Reparatie iPhone SE

De SE in ‘iPhone SE’ staat voor Special Edition. En speciaal is jouw iPhone voor jou zeker! Of je nu een iPhone SE uit 2016 hebt, of een iPhone SE uit 2020: je kunt niet zonder het kleine apparaat. Het is je reddingsboei, je lijntje met de buitenwereld in een tijd dat alle sociale contacten op een laag pitje staan. Als hij kapot is, wil je hem dan ook zo snel mogelijk laten repareren. Maar waar kun je op dit moment nog terecht voor de reparatie van je iPhone SE? Bij MicroFix, natuurlijk! Al onze vestigingen zijn gewoon open én we hebben onze Pick-up & Return-service tijdelijk gratis gemaakt voor alle Apple devices. Dus ook voor jouw iPhone SE!

apple-authorized-dealer-png-autorised-apple-service-centre-gold-coast-550
iPhone SE reparatie

Kosten reparatie iPhone SE

Display Batterij Rear Camera Speaker Receiver Vibe Motor
€151,10 €54,99 €84,53 €84,24 €75,67 €44,24

Schermreparatie iPhone SE

Onze Apple-specialisten vervangen dagelijks schermen van de iPhone SE. Niet zo vreemd, want het scherm van je iPhone is natuurlijk ontzettend kwetsbaar. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Je toestel hoeft maar één keer een beetje verkeerd te vallen en je kijkt al tegen een barst aan. Dat is niet alleen ontzettend lelijk, het vergroot ook de kans op vocht- of waterschade aan je iPhone SE. Ook vergroot het de kans dat stof zich ophoopt in je toestel, omdat het toestel niet langer hermetisch afgesloten is. Alle reden dus om niet rond te blijven lopen met een gebroken iPhone SE-scherm. Maak snel werk van die reparatie!

Batterij iPhone SE vervangen

Als je onze Apple-monteurs vraagt welke problemen zij het vaakst oplossen met iPhone devices, dan staat de batterij strak op plaats twee. Direct ná het vervangen van het scherm. De batterij van je iPhone SE kan behoorlijk lang mee gaan, maar op een bepaald moment houdt het gewoon op. Je iPhone SE reageert stroperig, of moet te vaak aan de lader om nog goed te functioneren. Maar ook als hij nog prima oplaadt, kan je een accuprobleem hebben. Merk je bijvoorbeeld een verdikking in je toestel? Of sluiten de randen van je iPhone SE niet meer netjes aan? Dan is er een probleem met de batterij van je iPhone SE. Je moet de batterij dan zo snel mogelijk laten vervangen. Wanneer je batterij gaat lekken, heb je namelijk grotere problemen!

Reparatie camera iPhone SE

Met je iPhone SE kon je fantastische foto’s maken, dankzij de geweldige camera in je toestel. Maar de laatste tijd lijkt het wel of alle plaatjes die je schiet hun glans hebben verloren. Je foto’s lijken wel gemaakt door een plastic boterhamzakje.

Herken je dit? Dan hebben we goed nieuws: waarschijnlijk zit er gewoon wat stof achter je lens en is je camera niet stuk. Toch is het in dat geval aan te raden je iPhone SE te laten repareren. Want wanneer er stof in je lens kan komen, kan er ook stof of vocht in je iPhone SE komen. En dat voorkom je toch liever? Gelukkig is deze reparatie voor onze door Apple opgeleide monteurs een fluitje van een cent en kan jouw iPhone SE na de reparatie prima nog een tijd mee!

Andere reparaties iPhone SE

Uiteraard kun je ook voor alle andere reparaties van je iPhone SE bij onze experts terecht. Ondervind je problemen met je aan-/uitknop, werkt je oplaadconnector niet meer goed, of doet je toestel soms vreemde dingen als jij aan het bellen bent? De reparatie van je iPhone SE is bij MicroFix altijd in goede handen!

