Reparatie aanmelden of afspraak maken
Menu

iPhone 12 Pro Max reparatie

Is jouw iPhone 12 Pro Max aan reparatie toe? Wij van MicroFix zijn er voor jou. Ondervind je de laatste tijd vaak problemen met je telefoon? Of werkt deze niet meer zoals in het begin? Wij begrijpen dat dat frustrerend is. Vaak stellen mensen een reparatie uit. Ze zijn bang om hun telefoon lang kwijt te zijn of hoge prijzen te moeten betalen. Onnodig vinden wij. Wij werken namelijk met vaste en voordelige prijzen of geven jou van tevoren een prijsindicatie. Bij MicroFix maken wij uitsluitend gebruik van Apple-onderdelen en staan we bekend om onze razendsnelle reparatie. Zo hoef jij je telefoon niet lang te missen. Kom langs, neem contact met ons op of maak makkelijk online jouw iPhone reparatie afspraak. Onze monteurs helpen je graag!

Geautoriseerde Apple Service provider Microfix
iphone 12 pro max reparatie

Kosten reparatie iPhone 12 Pro Max*

*Genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW

Display Batterij Rear Camera Speaker Vibe Motor
€420,13 €79,00 €277,72 €108,13 €108,13

Wat repareren wij aan jouw iPhone 12 Pro Max?

Reageert je iPhone 12 Pro Max niet meer op jouw aanrakingen, gaat de batterij snel leeg of zitten er beschadigingen in of op je iPhone? Onze monteurs hebben de beste oplossing. Bij ons ben je op de juiste plek voor problemen met de volgende onderdelen:

 • Reparatie voor- of achterkant
 • Vervanging accu
 • Problemen met de camera-unit
 • Reparatie koptelefoonaansluiting
 • Het vastlopen van de iPhone
 • Problemen met de Touchfunctie
 • Reparatie van de Proximity sensor
 • Verbogen frame

Met de reparatie van een van deze onderdelen blaas je je telefoon nieuw leven in, zodat hij weer langer meegaat. Voor de vervanging of reparatie van je iPhone volgen wij de richtlijnen van Apple. Zo geven we net dat extra stukje betrouwbaarheid en kwaliteit aan jou als klant.

iPhone 12 Pro Max scherm binnen 30 minuten gerepareerd

Zit er een kras of barst in het scherm van je iPhone 12 Pro Max? Of heb je het idee dat er iets anders met je scherm aan de hand is? Erg vervelend. Door een barst of kras is de kans groot dat de iPhone beschadigt door stof of vocht. Dit zorgt vaak voor problemen met je iPhone. Wacht daarom niet langer met de reparatie van je scherm en voorkom schade aan je iPhone. Je maakt makkelijk online een afspraak of loop binnen in de winkel bij jou in de buurt. Onze Apple-experts gaan graag voor je aan de slag.

Reparatie van de camera-unit

Ondervind je problemen met de camera-unit van jouw iPhone 12 Pro Max? Bij MicroFix weten wij dit binnen no-time te repareren. Jouw iPhone 12 Pro Max maakt een normale camera bijna onnodig. Met de groothoeklens, ultra hoeklens en portret functie in nachtmodus schiet je de mooiste plaatjes. Kom je erachter dat je camera ineens van mindere kwaliteit is, maar heb je geen idee waardoor het komt? Onze experts staan voor je klaar en onderzoeken en repareren je telefoon vakkundig. Zo leg jij binnen de kortste keren weer de meest unieke momenten vast.

Reparatie licht sensor iPhone 12 Pro Max

Verandert je schermhelderheid continu van sterkte terwijl dit niet hoeft? Of gaat je telefoon zijn eigen gang wanneer je aan het bellen bent? De lichtsensor is mogelijk de oorzaak. Wanneer deze niet goed functioneert, onderscheidt het jouw oor of vinger niet. Hierdoor dimt of vergrendelt het bijvoorbeeld geen toetsen tijdens het bellen. Dit is natuurlijk erg vervelend. Wij van MicroFix repareren je lichtsensor snel en vakkundig, zodat jij weer ongestoord gebruik maakt van je iPhone 12 Pro Max.

De fabrieksgarantie door MicroFix

MicroFix is door Apple erkent als reparateur voor iPhones. Heb je een probleem met je iPhone 12 Pro Max die binnen de garantietermijn van Apple valt? MicroFix repareert je telefoon helemaal gratis en je behoudt hierbij jouw fabrieksgarantie. Hierbij werken wij volledig volgens de richtlijnen van Apple en maken we alleen gebruik van originele Apple-onderdelen. Valschade valt helaas niet onder de fabrieksgarantie. We raden in het geval van valschade altijd aan jouw telefoon zo snel mogelijk te laten repareren. Hiermee voorkom je verdere schade aan jouw toestel. Meer weten?

