iPhone 7 reparatie

Je iPhone 7, met zijn mooie afgeronde hoeken en grote scherm, is je trouwste maatje. Hij kan alles wat jij nodig hebt. Je gaat dan ook echt de deur niet uit zonder je smartphone in je broekzak. Maar wat als het toestel kuren vertoont? Koop je een nieuwe? Of laat je jouw smartphone repareren door MicroFix?

Geautoriseerde Apple Service provider Microfix
iphone 7 reparatie

Kosten reparatie iPhone 7*

*Genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW

Display Batterij Rear Camera Speaker Vibe Motor
€200,13 €59,00 €121,70 €84,24 €84,24

Betrouwbare iPhone 7 reparaties

MicroFix is de grootste serviceprovider van Nederland. Wij zien alle modellen iPhones langskomen voor reparatie. We verkopen zelf geen smartphones, maar repareren ze wel. Snel en vakkundig. Als Apple Authorised Service Provider gebruiken wij altijd alleen originele onderdelen en testen je iPhone 7 of iPhone 7 plus met speciale Apple software. Dat doen we natuurlijk volgens de richtlijnen die Apple daarvoor stelt.

Reparatie behuizing iPhone 7

Draag jij jouw smartphone ook altijd in je broekzak? Dan loop je het risico dat het aluminium frame verbuigt. En dan is het tijd om je iPhone te laten repareren. Een kromme behuizing sluit je telefoon namelijk niet meer volledig af. Daardoor loop je het risico dat er stof of vocht in je toestel komt. Dat is overigens ook het geval wanneer je iPhone hard of verkeerd gevallen is. Laat je smartphone daarom nu repareren door de professionals van MicroFix.

iPhone 7 scherm reparatie

Vallen is sowieso niet best voor je telefoon. Valt hij met het glas naar beneden of op één van de hoeken? Dan kan er zomaar een lelijke barst in je scherm ontstaan. Om je vingers te beschermen tegen glassplinters, is het verstandig om het scherm te vervangen. En vervangen is niet alleen fijn voor jouw vingers. Jouw toestel wordt dan ook weer water- en stofdicht. Dat is toch wel een goede reden om hem te laten repareren. Andere redenen om het scherm te laten repareren:

 • het scherm blijft donker als je iPhone aan staat
 • er zijn verticaal gekleurde strepen te zien in het scherm
 • het scherm reageert niet meer op aanraking
 • je hebt zwarte vlekken in je scherm

Onze door Apple opgeleide monteurs repareren jouw telefoon vliegensvlug. De reparatie is vaak al binnen een half uur klaar. Gewoon terwijl je wacht dus. Wil je zeker weten dat onze monteurs direct met de reparatie kunnen beginnen?

 

Reparatie batterij iPhone 7

Oh jee, je durft de deur niet meer uit zonder een oplaadkabel of een powerbank op zak. De batterij loopt tijdens het bellen net zo snel leeg als een drie weken oude ballon. Zo nu en dan bekruipt je het idee dat je misschien beter naar een nieuwe smartphone uit kunt gaan kijken. Maar waarom zou je honderden euro’s neertellen voor een nieuw toestel? Jouw huidige telefoon kan met een nieuwe batterij nog jaren mee. En laten we eerlijk zijn: jouw iPhone 7 kan alles! Als de batterij het goed werkt… Kies daarom voor batterijreparatie.

Het vervangen van de batterij is voor onze Apple-specialisten appeltje-eitje. We repareren jouw iPhone gewoon terwijl je wacht. De kosten vallen reuze mee. Het vervangen van je batterij kost namelijk maar 55 euro. Waarom zou je dan blijven hannesen met een accu die nog maar voor 50% functioneert?

Overige iPhone 7 reparaties

Bij MicroFix hebben we al heel wat smartphones gerepareerd. Daarom weten we meestal direct wat er aan de hand is. We gaan alle reparaties dan ook met vertrouwen aan. Zo ben je bij ons aan het juiste adres voor bijvoorbeeld de reparatie van:

 • je camera
 • alle knoppen, zoals de homebutton, volumeknoppen en de aan/uitschakelaar
 • de speakers van je iPhone 7
 • het microfoontje van je iPhone
 • een laadconnector die niet meer helemaal goed werkt
 • waterschade

Je kunt bij ons overigens ook terecht als je een softwarematig probleem hebt of niet precies weet wat er aan je toestel mankeert. Neem contact met ons op en de specialisten van MicroFix maken jou blij!

microfix iphone 7 reparatie

Waarom laat je MicroFix jouw iPhone repareren?

