Reparatie aanmelden of afspraak maken
Menu

iPhone 12 reparatie

Met de iPhone 12 gaf Apple het begrip ‘instapmodel’ een nieuwe betekenis. Er is namelijk weinig basic aan dit toestel, wat zeker niet onder doet voor de iPhone 11 die in 2019 verscheen. Maar als je iPhone 12 nu al kuren vertoont, of een gebroken scherm heeft, ben je zeker niet blij! Gelukkig is er altijd een MicroFix vestiging in de buurt waar je voor de reparatie van je iPhone 12 terecht kunt. Wij kunnen jouw iPhone reparatie namelijk vliegensvlug voor je uitvoeren. En altijd met originele Apple onderdelen.

Geautoriseerde Apple Service provider Microfix
iphone 12 reparatie

Kosten reparatie iPhone 12*

*Genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW

Display Batterij Rear Camera Speaker Vibe Motor Rear System
€354,12 €79,00 €248,46 €108,13 €108,13 €424,63

Scherm reparatie iPhone 12

Hoewel je iPhone 12 sterker glas heeft dan bijvoorbeeld een iPhone X, kan je toestel nog steeds niet zo goed tegen vallen. Is jouw iPhone gevallen en is je scherm gebarsten? Dan is het verstandig je scherm zo snel mogelijk te laten vervangen. Maar ook wanneer je iPhone 12 gevallen is en je scherm de val overleefde, kan het voorkomen dat je scherm niet meer goed reageert. Dan zijn er waarschijnlijk interne componenten losgeraakt, waardoor het touchscreen niet meer werkt zoals het hoort. Onze technici, die stuk voor stuk echte Apple-specialisten zijn, helpen je ook dan graag door het scherm van je iPhone 12 te vervangen.

Proximity sensor reparatie iPhone 12

De proximity sensor in je iPhone zorgt ervoor dat je telefoon het verschil weet tussen je oor en je vingers. En dat je scherm dimt wanneer je aan het bellen bent. Als je iPhone 12 echter valt, kun je dit kwetsbare component beschadigen. Daardoor blokkeert je scherm niet meer wanneer je aan het bellen bent en raak je per ongeluk de mute-knop tijdens het gesprek. Of je iPhone filtert ineens het achtergrondgeluid niet meer weg. Ontzettend vervelend, maar wel redelijk eenvoudig te verhelpen door MicroFix.

Maar wist jij dat een val ook je ear speaker kan beschadigen? Hoor je veel gekraak tijdens het bellen of hoor je zelfs helemaal niets meer? Dan is deze speaker aan de bovenzijde van je toestel waarschijnlijk kapot gegaan tijdens de val. Wil je zeker weten dat deze speaker defect is? Zet dan je geluid even op de luidspreker. Klinkt je geluid dan wél helder, dan weet je zeker dat je je ear speaker moet laten vervangen. Onze Apple experts vervangen deze in no-time voor je. Natuurlijk met originele Apple onderdelen en op de juiste manier.

Speaker reparatie iPhone 12

We blijven nog even bij het geluid van je iPhone 12. Dat is immers best belangrijk voor het goed functioneren van je telefoon. Hoor je jouw telefoon niet meer overgaan wanneer je gebeld wordt? Dan heb je een probleem met de ringtone speaker van je iPhone 12. Deze iPhone 12 reparatie kunnen onze Apple experts snel voor je uitvoeren. We hebben de meeste onderdelen op voorraad, dus we kunnen direct beginnen met de reparatie als je naar binnen loopt bij een van de MicroFix vestigingen. Maak je liever vooraf een afspraak, zodat je weet dat je meteen aan de beurt bent? Klik dan gewoon even op onderstaande button!

Camera-unit iPhone 12 reparatie?

