iPhone 6 reparatie

Je iPhone 6 is niet de meest fancy iPhone op de markt meer. Maar laten we eerlijk zijn: je toestel voldoet nog prima en waarom zou je een nieuwe aanschaffen? Over het algemeen ben je nog hartstikke tevreden met je iPhone 6 en een mankementje is snel verholpen als je bij een van de winkels van MicroFix naar binnen stapt. Daar wordt je altijd blij gemaakt! Welke iPhone 6 reparaties wij uitvoeren? Dat lees je hieronder!

apple-authorized-dealer-png-autorised-apple-service-centre-gold-coast-550
iphone 6 reparatie

iPhone 6 scherm reparatie

Heb jij je iPhone 6 laten vallen en is het scherm stuk? Je bent zeker niet de eerste! En daardoor hebben de specialisten van MicroFix meer dan genoeg ervaring om het scherm van je iPhone te vervangen terwijl je wacht! Dus heb jij een nieuw scherm nodig voor jouw iPhone 6? Wandel dan snel naar binnen bij één van onze winkels in Leiden, Amsterdam of Den Haag en jouw iPhone scherm sprankelt binnen de kortste keren weer! Jouw scherm vervangen we namelijk altijd snel en professioneel. We gebruiken daarvoor alleen originele onderdelen. Zodat we zeker weten dat jouw iPhone 6 weer als nieuw is wanneer jij onze winkel verlaat. Deze reparatie kost slechts 151 euro. Daar koop je toch geen nieuwe iPhone voor?

Batterij van je iPhone 6 vervangen

Een batterij die sneller leegloopt dan de lekke voorband van je fiets: nu je iPhone 6 wat ouder wordt, is je accu één van de onderdelen die begint te haperen. Heel naar als je telefoon meer aan de oplader hangt dan je hem gebruikt. Bij MicroFix begrijpen we dat je zo snel mogelijk weer optimaal gebruik wilt maken van jouw trouwe iPhone. Daarom vervangen we de accu zo snel mogelijk. Namelijk gewoon terwijl je wacht! Meestal zijn onze Apple experts in staat de batterij van je iPhone binnen 30 minuten te vervangen. Uiteraard met originele onderdelen. Je drinkt een kop koffie of thee en voor je het weet sta je weer buiten met een perfect werkende nieuwe accu in je iPhone 6. En voor de kosten hoef je het zeker niet te laten: een nieuwe batterij voor je iPhone 6 kost maar 55 euro.

Laadconnector reparatie

Laadt jouw iPhone 6 niet meer zo goed op? Dan is het waarschijnlijk tijd om een reparatie aan je laadconnector te laten uitvoeren. Weet je niet zeker of jouw probleem veroorzaakt wordt door een kapotte laadconnector of een slechte batterij? Let dan eens goed op tijdens het opladen van je iPhone 6. Loopt het batterijpercentage maar heel langzaam op als je hem oplaadt, of loopt het percentage zelfs terug tijdens het opladen? Dan ligt het echt aan je laadconnector. Gelukkig is deze reparatie geen enkel probleem voor de specialisten bij MicroFix. Bij welke vestiging je ook naar binnen wipt, je laadproblemen verhelpen we snel en vakkundig. Meestal zelfs binnen een half uur. Dat is sneller dan jouw iPhone 6 oplaadt met die brakke laadconnector. Tijd om even langs te komen, dus!

Reparatie van je camera

De camera van je iPhone 6 legt de mooiste momenten vast. Maar die camera is ook best wel kwetsbaar. Zo kun je soms een zwart beeld hebben wanneer je je camera opent. Of je merkt dat je camera moeite heeft om scherp te stellen. Maar je kunt een defecte camera ook herkennen aan schokkerig beeld wanneer je je telefoon beweegt of wanneer er een waas over jouw foto’s lijkt te liggen. Het hoeft trouwens niet altijd aan de camera van je iPhone 6 zelf te liggen. Het kan ook zijn dat het glaasje van je camera beschadigd is, of eruit gevallen. Wanneer dat laatste het geval is, is het zéker belangrijk om je iPhone 6 camera te laten repareren of te laten vervangen! Onze door Apple opgeleide monteurs kennen jouw iPhone 6 van binnen en buiten en draaien hun hand niet om voor de reparatie van de camera van jouw iPhone 6.