Ook als je hulp nodig hebt met het overzetten van data, het herstellen van een back-up, het installeren van software, of wanneer je niet goed weet waarom je iPhone SE zich vreemd gedraagt, kun je de hulp van MicroFix inroepen. We bekijken dan eerst uitgebreid wat het probleem met je iPhone precies is en voeren dan – als jij dat wilt – de reparatie voor je uit.

Waarom MicroFix jouw iPhone SE laten repareren?

Onze Apple-specialisten hebben de nodige ervaring met het repareren van iPhone devices. Ook begrijpen we bij MicroFix hoe belangrijk jouw iPhone SE voor je is. Alleen al bij de gedachte dat je jouw geliefde iPhone SE dagen moet missen, krijg je het al benauwd. Logisch! Daarom doen we er altijd alles aan om hem zo snel mogelijk weer aan je terug te geven. Gerepareerd en wel, natuurlijk. Met welk probleem jouw iPhone SE ook kampt, na de reparatie bij MicroFix kan jouw iPhone al zijn taken weer zonder enige moeite uitvoeren.

MicroFix iPhone SE reparatie

Behoud van fabrieksgarantie

Hoewel de eerste generatie iPhone SE al in 2016 op de markt kwam, zat hij tot 2018 in het assortiment van Apple. Dus het kan best zijn dat jouw iPhone SE nog nét binnen de garantietermijn van Apple zit. Heb je een iPhone SE uit 2020? Dan heb je zeker nog Apple-garantie. Binnen deze garantieperiode kun je naar de Apple Store gaan voor de reparatie van je toestel, maar je kunt ook bij ons terecht. Als Apple Authorised Service Provider mogen wij de garantieclaim voor Apple op ons nemen. Dat betekent dat wij jouw iPhone SE volledig repareren. Die reparatie kost jou dan niets en je behoudt je garantie van Apple.

MicroFix Garantie

MicroFix is een Authorised Service Provider van Apple voor werkelijk alle Apple producten, dus ook voor jouw iPhone SE. Daarom gebruiken we ook alleen maar originele onderdelen van allerhoogste kwaliteit.

Lang niet iedere Apple reseller of reparateur kan “klaar terwijl je wacht”-reparaties aanbieden. Je iPhone wordt dan voor reparatie opgestuurd, of er worden eerst onderdelen bij Apple besteld. Hoe dan ook, je bent je iPhone SE al snel een paar dagen kwijt. Dat kan nooit de bedoeling zijn! Bij MicroFix repareren we je iPhone veel sneller, want wij hebben alle onderdelen op voorraad en beschikken over de juiste tools, ervaring en autorisatie van Apple om alle reparaties uit te voeren.

En omdat wij zeker weten dat al onze reparaties snel, maar vooral ook vakkundig uitgevoerd worden, geven wij je 3 maanden garantie op iedere iPhone-reparatie. Of je nu met kapotte camera een van onze winkels binnenloopt, of met een batterij die sneller leegloopt dan een gemiddelde ballon. Dat is wel zo prettig en duidelijk.

Pick-Up en Return

Met vestigingen in Leiden, Den Haag en Amsterdam, is er waarschijnlijk wel een MicroFix bij jou in de buurt.

Kun je vanwege je drukke schema niet zelf langs komen? Of ga je met alle beperkende maatregelen die nu gelden liever niet de deur uit als je het kunt vermijden? Dan is onze tijdelijk gratis Pick-up & Return-service de perfecte oplossing voor jou! We halen jouw iPhone dan bij jou thuis op voor de reparatie. Zijn we klaar met het repareren van je iPhone SE? Dan brengen we hem uiteraard ook zo snel mogelijk weer naar jou terug!

