iPhone 13 Mini reparatie

Ondervind jij problemen met je iPhone 13 Mini en is een reparatie noodzakelijk? Bij MicroFix ben je aan het juiste adres. Wij zijn een erkent Apple Service Provider. Dit betekent dat wij  aangewezen zijn om reparaties voor Apple uit te voeren. Je laat jouw iPhone dus met een gerust hart bij ons achter. Daarnaast repareren we je iPhone met behoud van de originelefabrieksgarantie van Apple. MicroFix werkt namelijk alleen volgens de richtlijnen van Apple. Zo ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en service voor jouw iPhone 13 mini. Interesse? Kom snel bij ons langs of maak een afspraak!

Geautoriseerde Apple Service provider Microfix
iphone 13 mini reparatie

Kosten reparatie iPhone 13 Mini

Display Batterij Rear Camera Speaker Vice Motor
€251,10 €75,00 €137,39 €108,12 €108,12

Wij repareren jouw toestel terwijl jij wacht

Met de iPhone 13 Mini heb jij het kleinste model van de 13-serie in je bezit. Een prachtig toestel van ideaal formaat. Maar wat nu als deze niet meer functioneert zoals het zou moeten? Dat is natuurlijk doodzonde. Kom dan bij ons langs om jouw toestel te laten repareren. Met onze uitgebreide diensten repareren wij vrijwel elke schade binnen no-time. Doorgaans repareren wij jouw toestel waar je bijstaat en neemt het slechts 30 minuten in beslag. Handig, toch? Ervaar jij problemen met je iPhone 13 Mini, wij van MicroFix lossen het voor je op!

iPhone 13 Mini schermreparatie

Onze telefoons zijn inmiddels een niet meer weg te denken gebruiksvoorwerp geworden. Tegenwoordig gebruik je ze voor allerlei zaken, zoals bellen, het doen van je financiën of het bijwerken van jouw e-mail. Ideaal natuurlijk, maar dan wil je wel dat alles naar behoren functioneert. Het komt je misschien wel bekend voor, je stoot je telefoon per ongeluk van tafel, hij valt uit je broek of glipt uit je handen. Iedereen heeft dit weleens gehad.

De grote vraag is daarna altijd, heeft jouw scherm en de behuizing het overleefd? Vaak zie je dat een schermprotectieglas flink wat klappen kan opvangen. Is dit niet het geval, dan is het bij ons mogelijk jouw scherm te laten repareren. Kom langs of maak online een afspraak.

Helaas komt het ook weleens voor dat de schade niet direct zichtbaar is. Zo kan de val ook interne schade veroorzaken waarbij er onderdelen zijn losgeraakt of verschoven. Hierdoor is het mogelijk dat jouw iPhone 13 Mini niet meer naar behoren functioneert. Twijfel jij over de werking van jouw iPhone of wil jij jouw iPhone laten nakijken? Loop dan binnen bij een van onze vestigingen.

Speaker reparatie iPhone 13 Mini

Niets is zo vervelend als een kapotte speaker bij jouw iPhone 13 Mini. Want zonder goed functionerende speaker wordt het voeren van telefoon- en videogesprekken lastig. Ervaar je problemen met de speaker van je telefoon? Dan adviseren wij je zo snel mogelijk bij ons langs te komen. Onze reparateurs hebben dit probleem al vaak voorbij zien komen en weten dit snel te verhelpen. Voor je het weet ben jij weer voorzien van een goed werkende iPhone 13 Mini mét een perfecte speaker. Laat nu jouw iPhone speaker repareren bij MicroFix!

Camera-unit reparatie

Met de camera van de iPhone 13 Mini maak je prachtige foto’s. Maar wat nu als de kwaliteit ineens drastisch minder is? Dat kan betekenen dat er een schade of defect is aan een van de camera’s. Bij MicroFix zijn we gespecialiseerd in het repareren van onder andere de camera-unit. Wacht dus niet langer en kom gelijk bij ons langs of laat jouw iPhone 13 Mini ophalen door onze Pick-up & Return service. Wij repareren jouw camera en zorgen ervoor dat jij snel weer de mooiste foto’s maakt. Plan snel een afspraak in bij onze vestigingen!

