iPhone 6 reparatie

Je iPhone 6 is niet de meest fancy smartphone op de markt meer. Maar het toestel voldoet nog prima en waarom zou je een nieuwe aanschaffen? Over het algemeen ben je nog hartstikke tevreden. Een mankementje is snel verholpen door MicroFix. Welke reparaties wij uitvoeren lees je hieronder.

Geautoriseerde Apple Service provider Microfix
iphone 6 reparatie

iPhone 6 scherm-reparatie

Is het scherm stuk? Je bent zeker niet de eerste. Onze ervaren specialisten vervangen het scherm in een handomdraai. Klaar terwijl je wacht. Wandel snel naar binnen bij één van onze winkels in Leiden of Amsterdam. Dan sprankelt het scherm van jouw iPhone weer als nieuw. Voor het vervangen van een scherm gebruiken we alleen originele onderdelen.

Deze reparatie kost slechts 151 euro. Daar koop je toch geen nieuwe iPhone voor?

Batterij van je iPhone 6 vervangen

Een batterij die sneller leegloopt dan de lekke voorband van je fiets. De accu is vaak één van de eerste onderdelen die begint te haperen. Het is vervelend als jouw telefoon meer aan de oplader hangt dan je hem gebruikt.

Bij MicroFix begrijpen we dat je zo snel mogelijk weer optimaal gebruik wilt maken van jouw trouwe iPhone. Daarom vervangen we de accu terwijl je wacht. Uiteraard met originele onderdelen. Je drinkt een kop koffie of thee en voor je het weet sta je weer buiten met een perfect werkende nieuwe batterij. En voor de kosten hoef je het niet te laten. Een nieuwe batterij voor je iPhone 6 kost maar 55 euro.

Laadconnector-reparatie

Laadt de telefoon niet meer goed op? Dat ligt waarschijnlijk aan de laadconnector. Soms is het niet duidelijk of het aan de laadconnector of aan de batterij ligt. Let dan eens goed op tijdens het opladen. Loopt het batterijpercentage maar heel langzaam op als je hem oplaadt? Of loopt het percentage zelfs terug? Dan ligt het echt aan je laadconnector.

Gelukkig is deze reparatie geen enkel probleem voor de specialisten bij MicroFix. We repareren het laadproblemen snel en vakkundig. Meestal zelfs binnen een half uur. Dat is sneller dan jouw iPhone 6 oplaadt met die brakke laadconnector. Tijd om even langs te komen dus!

 

Reparatie van de camera

De camera de mooiste momenten vast. Maar die camera is ook best wel kwetsbaar. Zo heb je soms een zwart beeld als je de camera-app opent. Of je merkt dat het scherpstellen niet goed meer gaat.

Het kan ook zijn dat het glaasje van je camera beschadigd is. Of dat het glaasje eruit gevallen is. Dan is het zéker belangrijk om de camera te laten repareren of vervangen. Onze door Apple opgeleide monteurs kennen jouw telefoon van binnen en buiten. Zij draaien hun hand niet om voor de reparatie.

Vochtschade aan je iPhone 6

Een nat pak halen is nooit fijn. Het is nog vervelender als je thuis komt en ontdekt dat niet alleen je broek doorweekt is, maar je telefoon ook. Waterschade aan je iPhone kan behoorlijk ernstige gevolgen hebben. Daarom is het belangrijk dat je je iPhone zo snel mogelijk uitzet en zo droog mogelijk maakt. Daarna schakel je een professional in om het toestel te drogen en te repareren.

Wij maken je toestel schoon en droog en kijken of er schade is. En dan overleggen we met jou. Want bij veel schade lopen de kosten behoorlijk op. Jij beslist dan of de reparatie nog de moeite waard is. We kunnen je natuurlijk wel adviseren.

Bij MicroFix maak je je geen zorgen over ‘verborgen agenda’s’, want wij verkopen geen iPhones. Wij repareren alleen en willen maar één ding: dat jij als tevreden klant onze winkel verlaat. Hopelijk met een werkende telefoon. Maar als dat niet gaat, dan zeker met eerlijk advies.

