Reparatie aanmelden of afspraak maken
Menu

iPhone 7 reparatie

Je iPhone 7, met zijn afgeronde hoeken en grote scherm, is je trouwste maatje. Er is niets wat je er niet mee kan doen. Je gaat dan ook echt de deur niet uit zonder je iPhone in je broekzak! Maar wat als het toestel kuren begint te vertonen? Koop je dan een nieuwe of meld je jouw iPhone 7 aan voor reparatie bij MicroFix?

apple-authorized-dealer-png-autorised-apple-service-centre-gold-coast-550
iphone 7 reparatie

Kosten reparatie iPhone 7

Display Batterij Rear Camera Speaker Vibe Motor
€171,09 €54,99 €94,10 €84,24 €84,24

Betrouwbare iPhone 7 reparaties

MicroFix is de grootste serviceprovider van Nederland. Sinds de introductie van de iPhone zagen wij alle modellen iPhones in onze winkels voor reparatie. Wij verkopen zelf geen smartphones, maar repareren ze wel. Snel en vakkundig. Als Apple Authorised Service Provider gebruiken wij altijd alleen originele onderdelen en testen je iPhone 7 of iPhone 7 plus zowel voor als na de reparatie met speciale Apple software. Dat doen we uiteraard volgens de richtlijnen die Apple daarvoor stelt, zodat jij nog gebruik kan maken van de fabrieksgarantie van Apple. Nu is die garantieperiode voor jouw iPhone 7 natuurlijk al een poosje verlopen, maar je wilt nog steeds dat de reparatie van je iPhone 7 vakkundig uitgevoerd wordt, toch?

Reparatie behuizing iPhone 7

Je gaat nergens heen zonder je iPhone. Draag jij jouw iPhone 7 ook altijd in je broekzak? Dan loop je het risico dat het aluminium frame verbuigt. Heeft jouw iPhone 7 inmiddels de vorm van een banaan? Dan is het tijd om je iPhone te laten repareren! Een kromme behuizing sluit je telefoon namelijk niet meer volledig af. Daardoor loop je het risico dat er stof of vocht in je toestel komt. Dat is overigens ook het geval wanneer je iPhone hard of verkeerd gevallen is: zodra de behuizing verbogen is, loopt je iPhone gevaar van binnen vies te worden. Laat je iPhone 7 daarom nu repareren door de professionals van MicroFix.

Gebroken iPhone 7 scherm reparatie

Vallen is sowieso niet best voor je iPhone. Valt hij met het glas naar beneden of op één van de hoeken? Dan kan er zomaar een lelijke barst in je scherm ontstaan. Om je vingers te beschermen tegen glassplinters, is het verstandig om het scherm te vervangen. Neem je het risico op glas in je vingers voor lief? Weet dan dat je toestel niet meer water- en stofdicht is met een gebarsten scherm. Wat ons betreft zou dat een doorslaggevende reden moeten zijn om je scherm te laten repareren. Andere redenen om een schermreparatie van je iPhone 7 te overwegen zijn:

 • je scherm blijft donker als je iPhone 7 aan staat
 • er zijn verticaal gekleurde strepen te zien in het scherm
 • het iPhone 7 scherm reageert niet meer op aanraking of
 • je hebt zwarte vlekken in je scherm

Onze door Apple opgeleide monteurs repareren jouw iPhone 7 vliegensvlug. We plaatsen het nieuwe display zo voor je als je op één van onze vestigingen langs komt. Je iPhone 7 scherm reparatie is vaak al klaar binnen een half uur. Gewoon terwijl je wacht dus! Wil je zeker weten dat onze monteurs direct met de reparatie van jouw iPhone 7 kunnen beginnen?

Batterij Reparatie iPhone 7

Je iPhone 7 is al een paar jaar je beste vriend. Maar de liefde begint langzaamaan te tanen: je durft de deur niet meer uit zonder je oplaadkabel of een powerbank op zak. Je iPhone batterij loopt tijdens het bellen net zo snel leeg als een drie weken oude ballon. Zo nu en dan bekruipt je het idee dat je misschien beter naar een nieuwe iPhone uit kunt gaan kijken. Maar waarom zou je honderden euro’s neertellen voor een nieuw toestel als je iPhone 7 met een nieuwe batterij nog jaren mee kan? Apple ontwerpt haar toestellen immers om lang mee te gaan. En laten we eerlijk zijn: er is niets wat jouw iPhone 7 niet zou kunnen als de batterij weer naar behoren zou werken… Kies daarom voor batterij reparatie iPhone 7.

Het vervangen van de batterij van jouw iPhone 7 is voor onze Apple specialisten appeltje-eitje! We repareren jouw iPhone gewoon terwijl je wacht. De kosten vallen reuze mee. Het vervangen van je batterij kost namelijk maar 55 euro. Waarom zou je dan blijven hannesen met een accu die nog maar voor 50% functioneert?

Overige iPhone 7 reparaties

Bij MicroFix hebben we al heel wat iPhone 7’s gerepareerd. Daarom weten we problemen direct wat er aan de hand is. We gaan alle iPhone 7 reparaties dan ook met vertrouwen aan. Zo ben je bij ons aan het juiste adres voor bijvoorbeeld de reparatie van:

 • je iPhone 7 camera
 • alle knoppen, zoals de home button, volumeknoppen en de aan/uitschakelaar
 • de speakers van je iPhone 7
 • het microfoontje van je iPhone
 • een laadconnector die niet meer helemaal goed werkt of
 • waterschade aan je iPhone 7

Je kunt bij ons overigens ook terecht als je een softwarematig probleem met je iPhone 7 hebt of niet precies weet wat er aan je iPhone mankeert. Neem contact met ons op en de specialisten van MicroFix maken jou blij!

microfix iphone 7 reparatie

Waarom laat je MicroFix jouw iPhone repareren?

