iPhone 13 Pro reparatie

Heeft jouw gloednieuwe iPhone 13 Pro onverhoopt een reparatie nodig? Laat deze dan uitvoeren door een erkend Authorized Apple Service Provider. Onze medewerkers zijn gecertificeerd Apple-reparateurs en weten voor vrijwel elke situatie een gepaste oplossing. Doordat wij werken volgens de richtlijnen van Apple en uitsluitend gebruikmaken originele Apple-onderdelen van hoge kwaliteit, is jouw toestel bij ons in goede handen. Ondervind jij problemen met je iPhone 13 Pro of functioneert jouw iPhone niet meer naar behoren? Aarzel niet en neem contact met ons op, wij helpen je graag! Met onze ruim 30 jaar ervaring met reparaties van onder andere telefoons zijn wij jouw ideale partner!

Geautoriseerde Apple Service provider Microfix
iphone 13 pro reparatie

Kosten reparatie iPhone 13 Pro*

*Genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW

Display Batterij Rear Camera Speaker Vibe Motor
€354,12 €79,00 €277,72 €108,13 €108,13

iPhone 13 Pro reparatie binnen 30 minuten

Of je nu een barst in je scherm hebt of je speaker werkt niet naar behoren, wij lossen het voor jou op. Functioneert jouw iPhone niet zoals het hoort, maar weet jij niet wat er met je telefoon aan de hand is, kom dan even bij ons langs. Een van onze Apple-experts zal jouw toestel nalopen, om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen. Voordat wij overgaan tot reparatie, geven wij jou altijd eerst een prijsopgave, zodat jij altijd weet waar je aan toe bent. In de meeste gevallen sta jij binnen 30 minuten weer buiten met een perfect werkende iPhone 13 Pro. MicroFix fixed het voor jou!

Welke reparaties bieden wij?

Naast de meest voorkomende reparatie van een kapot beeldscherm, bieden wij natuurlijk nog vele andere reparaties aan. Denk bijvoorbeeld aan:Achterkant vervangen

 • Water- en vochtschade
 • Camera vervangen
 • Batterij vervangen
 • Camera vervangen
 • Kapotte oplaadconnector

Dit zijn slechts een aantal van de reparaties die wij aan jouw iPhone 13 Pro kunnen uitvoeren. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Kom even bij ons langs of plan jouw afspraak online in!

Kapotte achterkant

Het is jou vast ook al eens overkomen, je gaat naar het toilet of stapt uit de auto en je telefoon valt uit je broekzak. Nadat je de telefoon opraapt, zie je ineens een enorme barst in de behuizing. Heel vervelend natuurlijk! Maar gelukkig valt dit te repareren, en dat raden wij ook altijd aan. Zo voorkom je namelijk andere schades aan jouw iPhone. Een kapotte behuizing of een valschade kan namelijk voor meerdere problemen zorgen. Denk bijvoorbeeld aan vocht- en waterschade. Dit wil je natuurlijk altijd voorkomen. Bij MicroFix repareren wij de achterkant van jouw iPhone professioneel en snel. Wacht dus niet langer en plan vandaag nog jouw afspraak in of kom bij ons langs!

Water- en vochtschade van jouw iPhone 13 Pro

Vaak ontstaan de meeste schades aan jouw iPhone 13 Pro doordat je deze een keer hebt laten vallen. Na een valpartij kunnen er onderdelen beschadigen of losraken. Dit zorgt er weer voor dat jouw iPhone mankementen vertoont. Denk bijvoorbeeld aan een loszittende behuizing, of een intern onderdeel wat is losgeraakt. Een loszittende of beschadigde behuizing geeft ruimte voor water, vocht en/of stof. Het is dus altijd belangrijk jouw toestel te laten controleren nadat je deze hebt laten vallen. Bij MicroFix doen wij dat vrijblijvend. Je weet direct waar je aan toe bent en of jouw iPhone een reparatie nodig heeft. Zo hoef jij niet met een schade te blijven rondlopen en bescherm jij jouw iPhone 13 Pro tegen stof, water- en vochtschade. Ook wanneer jij wel water- of vochtschade hebt, ben jij bij ons aan het juiste adres. Onze experts staan voor jou klaar!

iPhone 13 Pro camera vervangen

Apple staat bekend om de gebruiksvriendelijkheid, maar ook om de kwaliteit en mogelijkheden van de camera. Toch komt het weleens voor dat jouw camera beschadigt nadat je deze bijvoorbeeld hebt laten vallen. Zijn jouw foto’s niet meer zo scherp als voorheen of ondervind je andere problemen met jouw iPhone-camera? Bij MicroFix kunnen we jou helpen. Wij vervangen je camera makkelijk en snel terwijl jij wacht. Hoe fijn is dat? Zo hoef jij jouw gewilde iPhone 13 Pro niet lang te missen.

