iPhone 13 reparatie

In het scherm van de nieuwe iPhone 13 is een piepkleine microcontroller geplaatst. Deze zorgt voor de koppeling van je scherm aan je iPhone. Is je scherm bijvoorbeeld gebarsten en wil je deze laten repareren? Dan raden we je aan naar een erkende Apple-monteur te gaan. Zij hebben speciale trainingen gehad voor het repareren van je scherm. MicroFix weet jouw scherm precies te  repareren volgens de richtlijnen van Apple. Maak je afspraak snel online.

Geautoriseerde Apple Service provider Microfix
iphone 13 reparatie

Kosten reparatie iPhone 13*

*Genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW

Display Batterij Rear Camera Speaker Vibe Motor
€354,12 €79,00 €248,46 €108,13 €108,13

Wat repareren wij aan jouw iPhone 13?

Heb je problemen met je iPhone 13, maar weet je niet precies wat er aan de hand? Reageert je iPhone niet meer op jouw aanrakingen, gaat de batterij snel leeg of zitten er beschadigingen in of op je iPhone? Bij ons ben je op de juiste plek voor problemen met de volgende onderdelen:

 • Schermreparatie
 • Vervanging batterij
 • Waterschade
 • Connector reparatie
 • Earspeaker reparatie

Wij staan voor professionaliteit, kwaliteit en een snelle service. Kom langs om te kijken wat we voor je iPhone kunnen betekenen. Door het vervangen of repareren van een onderdeel gaat jouw telefoon weer langer mee. Jij wilt toch ook optimaal gebruik maken van jouw iPhone?

Het scherm van de iPhone 13

Zitten er krassen of barsten in het scherm van je iPhone 13? Of heb je het idee dat er iets anders met je scherm aan de hand is? Dat is natuurlijk erg vervelend. Door een barst of kras is de kans groot dat de iPhone beschadigt door stof of vocht. Zij krijgen de kans om door je scherm in de device van je iPhone terecht te komen. Dit zorgt vaak voor problemen met je iPhone. Wacht daarom niet langer met de reparatie van je scherm en voorkom schade aan je telefoon. Je maakt makkelijk online een afspraak of je loopt even binnen in een van onze winkels. Wij gaan voor je aan de slag en proberen je scherm binnen 30 minuten te repareren. Zo is je scherm weer zo goed als nieuw.

Kapotte achterkant

Misschien ken je het wel. Je hebt je telefoon in je broekzak gestopt, gaat naar het toilet en voor je het weet ligt je telefoon op de grond. Wat nu? Een ongeluk zit helaas in een klein hoekje. Geen probleem. Wij van MicroFix weten wel raad met je iPhone. We vervangen de achterkant van je telefoon met de beste materialen. Door onze snelle reparatie sta je vaak binnen 30 minuten weer buiten. Je hoeft je telefoon niet achter te laten of te missen. Dat is toch precies wat je wilt?

Heeft jouw iPhone 13 een nieuwe batterij nodig?

Ben je van mening dat de batterij van jouw iPhone 13 te snel leeg gaat? Moet je meerdere malen per dag opladen en ben je dit zat? Waarschijnlijk is met het vervangen van je batterij het probleem opgelost. Na het plaatsen van de nieuwe batterij gaat je telefoon weer jaren mee. Vraag ons ook om advies wanneer je niet zeker weet of het probleem in de batterij zit. In onze winkel vertellen onze experts je er graag meer over. Ook zijn we in staat om de conditie van je batterij uit te lezen. Zo weet jij precies hoe het met de kwaliteit van je batterij is. Wij repareren uitsluitend met Apple-onderdelen, zodat je gegarandeerd bent van de beste kwaliteit.