De camera van de iPhone 12 is net zo geweldig als de camera’s van de iPhone 11. Dankzij de groothoeklens en de ultragroothoeklens, maak je de prachtigste foto’s. Ook ’s nachts of wanneer je fotografeert bij weinig licht. Maar als de camera’s van je iPhone ineens aanzienlijk minder mooie foto’s maken, ben je natuurlijk niet blij. De Apple specialisten van MicroFix vervangen dan graag de camera-unit van je iPhone 12. Deze reparatie hoeft niet lang te duren, dus je kunt er gewoon op wachten. Kom simpelweg even langs bij de dichtstbijzijnde MicroFix winkel en voor je het weet voel jij weer ‘de klik’ bij je iPhone 12.

Andere iPhone 12 reparaties

Natuurlijk kunnen we je ook helpen als er iets anders aan je iPhone 12 een reparatie nodig heeft. Onze technici weten precies wat ze moeten doen om jouw iPhone reparatie snel en vakkundig uit te voeren. Daarbij maakt het niet uit welke iPhone 12 reparatie je nodig hebt. Je kunt ook bij ons terecht voor de reparatie van:

 • Gebarsten glas achterkant
 • Verbogen frame
 • Knoppen die defect zijn, zoals je volumeknop
 • Een accu die niet oplaadt
 • Een trilmotor die niet meer trilt
 • Problemen met het lezen van je simkaart
 • Of een iPhone 12 die telkens vast loopt

Ook wanneer je werkelijk geen idee hebt wat er mis is met jouw iPhone, maar je wel merkt dat je iPhone niet meer fijn werkt, wandel je gewoon even bij ons binnen. We onderzoeken dan wat de oorzaak van jouw probleem is en overleggen met jou voordat we overgaan tot de reparatie van jouw iPhone 12.

Altijd aan het juiste adres voor je iPhone 12 reparatie

Welk probleem jij ook hebt met jouw iPhone 12, onze ervaren, door Apple gecertificeerde monteurs repareren je toestel graag. Zelf sleutelen aan je iPhone of je telefoon laten repareren is met de komst van de iPhone 12 echt onmogelijk geworden. Je hebt namelijk de System Configuratie-app nodig die de nieuwe hardware componenten aan jouw toestel koppelt. Alleen Apple Authorised Service Providers en Apple zelf hebben deze app tot hun beschikking. Onze experts hebben veel ervaring met het repareren van iPhones én beschikken over de juiste tools. Maar hoewel ervaring met iPhone reparaties natuurlijk een must is, begrijpen we bij MicroFix als geen ander hoe belangrijk jouw telefoon voor je is.

Rondlopen met een kapotte iPhone staat niet op je bucketlist. Je wilt je toestel geen dag missen. Daarom doen we er altijd alles aan om hem zo snel mogelijk weer aan je terug te geven. Gerepareerd en wel, natuurlijk.
De meeste iPhone 12 reparaties zijn klaar terwijl je wacht bij MicroFix. Maar als het  iets langer duurt, kun je de status van jouw reparatie eenvoudig online volgen via onze portal.

microfix iphone 12 reparatie

Fabrieksgarantie van Apple… via MicroFix

Hoewel valschade bijvoorbeeld nooit onder de fabrieksgarantie van Apple valt, zijn er een aantal reparaties die daar wel onder horen. MicroFix is als Apple erkend Service Provider geautoriseerd om reparaties onder garantie uit te voeren voor Apple. Wij voeren dan de schadeclaim uit voor Apple en de reparatie van je iPhone 12 kost jou helemaal niets. En je fabrieksgarantie blijft dus ook gewoon behouden.

Mede daarom gebruiken we alleen originele onderdelen van Apple. Zo ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit. We houden ons daarbij strikt aan de garantieregels die Apple stelt en testen je iPhone met speciale Apple software. Dat doen we vóór de reparatie, maar ook nog een keer achteraf en volgens de richtlijnen die Apple hiervoor opgesteld heeft.

MicroFix’ garantie aan jou

Ook wanneer de reparatie van je iPhone 12 niet onder de garantie valt, is het verstandig om hem te laten repareren. Na een professionele reparatie kan je iPhone 12 namelijk nog jaren mee! Maar lang niet iedere Apple reseller of reparateur kan “klaar terwijl je wacht” reparaties doen. Je iPhone wordt in de meeste gevallen voor reparatie opgestuurd of er worden eerst onderdelen bij Apple besteld. Bij MicroFix is de reparatie van je iPhone 12 veel sneller gepiept. Veel reparaties zijn klaar terwijl je wacht, of in ieder geval nog dezelfde dag.

