iPhone 8 reparatie

Er is geen reden om rond te blijven lopen met een iPhone 8 scherm dat gebroken is. MicroFix vervangt het scherm van je iPhone in elk geval nog dezelfde dag en meestal zelfs binnen 30 minuten. Zo heb jij je iPhone 8 snel weer terug en sta je in no time weer buiten met een zo goed als nieuwe iPhone 8! Laat de iPhone reparatie met een gerust hart over aan onze Apple experts.

apple-authorized-dealer-png-autorised-apple-service-centre-gold-coast-550
iphone 8 reparatie

Kosten reparatie iPhone 8

Display Batterij Rear Camera Speaker Vice Motor
€171,09 €54,99 €131,67 €84,24 €84,24

De meest voorkomende iPhone 8 reparaties

In onze winkels zien we een behoorlijk aantal defecte iPhones voorbij komen. Natuurlijk staat het gebroken scherm, ook bij de iPhone 8, al jaren met stip op nummer één. Maar dat is niet het enige mankement dat we aan jouw iPhone kunnen repareren. Goed om te weten: als je jouw kapotte iPhone door MicroFix laat repareren gebruiken we alleen originele Apple onderdelen en zorgen we altijd dat dat je je iPhone zo snel mogelijk weer terug krijgt. Zonder mankementen uiteraard.

De meest voorkomende iPhone 8 reparaties zetten we graag voor je op een rijtje. Maar ook als jouw reparatie er niet bij staat, kunnen we jou in de meeste gevallen écht wel helpen.

Batterij iPhone 8 laten vervangen

Je iPhone 8 is een slank exemplaar. Tenminste, zo is hij ontworpen. Maar het kan zijn dat jouw iPhone inmiddels langzaam een buikje begint te krijgen. Waar dit bij mensen toegeschreven kan worden aan een langzamere stofwisseling, is het voor je iPhone een reden om alle alarmbellen te laten rinkelen: de batterij van je iPhone moet zo snel mogelijk vervangen worden! Je iPhone batterij begint namelijk uit te zetten en drukt van binnenuit langzaam je toestel open. Niet goed! Los van alle stof en vuil wat in je telefoon kan komen, is er ook nog het risico dat je accu openbarst, met als gevolg dat delen van de telefoon onherstelbaar beschadigd raken. En dan heb je de poppen pas echt goed aan het dansen.

Een andere reden om je accu te vervangen is veel minder dramatisch. Bijvoorbeeld wanneer je iPhone steeds trager wordt. Apple had een vooruitziende blik en schreef haar software zo dat jouw toestel automatisch trager wordt naarmate er vaker teveel van hem gevraagd wordt. Dat doen ze om je batterij te sparen, maar irritant is het natuurlijk wel. Ben je al voorbij dat punt, dan kan het zijn dat je iPhone 8 eigenlijk alleen nog maar functioneert als je hem minimaal vier keer per dag oplaadt. Laten we eerlijk zijn: dat is ook geen doen en niet de reden dat je een iPhone aangeschaft hebt. Er is gelukkig ook goed nieuws: het vervangen van je batterij kost bij MicroFix maar 55 euro en we kunnen deze iPhone 8 reparatie uitvoeren terwijl je wacht. Hoe fijn is dat?

Maak direct een afspraak voor de reparatie van je iPhone 8 en laat je oplader maar thuis.

Reparatie gebarsten scherm iPhone 8

Dat je iPhone laten vallen geen goed plan is, weet je natuurlijk wel. Maar een ongelukje zit in een klein hoekje en voor je het weet klettert je iPhone 8 toch op die tegelvloer. Met het glas naar beneden, dat zul je natuurlijk altijd zien. Met trillende handen pak je hem op. Gebarsten scherm. Geen probleem, MicroFix vervangt je scherm terwijl jij daar op wacht. In al onze vestigingen ben je van harte welkom.

