iPhone X reparatie

iPhone X scherm reparatie, iPhone X batterij vervangen

Je iPhone X is nu een paar jaar oud. En natuurlijk ben je nog iedere dag superblij met je toestel. Of komen er zo langzamerhand wat scheurtjes in de liefde tussen jou en je telefoon? Of in je beeldscherm? Bij MicroFix repareren we jouw iPhone X snel, vakkundig en met net zoveel liefde als jij voor je iPhone X voelt. Met welk defect aan je iPhone je ook geconfronteerd wordt, de reparatie bij MicroFix verloopt altijd vlekkeloos.

apple-authorized-dealer-png-autorised-apple-service-centre-gold-coast-550
iPhone X reparatie

iPhone X scherm vervangen

Een van de meest voorkomende reparaties die door onze Apple specialisten uitgevoerd wordt, is de reparatie, of eigenlijk het vervangen van het beeldscherm. Ook wanneer het gaat om de iPhone X. Want hoewel het beeld van je iPhone prachtig is, is dat glazen voorkantje natuurlijk zo breekbaar als wat. Eén verkeerde val en je zit met glassplinters in je vingers. Gelukkig hebben onze monteurs inmiddels al talloze malen een iPhone X scherm vervangen en weten zij precies wat ze moeten doen om jouw toestel binnen no time te repareren.

Waterschade repareren bij iPhone X

Wanneer je iPhone nat is geworden, is het belangrijk dat je het toestel zo snel mogelijk uitzet. Probeer ook niet om je iPhone X weer aan te zetten, want daarmee kun je de schade aan jouw iPhone erger maken. Bedwing je ongeduld en kom zo snel mogelijk voor de reparatie van je iPhone X naar één van onze winkels in Amsterdam, Den Haag of Leiden. Onze medewerkers drogen én repareren jouw iPhone X snel weer. Hoe sneller je bij ons bent, hoe kleiner de uiteindelijke schade! Wil je zeker weten dat we direct aan de slag kunnen om de waterschade van je iPhone te repareren?

Batterij iPhone X repareren

Nu je iPhone X er een paar jaar trouwe dienst op heeft zitten, wordt je toestel misschien steeds trager. Of durf je de deur niet meer uit als je telefoon niet 100% opgeladen is. De angst om met een lege accu te komen zitten, kun je je besparen en je hoeft ook zeker nog niet op zoek naar een nieuwe smartphone. Met een nieuwe batterij kan jouw iPhone X nog jarenlang voor het nodige plezier zorgen. Onze ervaren monteurs vervangen jouw batterij dan ook in een wip, zodat jij je voorlopig geen zorgen meer hoeft te maken als je je oplaadkabel een keer vergeet. Loop gewoon even binnen bij één van onze winkels en wij repareren je iPhone X terwijl je wacht!

Voor je iPhone X reparatie ben je bij MicroFix aan het juiste adres

Heb jij een ander probleem met je iPhone X? Is de microfoon, oplaadconnector, valt je toestel uit tijdens het bellen of is camera kapot? Of kunnen we je helpen door een ander defect aan je iPhone X te verhelpen? Onze ervaren, door Apple gecertificeerde, monteurs repareren je toestel graag.

Onze garantie

Wanneer de reparatie van je iPhone niet onder de garantie van Apple valt, is het verstandig om hem toch te repareren. Die reparatie van je iPhone X door MicroFix laten uitvoeren heeft zo zijn voordelen. Lang niet iedere Apple reseller of reparateur kan namelijk “klaar terwijl je wacht” reparaties doen. Je iPhone wordt vaak eerst voor reparatie opgestuurd of er worden onderdelen bij Apple besteld. Bij MicroFix repareren we je iPhone veel sneller, want wij hebben daarvoor de speciale Apple gereedschappen en autorisatie. En natuurlijk hebben wij alle onderdelen gewoon op voorraad in onze winkels. Zo hoef jij nooit onnodig lang zonder je iPhone te zitten.

Wij houden niet van onduidelijkheid en dat geldt vast en zeker ook voor jou. Daarom geven we je op iedere iPhone X reparatie altijd 3 maanden garantie. Of je nu met een kapotte camera bij ons komt of met een defecte home button. Wel zo prettig en duidelijk.

Binnen de fabrieksgarantie van Apple behoud je de garantie van Apple als wij je iPhone X voor je repareren. Dat kan doordat we Apple Authorised Service Provider zijn en alleen met originele onderdelen werken.