Fabrieksgarantie bij MicroFix

Is er iets aan de hand met je iPhone 13 en valt dit nog binnen de garantietermijn van Apple? Dan zijn wij degene die je zoekt. Zoals eerder aangegeven, is het ontzettend belangrijk om je telefoon bij een erkende Apple Serviceprovider te laten repareren. Doe je dit niet dan loop je extra kans op beschadigingen aan je iPhone. Dit wil je juist voorkomen, toch? Schade door vallen valt niet binnen de garantie en deze kosten zijn voor jezelf. Als expert raden we je aan om bij een mankement aan je iPhone zo snel mogelijk advies te vragen aan een professional. Zo houd je de schade beperkt. Bel ons of plan online een afspraak in.

Waar vind je onze winkels?

Je vind ons in grote steden als Amsterdam, Leiden, Den Haag of Rotterdam. In een van deze winkels helpen we je graag met de reparatie van je iPhone 13. Als je vooraf een afspraak maakt ben je verzekerd van een snelle reparatie. Onze gecertificeerde monteurs helpen je graag. De deuren van onze winkels zijn geopend  van maandag tot en met zaterdag van 08:30-17:00 uur. Zondag zijn wij gesloten. Waar wacht je nog op? Maak snel een afspraak of kom langs in onze winkel.

microfix iphone 13 reparatie

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij de problemen met je iPhone 13? Of wil je meer informatie over onze service of de kosten van je reparatie? Wij streven naar de beste service voor elke klant. Wil je je vraag telefonisch bespreken? Dat mag altijd. Wij zijn telefonisch bereikbaar op +3171 568 25 55. Je vraag liever mailen? Doe dit naar info@microfix.nl. We komen zo snel mogelijk bij je terug.

Onze tarieven

Veel reparaties hebben bij ons een vast tarief. Dat tarief zie je meteen als je de reparatie aanmeldt. Als er geen vast tarief staat, krijg je van ons vooraf eerst een prijsopgave.

Natuurlijk kun je dan besluiten om het toestel niet te laten repareren. Dan betaal je alleen de eventuele kosten die we maakten om je apparaat op te halen, te brengen en/of te onderzoeken.

Hieronder lees je de onderzoekskosten per product.

Snelle diagnose en kosten voor onderzoek

Voor reparaties van veelvoorkomende, eenvoudige problemen hebben wij vaste reparatieprijzen. Loop hiervoor even binnen bij een van onze vestigingen. Dan kunnen we vaak op voorhand al zeggen wat de kosten zullen zijn.

Zijn de problemen aan je toestel ingewikkelder? Dan plannen wij je apparaat in voor uitgebreider onderzoek. Als het defect daarna niet onder de fabrieksgarantie valt, ontvang je vooraf een prijsopgave. Laat je daarna je apparaat door ons repareren? Dan worden er geen onderzoekskosten berekend.

Je betaalt alleen onderzoekskosten als je het toestel niet laat repareren. Dat geldt ook als wij na uitbreid onderzoek geen storing vinden of als de storing in de software zit. Deze onderzoekskosten hangen af wat voor apparaat het betreft. Zie de tabel voor de onderzoekskosten voor jouw toestel.

Onderzoeks

Kosten

€ 35,09 € 29,00 excl.
 • Apple iPod
 • Apple TV
 • Apple AirPods
 • Apple Accessoires
 • Apple Watch
Onderzoeks

Kosten

€ 47,19 € 39,00 excl.
 • Apple iPad
 • Apple iPhone
 • Smartphone
 • Tablet
Onderzoeks

Kosten

€ 63,53 € 52,50 excl.
 • Apple iMac
 • Apple MacBook (Pro)
 • Apple MacBook Air
 • Apple Mac Pro
 • Apple Mac Mini
 • HP Designjet
 • Large Format PTR
Vertrouwen is belangrijk

Wat zeggen
onze klanten

“Ik heb mijn iPhone X laten voorzien van een nieuwe batterij bij Microfix. Het was zo gepiept, netjes gedaan en werkt weer als een zonnetje ? “

Marc Sulsters

“Ik heb recent mijn Macbook Pro laten repareren door MicroFix in verband met het repair program voor het toetsenbord, afspraken zijn nagekomen ben erg tevreden! ”

Frans van den Broek