iPhone 8 reparatie

Er is echt geen reden om rond te blijven lopen met een gebroken scherm. MicroFix vervangt het scherm van je iPhone in elk geval nog dezelfde dag en meestal zelfs binnen 30 minuten. Zo heb jij je smartphone snel weer terug en sta je in no time weer buiten met een zo goed als nieuwe iPhone 8! Laat de reparatie met een gerust hart over aan onze Apple-experts.

Geautoriseerde Apple Service provider Microfix
iphone 8 reparatie

Kosten reparatie iPhone 8*

*Genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW

Display Batterij Rear Camera Speaker Vibe Motor
€200,13 €59,00 €121,70 €84,24 €84,24

De meest voorkomende iPhone 8 reparaties

In onze winkels zien we een behoorlijk aantal defecte iPhones voorbij komen. Natuurlijk staat het gebroken scherm al jaren met stip op nummer één. Maar dat is niet het enige mankement dat we kunnen repareren. Goed om te weten: als je jouw kapotte iPhone door MicroFix laat repareren gebruiken we alleen originele Apple-onderdelen. En we zorgen ervoor dat je je iPhone zo snel mogelijk weer terug krijgt. Zonder mankementen uiteraard.

De meest voorkomende reparaties zetten we graag voor je op een rijtje. Maar ook als jouw reparatie er niet bij staat, kunnen we jou in de meeste gevallen écht wel helpen.

Batterij iPhone 8 vervangen

Je iPhone 8 is een slank exemplaar. Tenminste, zo is hij ontworpen. Maar het kan zijn dat hij inmiddels langzaam een buikje begint te krijgen. Dan moet de batterij zo snel mogelijk vervangen worden. Deze begint dan namelijk uit te zetten en drukt van binnenuit langzaam je toestel open. Niet goed! Ten eerste komt er stof en vuil in je telefoon. En je loopt het risico dat de accu openbarst en dan zijn delen van de telefoon onherstelbaar beschadigd. Dan heb je de poppen pas echt goed aan het dansen.

Een andere reden om je accu te vervangen is veel minder dramatisch. Bijvoorbeeld wanneer je iPhone steeds trager wordt. Apple had een vooruitziende blik en schreef haar software zo dat jouw toestel automatisch trager wordt als hij teveel moet doen. Dat doen ze om de batterij te sparen, maar irritant is het natuurlijk wel. Je komt op een punt dat jouw telefoon eigenlijk alleen nog maar functioneert als je hem minimaal vier keer per dag oplaadt. Laten we eerlijk zijn: dat is ook geen doen en niet de reden dat je een iPhone aangeschaft hebt. Er is gelukkig goed nieuws: het vervangen van je batterij kost bij MicroFix maar 55 euro en we kunnen de reparatie uitvoeren terwijl je wacht. Hoe fijn is dat?

Maak direct een afspraak voor de reparatie en laat je oplader maar thuis.

 

Reparatie gebarsten scherm iPhone 8

Dat je iPhone laten vallen geen goed plan is, weet je natuurlijk wel. Maar een ongelukje zit in een klein hoekje en voor je het weet klettert je iPhone 8 toch op die tegelvloer. Met het glas naar beneden, dat zul je natuurlijk altijd zien. Met trillende handen pak je hem op. Gebarsten scherm. Geen probleem, MicroFix vervangt je scherm terwijl jij wacht.

Zo blijft je toestel afgesloten voor vocht en stof en kun je weer naar hartelust swipen zonder dat je glassplinters in je vingers krijgt.

Camera iPhone 8 vervangen

Met je iPhone 8 kon je prachtige foto’s maken. Maar inmiddels hebben de kiekjes hun glans verloren. Er lijkt een waas over iedere foto te liggen. Geen paniek: waarschijnlijk is je camera niet stuk, maar is het glaasje een beetje los. Daardoor kan er stof voor je lens zitten en dat veroorzaakt troebele foto’s. Denk je dat je daarmee kunt leven? Sta dan even hier bij stil: als er stof op je lens kan komen, kan dit ook in je iPhone 8 terechtkomen. En hetzelfde geldt voor vocht. Dat voorkom je toch liever? Want vocht of stof in je telefoon zorgt ervoor dat je jouw toestel bij het milieupark kunt achterlaten. Zonde, want de reparatie is voor onze monteurs een fluitje van een cent.

Een ander probleem met je iPhone 8?

