iPhone X reparatie

Je iPhone X is nu een paar jaar oud. En natuurlijk ben je nog iedere dag superblij met je toestel. Of komen er zo langzamerhand wat scheurtjes in de liefde tussen jou en je telefoon? Bij MicroFix repareren we jouw iPhone X snel, vakkundig en met net zoveel liefde als jij voor je smartphone voelt. Met welk defect je ook geconfronteerd wordt, de reparatie bij MicroFix verloopt altijd vlekkeloos.

Geautoriseerde Apple Service provider Microfix
iPhone X reparatie

Kosten reparatie iPhone X*

*Genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW

Display Batterij
€354,12 €79,00

iPhone X scherm vervangen

Een van de meest voorkomende reparaties die onze Apple-specialisten uitvoeren, is het vervangen van het beeldscherm. Ook wanneer het gaat om de iPhone X. Want het beeld van je iPhone is prachtig. Maar het glazen voorkantje is natuurlijk zo breekbaar als wat. Eén verkeerde val en je zit met glassplinters in je vingers. Gelukkig hebben onze monteurs inmiddels al talloze malen een scherm vervangen en weten zij precies wat ze moeten doen om jouw toestel binnen no time te repareren.

Waterschade repareren bij iPhone X

Als je iPhone nat is, zet het toestel dan direct uit. Probeer ook niet om hem weer aan te zetten, want daarmee kun je de schade erger maken. Bedwing je ongeduld en kom zo snel mogelijk voor de reparatie naar onze winkel in Amsterdam of Leiden. Onze medewerkers drogen én repareren jouw iPhone X snel. Hoe sneller je bij ons bent, hoe kleiner de uiteindelijke schade. Wil je zeker weten dat we direct aan de slag kunnen om de waterschade te repareren? Maak dan gemakkelijk online een afspraak.

Batterij iPhone X repareren

Nu je smartphone er een paar jaar trouwe dienst op heeft zitten, wordt je toestel misschien trager. Of durf je de deur niet meer uit als je telefoon niet 100% opgeladen is. De angst om met een lege accu te komen zitten, kun je je besparen. Met een nieuwe batterij kan jouw iPhone nog jarenlang voor het nodige plezier zorgen. Onze ervaren monteurs vervangen jouw batterij dan ook in een wip. Zo kan jij voortaan de  oplaadkabel weer thuis laten. Loop gewoon even binnen bij één van onze winkels en wij repareren je iPhone terwijl je wacht.

 

Voor je iPhone X reparatie ben je bij MicroFix aan het juiste adres

Heb jij een ander probleem met je iPhone X? Is het de microfoon, de oplaadconnector, valt je toestel uit tijdens het bellen of is camera kapot? Of kunnen we je helpen door een ander defect aan je iPhone X te verhelpen? Onze ervaren, door Apple gecertificeerde, monteurs repareren je toestel graag.

Onze garantie

Als de reparatie van je iPhone niet onder de garantie van Apple valt, is het verstandig om hem toch te repareren. De reparatie door MicroFix laten uitvoeren heeft zo zijn voordelen. Lang niet iedere Apple reseller of reparateur kan namelijk ‘klaar terwijl je wacht’ reparaties doen. Je iPhone wordt vaak eerst voor reparatie opgestuurd of er worden onderdelen bij Apple besteld. Bij MicroFix repareren we je iPhone veel sneller. Wij hebben de speciale Apple-gereedschappen en autorisatie. En natuurlijk hebben wij alle onderdelen gewoon op voorraad in onze winkels. Zo hoef jij nooit onnodig lang zonder je iPhone te zitten.

Wij houden niet van onduidelijkheid en dat geldt vast en zeker ook voor jou. Daarom geven we je op iedere reparatie altijd drie maanden garantie. Of je nu met een kapotte camera bij ons komt of met een defecte home button.

Bij ons houd je de fabrieksgarantie van Apple als wij je iPhone repareren. Dat kan doordat we Apple Authorised Service Provider zijn en alleen met originele onderdelen werken.

MicroFix iPhone X reparatie

Je iPhone X laten repareren terwijl je wacht? Of liever vanuit je luie stoel?

We kunnen ons voorstellen dat je niet langer dan strikt nodig zonder jouw smartphone wilt zitten. Daarom kun je bij ons gewoon langskomen op onze vestiging in Amsterdam of Leiden voor de reparatie. Past dit niet in jouw drukke schema? Dan bieden we ook de mogelijkheid om je iPhone bij je thuis op te halen voor reparatie.

Zijn we klaar met het repareren van je toestel? Dan brengen we hem uiteraard ook zo snel mogelijk weer naar jou terug. Deze pick up & return-service is tijdelijk gratis.

 

Onze tarieven

Veel reparaties hebben bij ons een vast tarief. Dat tarief zie je meteen als je de reparatie aanmeldt. Als er geen vast tarief staat, krijg je van ons vooraf eerst een prijsopgave.

Natuurlijk kun je dan besluiten om het toestel niet te laten repareren. Dan betaal je alleen de eventuele kosten die we maakten om je apparaat op te halen, te brengen en/of te onderzoeken.

Hieronder lees je de onderzoekskosten per product.

Snelle diagnose en kosten voor onderzoek

Voor reparaties van veelvoorkomende, eenvoudige problemen hebben wij vaste reparatieprijzen. Loop hiervoor even binnen bij een van onze vestigingen. Dan kunnen we vaak op voorhand al zeggen wat de kosten zullen zijn.

Zijn de problemen aan je toestel ingewikkelder? Dan plannen wij je apparaat in voor uitgebreider onderzoek. Als het defect daarna niet onder de fabrieksgarantie valt, ontvang je vooraf een prijsopgave. Laat je daarna je apparaat door ons repareren? Dan worden er geen onderzoekskosten berekend.

Je betaalt alleen onderzoekskosten als je het toestel niet laat repareren. Dat geldt ook als wij na uitbreid onderzoek geen storing vinden of als de storing in de software zit. Deze onderzoekskosten hangen af wat voor apparaat het betreft. Zie de tabel voor de onderzoekskosten voor jouw toestel.

Onderzoeks

Kosten

€ 35,09 € 29,00 excl.
 • Apple iPod
 • Apple TV
 • Apple AirPods
 • Apple Accessoires
 • Apple Watch
Onderzoeks

Kosten

€ 47,19 € 39,00 excl.
 • Apple iPad
 • Apple iPhone
 • Smartphone
 • Tablet
Onderzoeks

Kosten

€ 63,53 € 52,50 excl.
 • Apple iMac
 • Apple MacBook (Pro)
 • Apple MacBook Air
 • Apple Mac Pro
 • Apple Mac Mini
 • HP Designjet
 • Large Format PTR
Vertrouwen is belangrijk

Wat zeggen
onze klanten

“Ik heb mijn iPhone X laten voorzien van een nieuwe batterij bij Microfix. Het was zo gepiept, netjes gedaan en werkt weer als een zonnetje ? “

Marc Sulsters

“Ik heb recent mijn Macbook Pro laten repareren door MicroFix in verband met het repair program voor het toetsenbord, afspraken zijn nagekomen ben erg tevreden! ”

Frans van den Broek