Reparatie aanmelden of afspraak maken
Menu

iPhone 8 Plus reparatie

Je iPhone 8 Plus kapot? Uiteraard wil je je telefoon zo snel mogelijk laten maken. Bij MicroFix begrijpen we dat. Wij zien je graag in onze winkel waar wij bijvoorbeeld je scherm of batterij razendsnel repareren terwijl jij wacht. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en wij repareren alleen met originele Apple-onderdelen. Met onze jarenlange ervaring repareren wij jouw iPhone 8 Plus dezelfde dag of zelfs binnen 30 minuten. Zo ben jij binnen no-time back on track.

apple-authorized-dealer-png-autorised-apple-service-centre-gold-coast-550
iphone 8 plus reparatie

Kosten reparatie iPhone 8 Plus

Display Batterij Rear Camera Speaker Vice Motor
€191,10 €54,99 €131,67 €84,24 €84,24

Welke reparaties bieden we aan bij MicroFix?

Is er een probleem met je iPhone 8 Plus, maar je hebt geen idee wat het is? Kom bij ons langs, zodat wij het probleem achterhalen en jouw telefoon zo snel mogelijk repareren. Bij ons ben je op de juiste plek voor onder andere:

 • Schermreparatie
 • Reparatie van de achterkant
 • Vervangen van de accu
 • Vervangen van de camera
 • Kapotte koptelefoonaansluiting
 • Reparatie iPhone-speaker
 • Defecte oplaadconnector
 • Een kapotte trilmotor
 • iPhone die vastloopt
 • Problemen met het lezen van de simkaart

iPhone 8 Plus scherm reparatie

Is het scherm van je iPhone 8 Plus gebarsten, beschadigd of reageert hij niet meer? Wij weten hoe vervelend dat is. We raden je dan ook aan om deze mankementen zo snel mogelijk te laten repareren. Zo weet je de schade te beperken en de kosten zo laag mogelijk te houden. Bij MicroFix staan onze ervaren Apple-experts voor jou klaar, zij weten precies hoe ze jouw iPhone 8 Plus scherm snel, professioneel en voordelig repareren.

iPhone 8 Plus reparatie van de achterkant

De iPhone 8 Plus heeft een prachtige glazen achterkant. Ontzettend mooi natuurlijk, maar ook extra kwetsbaar. De kans dat deze kapot gaat, is een stuk groter dan bij een stalen achterkant. Bij grove krassen of barsten loopt je telefoon extra snel de kans om te beschadigen door waterschade of stof. Dit wil je uiteraard voorkomen. Maak daarom snel een afspraak voor reparatie van de achterkant bij MicroFix. Bij ons is jouw iPhone in professionele handen, wij weten precies wat jouw iPhone 8 plus nodig heeft.

Accu vervangen iPhone 8 Plus

Iedereen kent het wel, je moet je iPhone 8 Plus meer dan eens per dag opladen. Je hebt snel navigatie nodig om bij je afspraak te komen, maar ineens is je telefoon leeg. Erg vervelend. Vandaag de dag doen we ook bijna alles met onze mobiele telefoon. Afspraken inplannen, vergaderingen, gamen, video’s kijken en onze socials bijhouden. Op deze manier heb je alles makkelijk op dezelfde plek, tenminste als je telefoon het doet. Wij als experts weten precies hoe we je iPhone 8 Plus accu moeten repareren. Wacht niet langer en kom langs in een van onze winkels.

Camera vervangen

De iPhone 8 Plus is voorzien van een camera van goede kwaliteit. Lijkt het alsof jouw camera telkens onscherp of wazig is? Of zit er een stip in je beeld? Bij MicroFix zijn we er om jou te helpen, wij gaan kijken wat het probleem is. Misschien is het glaasje van de camera los, waardoor stof makkelijk in de camera terecht is gekomen. Met een los glaasje krijgen water en stof vrij spel om de iPhone binnen te dringen. Dit zorgt niet alleen voor schade aan de camera, maar ook aan de telefoon zelf. Wees er snel bij en voorkom verdere schade aan je iPhone 8 Plus.

Waarom je kiest voor onze superservice 

Bij MicroFix ben je verzekerd van vakspecialisten en gebruiken wij materialen van hoge kwaliteit. Ook kies je bij ons voor de beste service. We weten hoe belangrijk een snelle en goed werkende telefoon is. Onze door Apple opgeleide monteurs werken uitsluitend met Apple-onderdelen en onze service is erop gericht om jouw telefoon dezelfde dag nog te repareren. Is de reparatie binnen 30 minuten te doen? Wacht onder het genot van een koffie in onze winkel terwijl we jouw iPhone professioneel en snel repareren. Heb je geen tijd om langs te komen? Geen zorgen. Ook hier hebben we aan gedacht. Met onze Pick-up & Return service halen wij jouw iPhone 8 Plus bij jouw thuis op. Vervolgens repareren we je telefoon en brengen hem bij je terug. Geloof het of niet, dit doen we helemaal gratis.

microfix iphone 8 plus reparatie

Onze betrouwbare garantie

Misschien stel je jezelf de vraag, wordt mijn iPhone wel goed gerepareerd als deze zo snel gerepareerd is? Het simpele antwoord is: ‘Ja’. Wij hebben inmiddels jarenlangere ervaring in het repareren van iPhones. Hierdoor hebben wij vrijwel alle reparaties al eens voorbij zien komen. Ook hebben we een groot aantal van onze onderdelen op voorraad. Op deze manier kunnen wij onze klanten verzekeren van een snelle reparatie. Om de kwaliteit van onze reparaties hoog te houden, bieden wij een garantie van 3 maanden aan, ongeacht het soort reparatie. Dat voelt betrouwbaar, toch?

