iPhone 6 Plus reparatie

Wil je nog geen afscheid nemen van jouw iPhone, maar weet je niet waar je met zo’n oude telefoon nog terecht kunt voor een reparatie? Dan maakt MicroFix je de vrolijkste smartphone bezitter van Nederland. Bij ons is een iPhone 6 Plus reparatie nog steeds mogelijk.

Geautoriseerde Apple Service provider Microfix
iphone 6 plus reparatie

Nieuw scherm iPhone 6 Plus nodig?

Veruit de meeste smartphones die wij zien, hebben een kapot scherm. Dat geldt ook voor de iPhone 6 Plus. Dat is natuurlijk ook niet zo vreemd als je bedenkt dat deze telefoon eigenlijk net iets te groot is om comfortabel vast te houden. Als je jouw iPhone al een poosje in je handen hebt, kun je kramp in je vingers krijgen. Of iemand loopt net tegen je aan, terwijl je het laatste nieuws leest. Pets! Daar ligt je smartphone met een gebarsten scherm op het trottoir.

Een defect scherm vervangen is dan ook dagelijkse kost voor onze Apple-experts. De specialisten van MicroFix hebben meer dan genoeg ervaring om de reparatie snel en vakkundig uit te voeren.

Loop snel naar binnen bij een van onze winkels in Leiden of Amsterdam en jouw scherm straalt je binnen de kortste keren weer tegemoet.

Heeft je iPhone 6 Plus een nieuwe batterij nodig?

Helaas heeft de batterij niet het eeuwige leven. Inmiddels heb je jouw toestel zo vaak opgeladen dat de batterijcapaciteit haar dieptepunt bereikt heeft. Gelukkig is de redding nabij. Wij begrijpen dat je zo snel mogelijk weer wilt bellen, appen en e-mailen met je iPhone. Wij vervangen de batterij meestal gewoon terwijl je wacht. Voor je er erg in hebt, sta je weer buiten met een nieuwe batterij in je smartphone.

Waterschade iPhone 6 Plus reparatie

Appen tijdens het afwassen is geen goed idee. Dat weet jij ook wel. Maar je afwaswater liep al toen dat ene berichtje van je schoonmoeder binnenkwam. En aangezien ze weet dat je je telefoon altijd binnen handbereik hebt, moest je wel antwoorden. De goede relatie met je schoonfamilie stond op het spel! En ja hoor: plons. Daar ging hij: kopje onder in de schuimende afwasbak. Raak niet in paniek. Zet je smartphone zo snel mogelijk uit, droog hem af en breng hem langs bij MicroFix.

De Apple-specialisten van MicroFix staan klaar om jouw telefoon professioneel te drogen en te reinigen. Daarna bekijken we hoe groot de schade is. En dan nemen we contact met jou op om te overleggen over de vervolgstappen. De reparatie van vochtschade kan namelijk nog best wat kosten. Jij beslist dan of de reparatie nog de moeite waard is. We kunnen je wel eerlijk advies geven.

Daarbij hoef je je bij MicroFix geen zorgen te maken over onze drijfveren, want wij verkopen geen enkele smartphone. Wij repareren ze alleen en willen maar één ding: dat jij tevreden bent over onze service. Als het even kan, helpen we je graag met de reparatie. Maar als dat voor jou te duur is, begrijpen we dat ook volledig.

 

Reparatie behuizing iPhone 6 Plus

Jouw iPhone is best groot en dat heeft voordelen: zo kun je moeiteloos teksten op je beeldscherm lezen en het totaalplaatje zien bij foto’s die anderen je toesturen. Maar het formaat heeft ook een nadeel. Hij past niet echt fijn in je broekzak. Tel daarbij op dat deze iPhone een aluminium behuizing heeft en je begrijpt waarom we vaak behuizingen repareren bij MicroFix. Aluminium is namelijk een lekker licht materiaal, maar ook een metaal dat niet super hard is.

Als jouw smartphone inmiddels zo krom is als een banaan, laat dan de behuizing vervangen bij MicroFix.

Camera-reparatie iPhone 6 Plus

Kun je je camera niet meer goed scherpstellen? Is het glaasje dat je camera beschermt uit je iPhone 6 Plus gevallen of gekrast? Dan kom je voor de reparatie van je camera natuurlijk naar MicroFix.