Onze Apple-specialisten hebben de nodige ervaring met het repareren van iPhones. Maar we begrijpen bij MicroFix ook hoe belangrijk jouw smartphone is voor jouw dagelijkse leven. Je checkt er je mail op, je belt, je appt… Het is je lijntje naar de buitenwereld. En daar wil je niet te lang zonder zitten. Daarom doen we er alles aan om hem zo snel mogelijk weer aan je terug te geven. Volledig gerepareerd en stralend als een zonnetje. Wat de klacht ook is, na de reparatie bij MicroFix kan jouw dierbare iPhone al zijn taken weer moeiteloos aan.

 

MicroFix-garantie

MicroFix is Apple Authorised Service Provider voor werkelijk alle Apple-producten. Daarom gebruiken we ook alleen maar originele onderdelen. Dat verzekert jou van de allerhoogste kwaliteit.

Lang niet iedere Apple reseller of reparateur kan ‘klaar terwijl je wacht’ reparaties uitvoeren. Je iPhone wordt meestal  voor reparatie opgestuurd of er worden eerst onderdelen bij Apple besteld. Hoe dan ook, je bent je iPhone al snel een paar dagen kwijt. Bij MicroFix repareren we je iPhone veel sneller, want wij hebben alle onderdelen op voorraad en beschikken over de juiste tools, ervaring en autorisatie van Apple om alle reparaties uit te voeren.

En omdat wij zeker weten dat al onze reparaties snel, maar vooral ook vakkundig uitgevoerd worden, geven wij je drie maanden garantie op de reparatie. Of je nu met kapotte camera een van onze winkels binnenloopt of met een slechte accu. Wel zo prettig.

Pick up en return

Red je het niet om zelf langs te komen? Dan is onze pick up & return-service écht iets voor jou. We halen de telefoon op voor reparatie. En als we klaar zijn, brengen we hem uiteraard ook zo snel mogelijk weer naar jou terug. Deze service is tijdelijk gratis.

Zie ook

Onze tarieven

Veel reparaties hebben bij ons een vast tarief. Dat tarief zie je meteen als je de reparatie aanmeldt. Als er geen vast tarief staat, krijg je van ons vooraf eerst een prijsopgave.

Natuurlijk kun je dan besluiten om het toestel niet te laten repareren. Dan betaal je alleen de eventuele kosten die we maakten om je apparaat op te halen, te brengen en/of te onderzoeken.

Hieronder lees je de onderzoekskosten per product.

Snelle diagnose en kosten voor onderzoek

Voor reparaties van veelvoorkomende, eenvoudige problemen hebben wij vaste reparatieprijzen. Loop hiervoor even binnen bij een van onze vestigingen. Dan kunnen we vaak op voorhand al zeggen wat de kosten zullen zijn.

Zijn de problemen aan je toestel ingewikkelder? Dan plannen wij je apparaat in voor uitgebreider onderzoek. Als het defect daarna niet onder de fabrieksgarantie valt, ontvang je vooraf een prijsopgave. Laat je daarna je apparaat door ons repareren? Dan worden er geen onderzoekskosten berekend.

Je betaalt alleen onderzoekskosten als je het toestel niet laat repareren. Dat geldt ook als wij na uitbreid onderzoek geen storing vinden of als de storing in de software zit. Deze onderzoekskosten hangen af wat voor apparaat het betreft. Zie de tabel voor de onderzoekskosten voor jouw toestel.

Onderzoeks

Kosten

€ 35,09 € 29,00 excl.
 • Apple iPod
 • Apple TV
 • Apple AirPods
 • Apple Accessoires
 • Apple Watch
Onderzoeks

Kosten

€ 47,19 € 39,00 excl.
 • Apple iPad
 • Apple iPhone
 • Smartphone
 • Tablet
Onderzoeks

Kosten

€ 63,53 € 52,50 excl.
 • Apple iMac
 • Apple MacBook (Pro)
 • Apple MacBook Air
 • Apple Mac Pro
 • Apple Mac Mini
 • HP Designjet
 • Large Format PTR
Vertrouwen is belangrijk

Wat zeggen
onze klanten

“Ik heb mijn iPhone X laten voorzien van een nieuwe batterij bij Microfix. Het was zo gepiept, netjes gedaan en werkt weer als een zonnetje ? “

Marc Sulsters

“Ik heb recent mijn Macbook Pro laten repareren door MicroFix in verband met het repair program voor het toetsenbord, afspraken zijn nagekomen ben erg tevreden! ”

Frans van den Broek