iPhone 6s reparatie

Er zijn van die mensen die niet per se het nieuwste van het nieuwste model telefoon hoeven te hebben om perfect gelukkig te zijn. En jij bent er één van! Kijk maar eens naar jouw iPhone 6s. Je iPhone met bouwjaar 2015 is langzaam aan bejaard aan het worden, maar voor jou voldoet-ie nog prima. Hoewel… De laatste tijd vertoont hij toch wat kuren. Vraag je je af of je inmiddels aan een nieuw toestel moet of dat je nog wegkomt met de reparatie van je iPhone 6s? Dan maakt MicroFix je blij, want reparatie van jouw bijna antieke iPhone 6s is in ieder geval nog steeds mogelijk!

apple-authorized-dealer-png-autorised-apple-service-centre-gold-coast-550
iphone 6s reparatie

De meest voorkomende iPhone 6s reparatie

We zien bij MicroFix behoorlijk wat kapotte iPhones. En bij ons ben je altijd aan het goede adres voor de reparatie. Of je nu komt met een iPhone 8 die een nieuwe batterij nodig heeft of een iPhone 7 of, zoals in jouw geval, een iPhone 6s die een scherm reparatie nodig heeft. Een gebroken scherm is waarschijnlijk het meest voorkomende euvel bij iPhones. En daardoor hebben de specialisten van MicroFix meer dan genoeg ervaring om het scherm van je iPhone 6s te vervangen terwijl je wacht!

Want laten we eerlijk zijn: na jarenlang supervoorzichtig te zijn met je iPhone moest het er natuurlijk een keer van komen. Je liet je telefoon vallen en nu heb je een enorme barst in het scherm van je iPhone 6s. Geen nood. Loop gewoon snel naar binnen bij een van onze winkels in Leiden, Amsterdam of Den Haag en jouw iPhone scherm sprankelt binnen de kortste keren weer! Jouw scherm vervangen we namelijk altijd vlug en vakkundig. En deze reparatie kost je slechts 151 euro. Daar koop je toch zeker geen nieuwe iPhone voor?

iPhone 6s batterij met kuren

Een van de snelst slijtende onderdelen van je iPhone 6s is de batterij. En na ruim vijf jaar is er geen ontkomen meer aan. Je batterij is op! Nu is er weinig zo vervelend als een telefoon die vaker aan de stroom hangt dan je hem gebruikt. Bij MicroFix begrijpen we dat je zo snel mogelijk weer optimaal gebruik wilt maken van jouw onwrikbare iPhone. Daarom vervangen we de accu van jouw iPhone 6s vaak gewoon terwijl je wacht. Je drinkt iets, leest de krant en voor je het weet sta je weer buiten met een nieuwe accu in je iPhone 6s. Zo kan hij weer een paar jaar mee en hoef jij nog niet na te denken over een andere smartphone.

Reparatie van je camera

Met de camera in je iPhone 6s leg je de mooiste momenten vast. Tenminste, als-ie geen mankementen vertoont. Heb jij zwart beeld als je jouw camera-app opent? Heeft je camera moeite om nog goed scherp te stellen en zien al je foto’s eruit alsof je dronken bent? Dan is het misschien toch wel verstandig om de camera in je iPhone 6s te laten vervangen of repareren.

Maar ook als het glaasje uit je toestel is gevallen, wil je de camera van je iPhone 6s laten repareren. Een opening in de behuizing van je iPhone zorgt er namelijk voor dat er stof of vocht in je toestel kan komen. En dan is de schade een stuk groter. Onze door Apple getrainde technici kennen jouw iPhone 6s als de binnenkant van hun broekzak. Ze liggen dan ook niet wakker van het idee de camera van jouw iPhone 6s te moeten vervangen.