Onze tarieven

Voor veel reparaties hebben wij vaste tarieven. Bij het aanmelden van uw reparatie ziet u vooraf het tarief van uw reparatie. Voor de reparaties waarvoor we geen vast reparatietarief hebben doen wij vooraf eerst een prijsopgave. Indien u, na het ontvangen van de prijsopgave, besluit van de reparatie af te zien berekenen wij u naast de transport- of voorrijkosten ook onderzoekskosten. De hoogte van de onderzoekskosten verschillen per product.

Onderzoekskosten

Veel reparaties zijn voor de hand liggend en voor eenvoudige problemen hanteren wij vaste reparatieprijzen. Loop gerust even binnen op een van onze vestigingen. Wij doen een snelle diagnose die geen kosten met zich mee brengt. Mochten de problemen in het toestel toch complexer zijn, nemen we je toestel in voor uitgebreider onderzoek. Mocht het defect niet onder de fabrieksgarantie vallen maken we een schriftelijke prijsopgave. Wanneer je aan de hand van deze prijsopgave besluit je apparaat door ons te laten repareren, berekenen wij geen onderzoekskosten.
Wij berekenen wel onderzoekskosten als je besluit het toestel niet te laten repareren. Ook als wij na uitbreid onderzoek geen storing hebben kunnen constateren of de storing software gerelateerd is (no-fault-found), brengen we onderzoekskosten in rekening. De hoogte van deze onderzoekskosten zijn afhankelijk van het apparaat. Zie afbeelding hiernaast.

Onderzoeks

Kosten

€ 35,09 € 29,00 excl.
 • Computer
 • Notebook
 • Smartphone
 • Tablet
 • Apple iPod
 • Apple TV
 • Apple AirPods
 • Apple Accessoires
 • Apple Watch
Onderzoeks

Kosten

€ 59,29 € 49,00 excl.
 • Apple iMac
 • Apple MacBook (Pro)
 • Apple MacBook Air
 • Apple Mac Pro
 • Apple Mac Mini
 • HP Designjet
 • Large Format PTR
Vertrouwen is belangrijk

Wat zeggen
onze klanten

“Ik heb mijn iPhone X laten voorzien van een nieuwe batterij bij Microfix. Het was zo gepiept, netjes gedaan en werkt weer als een zonnetje ? “

Marc Sulsters

“Ik heb recent mijn Macbook Pro laten repareren door MicroFix in verband met het repair program voor het toetsenbord, afspraken zijn nagekomen ben erg tevreden! ”

Frans van den Broek

Veelgestelde vragen

Contactgegevens

Op welke manier kan ik MicroFix bereiken?

Je kunt MicroFix op verschillende manieren bereiken:

Telefonisch op het nummer 071-5682555 van maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur, per e-mail info@microfix.nl, via Facebook of Twitter.

Waar zijn jullie gevestigd?

Wij hebben verschillende vestigingen in Leiden, Amsterdam, Den-Haag en Rotterdam. Klik hier om alle vestigingen te bekijken.

Locaties

Waar vind je
Onze vestigingen?

1

Leiden

Willem Barentszstraat 21-23, Leiden
 • Maandag – Vrijdag: 8:30 – 17:00
 • Zaterdag – Zondag: gesloten
2

Amsterdam-West

Jan van Galenstraat 60H, Amsterdam-West
 • Maandag – Vrijdag: 8:30 – 17:00
 • Zaterdag: 8:30 – 17:00 | Zondag: gesloten
3

Amsterdam-Zuidoost

Paasheuvelweg 34A, Amsterdam
 • Maandag – Vrijdag: 8:30 – 17:00
 • Zaterdag – Zondag: gesloten
4

Den Haag

Theresiastraat 82, Den Haag
 • Maandag – Vrijdag: 8:30 – 17:00
 • Zaterdag: 8:30 – 17:00 | Zondag: gesloten
5

Rotterdam

Mariniersweg 82 a, Rotterdam
 • Maandag – Vrijdag: 8:30 – 17:00
 • Zaterdag: 8:30 – 17:00 | Zondag: gesloten