iPhone 12 Mini reparatie

Is je iPhone 12 Mini toe aan reparatie? Bij ons ben je op de juiste plek. Herkenbaar? Je loopt met volle handen naar binnen, probeert je sleutel uit je tas te pakken en boem, daar ligt je telefoon op de grond. Precies op het stukje wat geen bescherming heeft van je hoesje. Dit wil je natuurlijk zo snel mogelijk laten repareren, want een telefoon is tegenwoordig onmisbaar. Dat begrijpen wij als geen ander. Met onze service richten we ons op een snelle en betrouwbare reparatie, waarbij je ook nog eens een garantie van 3 maanden krijgt. Wat wil je nog meer? Maak nu snel een afspraak voor je iPhone 12 Mini reparatie of kom bij ons langs.

apple-authorized-dealer-png-autorised-apple-service-centre-gold-coast-550
iphone 12 mini reparatie

Kosten reparatie iPhone 12 Mini

Display Batterij Rear Camera Speaker Vice Motor
€251,10 €75,00 €137,39 €108,12 €108,12

Welke reparaties verzorgen we bij MicroFix?

Geeft je iPhone 12 Mini de laatste tijd problemen en wil je dit laten repareren? Kom dan langs op een van onze locaties. Onze experts staan voor jou klaar. Wij achterhalen het probleem en repareren je iPhone 12 Mini terwijl je wacht. MicroFix repareert onder andere jouw scherm, achterkant, batterij of camera-unit. Ook kun je bij ons terecht voor de reparatie van jouw koptelefoon aansluiting, speaker, oplaadconnector, trilmotor, touchfunctie, proximity sensor, een verbogen frame of het slecht lezen van de simkaart. Neem een kijkje op de website voor al onze reparaties en prijsopgaven.

Snelle en professionele reparatie iPhone 12 Mini

Is het scherm van je iPhone 12 Mini beschadigd, gekrast of gebarsten? Of misschien reageert je iPhone slecht? Bij MicroFix helpen we jou graag. Ondanks dat het glas van de iPhone 12 Mini zeer sterk is, blijft een val voor elke telefoon gevaarlijk. Val- of stootschade zorgt er in sommige gevallen voor dat er onderdelen beschadigen. Denk bijvoorbeeld aan een touchfunctie die niet meer goed functioneert of een kapotte camera. Dit is vervelend. Gelukkig weten wij bij MicroFix precies hoe we jouw iPhone 12 Mini snel en vakkundig repareren. Zo ben jij snel weer online. Zelf geen tijd om bij ons langs te komen? Geen probleem. Wij hebben een Pick-up en return service. Hierdoor hoef je zelf het huis niet uit. Luxe toch?

Een nieuwe batterij nodig?

Is je telefoon de laatste tijd snel leeg? Dat is vervelend, omdat we tegenwoordig bijna alles op onze telefoon doen. Problemen met de batterij hebben vaak te maken met slijtage. Je telefoon valt daardoor snel uit, geeft soms het verkeerde batterijpercentage aan of de iPhone heeft problemen met opstarten. Een nieuwe batterij doet vaak wonderen voor jouw telefoon. Hierdoor hoef je hem minder vaak op te laden. Maak het jezelf makkelijk en laat de vakmensen van MicroFix jouw batterij vervangen, zodat je telefoon weer doet wat het moet doen. Bel ons of kom langs in een van onze winkels.

Proximity sensor iPhone 12 Mini

Ben je aan het bellen en gaat je luidspreker plotseling aan, of hang je ineens op? Dan is de kans groot dat er iets mis is met je proximity sensor. De sensor is zo ontwikkelt dat het verschillende lichaamsdelen zoals je oor en je vingers herkent. De telefoon weet wanneer het moet dimmen als je aan het telefoneren bent. Hierdoor vergrendelt het jouw iPhone op het moment dat je met je oor tegen het beeldscherm zit. Zo voorkom je bijvoorbeeld dat je de luidspreker aanzet of per ongeluk ophangt. Gelukkig weten wij dit probleem snel en makkelijk te repareren. Meten een afspraak maken voor je iPhone 12 Mini reparatie?