Laadconnector reparatie iPhone 6s

Weet jij hoe vaak je de oplaadkabel in de laatste vijf jaar in jouw iPhone 6s stak? Zelfs wanneer je jouw iPhone maar één keer per dag oplaadt, zit je al aan ruim 1800 keer! Geen wonder dat je laadconnector inmiddels behoorlijk wat te verduren heeft gehad en langzaamaan de geest begint te geven. Zie je dat jouw iPhone 6s nog maar heel langzaam oplaadt? Of loopt het batterijpercentage tijdens het opladen zelfs terug? Dan is het echt tijd voor een nieuwe laadconnector. Gelukkig is deze reparatie geen enkel probleem voor de Apple experts bij MicroFix. Bij welke vestiging je ook aanklopt, je laadconnector vervangen we professioneel en vliegensvlug. Meestal zelfs binnen een half uur. Dat is sneller dan jouw iPhone 6s oplaadt met die brakke laadconnector. Geen tijd meer te verliezen dus!

iPhone 6s met waterschade

Waterschade aan je iPhone kan behoorlijk ernstige gevolgen hebben voor je verder zo onverwoestbare toestel. Daarom is het van het grootste belang dat je hem direct uitzet, hem afdroogt en naar een professionele Apple reparateur brengt om hem te laten repareren. De Apple specialisten van MicroFix staan klaar om jouw iPhone 6s met de grootste zorg te drogen en schoon te maken. Daarna bekijken we hoe groot de schade aan jouw iPhone 6s écht is. En dan nemen we contact met jou op om te overleggen over de vervolgstappen. Want als er al veel corrosie plaatsvond, kunnen de kosten toch wel aardig oplopen. Wij willen dan niet voor jou beslissen of de reparatie nog de moeite waard is. We kunnen je wel adviseren. Daarbij hoef je je bij MicroFix geen zorgen te maken over ‘verborgen agenda’s’, want wij verkopen geen iPhones. Wij repareren ze alleen en willen maar één ding: dat jij tevreden bent over onze service. Als het even kan, zwaaien we je uit met een werkende iPhone 6s, maar als dat niet gaat krijg je van ons altijd een eerlijk advies.

Andere iPhone 6s reparaties die MicroFix uitvoert

Staat de reparatie die jouw iPhone 6s nodig heeft niet tussen de reparaties hierboven? Geen nood. Je kunt bij ons terecht voor werkelijk iedere reparatie aan je iPhone 6s die je maar kunt bedenken. Een defecte knop, zoals de homebutton, bijvoorbeeld, of een verbogen behuizing. Maar ook als je speakers het niet meer goed doen, je telefoon weigert te trillen of als je Headphone jack de geest gaf. Zelfs als je niet precies weet wat het probleem is met jouw iPhone 6s, ben je bij MicroFix aan het juiste adres. Onze specialisten zetten graag hun tanden in jouw probleem!

microfix iphone 6s reparatie

Waarom laat je MicroFix jouw iPhone repareren?

Onze Apple specialisten hebben de nodige ervaring met het repareren van iPhones. Maar onze monteurs snappen ook hoe belangrijk jouw iPhone 6s voor jou is. Daarom doen we er altijd alles aan om hem zo snel mogelijk weer aan je terug te geven. Uiteraard zo goed als nieuw. Vaak is hij gewoon klaar terwijl je wacht, meestal zelfs binnen 30 minuten!

MicroFix is Authorised Service Provider van Apple voor werkelijk alle producten van Apple, dus ook jouw iPhone 6s. Daarom gebruiken we ook alleen maar originele onderdelen. Zo ben je verzekerd van een hoge kwaliteit.

MicroFix Garantie

Lang niet iedere Apple reseller of reparateur kan “klaar terwijl je wacht”-reparaties doen. Zij sturen je iPhone dan voor reparatie op naar Apple of ze bestellen eerst onderdelen bij Apple. Bij MicroFix repareren we je iPhone veel sneller, want wij hebben alle onderdelen op voorraad.

En omdat wij zeker weten dat we al onze reparaties snel, maar vooral ook vakkundig uitvoeren, geven wij je drie maanden garantie op iedere iPhone reparatie die wij doen. Of je nu met een defect scherm bij ons komt of met een versleten accu. Wel zo prettig en duidelijk.