Vochtschade aan je iPhone 6

Een nat pak halen is nooit fijn, maar het is nog vervelender wanneer je als een verzopen katje thuis komt en ontdekt dat niet alleen je broek doorweekt is, maar je iPhone 6 ook! Waterschade aan je iPhone kan behoorlijk ernstige gevolgen hebben voor je apparaat. Daarom is het belangrijk dat je je iPhone zo snel mogelijk uitzet, zo droog mogelijk maakt en een professional inschakelt om je toestel te drogen en te repareren. De Apple specialisten van MicroFix staan klaar om jouw iPhone 6 met de grootste zorg en liefde te behandelen. We maken je toestel schoon, zorgen dat hij volledig droog wordt en bekijken vervolgens welke schade je iPhone 6 opgelopen heeft. En dan gaan we met jou in overleg. Want als er al veel oxidatie heeft plaatsgevonden, kunnen de kosten behoorlijk oplopen. Wij kunnen dan niet voor jou beslissen of de reparatie nog de moeite waard is. We kunnen je wel adviseren. Daarbij hoef je je bij MicroFix geen zorgen te maken over ‘verborgen agenda’s’, want wij verkopen geen iPhones. Wij repareren alleen en willen maar één ding: dat jij als tevreden klant onze winkel weer verlaat. Hopelijk met een werkende iPhone 6, maar als dat niet gaat dan toch in ieder geval altijd met eerlijk advies.

Andere iPhone 6 reparaties

Natuurlijk zijn dit niet de enige reparaties die wij aan jouw iPhone 6 kunnen uitvoeren. Je bent bij ons ook aan het juiste adres voor de reparatie van:

 • Je home button
 • De behuizing van je iPhone
 • Je headphone jack
 • De speaker
 • De volumetoets of muteknop
 • De aan / uit schakelaar
 • De trilfunctie van je iPhone
 • Of als je niet precies weet wat het probleem is
microfix iphone 6 reparatie

Waarom laat je MicroFix jouw iPhone repareren?

Onze Apple specialisten hebben de nodige ervaring met het repareren van iPhones. Maar bij MicroFix begrijpen we ook hoe belangrijk jouw iPhone 6 voor je is. Daarom doen we er altijd alles aan om hem zo snel mogelijk weer aan je terug te geven. Uiteraard zo goed als nieuw. Vaak is hij gewoon klaar terwijl je wacht, meestal zelfs binnen 30 minuten!

MicroFix is Apple Authorised Service Provider voor werkelijk alle Apple producten, dus ook jouw iPhone 6. Daarom gebruiken we ook alleen maar originele onderdelen. Zo ben je verzekerd van hoge kwaliteit.

MicroFix Garantie

Lang niet iedere Apple reseller of reparateur kan “klaar terwijl je wacht” reparaties doen. Je iPhone wordt vaak voor reparatie opgestuurd of er worden eerst onderdelen bij Apple besteld. Bij MicroFix repareren we je iPhone veel sneller, want wij hebben alle onderdelen op voorraad.

En omdat wij zeker weten dat al onze reparaties snel, maar vooral ook vakkundig uitgevoerd worden, geven wij je 3 maanden garantie op iedere iPhone reparatie die wij uitvoeren. Of je nu met een defect scherm bij ons komt of met een versleten accu. Wel zo prettig en duidelijk.

Pick-Up en Return

Met vestigingen in grote steden is MicroFix altijd in de buurt. Maar red je het niet om zelf langs te komen? Dan is onze Pick-up & Return-service écht iets voor jou! We halen jouw iPhone dan op voor de reparatie. Zijn we klaar met het repareren van je iPhone? Dan brengen we hem uiteraard ook zo snel mogelijk weer naar jou terug! En deze service is tijdelijk gratis!

