Reparatie aanmelden of afspraak maken
Menu

iPhone 6 Plus reparatie

Ben jij nog helemaal tevreden met je inmiddels bijna antieke iPhone 6 Plus uit 2014? Of was je dat in ieder geval, totdat er ineens iets aan je toestel mankeerde? Wil je nog geen afscheid nemen van jouw iPhone, maar weet je niet waar je met zo’n oude telefoon nog terecht kunt voor een reparatie? Dan maakt MicroFix je de vrolijkste smartphone bezitter van Nederland, want bij ons is een iPhone 6 Plus reparatie nog steeds mogelijk!

apple-authorized-dealer-png-autorised-apple-service-centre-gold-coast-550
iphone 6 plus reparatie

Nieuw scherm iPhone 6 Plus nodig?

We zien bij MicroFix behoorlijk wat kapotte iPhone apparaten. Maar veruit de meeste iPhone apparaten die wij zien, hebben een kapot scherm. Dat geldt ook voor de iPhone 6 Plus. Dat is natuurlijk ook niet zo vreemd als je bedenkt dat de iPhone 6 Plus eigenlijk net iets te groot is om comfortabel vast te houden. Als je jouw iPhone al een poosje in je handen hebt, kun je kramp in je vingers krijgen. Of iemand loopt net tegen je aan, terwijl je het laatste nieuws leest. Pets! Daar ligt je iPhone 6 Plus met een gebarsten scherm op het trottoir.

Een defect iPhone scherm vervangen is dan ook dagelijkse kost voor onze Apple-experts. De specialisten van MicroFix hebben dan ook meer dan genoeg ervaring om de reparatie van je iPhone 6 Plus scherm snel en vakkundig uit te voeren!

Loop snel naar binnen bij een van onze winkels in Leiden, Amsterdam of Den Haag en jouw iPhone scherm straalt je binnen de kortste keren weer tegemoet!

Heeft je iPhone 6 Plus een nieuwe batterij nodig?

Helaas heeft de batterij van je iPhone 6 Plus niet het eeuwige leven. Inmiddels heb je jouw toestel zo vaak opgeladen dat de batterijcapaciteit haar dieptepunt bereikt heeft. Of in ieder geval minder dan 80% is van de originele capaciteit. Nu zijn er weinig dingen zo frustrerend als een telefoon die je niet durft te gebruiken, omdat je je iPhone 6 plus batterij wilt sparen. Gelukkig is de redding nabij: wij begrijpen dat je zo snel mogelijk weer wilt bellen, appen en e-mailen met je iPhone. Kom je langs voor een iPhone 6 plus batterij reparatie? Dan vervangen we de batterij meestal gewoon terwijl je wacht. Voor je er erg in hebt, sta je weer buiten met een nieuwe batterij in je iPhone 6 Plus.

Waterschade iPhone 6 Plus reparatie

Appen tijdens het afwassen is geen goed idee. Dat weet jij ook wel. Maar je afwaswater liep al toen dat ene berichtje van je schoonmoeder binnenkwam. En aangezien ze weet dat je je telefoon altijd binnen handbereik hebt, moest je wel antwoorden. De goede relatie met je schoonfamilie stond op het spel! En ja hoor: plons! Daar ging hij: kopje onder in de schuimende afwasbak. Raak niet in paniek. Zet je iPhone 6 Plus zo snel mogelijk uit, droog hem af en breng hem langs bij MicroFix.

De Apple-specialisten van MicroFix staan klaar om jouw iPhone 6 Plus professioneel te drogen en te reinigen. Als hij droog en schoon is, bekijken we hoe groot de schade aan jouw iPhone 6 Plus is. En dan nemen we contact met jou op om te overleggen over de vervolgstappen. De reparatie van vochtschade kan namelijk nog best wat kosten. En aangezien jouw iPhone 6 Plus toch al een beetje bejaard is, kunnen wij niet bepalen of jij die reparatie nog het geld waard vindt. We kunnen je wel eerlijk advies geven.

