iPhone 6s reparatie

Sommige mensen hoeven niet per se het nieuwste model telefoon te hebben om perfect gelukkig te zijn. En jij bent er één van. Kijk maar eens naar jouw iPhone 6s. Je iPhone met bouwjaar 2015 is langzaam aan bejaard aan het worden, maar voor jou voldoet hij nog prima. Hoewel… de laatste tijd vertoont hij toch wat kuren. Vraag je je af of je inmiddels een nieuw toestel moet of dat je nog wegkomt met reparatie? Dan maakt MicroFix je blij. Reparatie van jouw telefoon is nog steeds mogelijk.

Geautoriseerde Apple Service provider Microfix
iphone 6s reparatie

Kosten reparatie iPhone 6s*

*Genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW

Display Batterij Rear Camera Speaker Receiver Vibe Motor
€200,13 €59,00 €121,70 €84,24 €84,24 €44,25

De meest voorkomende iPhone 6s reparaties

We zien bij MicroFix behoorlijk wat kapotte smartphones. Bij ons ben je altijd aan het goede adres voor de reparatie. Een gebroken scherm is het meest voorkomende euvel bij iPhones. Daardoor hebben de specialisten van MicroFix meer dan genoeg ervaring om het scherm van je telefoon te vervangen terwijl je wacht.

Loop gewoon snel naar binnen bij een van onze winkels in Leiden of Amsterdam en het scherm sprankelt binnen de kortste keren weer. Wij vervangen namelijk vlug en vakkundig. En deze reparatie kost je slechts 151 euro. Daar koop je toch zeker geen nieuwe iPhone voor?

iPhone 6s batterij met kuren

Een van de snelst slijtende onderdelen is de batterij. En na zoveel jaar is er geen ontkomen meer aan. Je batterij is op. Nu is er weinig zo vervelend als een telefoon die vaker aan de stroom hangt dan je hem gebruikt. Bij MicroFix begrijpen we dat je zo snel mogelijk weer optimaal gebruik wilt maken van jouw smartphone. Daarom vervangen we de accu vaak gewoon terwijl je wacht. Je drinkt iets, leest de krant en voor je het weet sta je weer buiten met een nieuwe accu. Zo kan hij weer een paar jaar mee.

Reparatie van je camera

Met de camera leg je de mooiste momenten vast. Tenminste, als hij geen mankementen vertoont. Heb jij zwart beeld als je jouw camera-app opent? Heeft je camera moeite om nog goed scherp te stellen en zien al je foto’s eruit alsof je dronken bent? Dan is het misschien verstandig om de camera te laten vervangen of repareren.

Maar ook als het glaasje uit je toestel is gevallen, wil je de camera laten repareren. Een opening in de behuizing van je telefoon zorgt er namelijk voor dat er stof of vocht in je toestel komt. En dan is de schade een stuk groter. Onze door Apple getrainde technici kennen jouw smartphone als de binnenkant van hun broekzak. Ze vervangen jouw camera in een handomdraai.

 

Laadconnector-reparatie iPhone 6s

Weet jij hoe vaak je inmiddels de oplaadkabel hebt gebruikt? Ontelbare keren! Geen wonder dat je laadconnector langzaamaan de geest begint te geven. Als jouw smartphone nog maar heel langzaam oplaadt of als het percentage terugloopt tijdens opladen. Dan is het echt tijd voor een nieuwe laadconnector.

Gelukkig is deze reparatie geen enkel probleem voor de Apple-experts bij MicroFix. Bij welke vestiging je ook aanklopt, de laadconnector vervangen we professioneel en vliegensvlug. Meestal zelfs binnen een half uur. Dat is sneller dan jouw iPhone oplaadt met die brakke laadconnector. Geen tijd meer te verliezen dus.

iPhone 6s met waterschade

Waterschade aan je iPhone kan behoorlijk ernstige gevolgen hebben. Daarom is het van groot belang dat je hem direct uitzet, afdroogt en naar een professionele Apple-reparateur brengt. De Apple-specialisten van MicroFix staan klaar om de telefoon met de grootste zorg te drogen en schoon te maken.

Wij maken je toestel schoon en droog en kijken of er schade is. En dan overleggen we met jou. Want bij veel schade lopen de kosten behoorlijk op. Jij beslist dan of de reparatie nog de moeite waard is. We kunnen je natuurlijk wel adviseren.

Bij MicroFix maak je je geen zorgen over ‘verborgen agenda’s’, want wij verkopen geen iPhones. Wij repareren alleen en willen maar één ding: dat jij als tevreden klant onze winkel verlaat. Hopelijk met een werkende telefoon. Maar als dat niet gaat, dan zeker met eerlijk advies.

