien berekenen wij u naast de transport- of voorrijkosten ook onderzoekskosten. De hoogte van de onderzoekskosten verschillen per product.

Onderzoekskosten

Wanneer wij u, na grondige diagnose van uw defecte apparaat, een prijsopgave doen en u besluit niet tot reparatie over te gaan berekenen wij u onderzoekskosten. De hoogte van de onderzoekskosten zijn product afhankelijk. Indien wij uw apparaat niet kunnen repareren berekenen wij u uiteraard ook geen onderzoekskosten. Wanneer wij na uitvoerig testen van uw apparaat géén klacht hebben kunnen constateren (no-fault-found) zullen wij ook de onderzoekskosten in rekening brengen.

Onderzoeks

Kosten

€ 35,09 € 29,00 excl.
 • Computer
 • Notebook
 • Smartphone
 • Tablet
 • Apple iPod
 • Apple TV
 • Apple AirPods
 • Apple Accessoires
 • Apple Watch
Onderzoeks

Kosten

€ 59,29 € 49,00 excl.
 • Apple iMac
 • Apple MacBook (Pro)
 • Apple MacBook Air
 • Apple Mac Pro
 • Apple Mac Mini
 • HP Designjet
 • Large Format PTR
Vertrouwen is belangrijk

Wat zeggen
onze klanten

“Ik heb mijn iPhone X laten voorzien van een nieuwe batterij bij Microfix. Het was zo gepiept, netjes gedaan en werkt weer als een zonnetje ? “

Marc Sulsters

“Ik heb recent mijn Macbook Pro laten repareren door MicroFix in verband met het repair program voor het toetsenbord, afspraken zijn nagekomen ben erg tevreden! ”

Frans van den Broek
Locaties

Waar vind je
Onze vestigingen?

1

Leiden

Willem Barentszstraat 21-23, Leiden
 • Maandag – Vrijdag: 8:30 – 17:00
 • Zaterdag – Zondag: gesloten
2

Amsterdam-West

Jan van Galenstraat 60H, Amsterdam-West
 • Maandag – Vrijdag: 9:00 – 18:00
 • Zaterdag: 9:00 – 17:00 | Zondag: gesloten
3

Amsterdam-Zuidoost

Paasheuvelweg 34A, Amsterdam
 • Maandag – Vrijdag: 8:30 – 17:00
 • Zaterdag – Zondag: gesloten
4

Den Haag

Theresiastraat 82, Den Haag
 • Maandag – Vrijdag: 9:00 – 18:00
 • Zaterdag: 9:00 – 17:00 | Zondag: gesloten
5

Rotterdam

Mariniersweg 82 a, Rotterdam
 • Maandag – Vrijdag: 9:00 – 18:00
 • Zaterdag: 9:00 – 17:00 | Zondag: gesloten

Veelgestelde vragen

Contactgegevens

Op welke manier kan ik MicroFix bereiken?

Je kunt MicroFix op verschillende manieren bereiken:

Telefonisch op het nummer 071-5682555 van maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur, per e-mail info@microfix.nl, via Facebook of Twitter.

Waar zijn jullie gevestigd?

Wij hebben verschillende vestigingen in Leiden, Amsterdam en Den-Haag. Klik hier om alle vestigingen te bekijken.