MicroFix iPhone X reparatie

Je iPhone X laten repareren terwijl je wacht? Of liever vanuit je luie stoel?

We kunnen ons voorstellen dat je niet langer dan strikt nodig zonder jouw iPhone X wilt zitten. Daarom kun je bij ons gewoon langskomen op één van onze vestigingen in Amsterdam, Leiden of Den Haag voor de reparatie van je toestel. Past dit niet in jouw drukke schema? Dan bieden we ook de mogelijkheid om je iPhone X bij je thuis op te halen voor reparatie.

Zijn we klaar met het repareren van je toestel? Dan brengen we hem uiteraard ook zo snel mogelijk weer naar jou terug! Wegens het coronavirus en de daarvoor geldende maatregelen is deze Pick-up & return-service tijdelijk helemaal gratis voor jouw iPhone X.

Onze tarieven

Voor veel reparaties hebben wij vaste tarieven. Bij het aanmelden van uw reparatie ziet u vooraf het tarief van uw reparatie. Voor de reparaties waarvoor we geen vast reparatietarief hebben doen wij vooraf eerst een prijsopgave. Indien u, na het ontvangen van de prijsopgave, besluit van de reparatie af te zien berekenen wij u naast de transport- of voorrijkosten ook onderzoekskosten. De hoogte van de onderzoekskosten verschillen per product.

Onderzoekskosten

Wanneer wij u, na grondige diagnose van uw defecte apparaat, een prijsopgave doen en u besluit niet tot reparatie over te gaan berekenen wij u onderzoekskosten. De hoogte van de onderzoekskosten zijn product afhankelijk. Indien wij uw apparaat niet kunnen repareren berekenen wij u uiteraard ook geen onderzoekskosten. Wanneer wij na uitvoerig testen van uw apparaat géén klacht hebben kunnen constateren (no-fault-found) zullen wij ook de onderzoekskosten in rekening brengen.

Onderzoeks

Kosten

€ 35,09 € 29,00 excl.
 • Computer
 • Notebook
 • Smartphone
 • Tablet
 • Apple iPod
 • Apple TV
 • Apple AirPods
 • Apple Accessoires
 • Apple Watch
Onderzoeks

Kosten

€ 59,29 € 49,00 excl.
 • Apple iMac
 • Apple MacBook (Pro)
 • Apple MacBook Air
 • Apple Mac Pro
 • Apple Mac Mini
 • HP Designjet
 • Large Format PTR
Vertrouwen is belangrijk

Wat zeggen
onze klanten

“Ik heb mijn iPhone X laten voorzien van een nieuwe batterij bij Microfix. Het was zo gepiept, netjes gedaan en werkt weer als een zonnetje ? “

Marc Sulsters

“Ik heb recent mijn Macbook Pro laten repareren door MicroFix in verband met het repair program voor het toetsenbord, afspraken zijn nagekomen ben erg tevreden! ”

Frans van den Broek

Veelgestelde vragen

Contactgegevens

Op welke manier kan ik MicroFix bereiken?

Je kunt MicroFix op verschillende manieren bereiken:

Telefonisch op het nummer 071-5682555 van maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur, per e-mail info@microfix.nl, via Facebook of Twitter.

Waar zijn jullie gevestigd?

Wij hebben verschillende vestigingen in Leiden, Amsterdam en Den-Haag. Klik hier om alle vestigingen te bekijken.

Locaties

Waar vind je
Onze vestigingen?

1

Leiden

Willem Barentszstraat 21-23, Leiden
 • Maandag – Vrijdag: 8:30 – 17:00
 • Zaterdag – Zondag: gesloten
2

Amsterdam-West

Jan van Galenstraat 60H, Amsterdam-West
 • Maandag – Vrijdag: 9:00 – 18:00
 • Zaterdag: 9:00 – 17:00 | Zondag: gesloten
3

Amsterdam-Zuidoost

Paasheuvelweg 34A, Amsterdam
 • Maandag – Vrijdag: 8:30 – 17:00
 • Zaterdag – Zondag: gesloten
4

Den Haag

Theresiastraat 82, Den Haag
 • Maandag – Vrijdag: 9:00 – 18:00
 • Zaterdag: 9:00 – 17:00 | Zondag: gesloten
5

Rotterdam

Mariniersweg 82 a, Rotterdam
 • Maandag – Vrijdag: 9:00 – 18:00
 • Zaterdag: 9:00 – 17:00 | Zondag: gesloten