Wij houden niet van onduidelijkheid en jij vast en zeker ook niet. We vertellen je dan ook vooraf altijd wat de reparatie kost, zodat je niet overvallen wordt door hoge kosten. Verder geven we je na de reparatie van je iPhone 12 altijd 3 maanden garantie. Of je nu met een kapotte camera-unit bij ons komt of met een gebarsten scherm. Wel zo prettig en altijd duidelijk.

Klaar terwijl je wacht of vanuit je luie stoel?

Je kunt natuurlijk niet al te lang zonder je iPhone 12. Daarom kun je bij ons gewoon langskomen op een van onze vestigingen voor de reparatie van je fijne iPhone 12. Kun je niet bij ons komen? Dan komen wij naar jou om je toestel op te halen voor reparatie. En als we klaar zijn met de reparatie brengen we jouw iPhone 12 ook netjes weer bij je terug. Wegens de huidige corona maatregelen is deze pick-up & return service voor jouw iPhone 12 helemaal gratis!

Onze tarieven

Veel reparaties hebben bij ons een vast tarief. Dat tarief zie je meteen als je de reparatie aanmeldt. Als er geen vast tarief staat, krijg je van ons vooraf eerst een prijsopgave.

Natuurlijk kun je dan besluiten om het toestel niet te laten repareren. Dan betaal je alleen de eventuele kosten die we maakten om je apparaat op te halen, te brengen en/of te onderzoeken.

Hieronder lees je de onderzoekskosten per product.

Snelle diagnose en kosten voor onderzoek

Voor reparaties van veelvoorkomende, eenvoudige problemen hebben wij vaste reparatieprijzen. Loop hiervoor even binnen bij een van onze vestigingen. Dan kunnen we vaak op voorhand al zeggen wat de kosten zullen zijn.

Zijn de problemen aan je toestel ingewikkelder? Dan plannen wij je apparaat in voor uitgebreider onderzoek. Als het defect daarna niet onder de fabrieksgarantie valt, ontvang je vooraf een prijsopgave. Laat je daarna je apparaat door ons repareren? Dan worden er geen onderzoekskosten berekend.

Je betaalt alleen onderzoekskosten als je het toestel niet laat repareren. Dat geldt ook als wij na uitbreid onderzoek geen storing vinden of als de storing in de software zit. Deze onderzoekskosten hangen af wat voor apparaat het betreft. Zie de tabel voor de onderzoekskosten voor jouw toestel.

Onderzoeks

Kosten

€ 35,09 € 29,00 excl.
 • Apple iPod
 • Apple TV
 • Apple AirPods
 • Apple Accessoires
 • Apple Watch
Onderzoeks

Kosten

€ 47,19 € 39,00 excl.
 • Apple iPad
 • Apple iPhone
 • Smartphone
 • Tablet
Onderzoeks

Kosten

€ 63,53 € 52,50 excl.
 • Apple iMac
 • Apple MacBook (Pro)
 • Apple MacBook Air
 • Apple Mac Pro
 • Apple Mac Mini
 • HP Designjet
 • Large Format PTR
Vertrouwen is belangrijk

Wat zeggen
onze klanten

“Ik heb mijn iPhone X laten voorzien van een nieuwe batterij bij Microfix. Het was zo gepiept, netjes gedaan en werkt weer als een zonnetje ? “

Marc Sulsters

“Ik heb recent mijn Macbook Pro laten repareren door MicroFix in verband met het repair program voor het toetsenbord, afspraken zijn nagekomen ben erg tevreden! ”

Frans van den Broek
Locaties

Waar vind je
onze vestigingen?

1

Leiden

Willem Barentszstraat 21-23, Leiden
 • Maandag – Vrijdag: 8:30 – 17:00
 • Zaterdag – Zondag: gesloten