Reparatie aanmelden of afspraak maken
Menu

iPhone 12 Pro reparatie

Een iPhone 12 Pro reparatie bij jou in de omgeving? Wij van MicroFix zijn jouw professional op het gebied van iPhone reparaties. Als erkend Apple-reparateur hebben we inmiddels jarenlange ervaring met het succesvol repareren van allerlei Apple-toestellen. Of het nu gaat om een kapot scherm, waterschade of wanneer jouw iPhone simpelweg niet goed genoeg functioneert. Wij bieden de oplossing. Plan vandaag nog jouw iPhone reparatie in!

Geautoriseerde Apple Service provider Microfix
iphone 12 pro reparatie

Kosten reparatie iPhone 12 Pro*

*Genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW

Display Batterij Rear Camera Speaker Vibe Motor
€354,12 €79,00 €277,72 €108,13 €108,13

MicroFix de specialist voor iPhone 12 Pro reparaties

Bij ons ben je welkom voor alle problemen of reparaties met jouw iPhone 12 Pro. Kom vrijblijvend langs in onze winkel of plan vooraf online een afspraak in. Onze deskundigen repareren jouw iPhone binnen no-time en voor je het weet sta je weer buiten met een goed functionerende iPhone 12 Pro. Ideaal, want zo hoef je jouw geliefde iPhone niet lang te missen.

Schermreparatie iPhone 12 Pro

Apple staat bekend om het mooie design en de gebruiksvriendelijke producten, maar helaas ook om de kwetsbaarheid van het scherm en de behuizing. Bij MicroFix zien wij dagelijks iPhones voorbij komen waarvan het scherm beschadigd is. Kapotte schermen zijn vervelend en deze wil je het liefst zo snel mogelijk laten repareren. Wist je dat een barst in het scherm al voor vocht of waterschade kan zorgen? Omdat iPhones gevoelig zijn, raden wij altijd aan om jouw toestel na een val te laten checken. Het is namelijk ook mogelijk dat er intern enkele onderdelen niet meer goed functioneren. Maak snel een afspraak bij een van onze locaties!

Batterijvervanging iPhone 12 Pro

Met de vernieuwingen die Apple continu doorvoert zijn zij enorm vooruitstrevend. Zo bevat de iPhone 12 Pro een snellere chip en is de batterijduur verbeterd vergeleken met voorgaande modellen. Ondervind je toch problemen met de batterij van jouw iPhone 12 Pro? Aarzel dan niet en neem contact met ons op of kom langs in de winkel. De deskundigen van MicroFix helpen jou graag. Wij vervangen jouw batterij professioneel en snel, zodat jij niet lang zonder jouw toestel hoeft te zitten. Wij weten namelijk hoe belangrijk jouw telefoon is.

Water- of vochtschade aan jou iPhone 12 Pro?

Je kent de verhalen vast wel, een telefoon die in het toilet is gevallen of iemand die met zijn telefoon in zijn broek het water in is gegaan. Tegenwoordig hoeft dit niet altijd meer voor problemen te zorgen, omdat iPhones spat en waterbestendig zijn. Maar heb je al een barst in je scherm, is jouw telefoon beschadigd of bleef je te lang onder water, dan kan het zomaar zijn dat je toch water- of vochtschade aan jouw telefoon hebt. In dat geval adviseren wij om zo snel mogelijk langs te komen bij een van onze vestigingen. Hoe sneller wij dit repareren, des te kleiner de kans op blijvende schade aan jouw toestel.

Overige reparaties aan de iPhone 12 Pro

Met onze ruim 30 jaar ervaring in het repareren van computers, laptops, tablets en telefoons ben je bij ons aan het juiste adres. Behalve schermreparaties, batterijproblemen of water- en vochtschade, kun je bij ons ook terecht voor vele andere iPhone 12 Pro reparaties. Denk bijvoorbeeld aan het geluid dat niet meer werkt, niet goed functionerende bedieningsknoppen, en defecte oplaadfunctie of een kapotte camera. Onze medewerkers staan voor je klaar en helpen je graag. Plan vooraf een afspraak in of kom bij ons langs!