Daarbij hoef je je bij MicroFix geen zorgen te maken over onze drijfveren, want wij verkopen geen enkele smartphone. Wij repareren ze alleen en willen maar één ding: dat jij tevreden bent over onze service. Als het even kan, helpen we je graag met de reparatie van je iPhone 6 plus. Maar als dat voor jou te duur is, begrijpen we dat ook volledig!

Reparatie behuizing iPhone 6 Plus

Je iPhone 6 Plus is best groot en dat heeft voordelen: zo kun je moeiteloos teksten op je beeldscherm lezen en het totaalplaatje zien bij foto’s die anderen je toesturen. Maar het formaat van je iPhone 6 Plus heeft ook een nadeel. Hij past niet echt fijn in je broekzak. Tel daarbij op dat Apple bij de iPhone 6 Plus koos voor een aluminium behuizing en je begrijpt waarom we zo veel iPhone 6 Plus behuizingen repareren bij MicroFix. Aluminium is namelijk een lekker licht materiaal, maar ook een metaal dat niet super hard is. Daardoor kan je iPhone 6 Plus buigen wanneer je het toestel in je kontzak hebt terwijl je langere tijd zit.

Wipt jouw iPhone 6 Plus inmiddels als een banaan als je hem op tafel legt? Laat dan de behuizing van je iPhone vervangen bij MicroFix.

Camera reparatie iPhone 6 Plus

Kun je je camera niet meer goed scherpstellen? Is het glaasje dat je camera beschermt uit je iPhone 6 Plus gevallen of gekrast? Dan kom je voor de reparatie van je iPhone 6 Plus camera natuurlijk naar MicroFix. Na de reparatie zien niet alleen je foto’s er meteen weer beter uit, je voorkomt ook dat stof en vocht je toestel binnendringt en je iPhone 6 Plus helemaal om zeep helpen. Onze door Apple getrainde iPhone-experts kennen jouw iPhone 6 Plus letterlijk en figuurlijk van binnen en buiten. Ze liggen dan ook niet wakker van de reparatie van jouw iPhone 6 Plus camera.

iphone 6 plus reparatie

Andere iPhone 6 Plus reparaties die MicroFix uitvoert

Staat de reparatie voor jouw iPhone 6 Plus niet tussen de reparaties hierboven? Geen enkel probleem! Je kunt bij ons terecht voor werkelijk iedere reparatie aan je iPhone 6 Plus die je maar kunt bedenken. Denk bijvoorbeeld aan een defecte knop, zoals de aan/uit-knop, of een versleten oplaadpoort. Maar ook als je telefoon weigert te trillen, je speakers het niet meer goed doen of als je headphone jack niet meer functioneert. Zelfs als je niet precies weet wat er aan de hand is met jouw iPhone 6 Plus ben je bij MicroFix aan het juiste adres. Onze specialisten lossen jouw iPhone 6 Plus probleem graag voor je op!

Waarom laat je MicroFix jouw iPhone repareren?

Onze Apple-specialisten beschikken over bakken ervaring en de nodige kennis van iPhone repairs. En onze monteurs weten hoe belangrijk jouw iPhone 6 Plus voor jou is. Daarom doen we alles wat in onze macht ligt om hem zo snel mogelijk weer aan je terug te geven. Uiteraard zo goed als nieuw. Vaak is hij gewoon klaar terwijl je wacht, meestal zelfs binnen 30 minuten! Duurt het toch een keer wat langer? Dan volg je online het reparatieproces en weet je precies wanneer we klaar zijn met de reparatie van je iPhone 6 Plus.

MicroFix is Apple Authorised Service Provider voor werkelijk alle Apple-producten, dus ook voor jouw iPhone 6 Plus. Daarom gebruiken we ook alleen maar originele onderdelen. Zo ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit.

