Reparatie aanmelden of afspraak maken
Menu

iPhone 13 Pro Max reparatie

Heb je hulp of advies nodig voor de reparatie van je iPhone 13 Pro Max? Bij MicroFix ben je aan het juiste adres. Het overkomt iedereen weleens. Je bent druk bezig en zonder dat je het door hebt, valt je telefoon op de grond. Je pakt de telefoon op en ziet meteen dat het glas van je iPhone gebroken is. Maak je geen zorgen. Wij repareren onder andere je scherm, zijknoppen, simkaart-lezer en de aan- of uitknop. De gecertificeerde monteurs van MicroFix lossen deze problemen in een mum van tijd voor je op. Hierbij maken wij gebruik van originele Apple-onderdelen voor de allerbeste kwaliteit. Blijf niet rondlopen met je kapotte iPhone, maar breng hem naar MicroFix.

Geautoriseerde Apple Service provider Microfix
iphone 13 pro max reparatie

Kosten reparatie iPhone 13 Pro Max*

*Genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW

Display Batterij Rear Camera Speaker Vibe Motor
€420,13 €79,00 €277,72 €108,13 €108,13

Onze reparaties aan de iPhone 13 Pro Max

Je telefoon doet niet meer wat hij moet doen, wat nu? In dat geval is het verstandig om de reparatie van je iPhone 13 Pro Max over te laten aan een door Apple gecertificeerde monteur. Deze experts werken volgens de richtlijnen van Apple en maken uitsluitend gebruik van originele Apple-onderdelen. Wij van MicroFix zijn zo‘n erkent specialist. Bij ons ben je op de juiste plek voor onder andere:

 • Schermreparatie
 • Vervanging van de batterij
 • Waterschade
 • Simkaartlezer reparatie
 • Earspeaker reparatie
 • Reparatie van de oplaadpoort
 • Vervanging van de behuizing

Wist je dat we de meeste iPhone reparaties binnen 30 minuten uitvoeren? We lossen de problemen met je iPhone op terwijl je wacht. Wat wil je nog meer? Maak snel een afspraak of kom langs in een van onze winkels.

Het scherm van de iPhone 13 Pro Max

Loop je rond met een kapot of gebarsten scherm? Laat deze dan zo snel mogelijk vervangen in een van onze winkels. Door de reparatie uit te stellen loop je een extra risico dat je telefoon beschadigt door vocht of andere vervelende indringers. Dat is natuurlijk iets wat je altijd wilt voorkomen. Wacht niet langer en maak makkelijk online een afspraak of loop binnen bij een van onze locaties. Wij repareren wanneer het jou uitkomt. Daarnaast hebben we ook nog een Pick-up & Return service. Zo is je iPhone razendsnel weer de oude, zonder dat jij de deur uit hoeft! Geniet weer van een mooi scherm dankzij de hulp van onze monteurs.

Problemen met de camera van je iPhone 13 Pro Max?

De iPhone 13 Pro Max staat bekend om zijn goede camera. Zo heb je bijna geen duur fototoestel meer nodig en leg je je mooiste momenten makkelijk vast. Met de nieuwe functies van de camera maak je makkelijk een haarscherpe selfie, de mooiste video’s of een timelapse in het donker. Hoe gaaf is dat? Maar dan moet de camera natuurlijk wel goed werken. Ondervind je problemen met de camera van jouw iPhone Pro Max? Geen paniek. Laat jouw iPhone 13 Pro Max door een van onze gecertificeerde monteurs checken. Ze hebben de juiste kennis en geven je een eerlijk advies. Profiteer van onze voordelige prijzen en plan je afspraak vandaag nog in.

De reparatie van je iPhone is bij ons in goede handen

Als bedrijf werken we niet alleen met de beste onderdelen, ook is onze service gericht op jouw gemak. Zo voeren wij alleen reparaties uit met originele Apple-onderdelen en ben je verzekerd met onze garantie van 3 maanden. Deze garantie is uiteraard alleen geldig op de gerepareerde onderdelen. Heb je geen tijd om bij ons langs te komen? Dat is geen enkel probleem. Onze Pick-up & Return service is dan precies wat je gaat helpen. Laat ons weten wanneer we jouw iPhone mogen ophalen. Wij repareren de telefoon dan zo snel mogelijk en brengen hem terug wanneer jij dat voor jou het beste uitkomt. Ideaal, toch?