Pick-up & Return service

Met onze vijf locaties is er altijd wel een MicroFix vestiging bij jou in de buurt. Ga jij liever niet de deur uit, maar wil jij wel jouw iPhone 12 Pro laten repareren? Wij hebben een ideale oplossing. Met onze gratis Pick-up & Return service, halen we de iPhone 12 Pro bij jou thuis op. Tijdens het inplannen kies jij de tijd die jou het beste uitkomt. Na de reparatie leveren wij de iPhone weer bij jou af. Handig, toch? Plan nu een afspraak in voor onze Pick-up & Return service.

microfix iphone 12 pro reparatie

Kwaliteit en service als erkende Apple Service Provider

Met de professionele services van MicroFix kies je voor snelheid en kwaliteit. Wij streven ernaar onze klanten zo snel mogelijk te helpen. In de meeste gevallen is je reparatie binnen 30 minuten klaar en wacht je in onze winkel op jouw toestel. Wij zijn door Apple benoemd tot Apple Authorized Service Provider en werken dan ook volgens de officiële richtlijnen van Apple. Hierbij maken we gebruik van originele Apple-onderdelen en zijn al onze monteurs volledig gecertificeerd. Met een reparatie bij MicroFix kies je voor kwaliteit en service, we zijn niet voor niets dé specialist voor al jouw iPhone 12 Pro reparaties!

Garantie bij MicroFix

Bij MicroFix ben je verzekerd van snelle en vakkundige reparatie. Wij streven ernaar jouw iPhone 12 Pro binnen 30 minuten te repareren. Zo hoef je jouw toestel niet lang te missen en wacht je terwijl wij de reparatie uitvoeren. Als erkend Apple-reparateur hebben we namelijk een groot aantal originele Apple-onderdelen op voorraad. Voordat wij de reparatie voor jou uitvoeren geven we jou altijd een vaste prijsopgave, waardoor je weet waar je aan toe bent. Na de reparatie heb je 3 maanden garantie, en dat is nog niet alles. Doordat wij een Authorized Apple Service Provider zijn, behoud je ook nog eens jouw fabrieksgarantie van Apple. Ideaal, toch?

MicroFix staat voor jou klaar!

Wil jij jouw iPhone 12 Pro reparatie door onze specialisten laten verzorgen? Of wil jij meer informatie over onze andere reparaties en diensten? Wij zijn ook telefonisch te bereiken op +3171 568 25 55 of stuur een e-mail naar info@microfix.nl. Je bent natuurlijk ook welkom bij een van onze vestigingen. Plan alvast een afspraak in via deze link! En wij zorgen dat jouw iPhone 12 Pro weer als nieuw functioneert.

Onze tarieven

Veel reparaties hebben bij ons een vast tarief. Dat tarief zie je meteen als je de reparatie aanmeldt. Als er geen vast tarief staat, krijg je van ons vooraf eerst een prijsopgave.

Natuurlijk kun je dan besluiten om het toestel niet te laten repareren. Dan betaal je alleen de eventuele kosten die we maakten om je apparaat op te halen, te brengen en/of te onderzoeken.

Hieronder lees je de onderzoekskosten per product.

Snelle diagnose en kosten voor onderzoek

Voor reparaties van veelvoorkomende, eenvoudige problemen hebben wij vaste reparatieprijzen. Loop hiervoor even binnen bij een van onze vestigingen. Dan kunnen we vaak op voorhand al zeggen wat de kosten zullen zijn.

Zijn de problemen aan je toestel ingewikkelder? Dan plannen wij je apparaat in voor uitgebreider onderzoek. Als het defect daarna niet onder de fabrieksgarantie valt, ontvang je vooraf een prijsopgave. Laat je daarna je apparaat door ons repareren? Dan worden er geen onderzoekskosten berekend.

Je betaalt alleen onderzoekskosten als je het toestel niet laat repareren. Dat geldt ook als wij na uitbreid onderzoek geen storing vinden of als de storing in de software zit. Deze onderzoekskosten hangen af wat voor apparaat het betreft. Zie de tabel voor de onderzoekskosten voor jouw toestel.

Onderzoeks

Kosten

€ 35,09 € 29,00 excl.
 • Apple iPod
 • Apple TV
 • Apple AirPods
 • Apple Accessoires
 • Apple Watch
Onderzoeks

Kosten

€ 47,19 € 39,00 excl.
 • Apple iPad
 • Apple iPhone
 • Smartphone
 • Tablet
Onderzoeks

Kosten

€ 63,53 € 52,50 excl.
 • Apple iMac
 • Apple MacBook (Pro)
 • Apple MacBook Air
 • Apple Mac Pro
 • Apple Mac Mini
 • HP Designjet
 • Large Format PTR
Vertrouwen is belangrijk

Wat zeggen
onze klanten

“Ik heb mijn iPhone X laten voorzien van een nieuwe batterij bij Microfix. Het was zo gepiept, netjes gedaan en werkt weer als een zonnetje ? “

Marc Sulsters

“Ik heb recent mijn Macbook Pro laten repareren door MicroFix in verband met het repair program voor het toetsenbord, afspraken zijn nagekomen ben erg tevreden! ”

Frans van den Broek
Locaties

Waar vind je
onze vestigingen?

1

Leiden

Willem Barentszstraat 21-23, Leiden
 • Maandag – Vrijdag: 8:30 – 17:00
 • Zaterdag – Zondag: gesloten