Zo blijft je toestel afgesloten voor vocht en stof en kun je weer naar hartelust swipen zonder dat je glassplinters in je vingers krijgt, Gelukkig kunnen we de reparatie snel en vakkundig voor je uitvoeren. Dan is je iPhone 8 in een mum van tijd weer helemaal gebruiksklaar

Camera’s iPhone 8 vervangen

Met je iPhone 8 kon je prachtige foto’s maken. Maar inmiddels hebben de kiekjes die je schiet hun glans verloren. Er lijkt een waas over iedere foto te liggen. Geen paniek: waarschijnlijk is je camera niet stuk, maar is het glaasje een beetje los. Daardoor kan er stof voor je lens zitten en dat veroorzaakt troebele foto’s. Denk je dat je daarmee kunt leven? Sta dan even hier bij stil: als er stof op je lens kan komen, kan dit ook in je iPhone 8 terechtkomen. En hetzelfde geldt voor vocht. Dat voorkom je toch liever? Want vocht of stof in je iPhone 8 zorgt er op den duur voor dat je jouw toestel bij het milieupark kunt achterlaten. Zonde, want de reparatie is voor onze, door Apple opgeleide, monteurs een fluitje van een cent!

Een ander probleem met je iPhone 8?

Natuurlijk kun je ook voor andere iPhone 8 reparaties bij één van onze vestigingen naar binnenwippen. We hebben vestigingen in Amsterdam, Leiden en Den Haag en zitten dus altijd bij jou in de buurt. Zo kun je bij ons terecht voor:

 • kapotte koptelefoonaansluiting
 • speakers die het niet meer goed doen
 • een defecte oplaadconnector
 • een trilmotor die niet meer trilt
 • een iPhone 8 die telkens vastloopt
 • of een SIMkaart die niet meer goed gelezen wordt

Maar ook als je niet zeker weet wat het probleem met jouw iPhone 8 is, zorgen wij voor een adequate diagnose en een snelle reparatie van je iPhone 8.

microfix iphone 8 reparatie

Waarom kom je naar MicroFix voor jouw iPhone 8 reparatie?

De Apple experts van MicroFix begrijpen als geen ander hoe belangrijk jouw iPhone 8 voor je is. We weten hoe graag jij je iPhone weer terug wilt hebben en hoe fijn het is om je geen zorgen meer te maken over de toestand van je smartphone. Daarom gebruiken wij onze ervaring met het repareren van iPhones graag om jou zo snel en goed mogelijk te helpen. Vaak is de reparatie van je iPhone 8 gewoon klaar terwijl je wacht, meestal zelfs binnen 30 minuten! En lukt dat een keer niet? Dan zorgen we dat je jouw iPhone in ieder geval zo snel mogelijk weer helemaal tiptop in orde in je bezit hebt.

MicroFix is Apple Authorised Service Provider voor werkelijk alle Apple producten, dus ook jouw iPhone 8. Daarom gebruiken we ook alleen maar originele Apple onderdelen. Daardoor ben jij niet alleen verzekerd van ons vakmanschap, maar ook van onderdelen van hoge kwaliteit.

MicroFix Garantie aan jou

Lang niet iedere Apple reseller of reparateur kan “klaar terwijl je wacht” reparaties uitvoeren. Je iPhone wordt meestal voor reparatie opgestuurd of de reparateur bestelt eerst onderdelen bij Apple. Bij MicroFix repareren we je iPhone 8 super snel, want wij hebben alle onderdelen gewoon op voorraad.

En omdat wij zeker weten dat al onze reparaties snel, maar vooral ook vakkundig uitgevoerd worden, bieden wij 3 maanden garantie op iedere iPhone reparatie die wij uitvoeren. Of je nu met een defect scherm bij ons komt of met een versleten accu. Wel zo prettig en duidelijk.

Pick-Up en Return

Met vestigingen in grote steden is MicroFix altijd in de buurt. Red je het niet om zelf langs te komen? Dan is onze Pick-up & Return-service precies wat je zoekt! We halen jouw iPhone op voor de reparatie. Zijn we klaar met het repareren van je iPhone? Dan brengen we hem uiteraard zo snel mogelijk weer naar jou terug! En deze service kost je tijdelijk niets!