Onze betrouwbare service

Wij vinden kwaliteit en service enorm belangrijk. Daarom gebruiken we materialen van de beste kwaliteit. Wij hebben de meest voorkomende onderdelen voor reparatie altijd op voorraad. Hierdoor zijn wij in staat onze reparaties binnen een mum van tijd uit te voeren. Zo staan de meeste klanten binnen 30 minuten weer buiten met een goed functionerende telefoon. Hoe fijn is dat? Wil je jouw iPhone 12 Pro Max liever bij je thuis op laten halen? Met onze Pick-Up & Return service is dat geen enkel probleem. Wij halen jouw telefoon op het gewenste tijdstip op en nadat je iPhone is gemaakt, leveren we deze weer bij jou thuis af. Als dat geen service is!

microfix iphone 12 pro max-reparatie

Hier vind je onze gecertificeerde monteurs

De vestigingen van MicroFix vind je in Amsterdam, Leiden, Den Haag of Rotterdam. Waar onze gecertificeerde monteurs klaar staan om jou te helpen. De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 08:30-17:00 uur. Dus heb jij een schade of probleem met jouw iPhone 12 Pro Max, aarzel niet en kom bij ons langs.

Afspraak maken?

Wil je meer informatie over onze services, diensten en tarieven? Wij geven onze klanten graag een advies op maat. Wacht niet langer en voorkom verdere schade aan jouw telefoon. Maak vandaag nog een afspraak of kom langs bij een van onze winkels. Ook zijn we telefonisch bereikbaar via +3171 568 25 55. Je vraag liever mailen? Dat mag natuurlijk ook. Stuur jouw vragen naar info@microfix.nl. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Onze tarieven

Veel reparaties hebben bij ons een vast tarief. Dat tarief zie je meteen als je de reparatie aanmeldt. Als er geen vast tarief staat, krijg je van ons vooraf eerst een prijsopgave.

Natuurlijk kun je dan besluiten om het toestel niet te laten repareren. Dan betaal je alleen de eventuele kosten die we maakten om je apparaat op te halen, te brengen en/of te onderzoeken.

Hieronder lees je de onderzoekskosten per product.

Snelle diagnose en kosten voor onderzoek

Voor reparaties van veelvoorkomende, eenvoudige problemen hebben wij vaste reparatieprijzen. Loop hiervoor even binnen bij een van onze vestigingen. Dan kunnen we vaak op voorhand al zeggen wat de kosten zullen zijn.

Zijn de problemen aan je toestel ingewikkelder? Dan plannen wij je apparaat in voor uitgebreider onderzoek. Als het defect daarna niet onder de fabrieksgarantie valt, ontvang je vooraf een prijsopgave. Laat je daarna je apparaat door ons repareren? Dan worden er geen onderzoekskosten berekend.

Je betaalt alleen onderzoekskosten als je het toestel niet laat repareren. Dat geldt ook als wij na uitbreid onderzoek geen storing vinden of als de storing in de software zit. Deze onderzoekskosten hangen af wat voor apparaat het betreft. Zie de tabel voor de onderzoekskosten voor jouw toestel.

Onderzoeks

Kosten

€ 35,09 € 29,00 excl.
 • Apple iPod
 • Apple TV
 • Apple AirPods
 • Apple Accessoires
 • Apple Watch
Onderzoeks

Kosten

€ 47,19 € 39,00 excl.
 • Apple iPad
 • Apple iPhone
 • Smartphone
 • Tablet
Onderzoeks

Kosten

€ 63,53 € 52,50 excl.
 • Apple iMac
 • Apple MacBook (Pro)
 • Apple MacBook Air
 • Apple Mac Pro
 • Apple Mac Mini
 • HP Designjet
 • Large Format PTR
Vertrouwen is belangrijk

Wat zeggen
onze klanten

“Ik heb mijn iPhone X laten voorzien van een nieuwe batterij bij Microfix. Het was zo gepiept, netjes gedaan en werkt weer als een zonnetje ? “

Marc Sulsters

“Ik heb recent mijn Macbook Pro laten repareren door MicroFix in verband met het repair program voor het toetsenbord, afspraken zijn nagekomen ben erg tevreden! ”

Frans van den Broek
Locaties

Waar vind je
onze vestigingen?

1

Leiden

Willem Barentszstraat 21-23, Leiden
 • Maandag – Vrijdag: 8:30 – 17:00
 • Zaterdag – Zondag: gesloten