Nieuwe batterij voor jouw iPhone 13 Pro?

Ondervind je problemen met de batterij van jouw iPhone 13 Pro? Niets is zo vervelend als een batterij die je meerdere malen per dag moet opladen. Kom langs bij een van de vestigingen van MicroFix of plan online alvast een afspraak in. Een van onze reparateurs helpt jou graag. Bij ons ben je verzekerd van een nieuwe Apple-batterij van hoge kwaliteit, waardoor jouw iPhone weer als nieuw functioneert.

microfix iphone 13 pro reparatie

Kwaliteit, service en professionaliteit

Bij MicroFix vinden wij de kwaliteit en service van onze dienst enorm belangrijk. Dat wij Authorized Apple Service Provider zijn draagt daar natuurlijk aan bij. Het grote voordeel voor jou als klant is dat je jouw toestel binnen de garantietermijn van Apple bij ons kunt laten repareren. Val Schades vallen helaas niet onder deze garantie. Wil jij een valschade laten repareren, dan raden wij je aan dit bij een professionele Apple Service Provider te doen. Op deze manier behoudt je namelijk jouw officiële garantietermijn van Apple  en loop je geen risico op overige schades. Bij MicroFix staan onze professionele Apple-experts voor jou klaar om jouw toestel te repareren. Wij gaan op een professionele manier te werk en maken uitsluitend gebruik van de beste kwaliteit materialen. Blijf niet met schades rondlopen en geniet weer van een goed functionerende iPhone 13 Pro.

Onze services en diensten

Geniet nu van onze services en diensten en kom bij ons langs bij een van onze vestigingen. Wij hebben locaties in Leiden, Den Haag, Rotterdam en twee in Amsterdam. Wij zijn op maandag t/m zaterdag geopend van 08:30 t/m 17:00 uur. Blijf jij liever thuis, maar wil je wel jouw iPhone 13 Pro laten repareren? Geen probleem, wij bieden ook een Pick-up & Return service aan. Ideaal, want zo hoef jij de deur niet uit en halen wij jouw toestel gewoon bij jouw thuis op. Nadat wij jouw iPhone gerepareerd hebben, leveren wij deze direct weer bij je af. Zo hoef jij jouw toestel nooit lang te missen. Plan nu jouw afspraak in bij een van onze vestigingen of voor onze Pick-up & Return service. Wij helpen je graag.

Onze tarieven

Veel reparaties hebben bij ons een vast tarief. Dat tarief zie je meteen als je de reparatie aanmeldt. Als er geen vast tarief staat, krijg je van ons vooraf eerst een prijsopgave.

Natuurlijk kun je dan besluiten om het toestel niet te laten repareren. Dan betaal je alleen de eventuele kosten die we maakten om je apparaat op te halen, te brengen en/of te onderzoeken.

Hieronder lees je de onderzoekskosten per product.

Snelle diagnose en kosten voor onderzoek

Voor reparaties van veelvoorkomende, eenvoudige problemen hebben wij vaste reparatieprijzen. Loop hiervoor even binnen bij een van onze vestigingen. Dan kunnen we vaak op voorhand al zeggen wat de kosten zullen zijn.

Zijn de problemen aan je toestel ingewikkelder? Dan plannen wij je apparaat in voor uitgebreider onderzoek. Als het defect daarna niet onder de fabrieksgarantie valt, ontvang je vooraf een prijsopgave. Laat je daarna je apparaat door ons repareren? Dan worden er geen onderzoekskosten berekend.

Je betaalt alleen onderzoekskosten als je het toestel niet laat repareren. Dat geldt ook als wij na uitbreid onderzoek geen storing vinden of als de storing in de software zit. Deze onderzoekskosten hangen af wat voor apparaat het betreft. Zie de tabel voor de onderzoekskosten voor jouw toestel.

Onderzoeks

Kosten

€ 35,09 € 29,00 excl.
 • Apple iPod
 • Apple TV
 • Apple AirPods
 • Apple Accessoires
 • Apple Watch
Onderzoeks

Kosten

€ 47,19 € 39,00 excl.
 • Apple iPad
 • Apple iPhone
 • Smartphone
 • Tablet
Onderzoeks

Kosten

€ 63,53 € 52,50 excl.
 • Apple iMac
 • Apple MacBook (Pro)
 • Apple MacBook Air
 • Apple Mac Pro
 • Apple Mac Mini
 • HP Designjet
 • Large Format PTR
Vertrouwen is belangrijk

Wat zeggen
onze klanten

“Ik heb mijn iPhone X laten voorzien van een nieuwe batterij bij Microfix. Het was zo gepiept, netjes gedaan en werkt weer als een zonnetje ? “

Marc Sulsters

“Ik heb recent mijn Macbook Pro laten repareren door MicroFix in verband met het repair program voor het toetsenbord, afspraken zijn nagekomen ben erg tevreden! ”

Frans van den Broek