Andere iPhone 6s reparaties

Je kunt bij ons terecht voor werkelijk iedere reparatie die je maar kunt bedenken. Een defecte homebutton bijvoorbeeld of een verbogen behuizing. Maar ook als je speakers het niet meer goed doen, je telefoon weigert te trillen of als je Headphone jack de geest gaf. Ook als je niet precies weet wat het probleem is, ben je bij MicroFix aan het juiste adres. Onze specialisten zetten graag hun tanden in jouw probleem.

microfix iphone 6s reparatie

Waarom laat je MicroFix jouw iPhone repareren?

Onze Apple-specialisten hebben de nodige ervaring met het repareren van iPhones. Maar bij MicroFix begrijpen we ook hoe belangrijk jouw telefoon voor je is. Daarom doen we er alles aan om hem zo snel mogelijk weer aan je terug te geven. Uiteraard zo goed als nieuw. Vaak is hij gewoon klaar terwijl je wacht. Meestal zelfs binnen 30 minuten.

MicroFix is Apple Authorised Service Provider voor werkelijk alle Apple-producten. Daarom gebruiken we ook alleen originele onderdelen. De beste kwaliteit dus.

 

MicroFix-garantie

Lang niet iedere Apple reseller of reparateur doet ‘klaar terwijl je wacht’ reparaties. Zij sturen jouw smartphone op ter reparatie of moeten eerst onderdelen bestellen. Bij MicroFix repareren we je iPhone snel. Wij hebben alle onderdelen op voorraad.

Bij ons krijg je drie maanden garantie. Omdat wij zeker weten dat al onze reparaties vakkundig uitgevoerd worden. Of je nu met een defect scherm bij ons komt of met een versleten accu.

Pick up en return

Red je het niet om zelf langs te komen? Dan is onze pick up & return-service écht iets voor jou. We halen de telefoon op voor reparatie. En als we klaar zijn, brengen we hem uiteraard ook zo snel mogelijk weer naar jou terug. Deze service is tijdelijk gratis.

 

Onze tarieven

Veel reparaties hebben bij ons een vast tarief. Dat tarief zie je meteen als je de reparatie aanmeldt. Als er geen vast tarief staat, krijg je van ons vooraf eerst een prijsopgave.

Natuurlijk kun je dan besluiten om het toestel niet te laten repareren. Dan betaal je alleen de eventuele kosten die we maakten om je apparaat op te halen, te brengen en/of te onderzoeken.

Hieronder lees je de onderzoekskosten per product.

Snelle diagnose en kosten voor onderzoek

Voor reparaties van veelvoorkomende, eenvoudige problemen hebben wij vaste reparatieprijzen. Loop hiervoor even binnen bij een van onze vestigingen. Dan kunnen we vaak op voorhand al zeggen wat de kosten zullen zijn.

Zijn de problemen aan je toestel ingewikkelder? Dan plannen wij je apparaat in voor uitgebreider onderzoek. Als het defect daarna niet onder de fabrieksgarantie valt, ontvang je vooraf een prijsopgave. Laat je daarna je apparaat door ons repareren? Dan worden er geen onderzoekskosten berekend.

Je betaalt alleen onderzoekskosten als je het toestel niet laat repareren. Dat geldt ook als wij na uitbreid onderzoek geen storing vinden of als de storing in de software zit. Deze onderzoekskosten hangen af wat voor apparaat het betreft. Zie de tabel voor de onderzoekskosten voor jouw toestel.

Onderzoeks

Kosten

€ 35,09 € 29,00 excl.
 • Apple iPod
 • Apple TV
 • Apple AirPods
 • Apple Accessoires
 • Apple Watch
Onderzoeks

Kosten

€ 47,19 € 39,00 excl.
 • Apple iPad
 • Apple iPhone
 • Smartphone
 • Tablet
Onderzoeks

Kosten

€ 63,53 € 52,50 excl.
 • Apple iMac
 • Apple MacBook (Pro)
 • Apple MacBook Air
 • Apple Mac Pro
 • Apple Mac Mini
 • HP Designjet
 • Large Format PTR
Vertrouwen is belangrijk

Wat zeggen
onze klanten

“Ik heb mijn iPhone X laten voorzien van een nieuwe batterij bij Microfix. Het was zo gepiept, netjes gedaan en werkt weer als een zonnetje ? “

Marc Sulsters

“Ik heb recent mijn Macbook Pro laten repareren door MicroFix in verband met het repair program voor het toetsenbord, afspraken zijn nagekomen ben erg tevreden! ”

Frans van den Broek