Onze Apple specialisten hebben de nodige ervaring met het repareren van iPhones. Maar we begrijpen bij MicroFix ook hoe belangrijk jouw iPhone 7 is voor jouw dagelijkse leven. Je checkt er je mail op, je belt, je appt… Het is je lijntje naar de buitenwereld. En daar wil je niet te lang zonder zitten. Daarom doen we er altijd alles aan om hem zo snel mogelijk weer aan je terug te geven. Volledig gerepareerd en stralend als een zonnetje. Wat de klacht ook is, na de reparatie bij MicroFix kan jouw dierbare iPhone 7 al zijn taken weer moeiteloos aan.

MicroFix Garantie

MicroFix is Apple Authorised Service Provider voor werkelijk alle Apple producten, dus ook jouw iPhone 7. Daarom gebruiken we ook alleen maar originele onderdelen. Zo ben je verzekerd van de allerhoogste kwaliteit.

Lang niet iedere Apple reseller of reparateur kan “klaar terwijl je wacht” reparaties uitvoeren. Je iPhone wordt meestal  voor reparatie opgestuurd of er worden eerst onderdelen bij Apple besteld. Hoe dan ook, je bent je iPhone 7 al snel een paar dagen kwijt. Dat kan nooit de bedoeling zijn! Bij MicroFix repareren we je iPhone veel sneller, want wij hebben alle onderdelen op voorraad en beschikken over de juiste tools, ervaring en autorisatie van Apple om alle reparaties uit te voeren.

En omdat wij zeker weten dat al onze reparaties snel, maar vooral ook vakkundig uitgevoerd worden, geven wij je 3 maanden garantie op iedere iPhone reparatie die wij uitvoeren. Of je nu met kapotte camera een van onze winkels binnenloopt of met een accu die je zojuist met veel moeite opgeladen hebt, maar die alweer half leeg is. Wel zo prettig en duidelijk.

Pick-Up en Return

Met vestigingen in Leiden, Den Haag en maar liefst twéé in Amsterdam is MicroFix altijd bij jou in de buurt. Maar kun je vanwege je drukke schema niet zelf langskomen, of ga je vanwege je gezondheid  liever niet op pad? Dan is onze Pick-up & Return-service écht iets voor jou! We halen jouw iPhone bij jou thuis op voor de reparatie. Zijn we klaar met het repareren van je iPhone 7? Dan brengen we hem uiteraard ook zo snel mogelijk weer naar je terug! En deze service is tijdelijk gratis voor alle Apple producten!

Zie ook

Onze tarieven

Veel reparaties hebben bij ons een vast tarief. Dat tarief zie je meteen als je je reparatie aanmeldt. Staat er voor jouw reparatie geen vast tarief? Dan krijg je van ons vooraf eerst een prijsopgave.

Besluit je daarna van de reparatie af te zien? Dan betaal je alleen de eventuele kosten die we maakten om je apparaat op te halen, te brengen en/of te onderzoeken.

Hieronder lees je de onderzoekskosten per product.

Gratis eerste diagnose en verdere kosten voor onderzoek

Voor reparaties van veelvoorkomende, eenvoudige problemen hebben wij vaste reparatieprijzen. Loop hiervoor even binnen bij een van onze vestigingen. Dan doen we meteen een snelle diagnose, gratis.

Zijn de problemen aan je toestel ingewikkelder? Dan plannen wij je apparaat in voor uitgebreider onderzoek. Als het defect daarna niet onder de fabrieksgarantie valt, ontvang je vooraf een prijsopgave. Laat je daarmee je apparaat door ons repareren? Dan is ook dit uitgebreidere onderzoek gratis.

Je betaalt alleen onderzoekskosten als je het toestel niet laat repareren. Dat geldt ook als wij na uitbreid onderzoek geen storing vinden of als de storing in de software zit. Deze onderzoekskosten hangen af van je apparaat. Zie in de tabel de kosten voor jóuw toestel.

Onderzoeks

Kosten

€ 35,09 € 29,00 excl.
 • Computer
 • Notebook
 • Smartphone
 • Tablet
 • Apple iPod
 • Apple TV
 • Apple AirPods
 • Apple Accessoires
 • Apple Watch
Onderzoeks

Kosten

€ 59,29 € 49,00 excl.
 • Apple iMac
 • Apple MacBook (Pro)
 • Apple MacBook Air
 • Apple Mac Pro
 • Apple Mac Mini
 • HP Designjet
 • Large Format PTR
Vertrouwen is belangrijk

Wat zeggen
onze klanten

“Ik heb mijn iPhone X laten voorzien van een nieuwe batterij bij Microfix. Het was zo gepiept, netjes gedaan en werkt weer als een zonnetje ? “

Marc Sulsters

“Ik heb recent mijn Macbook Pro laten repareren door MicroFix in verband met het repair program voor het toetsenbord, afspraken zijn nagekomen ben erg tevreden! ”

Frans van den Broek
Locaties

Waar vind je
onze vestigingen?

1

Leiden

Willem Barentszstraat 21-23, Leiden
 • Maandag – Vrijdag: 8:30 – 17:00
 • Zaterdag – Zondag: gesloten
2

Amsterdam-Zuidoost

Paasheuvelweg 34A, Amsterdam
 • Maandag – Vrijdag: 8:30 – 17:00
 • Zaterdag – Zondag: gesloten