Pick-up en return

Met vestigingen in alle grote steden in de randstad is MicroFix altijd in de buurt. Zo kun je makkelijk even bij ons langskomen om je iPhone 6s te laten repareren. Maar lukt je dat toch niet? Dan is onze Pick-up & Return-service écht iets voor jou! We halen jouw iPhone 6s dan bij jou thuis op voor de reparatie. Zijn we klaar met het repareren van je iPhone? Dan brengen we hem uiteraard ook zo snel mogelijk weer naar jou terug! En helemaal mooi, deze service is tijdelijk gratis!

Onze tarieven

Voor veel reparaties hebben wij vaste tarieven. Bij het aanmelden van uw reparatie ziet u vooraf het tarief van uw reparatie. Voor de reparaties waarvoor we geen vast reparatietarief hebben doen wij vooraf eerst een prijsopgave. Indien u, na het ontvangen van de prijsopgave, besluit van de reparatie af te zien berekenen wij u naast de transport- of voorrijkosten ook onderzoekskosten. De hoogte van de onderzoekskosten verschillen per product.

Onderzoekskosten

Wanneer wij u, na grondige diagnose van uw defecte apparaat, een prijsopgave doen en u besluit niet tot reparatie over te gaan berekenen wij u onderzoekskosten. De hoogte van de onderzoekskosten zijn product afhankelijk. Indien wij uw apparaat niet kunnen repareren berekenen wij u uiteraard ook geen onderzoekskosten. Wanneer wij na uitvoerig testen van uw apparaat géén klacht hebben kunnen constateren (no-fault-found) zullen wij ook de onderzoekskosten in rekening brengen.

Onderzoeks

Kosten

€ 35,09 € 29,00 excl.
 • Computer
 • Notebook
 • Smartphone
 • Tablet
 • Apple iPod
 • Apple TV
 • Apple AirPods
 • Apple Accessoires
 • Apple Watch
Onderzoeks

Kosten

€ 59,29 € 49,00 excl.
 • Apple iMac
 • Apple MacBook (Pro)
 • Apple MacBook Air
 • Apple Mac Pro
 • Apple Mac Mini
 • HP Designjet
 • Large Format PTR
Vertrouwen is belangrijk

Wat zeggen
onze klanten

“Ik heb mijn iPhone X laten voorzien van een nieuwe batterij bij Microfix. Het was zo gepiept, netjes gedaan en werkt weer als een zonnetje ? “

Marc Sulsters

“Ik heb recent mijn Macbook Pro laten repareren door MicroFix in verband met het repair program voor het toetsenbord, afspraken zijn nagekomen ben erg tevreden! ”

Frans van den Broek

Veelgestelde vragen

Contactgegevens

Op welke manier kan ik MicroFix bereiken?

Je kunt MicroFix op verschillende manieren bereiken:

Telefonisch op het nummer 071-5682555 van maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur, per e-mail info@microfix.nl, via Facebook of Twitter.

Waar zijn jullie gevestigd?

Wij hebben verschillende vestigingen in Leiden, Amsterdam en Den-Haag. Klik hier om alle vestigingen te bekijken.

Locaties

Waar vind je
Onze vestigingen?

1

Leiden

Willem Barentszstraat 21-23, Leiden
 • Maandag – Vrijdag: 8:30 – 17:00
 • Zaterdag – Zondag: gesloten
2

Amsterdam-West

Jan van Galenstraat 60H, Amsterdam-West
 • Maandag – Vrijdag: 9:00 – 18:00
 • Zaterdag: 9:00 – 17:00 | Zondag: gesloten
3

Amsterdam-Zuidoost

Paasheuvelweg 34A, Amsterdam
 • Maandag – Vrijdag: 8:30 – 17:00
 • Zaterdag – Zondag: gesloten
4

Den Haag

Theresiastraat 82, Den Haag
 • Maandag – Vrijdag: 9:00 – 18:00
 • Zaterdag: 9:00 – 17:00 | Zondag: gesloten
5

Rotterdam

Mariniersweg 82 a, Rotterdam
 • Maandag – Vrijdag: 9:00 – 18:00
 • Zaterdag: 9:00 – 17:00 | Zondag: gesloten