Onze tarieven

Voor veel reparaties hebben wij vaste tarieven. Bij het aanmelden van uw reparatie ziet u vooraf het tarief van uw reparatie. Voor de reparaties waarvoor we geen vast reparatietarief hebben doen wij vooraf eerst een prijsopgave. Indien u, na het ontvangen van de prijsopgave, besluit van de reparatie af te zien berekenen wij u naast de transport- of voorrijkosten ook onderzoekskosten. De hoogte van de onderzoekskosten verschillen per product.

Onderzoekskosten

Veel reparaties zijn voor de hand liggend en voor eenvoudige problemen hanteren wij vaste reparatieprijzen. Loop gerust even binnen op een van onze vestigingen. Wij doen een snelle diagnose die geen kosten met zich mee brengt. Mochten de problemen in het toestel toch complexer zijn, nemen we je toestel in voor uitgebreider onderzoek. Mocht het defect niet onder de fabrieksgarantie vallen maken we een schriftelijke prijsopgave. Wanneer je aan de hand van deze prijsopgave besluit je apparaat door ons te laten repareren, berekenen wij geen onderzoekskosten.
Wij berekenen wel onderzoekskosten als je besluit het toestel niet te laten repareren. Ook als wij na uitbreid onderzoek geen storing hebben kunnen constateren of de storing software gerelateerd is (no-fault-found), brengen we onderzoekskosten in rekening. De hoogte van deze onderzoekskosten zijn afhankelijk van het apparaat. Zie afbeelding hiernaast.

Onderzoeks

Kosten

€ 35,09 € 29,00 excl.
 • Computer
 • Notebook
 • Smartphone
 • Tablet
 • Apple iPod
 • Apple TV
 • Apple AirPods
 • Apple Accessoires
 • Apple Watch
Onderzoeks

Kosten

€ 59,29 € 49,00 excl.
 • Apple iMac
 • Apple MacBook (Pro)
 • Apple MacBook Air
 • Apple Mac Pro
 • Apple Mac Mini
 • HP Designjet
 • Large Format PTR
Vertrouwen is belangrijk

Wat zeggen
onze klanten

“Ik heb mijn iPhone X laten voorzien van een nieuwe batterij bij Microfix. Het was zo gepiept, netjes gedaan en werkt weer als een zonnetje ? “

Marc Sulsters

“Ik heb recent mijn Macbook Pro laten repareren door MicroFix in verband met het repair program voor het toetsenbord, afspraken zijn nagekomen ben erg tevreden! ”

Frans van den Broek

Veelgestelde vragen

Contactgegevens

Op welke manier kan ik MicroFix bereiken?

Je kunt MicroFix op verschillende manieren bereiken:

Telefonisch op het nummer 071-5682555 van maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur, per e-mail info@microfix.nl, via Facebook of Twitter.

Waar zijn jullie gevestigd?

Wij hebben verschillende vestigingen in Leiden, Amsterdam, Den-Haag en Rotterdam. Klik hier om alle vestigingen te bekijken.

Locaties

Waar vind je
Onze vestigingen?

1

Leiden

Willem Barentszstraat 21-23, Leiden
 • Maandag – Vrijdag: 8:30 – 17:00
 • Zaterdag – Zondag: gesloten
2

Amsterdam-West

Jan van Galenstraat 60H, Amsterdam-West
 • Maandag – Vrijdag: 8:30 – 17:00
 • Zaterdag: 8:30 – 17:00 | Zondag: gesloten
3

Amsterdam-Zuidoost

Paasheuvelweg 34A, Amsterdam
 • Maandag – Vrijdag: 8:30 – 17:00
 • Zaterdag – Zondag: gesloten
4

Den Haag

Theresiastraat 82, Den Haag
 • Maandag – Vrijdag: 8:30 – 17:00
 • Zaterdag: 8:30 – 17:00 | Zondag: gesloten
5

Rotterdam

Mariniersweg 82 a, Rotterdam
 • Maandag – Vrijdag: 8:30 – 17:00
 • Zaterdag: 8:30 – 17:00 | Zondag: gesloten