iPhone 12 Mini speaker reparatie

Heb jij terwijl je aan het bellen bent last van een constante ruis? Of misschien hoor je je telefoon niet overgaan? Dat is natuurlijk erg vervelend. Goed geluid is namelijk erg belangrijk voor het functioneren van jouw telefoon. Ook bij het maken of bekijken van video’s is goed geluid onmisbaar. Ondervind je problemen met het geluid of de geluidskwaliteit van jouw iPhone? Wij weten hoe we deze probleem moeten oplossen. Vaak zit het probleem namelijk in de speaker van jouw iPhone. Bij MicroFix weten wij jouw speaker vliegensvlug te repareren. Wij hebben namelijk een groot aantal originele Apple-onderdelen op voorraad. Loop gerust bij ons binnen. Dan gaan we voor je aan de slag terwijl je wacht. Veel reparaties voeren we zelfs binnen 30 minuten uit.

MicroFix is jouw erkend Apple-reparateur

MicroFix is een door Apple erkende reparateur. Ondervind je problemen met jouw iPhone 12 Mini? Laat het over aan een van onze gecertificeerde monteurs en voorkom hiermee extra schade aan je iPhone. Wij als Apple Authorised Service Provider werken met originele Apple-onderdelen en hebben toegang tot alle applicaties voor de reparatie van jouw iPhone. Daarnaast houden wij ons aan de richtlijnen van Apple en behoud jij ook jouw originele fabrieksgarantie van Apple. Kortom, bij ons ben je aan het juiste adres voor een professionele reparatie van jouw iPhone. Waar wacht je nog op? Plan nu eenvoudig jouw afspraak in!

microfix iphone 12 mini reparatie

Onze betrouwbare garantie

Wij begrijpen hoe onmisbaar je telefoon tegenwoordig is. Daarom streven wij ernaar jouw iPhone 12 Mini te repareren terwijl jij wacht. In de meeste gevallen zijn we in staat dit binnen 30 minuten te realiseren. Mochten we langer nodig hebben, dan check je via ons online portal eenvoudig de status van jouw reparatie. Ondervind je na onze reparatie problemen met je telefoon? Bij MicroFix ben je verzekerd van 3 maanden garantie op e uitgevoerde reparatie.

Pick-up & Return service

Ga je liever zelf de deur niet uit, maar wil je wel jouw iPhone laten repareren? Dat is geen probleem. Met onze Pick-up & Return service komen we de telefoon bij jou thuis ophalen en zodra de telefoon klaar is, leveren we deze weer bij jou af. Hoe fijn is dat?

De kosten van je iPhone 12 Mini reparatie?

Wij willen onze klanten een eerlijke prijsindicatie geven en daarom werken we vaak met vaste tarieven. Zo weet jij waar je aan toe bent. Is er een probleem met je iPhone waar we geen vast tarief voor hebben? Wees niet ongerust. Voordat we jouw telefoon repareren maken we altijd een prijsopgave. Je kiest zelf of je hiermee akkoord gaat. Wil je toch afzien van deze berekening? Dat mag uiteraard ook.

Waar vind je ons?

Jouw iPhone laten repareren en woonachtig in Amsterdam, Leiden, Den Haag of Rotterdam? Loop dan even bij ons binnen in een van onze winkels. Wij zijn elke maandag tot en met zaterdag geopend van 08:30 tot 17:00 uur. Laat je vrijblijvend door onze monteurs informeren over de schade aan jouw iPhone 12 Mini of plan direct een afspraak in. Wij helpen je graag.

Afspraak maken?

Heb je vragen over onze service, tarieven of een reparatie? Wij geven je graag een passend advies. Loop niet langer rond met een beschadigde iPhone en neem contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +3171 568 25 55. Of stel jouw vragen via info@microfix.nl. We beantwoorden jouw vragen zo snel mogelijk.