Overige reparaties iPhone 13 Mini

Bij MicroFix ben jij verzekerd van een goede kwaliteit en service. Wij hebben verschillende vestigingen door het hele land en bieden ook een gratis Pick-up & Return service aan. Ideaal wanneer er geen vestiging bij jou in de buurt zit of wanneer je liever de deur niet uit gaat. Wij halen jouw iPhone 13 Mini bij jouw thuis op en leveren deze na reparatie weer bij je af. Ben je benieuwd wat voor reparaties we nog meer voor jou uitvoeren?

 • Batterij vervangen
 • Reparatie van de achterkant
 • Vocht- en waterschade
 • Kapotte bedieningsknoppen
 • Vastlopende iPhone

Dit is nog niet alles. Er zijn nog vele andere reparaties die we uitvoeren. Mankeert er iets aan jouw iPhone 13 Mini, maar weet je niet waar het aan ligt? Geen probleem, kom langs bij een van onze vestigingen en we lopen jouw toestel volledig na. Voordat we overgaan tot een reparatie van jouw iPhone overleggen we altijd eerst met jou. Ben je benieuwd naar onze services? Neem dan contact met ons of plan een afspraak in!

MicroFix is de Apple Authorized Service Provider in jouw omgeving

Bij MicroFix ben je verzekerd van een professioneel advies en de perfecte service. Wij zijn inmiddels al vele jaren officieel Apple Authorized Service Provider. Wij maken voor onze iPhone 13 Mini  uitsluitend gebruik van officiële Apple-onderdelen. Na een reparatie bij MicroFix krijg jij altijd 3 maanden garantie én behoud je de officiële fabrieksgarantie. Met een afspraak bij MicroFix kies je voor kwaliteit en service!

microfix iphone 13 mini reparatie

Onze tarieven

Veel reparaties hebben bij ons een vast tarief. Dat tarief zie je meteen als je de reparatie aanmeldt. Als er geen vast tarief staat, krijg je van ons vooraf eerst een prijsopgave.

Natuurlijk kun je dan besluiten om het toestel niet te laten repareren. Dan betaal je alleen de eventuele kosten die we maakten om je apparaat op te halen, te brengen en/of te onderzoeken.

Hieronder lees je de onderzoekskosten per product.

Snelle diagnose en kosten voor onderzoek

Voor reparaties van veelvoorkomende, eenvoudige problemen hebben wij vaste reparatieprijzen. Loop hiervoor even binnen bij een van onze vestigingen. Dan kunnen we vaak op voorhand al zeggen wat de kosten zullen zijn.

Zijn de problemen aan je toestel ingewikkelder? Dan plannen wij je apparaat in voor uitgebreider onderzoek. Als het defect daarna niet onder de fabrieksgarantie valt, ontvang je vooraf een prijsopgave. Laat je daarna je apparaat door ons repareren? Dan worden er geen onderzoekskosten berekend.

Je betaalt alleen onderzoekskosten als je het toestel niet laat repareren. Dat geldt ook als wij na uitbreid onderzoek geen storing vinden of als de storing in de software zit. Deze onderzoekskosten hangen af wat voor apparaat het betreft. Zie de tabel voor de onderzoekskosten voor jouw toestel.

Onderzoeks

Kosten

€ 35,09 € 29,00 excl.
 • Apple iPod
 • Apple TV
 • Apple AirPods
 • Apple Accessoires
 • Apple Watch
Onderzoeks

Kosten

€ 47,19 € 39,00 excl.
 • Apple iPad
 • Apple iPhone
 • Smartphone
 • Tablet
Onderzoeks

Kosten

€ 63,53 € 52,50 excl.
 • Apple iMac
 • Apple MacBook (Pro)
 • Apple MacBook Air
 • Apple Mac Pro
 • Apple Mac Mini
 • HP Designjet
 • Large Format PTR
Vertrouwen is belangrijk

Wat zeggen
onze klanten

“Ik heb mijn iPhone X laten voorzien van een nieuwe batterij bij Microfix. Het was zo gepiept, netjes gedaan en werkt weer als een zonnetje ? “

Marc Sulsters

“Ik heb recent mijn Macbook Pro laten repareren door MicroFix in verband met het repair program voor het toetsenbord, afspraken zijn nagekomen ben erg tevreden! ”

Frans van den Broek