iPhone 11 reparatie

Loop je al een tijdje rond met een gebroken scherm van je iPhone 11, en baal je iedere keer weer als je het ziet? Of heeft je powerbutton kuren? Geen paniek! Je hoeft alleen maar langs te komen bij MicroFix om weer optimaal gebruik te kunnen maken van je geliefde iPhone 11! iPhone 11 reparaties doen onze engineers in no-time. En altijd met originele Apple-onderdelen. Onze engineers zijn door Apple getraind en beschikken over Apple testsoftware en gereedschappen. Ook zien ze de reparatiehistorie van je serienummer en werken ze de reparatiehistorie bij. Zo kan iedere geautoriseerde Apple reparateur en Apple store zien wat er met je iPhone gebeurd is.

Geautoriseerde Apple Service provider Microfix
iphone 11 reparatie

Kosten reparatie iPhone 11*

*Genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW

Display Batterij Rear Camera Speaker Vibe Motor
€254,13 €79,00 €141,21 €108,13 €108,13

iPhone 11 scherm reparatie

Met een Apple iPhone kies je voor absoluut gebruiksgemak. Maar net als bij andere smartphones is het scherm van je iPhone 11 supergevoelig. Is jouw iPhone gevallen en is je scherm gebarsten? Dan is het zeker zaak om dit zo snel mogelijk te laten vervangen. Maar ook wanneer je iPhone 11 gevallen is en het scherm geen zichtbare schade heeft, kan het voorkomen dat je scherm niet meer goed reageert. Dan zijn er waarschijnlijk interne componenten defect geraakt, waardoor het aanraakscherm niet meer werkt zoals je verwacht. Kortom, je bent toe aan een iPhone 11 scherm reparatie.

iPhone 11 scherm reparatie. “Klaar terwijl je wacht”

Onze monteurs, die stuk voor stuk echte Apple-specialisten zijn, helpen je graag door het scherm van je iPhone 11 te vervangen. Wees niet bang dat je je iPhone 11 lang moet missen, want MicroFix biedt in 4 vestigingen “Klaar terwijl je wacht” voor iPhone 11 scherm reparatie.

Het kan handig zijn om hiervoor een afspraak te maken zolang er Corona beperkingen gelden. In onze vestiging in Leiden is de wachtruimte zo groot en het aantal medewerkers zo talrijk, dat je ook zomaar mag binnenlopen. En natuurlijk hebben we voor jouw iPhone 11 scherm reparatie de benodigde onderdelen in voorraad. Voor de MicroFix vestigingen in Amsterdam-West, Amsterdam-Zuidoost en Den Haag dien je i.v.m. Corona maatregelen wel een afspraak te maken. Dat kan door te bellen 071-5682555 of via een knop boven aan de pagina.

Sensor defect

In je iPhone zit een lichtsensor, ook wel proximity sensor genoemd. Die zorgt er bijvoorbeeld voor dat je telefoon het verschil weet tussen je vingers en je oor. Door een val kan dit kleine en kwetsbare onderdeeltje echter beschadigd raken. Daardoor blokkeert je scherm niet meer wanneer je aan het bellen bent, werkt je achtergrondgeluid filter ineens niet meer goed. Of stelt je iPhone 11 ineens de schermhelderheid niet meer correct in. Ontzettend vervelend, maar wel redelijk eenvoudig te verhelpen door MicroFix.

Microfoon iPhone 11 stuk?

Als je met iemand belt, hoor je dan vaker ‘wat zeg je?’ in plaats van dat je een daadwerkelijk gesprek voert? Of: ben je niet meer verstaanbaar als je probeert te bellen met je iPhone? Controleer dan eerst of het echt wel aan de microfoon ligt. Dat doe je bijvoorbeeld door een voice memo in te spreken of een filmpje met geluid op te nemen. Blijkt uit jouw test dat de microfoon van je iPhone kapot of beschadigd is? Dan kun je jouw iPhone microfoon met een gerust hart laten vervangen door onze ervaren experts. Zij hebben al ongelooflijk veel microfoons vervangen bij iPhones. Doordat wij alleen met originele onderdelen werken, ben je altijd verzekerd van hoge kwaliteit als je je iPhone 11 door ons laat repareren.

Reparatie speakers van je iPhone 11

Wist je dat een val er ook voor kan zorgen dat de ear speaker van je iPhone 11 niet meer werkt? Hoor je veel gekraak tijdens het bellen of hoor je helemaal niets meer? Dan is dit speakertje waarschijnlijk kapot. Je controleert dit door je iPhone even op de luidspreker te zetten. Krijg je via de luidspreker wel helder geluid? Dan is je ear speaker zeker aan vervanging toe. Onze Apple-experts vervangen deze in no-time voor je. Natuurlijk met originele Apple-onderdelen en op de juiste manier.