Natuurlijk kun je ook voor andere reparaties bij één van onze vestigingen naar binnen wippen. Zo kun je bij ons terecht voor:

 • kapotte koptelefoonaansluiting
 • speakers die het niet meer goed doen
 • een defecte oplaadconnector
 • een trilmotor die niet meer trilt
 • een iPhone 8 die telkens vastloopt
 • of een SIMkaart die niet meer goed gelezen wordt

Maar ook als je niet zeker weet wat het probleem met jouw smartphone is, zorgen wij voor een adequate diagnose en een snelle reparatie.

microfix iphone 8 reparatie

Waarom kom je naar MicroFix voor jouw iPhone 8 reparatie?

De Apple experts van MicroFix begrijpen als geen ander hoe belangrijk jouw iPhone voor je is. We weten hoe graag jij hem weer terug wilt hebben. Daarom gebruiken wij onze ervaring met het repareren van iPhones graag om jou zo snel en goed mogelijk te helpen. Vaak is de reparatie gewoon klaar terwijl je wacht. Meestal zelfs binnen 30 minuten. En lukt dat een keer niet? Dan zorgen we dat je jouw iPhone in ieder geval zo snel mogelijk weer helemaal tiptop in orde in je bezit hebt.

MicroFix is Apple Authorised Service Provider voor werkelijk alle Apple-producten. Daarom gebruiken we ook alleen maar originele Apple-onderdelen. Dat verzekert jou van ons vakmanschap en van onderdelen van hoge kwaliteit.

 

MicroFix-garantie aan jou

Lang niet iedere Apple reseller of reparateur kan ‘klaar terwijl je wacht’ reparaties uitvoeren. Je iPhone wordt meestal voor reparatie opgestuurd of de reparateur bestelt eerst onderdelen bij Apple. Bij MicroFix repareren we je iPhone 8 super snel, want wij hebben alle onderdelen gewoon op voorraad.

En omdat wij zeker weten dat al onze reparaties snel, maar vooral ook vakkundig uitgevoerd worden, bieden wij drie maanden garantie op iedere reparatie die wij uitvoeren. Of je nu met een defect scherm bij ons komt of met een versleten accu.

Pick up en return-service

Red je het niet om zelf langs te komen? Dan is onze pick up & return-service écht iets voor jou. We halen de telefoon op voor reparatie. En als we klaar zijn, brengen we hem uiteraard ook zo snel mogelijk weer naar jou terug. Deze service is tijdelijk gratis.

 

Onze tarieven

Veel reparaties hebben bij ons een vast tarief. Dat tarief zie je meteen als je de reparatie aanmeldt. Als er geen vast tarief staat, krijg je van ons vooraf eerst een prijsopgave.

Natuurlijk kun je dan besluiten om het toestel niet te laten repareren. Dan betaal je alleen de eventuele kosten die we maakten om je apparaat op te halen, te brengen en/of te onderzoeken.

Hieronder lees je de onderzoekskosten per product.

Snelle diagnose en kosten voor onderzoek

Voor reparaties van veelvoorkomende, eenvoudige problemen hebben wij vaste reparatieprijzen. Loop hiervoor even binnen bij een van onze vestigingen. Dan kunnen we vaak op voorhand al zeggen wat de kosten zullen zijn.

Zijn de problemen aan je toestel ingewikkelder? Dan plannen wij je apparaat in voor uitgebreider onderzoek. Als het defect daarna niet onder de fabrieksgarantie valt, ontvang je vooraf een prijsopgave. Laat je daarna je apparaat door ons repareren? Dan worden er geen onderzoekskosten berekend.

Je betaalt alleen onderzoekskosten als je het toestel niet laat repareren. Dat geldt ook als wij na uitbreid onderzoek geen storing vinden of als de storing in de software zit. Deze onderzoekskosten hangen af wat voor apparaat het betreft. Zie de tabel voor de onderzoekskosten voor jouw toestel.

Onderzoeks

Kosten

€ 35,09 € 29,00 excl.
 • Apple iPod
 • Apple TV
 • Apple AirPods
 • Apple Accessoires
 • Apple Watch
Onderzoeks

Kosten

€ 47,19 € 39,00 excl.
 • Apple iPad
 • Apple iPhone
 • Smartphone
 • Tablet
Onderzoeks

Kosten

€ 63,53 € 52,50 excl.
 • Apple iMac
 • Apple MacBook (Pro)
 • Apple MacBook Air
 • Apple Mac Pro
 • Apple Mac Mini
 • HP Designjet
 • Large Format PTR
Vertrouwen is belangrijk

Wat zeggen
onze klanten

“Ik heb mijn iPhone X laten voorzien van een nieuwe batterij bij Microfix. Het was zo gepiept, netjes gedaan en werkt weer als een zonnetje ? “

Marc Sulsters

“Ik heb recent mijn Macbook Pro laten repareren door MicroFix in verband met het repair program voor het toetsenbord, afspraken zijn nagekomen ben erg tevreden! ”

Frans van den Broek