Andere iPhone 6 reparaties

Je bent bij ons ook aan het juiste adres voor de reparatie van:

 • De homebutton
 • De behuizing van je iPhone
 • Je headphone jack
 • De speaker
 • De volumetoets of muteknop
 • De aan/uit-schakelaar
 • De trilfunctie van je iPhone
 • Of als je niet precies weet wat het probleem is
microfix iphone 6 reparatie

Waarom laat je MicroFix jouw iPhone repareren?

Onze Apple-specialisten hebben de nodige ervaring met het repareren van iPhones. Maar bij MicroFix begrijpen we ook hoe belangrijk jouw telefoon voor je is. Daarom doen we er alles aan om hem zo snel mogelijk weer aan je terug te geven. Uiteraard zo goed als nieuw. Vaak is hij gewoon klaar terwijl je wacht. Meestal zelfs binnen 30 minuten.

MicroFix is Apple Authorised Service Provider voor werkelijk alle Apple-producten. Daarom gebruiken we ook alleen originele onderdelen. De beste kwaliteit dus.

 

MicroFix-garantie

Lang niet iedere Apple reseller of reparateur doet ‘klaar terwijl je wacht’ reparaties. Zij sturen jouw smartphone op ter reparatie of moeten eerst onderdelen bestellen. Bij MicroFix repareren we je iPhone snel. Wij hebben alle onderdelen op voorraad.

Bij ons krijg je drie maanden garantie. Omdat wij zeker weten dat al onze reparaties vakkundig uitgevoerd worden. Of je nu met een defect scherm bij ons komt of met een versleten accu.

Pick up en return

Red je het niet om zelf langs te komen? Dan is onze pick up & return-service écht iets voor jou. We halen de telefoon op voor reparatie. En als we klaar zijn, brengen we hem uiteraard ook zo snel mogelijk weer naar jou terug. Deze service is tijdelijk gratis.

 

Onze tarieven

Veel reparaties hebben bij ons een vast tarief. Dat tarief zie je meteen als je de reparatie aanmeldt. Als er geen vast tarief staat, krijg je van ons vooraf eerst een prijsopgave.

Natuurlijk kun je dan besluiten om het toestel niet te laten repareren. Dan betaal je alleen de eventuele kosten die we maakten om je apparaat op te halen, te brengen en/of te onderzoeken.

Hieronder lees je de onderzoekskosten per product.

Snelle diagnose en kosten voor onderzoek

Voor reparaties van veelvoorkomende, eenvoudige problemen hebben wij vaste reparatieprijzen. Loop hiervoor even binnen bij een van onze vestigingen. Dan kunnen we vaak op voorhand al zeggen wat de kosten zullen zijn.

Zijn de problemen aan je toestel ingewikkelder? Dan plannen wij je apparaat in voor uitgebreider onderzoek. Als het defect daarna niet onder de fabrieksgarantie valt, ontvang je vooraf een prijsopgave. Laat je daarna je apparaat door ons repareren? Dan worden er geen onderzoekskosten berekend.

Je betaalt alleen onderzoekskosten als je het toestel niet laat repareren. Dat geldt ook als wij na uitbreid onderzoek geen storing vinden of als de storing in de software zit. Deze onderzoekskosten hangen af wat voor apparaat het betreft. Zie de tabel voor de onderzoekskosten voor jouw toestel.

Onderzoeks

Kosten

€ 35,09 € 29,00 excl.
 • Apple iPod
 • Apple TV
 • Apple AirPods
 • Apple Accessoires
 • Apple Watch
Onderzoeks

Kosten

€ 47,19 € 39,00 excl.
 • Apple iPad
 • Apple iPhone
 • Smartphone
 • Tablet
Onderzoeks

Kosten

€ 63,53 € 52,50 excl.
 • Apple iMac
 • Apple MacBook (Pro)
 • Apple MacBook Air
 • Apple Mac Pro
 • Apple Mac Mini
 • HP Designjet
 • Large Format PTR
Vertrouwen is belangrijk

Wat zeggen
onze klanten

“Ik heb mijn iPhone X laten voorzien van een nieuwe batterij bij Microfix. Het was zo gepiept, netjes gedaan en werkt weer als een zonnetje ? “

Marc Sulsters

“Ik heb recent mijn Macbook Pro laten repareren door MicroFix in verband met het repair program voor het toetsenbord, afspraken zijn nagekomen ben erg tevreden! ”

Frans van den Broek