MicroFix Garantie

Lang niet iedere Apple reseller of reparateur kan “klaar terwijl je wacht”-reparaties uitvoeren. Zij sturen je iPhone dan voor reparatie op naar Apple, of ze bestellen eerst onderdelen bij Apple of een andere fabrikant. Bij MicroFix hebben we bijna alle onderdelen op voorraad en repareren je iPhone 6 Plus dus veel sneller.

En omdat wij zeker weten dat al onze reparaties snel, maar vooral ook professioneel uitgevoerd worden, geven wij je 3 maanden garantie op iedere iPhone reparatie. Of je nu met een kapotte oplaadpoort bij ons komt of met een scherm dat stuk is. Wel zo duidelijk.

Pick-up & Return-service

MicroFix is altijd in de buurt met vestigingen in alle grote steden. Daardoor kun je makkelijk even bij ons langskomen voor de reparatie van jouw iPhone 6 Plus. Lukt je dat toch niet? Dan is onze Pick-up & Return-service echt iets voor jou! We halen jouw iPhone 6 Plus dan bij jou thuis op voor de reparatie. En als we klaar zijn met de reparatie van je iPhone 6 Plus brengen we hem uiteraard ook zo snel mogelijk weer naar jou terug! En deze service is tijdelijk gratis!

Onze tarieven

Veel reparaties hebben bij ons een vast tarief. Dat tarief zie je meteen als je je reparatie aanmeldt. Staat er voor jouw reparatie geen vast tarief? Dan krijg je van ons vooraf eerst een prijsopgave.

Besluit je daarna van de reparatie af te zien? Dan betaal je alleen de eventuele kosten die we maakten om je apparaat op te halen, te brengen en/of te onderzoeken.

Hieronder lees je de onderzoekskosten per product.

Gratis eerste diagnose en verdere kosten voor onderzoek

Voor reparaties van veelvoorkomende, eenvoudige problemen hebben wij vaste reparatieprijzen. Loop hiervoor even binnen bij een van onze vestigingen. Dan doen we meteen een snelle diagnose, gratis.

Zijn de problemen aan je toestel ingewikkelder? Dan plannen wij je apparaat in voor uitgebreider onderzoek. Als het defect daarna niet onder de fabrieksgarantie valt, ontvang je vooraf een prijsopgave. Laat je daarmee je apparaat door ons repareren? Dan is ook dit uitgebreidere onderzoek gratis.

Je betaalt alleen onderzoekskosten als je het toestel niet laat repareren. Dat geldt ook als wij na uitbreid onderzoek geen storing vinden of als de storing in de software zit. Deze onderzoekskosten hangen af van je apparaat. Zie in de tabel de kosten voor jóuw toestel.

Onderzoeks

Kosten

€ 35,09 € 29,00 excl.
 • Computer
 • Notebook
 • Smartphone
 • Tablet
 • Apple iPod
 • Apple TV
 • Apple AirPods
 • Apple Accessoires
 • Apple Watch
Onderzoeks

Kosten

€ 59,29 € 49,00 excl.
 • Apple iMac
 • Apple MacBook (Pro)
 • Apple MacBook Air
 • Apple Mac Pro
 • Apple Mac Mini
 • HP Designjet
 • Large Format PTR
Vertrouwen is belangrijk

Wat zeggen
onze klanten

“Ik heb mijn iPhone X laten voorzien van een nieuwe batterij bij Microfix. Het was zo gepiept, netjes gedaan en werkt weer als een zonnetje ? “

Marc Sulsters

“Ik heb recent mijn Macbook Pro laten repareren door MicroFix in verband met het repair program voor het toetsenbord, afspraken zijn nagekomen ben erg tevreden! ”

Frans van den Broek
Locaties

Waar vind je
onze vestigingen?

1

Leiden

Willem Barentszstraat 21-23, Leiden
 • Maandag – Vrijdag: 8:30 – 17:00
 • Zaterdag – Zondag: gesloten
2

Amsterdam-Zuidoost

Paasheuvelweg 34A, Amsterdam
 • Maandag – Vrijdag: 8:30 – 17:00
 • Zaterdag – Zondag: gesloten