Na de reparatie zien niet alleen je foto’s er meteen weer beter uit, je voorkomt ook dat stof en vocht je toestel binnendringt. Onze door Apple getrainde iPhone-experts kennen jouw telefoon letterlijk en figuurlijk van binnen en buiten. Ze liggen dan ook niet wakker van de reparatie.

iphone 6 plus reparatie

Andere iPhone 6 Plus reparaties

Je kunt bij ons terecht voor werkelijk iedere reparatie aan je smartphone die je maar kunt bedenken. Denk bijvoorbeeld aan een defecte knop, zoals de aan/uit-knop, of een versleten oplaadpoort. Maar ook als je telefoon weigert te trillen, je speakers het niet meer goed doen of als je headphone jack niet meer functioneert. Zelfs als je niet precies weet wat er aan de hand is met jouw iPhone 6 Plus ben je bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten lossen jouw probleem graag voor je op.

 

Waarom laat je MicroFix jouw iPhone repareren?

Onze Apple-specialisten hebben de nodige ervaring met het repareren van iPhones. Maar bij MicroFix begrijpen we ook hoe belangrijk jouw telefoon voor je is. Daarom doen we er alles aan om hem zo snel mogelijk weer aan je terug te geven. Uiteraard zo goed als nieuw. Vaak is hij gewoon klaar terwijl je wacht. Meestal zelfs binnen 30 minuten.

MicroFix is Apple Authorised Service Provider voor werkelijk alle Apple-producten. Daarom gebruiken we ook alleen originele onderdelen. De beste kwaliteit dus.

 

MicroFix-garantie

Lang niet iedere Apple reseller of reparateur doet ‘klaar terwijl je wacht’ reparaties. Zij sturen jouw smartphone op ter reparatie of moeten eerst onderdelen bestellen. Bij MicroFix repareren we je iPhone snel. Wij hebben alle onderdelen op voorraad.

Bij ons krijg je drie maanden garantie. Omdat wij zeker weten dat al onze reparaties vakkundig uitgevoerd worden. Of je nu met een defect scherm bij ons komt of met een versleten accu.

 

Pick up en return

Red je het niet om zelf langs te komen? Dan is onze pick up & return-service écht iets voor jou. We halen de telefoon op voor reparatie. En als we klaar zijn, brengen we hem uiteraard ook zo snel mogelijk weer naar jou terug. Deze service is tijdelijk gratis.

 

Onze tarieven

Veel reparaties hebben bij ons een vast tarief. Dat tarief zie je meteen als je de reparatie aanmeldt. Als er geen vast tarief staat, krijg je van ons vooraf eerst een prijsopgave.

Natuurlijk kun je dan besluiten om het toestel niet te laten repareren. Dan betaal je alleen de eventuele kosten die we maakten om je apparaat op te halen, te brengen en/of te onderzoeken.

Hieronder lees je de onderzoekskosten per product.

Snelle diagnose en kosten voor onderzoek

Voor reparaties van veelvoorkomende, eenvoudige problemen hebben wij vaste reparatieprijzen. Loop hiervoor even binnen bij een van onze vestigingen. Dan kunnen we vaak op voorhand al zeggen wat de kosten zullen zijn.

Zijn de problemen aan je toestel ingewikkelder? Dan plannen wij je apparaat in voor uitgebreider onderzoek. Als het defect daarna niet onder de fabrieksgarantie valt, ontvang je vooraf een prijsopgave. Laat je daarna je apparaat door ons repareren? Dan worden er geen onderzoekskosten berekend.

Je betaalt alleen onderzoekskosten als je het toestel niet laat repareren. Dat geldt ook als wij na uitbreid onderzoek geen storing vinden of als de storing in de software zit. Deze onderzoekskosten hangen af wat voor apparaat het betreft. Zie de tabel voor de onderzoekskosten voor jouw toestel.

Onderzoeks

Kosten

€ 35,09 € 29,00 excl.
 • Apple iPod
 • Apple TV
 • Apple AirPods
 • Apple Accessoires
 • Apple Watch
Onderzoeks

Kosten

€ 47,19 € 39,00 excl.
 • Apple iPad
 • Apple iPhone
 • Smartphone
 • Tablet
Onderzoeks

Kosten

€ 63,53 € 52,50 excl.
 • Apple iMac
 • Apple MacBook (Pro)
 • Apple MacBook Air
 • Apple Mac Pro
 • Apple Mac Mini
 • HP Designjet
 • Large Format PTR
Vertrouwen is belangrijk

Wat zeggen
onze klanten

“Ik heb mijn iPhone X laten voorzien van een nieuwe batterij bij Microfix. Het was zo gepiept, netjes gedaan en werkt weer als een zonnetje ? “

Marc Sulsters

“Ik heb recent mijn Macbook Pro laten repareren door MicroFix in verband met het repair program voor het toetsenbord, afspraken zijn nagekomen ben erg tevreden! ”

Frans van den Broek