MicroFix bij jou in de buurt

Woon je in de buurt van Amsterdam, Leiden, Den Haag of Rotterdam? Dan breng je je iPhone 13 Pro Max makkelijk bij ons langs. Als je vooraf een afspraak maakt, ben je verzekerd van een snelle service en reparatie. De deuren van onze winkels zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 08:30-17:00 uur. Zit onze winkel niet bij je in de buurt? Dan is onze Pick-up en Return service een ideale oplossing.

Meer weten?

Wil je meer informatie over onze reparaties? Of wil je een eerlijk advies? Wij helpen je graag bij de reparatie van je iPhone 13 Pro Max. Heb je een probleem met je iPhone die niet op onze website staat? Neem dan contact met ons op om te kijken wat we voor je kunnen betekenen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op +3171 568 25 55. Onze medewerkers staan voor je klaar. Liever mailen? Stuur je vraag dan naar info@microfix.nl. Wij beantwoorden jouw vragen zo snel mogelijk.

microfix iphone 13 pro max-reparatie

Onze tarieven

Veel reparaties hebben bij ons een vast tarief. Dat tarief zie je meteen als je de reparatie aanmeldt. Als er geen vast tarief staat, krijg je van ons vooraf eerst een prijsopgave.

Natuurlijk kun je dan besluiten om het toestel niet te laten repareren. Dan betaal je alleen de eventuele kosten die we maakten om je apparaat op te halen, te brengen en/of te onderzoeken.

Hieronder lees je de onderzoekskosten per product.

Snelle diagnose en kosten voor onderzoek

Voor reparaties van veelvoorkomende, eenvoudige problemen hebben wij vaste reparatieprijzen. Loop hiervoor even binnen bij een van onze vestigingen. Dan kunnen we vaak op voorhand al zeggen wat de kosten zullen zijn.

Zijn de problemen aan je toestel ingewikkelder? Dan plannen wij je apparaat in voor uitgebreider onderzoek. Als het defect daarna niet onder de fabrieksgarantie valt, ontvang je vooraf een prijsopgave. Laat je daarna je apparaat door ons repareren? Dan worden er geen onderzoekskosten berekend.

Je betaalt alleen onderzoekskosten als je het toestel niet laat repareren. Dat geldt ook als wij na uitbreid onderzoek geen storing vinden of als de storing in de software zit. Deze onderzoekskosten hangen af wat voor apparaat het betreft. Zie de tabel voor de onderzoekskosten voor jouw toestel.

Onderzoeks

Kosten

€ 35,09 € 29,00 excl.
 • Apple iPod
 • Apple TV
 • Apple AirPods
 • Apple Accessoires
 • Apple Watch
Onderzoeks

Kosten

€ 47,19 € 39,00 excl.
 • Apple iPad
 • Apple iPhone
 • Smartphone
 • Tablet
Onderzoeks

Kosten

€ 63,53 € 52,50 excl.
 • Apple iMac
 • Apple MacBook (Pro)
 • Apple MacBook Air
 • Apple Mac Pro
 • Apple Mac Mini
 • HP Designjet
 • Large Format PTR
Vertrouwen is belangrijk

Wat zeggen
onze klanten

“Ik heb mijn iPhone X laten voorzien van een nieuwe batterij bij Microfix. Het was zo gepiept, netjes gedaan en werkt weer als een zonnetje ? “

Marc Sulsters

“Ik heb recent mijn Macbook Pro laten repareren door MicroFix in verband met het repair program voor het toetsenbord, afspraken zijn nagekomen ben erg tevreden! ”

Frans van den Broek
Locaties

Waar vind je
onze vestigingen?

1

Leiden

Willem Barentszstraat 21-23, Leiden
 • Maandag – Vrijdag: 8:30 – 17:00
 • Zaterdag – Zondag: gesloten