Als je geen geluid meer hoort wanneer je gebeld wordt, heb je waarschijnlijk een probleem met de ringtone speaker van je iPhone. Balen, want je zou maar net dat ene belangrijke telefoontje missen waar je al de hele dag op wacht! Wandel even binnen bij de MicroFix winkel bij jou in de buurt, dan repareren we je iPhone nog dezelfde dag. Liever vooraf een afspraak maken voor de reparatie van je iPhone 11? Dan kan natuurlijk via onze website!

Is de klik weg met je iPhone 11?

De iPhone 11 is een robuust toestel. Maar zoals bij alles wat kan bewegen, kunnen ook de bewegende delen van je iPhone de geest geven. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan de powerbutton of de volumeknoppen. Voel je geen klik meer als je op de aan-uitknop drukt, of reageert een van je volumeknoppen niet naar behoren? Dan is vervangen echt de enige optie. Voor onze experts is deze iPhone 11 reparatie dagelijkse kost. Wanneer je jouw toestel aanmeldt voor reparatie, voel jij snel weer ‘de klik’ bij je iPhone 11.

Andere iPhone 11 reparaties

Dit is slechts een handvol voorbeelden van de reparaties die we bijna dagelijks uitvoeren aan de iPhone 11. Natuurlijk kun je ook bij MicroFix terecht wanneer je niet precies weet wat er aan de hand is, of wanneer je last hebt van:

 • Gebarsten glas achterkant
 • Verbogen frame
 • Defecte camera (of camera’s)
 • Een accu die niet oplaadt
 • Kapotte koptelefoonaansluiting
 • Een trilmotor die niet meer trilt
 • Een iPhone 11 die telkens vast loopt
 • Of een simkaart die niet meer goed gelezen wordt
microfix iphone 11 reparatie

Altijd aan het juiste adres voor je iPhone 11 reparatie

Welk probleem jij ook hebt met jouw iPhone 11, onze ervaren, Apple-gecertificeerde monteurs repareren je toestel graag. Onze experts hebben veel ervaring met het repareren van allerlei verschillende iPhones, niet alleen de 11. Maar hoewel ervaring met iPhone-reparaties natuurlijk fijn is, begrijpen we bij MicroFix ook hoe belangrijk jouw telefoon voor je is. Je wilt niet met een defecte iPhone rondlopen, maar je wilt hem ook geen dagen kwijt zijn. Daarom doen we er altijd alles aan om hem zo snel mogelijk weer aan je terug te geven. Gerepareerd, en wel natuurlijk. Vaak is de iPhone 11 reparatie gewoon klaar terwijl je wacht, meestal binnen een half uur!

MicroFix is Apple Erkend Service Provider voor alle Apple producten, dus ook jouw iPhone 11 of 11 Pro. Je fabrieksgarantie blijft dus gewoon behouden. Daarom gebruiken we alleen originele onderdelen van Apple. Zo ben jij verzekerd van de hoogste kwaliteit. We houden ons daarbij strikt aan de garantieregels die Apple stelt en testen je iPhone met speciale Apple software. Dat doen we vóór de reparatie, maar ook nog een keer achteraf en volgens de richtlijnen van Apple.

MicroFix’ garantie aan jou

Ook als de reparatie van je iPhone 11 niet onder de garantie valt, is het verstandig om hem te laten repareren. Na een professionele reparatie kan je iPhone namelijk nog jaren mee! Maar lang niet iedere Apple reseller of reparateur kan “klaar terwijl je wacht” reparaties uitvoeren. Je iPhone wordt in de meeste gevallen voor reparatie opgestuurd of er worden eerst onderdelen bij Apple besteld. Bij MicroFix repareren we je iPhone 11 veel sneller, vaak nog dezelfde dag, want wij hebben daarvoor de speciale Apple-gereedschappen, -onderdelen en -autorisatie.

Wij houden niet van onduidelijkheid en jij vast en zeker ook niet. We vertellen je vooraf altijd wat de reparatie kost, zodat je niet overvallen wordt door extra kosten. Verder geven we je na de reparatie van je iPhone 11 altijd 3 maanden garantie op de uitgevoerde werkzaamheden. Of je nu met een kapotte ringtone speaker bij ons komt of met een defecte accu. Wel zo prettig en altijd duidelijk.