Wat kost je iPhone 8 Plus reparatie?

Wij werken grotendeels met vaste tarieven. Zodra je jouw reparatie aanmeldt, geven we je meteen een eerlijke prijsopgave. Hebben we geen vast tarief voor jouw reparatie? Dan onderzoeken wij wat jouw iPhone nodig heeft en maken we voor jouw een prijsindicatie. Vervolgens heb je de keuze of je of je hiermee akkoord gaat. Ideaal, want zo weet je vooraf altijd wat jouw reparatie gaat kosten, waardoor je niet voor onverwachte extra kosten komt te staan. Maak nu snel een afspraak bij een van onze vestigingen.

Waar zijn we te vinden?

Onze winkels zijn te vinden in de grote steden als Rotterdam, Leiden, Den Haag, en Amsterdam. Wandel even bij ons binnen en vraag naar de mogelijkheden voor de reparatie van je iPhone 8 Plus. Onze winkels zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 08:30-17:00, op zondag zijn wij gesloten. Of plan via deze link makkelijk online een afspraak in. Onze medewerkers staan voor je klaar om jouw iPhone te fixen.

Hoe bereik je ons?

Heb je vragen over onze service, tarieven of reparaties? Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. We zijn telefonisch te bereiken op +3171 568 25 55. Je vraag liever per e-mail stellen? Dat mag uiteraard ook. Ons e-mailadres is info@microfix.nl. Onze klantenservice staat voor je klaar. Wil je gelijk een afspraak inplannen? Maak dan nu eenvoudig online een afspraak voor de reparatie van je iPhone 8 Plus.

Onze tarieven

Veel reparaties hebben bij ons een vast tarief. Dat tarief zie je meteen als je je reparatie aanmeldt. Staat er voor jouw reparatie geen vast tarief? Dan krijg je van ons vooraf eerst een prijsopgave.

Besluit je daarna van de reparatie af te zien? Dan betaal je alleen de eventuele kosten die we maakten om je apparaat op te halen, te brengen en/of te onderzoeken.

Hieronder lees je de onderzoekskosten per product.

Gratis eerste diagnose en verdere kosten voor onderzoek

Voor reparaties van veelvoorkomende, eenvoudige problemen hebben wij vaste reparatieprijzen. Loop hiervoor even binnen bij een van onze vestigingen. Dan doen we meteen een snelle diagnose, gratis.

Zijn de problemen aan je toestel ingewikkelder? Dan plannen wij je apparaat in voor uitgebreider onderzoek. Als het defect daarna niet onder de fabrieksgarantie valt, ontvang je vooraf een prijsopgave. Laat je daarmee je apparaat door ons repareren? Dan is ook dit uitgebreidere onderzoek gratis.

Je betaalt alleen onderzoekskosten als je het toestel niet laat repareren. Dat geldt ook als wij na uitbreid onderzoek geen storing vinden of als de storing in de software zit. Deze onderzoekskosten hangen af van je apparaat. Zie in de tabel de kosten voor jóuw toestel.

Onderzoeks

Kosten

€ 35,09 € 29,00 excl.
 • Computer
 • Notebook
 • Smartphone
 • Tablet
 • Apple iPod
 • Apple TV
 • Apple AirPods
 • Apple Accessoires
 • Apple Watch
Onderzoeks

Kosten

€ 59,29 € 49,00 excl.
 • Apple iMac
 • Apple MacBook (Pro)
 • Apple MacBook Air
 • Apple Mac Pro
 • Apple Mac Mini
 • HP Designjet
 • Large Format PTR
Vertrouwen is belangrijk

Wat zeggen
onze klanten

“Ik heb mijn iPhone X laten voorzien van een nieuwe batterij bij Microfix. Het was zo gepiept, netjes gedaan en werkt weer als een zonnetje ? “

Marc Sulsters

“Ik heb recent mijn Macbook Pro laten repareren door MicroFix in verband met het repair program voor het toetsenbord, afspraken zijn nagekomen ben erg tevreden! ”

Frans van den Broek
Locaties

Waar vind je
onze vestigingen?

1

Leiden

Willem Barentszstraat 21-23, Leiden
 • Maandag – Vrijdag: 8:30 – 17:00
 • Zaterdag – Zondag: gesloten
2

Amsterdam-Zuidoost

Paasheuvelweg 34A, Amsterdam
 • Maandag – Vrijdag: 8:30 – 17:00
 • Zaterdag – Zondag: gesloten