Onze tarieven

Voor veel reparaties hebben wij vaste tarieven. Bij het aanmelden van uw reparatie ziet u vooraf het tarief van uw reparatie. Voor de reparaties waarvoor we geen vast reparatietarief hebben doen wij vooraf eerst een prijsopgave. Indien u, na het ontvangen van de prijsopgave, besluit van de reparatie af te zien berekenen wij u naast de transport- of voorrijkosten ook onderzoekskosten. De hoogte van de onderzoekskosten verschillen per product.

Onderzoekskosten

Veel reparaties zijn voor de hand liggend en voor eenvoudige problemen hanteren wij vaste reparatieprijzen. Loop gerust even binnen op een van onze vestigingen. Wij doen een snelle diagnose die geen kosten met zich mee brengt. Mochten de problemen in het toestel toch complexer zijn, nemen we je toestel in voor uitgebreider onderzoek. Mocht het defect niet onder de fabrieksgarantie vallen maken we een schriftelijke prijsopgave. Wanneer je aan de hand van deze prijsopgave besluit je apparaat door ons te laten repareren, berekenen wij geen onderzoekskosten.
Wij berekenen wel onderzoekskosten als je besluit het toestel niet te laten repareren. Ook als wij na uitbreid onderzoek geen storing hebben kunnen constateren of de storing software gerelateerd is (no-fault-found), brengen we onderzoekskosten in rekening. De hoogte van deze onderzoekskosten zijn afhankelijk van het apparaat. Zie afbeelding hiernaast.

Onderzoeks

Kosten

€ 35,09 € 29,00 excl.
 • Computer
 • Notebook
 • Smartphone
 • Tablet
 • Apple iPod
 • Apple TV
 • Apple AirPods
 • Apple Accessoires
 • Apple Watch
Onderzoeks

Kosten

€ 59,29 € 49,00 excl.
 • Apple iMac
 • Apple MacBook (Pro)
 • Apple MacBook Air
 • Apple Mac Pro
 • Apple Mac Mini
 • HP Designjet
 • Large Format PTR
Vertrouwen is belangrijk

Wat zeggen
onze klanten

“Ik heb mijn iPhone X laten voorzien van een nieuwe batterij bij Microfix. Het was zo gepiept, netjes gedaan en werkt weer als een zonnetje ? “

Marc Sulsters

“Ik heb recent mijn Macbook Pro laten repareren door MicroFix in verband met het repair program voor het toetsenbord, afspraken zijn nagekomen ben erg tevreden! ”

Frans van den Broek

Veelgestelde vragen

Contactgegevens

Op welke manier kan ik MicroFix bereiken?

Je kunt MicroFix op verschillende manieren bereiken:

Telefonisch op het nummer 071-5682555 van maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur, per e-mail info@microfix.nl, via Facebook of Twitter.

Waar zijn jullie gevestigd?

Wij hebben verschillende vestigingen in Leiden, Amsterdam, Den-Haag en Rotterdam. Klik hier om alle vestigingen te bekijken.

Locaties

Waar vind je
Onze vestigingen?

1

Leiden

Willem Barentszstraat 21-23, Leiden
 • Maandag – Vrijdag: 8:30 – 17:00
 • Zaterdag – Zondag: gesloten
2

Amsterdam-West

Jan van Galenstraat 60H, Amsterdam-West
 • Maandag – Vrijdag: 8:30 – 17:00
 • Zaterdag: 8:30 – 17:00 | Zondag: gesloten
3

Amsterdam-Zuidoost

Paasheuvelweg 34A, Amsterdam
 • Maandag – Vrijdag: 8:30 – 17:00
 • Zaterdag – Zondag: gesloten
4

Den Haag

Theresiastraat 82, Den Haag
 • Maandag – Vrijdag: 8:30 – 17:00
 • Zaterdag: 8:30 – 17:00 | Zondag: gesloten
5

Rotterdam

Mariniersweg 82 a, Rotterdam
 • Maandag – Vrijdag: 8:30 – 17:00
 • Zaterdag: 8:30 – 17:00 | Zondag: gesloten