Binnen de fabrieksgarantietermijn behoud je trouwens gewoon de garantie van Apple. Dat kan doordat we Apple Erkend Service Provider zijn en alleen met originele onderdelen werken.

Klaar terwijl je wacht of vanuit je luie stoel?

Je kunt natuurlijk niet al te lang zonder je iPhone 11. Dat snappen wij als geen ander. Daarom kun je bij ons gewoon langskomen in onze winkels in Amsterdam, Leiden of Den Haag voor de reparatie van je meest gewaardeerde apparaat. Past dit niet in jouw drukke schema? Dan bieden we je ook de mogelijkheid om je toestel bij je thuis op te halen voor reparatie. Zijn we klaar met het repareren van je scherm? Dan brengen we hem uiteraard ook zo snel mogelijk weer naar jou terug!

De Pick-up & Return-service voor jouw iPhone 11 is vanwege de corona maatregelen bij MicroFix tijdelijk gratis. Zo hoef jij de deur niet uit, want wij halen het toestel bij je op.

iPhone 11 batterij vervangen

Ook je iPhone 11 batterij vervangen we natuurlijk “Klaar terwijl je wacht” in al onze vestigingen. Je weet waarschijnlijk al dat je iPhone 11 batterij niet zomaar kapot gaan, maar dat deze slijt door gebruik en door steeds weer opladen. Op een gegeven moment wordt het maximale batterij percentage te laag en dan gebeuren er vervelende dingen. je iPhone 11 batterij loopt steeds leeg, maar kan nu wel door slijtage kapot gaan, zoals dikker worden of heet worden. Niet klagen over die iPhone 11 batterij, want hij heeft zijn taak volbracht. Gewoon naar MicroFix en snel een originele nieuwe laten plaatsen. Dan weet je zeker dat deze met de juiste onderdelen en gereedschappen weer goed sluitend wordt gemaakt en dat je bij de Apple store en bij MicroFix weer terecht kunt voor een vervolg reparatie mocht dat nodig zijn. Succes met je nieuwe iPhone 11 batterij.

Onze tarieven

Veel reparaties hebben bij ons een vast tarief. Dat tarief zie je meteen als je de reparatie aanmeldt. Als er geen vast tarief staat, krijg je van ons vooraf eerst een prijsopgave.

Natuurlijk kun je dan besluiten om het toestel niet te laten repareren. Dan betaal je alleen de eventuele kosten die we maakten om je apparaat op te halen, te brengen en/of te onderzoeken.

Hieronder lees je de onderzoekskosten per product.

Snelle diagnose en kosten voor onderzoek

Voor reparaties van veelvoorkomende, eenvoudige problemen hebben wij vaste reparatieprijzen. Loop hiervoor even binnen bij een van onze vestigingen. Dan kunnen we vaak op voorhand al zeggen wat de kosten zullen zijn.

Zijn de problemen aan je toestel ingewikkelder? Dan plannen wij je apparaat in voor uitgebreider onderzoek. Als het defect daarna niet onder de fabrieksgarantie valt, ontvang je vooraf een prijsopgave. Laat je daarna je apparaat door ons repareren? Dan worden er geen onderzoekskosten berekend.

Je betaalt alleen onderzoekskosten als je het toestel niet laat repareren. Dat geldt ook als wij na uitbreid onderzoek geen storing vinden of als de storing in de software zit. Deze onderzoekskosten hangen af wat voor apparaat het betreft. Zie de tabel voor de onderzoekskosten voor jouw toestel.

Onderzoeks

Kosten

€ 35,09 € 29,00 excl.
 • Apple iPod
 • Apple TV
 • Apple AirPods
 • Apple Accessoires
 • Apple Watch
Onderzoeks

Kosten

€ 47,19 € 39,00 excl.
 • Apple iPad
 • Apple iPhone
 • Smartphone
 • Tablet
Onderzoeks

Kosten

€ 63,53 € 52,50 excl.
 • Apple iMac
 • Apple MacBook (Pro)
 • Apple MacBook Air
 • Apple Mac Pro
 • Apple Mac Mini
 • HP Designjet
 • Large Format PTR
Vertrouwen is belangrijk

Wat zeggen
onze klanten

“Ik heb mijn iPhone X laten voorzien van een nieuwe batterij bij Microfix. Het was zo gepiept, netjes gedaan en werkt weer als een zonnetje ? “

Marc Sulsters

“Ik heb recent mijn Macbook Pro laten repareren door MicroFix in verband met het repair program voor het toetsenbord, afspraken zijn nagekomen ben erg tevreden! ”

Frans van den Broek