Onze tarieven

Voor veel reparaties hebben wij vaste tarieven. Bij het aanmelden van uw reparatie ziet u vooraf het tarief van uw reparatie. Voor de reparaties waarvoor we geen vast reparatietarief hebben doen wij vooraf eerst een prijsopgave. Indien u, na het ontvangen van de prijsopgave, besluit van de reparatie af te zien berekenen wij u naast de transport- of voorrijkosten ook onderzoekskosten. De hoogte van de onderzoekskosten verschillen per product.

Onderzoekskosten

Veel reparaties zijn voor de hand liggend en voor eenvoudige problemen hanteren wij vaste reparatieprijzen. Loop gerust even binnen op een van onze vestigingen. Wij doen een snelle diagnose die geen kosten met zich mee brengt. Mochten de problemen in het toestel toch complexer zijn, nemen we je toestel in voor uitgebreider onderzoek. Mocht het defect niet onder de fabrieksgarantie vallen maken we een schriftelijke prijsopgave. Wanneer je aan de hand van deze prijsopgave besluit je apparaat door ons te laten repareren, berekenen wij geen onderzoekskosten.
Wij berekenen wel onderzoekskosten als je besluit het toestel niet te laten repareren. Ook als wij na uitbreid onderzoek geen storing hebben kunnen constateren of de storing software gerelateerd is (no-fault-found), brengen we onderzoekskosten in rekening. De hoogte van deze onderzoekskosten zijn afhankelijk van het apparaat. Zie afbeelding hiernaast.

Onderzoeks

Kosten

€ 35,09 € 29,00 excl.
 • Computer
 • Notebook
 • Smartphone
 • Tablet
 • Apple iPod
 • Apple TV
 • Apple AirPods
 • Apple Accessoires
 • Apple Watch
Onderzoeks

Kosten

€ 59,29 € 49,00 excl.
 • Apple iMac
 • Apple MacBook (Pro)
 • Apple MacBook Air
 • Apple Mac Pro
 • Apple Mac Mini
 • HP Designjet
 • Large Format PTR
Vertrouwen is belangrijk

Wat zeggen
onze klanten

“Ik heb mijn iPhone X laten voorzien van een nieuwe batterij bij Microfix. Het was zo gepiept, netjes gedaan en werkt weer als een zonnetje ? “

Marc Sulsters

“Ik heb recent mijn Macbook Pro laten repareren door MicroFix in verband met het repair program voor het toetsenbord, afspraken zijn nagekomen ben erg tevreden! ”

Frans van den Broek

Veelgestelde vragen

Contactgegevens

Op welke manier kan ik MicroFix bereiken?

Je kunt MicroFix op verschillende manieren bereiken:

Telefonisch op het nummer 071-5682555 van maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur, per e-mail info@microfix.nl, via Facebook of Twitter.

Waar zijn jullie gevestigd?

Wij hebben verschillende vestigingen in Leiden, Amsterdam, Den-Haag en Rotterdam. Klik hier om alle vestigingen te bekijken.

Locaties

Waar vind je
Onze vestigingen?

1

Leiden

Willem Barentszstraat 21-23, Leiden
 • Maandag – Vrijdag: 8:30 – 17:00
 • Zaterdag – Zondag: gesloten
2

Amsterdam-West

Jan van Galenstraat 60H, Amsterdam-West
 • Maandag – Vrijdag: 8:30 – 17:00
 • Zaterdag: 8:30 – 17:00 | Zondag: gesloten
3

Amsterdam-Zuidoost

Paasheuvelweg 34A, Amsterdam
 • Maandag – Vrijdag: 8:30 – 17:00
 • Zaterdag – Zondag: gesloten
4

Den Haag

Theresiastraat 82, Den Haag
 • Maandag – Vrijdag: 8:30 – 17:00
 • Zaterdag: 8:30 – 17:00 | Zondag: gesloten
5

Rotterdam

Mariniersweg 82 a, Rotterdam
 • Maandag – Vrijdag: 8:30 – 17:00
 • Zaterdag: 8:30 – 17:00 | Zondag: gesloten