iPhone XR reparatie

Je iPhone XR is nu een paar jaar oud. En hoewel je super tevreden bent met je toestel, kan het zijn dat er langzaam toch wat scheurtjes in de liefde te zien zijn. Of in je beeldscherm. Bij MicroFix repareren we jouw iPhone XR snel, vakkundig en met liefde. Met welk defect aan je iPhone je ook geconfronteerd wordt …

Geautoriseerde Apple Service provider Microfix
iPhone XR reparatie

Kosten reparatie iPhone XR*

*Genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW

Display Batterij
€254,13 €79,00

Scherm iPhone XR repareren

Een van de meest voorkomende reparaties die onze Apple experts uitvoeren, is de scherm reparatie. Ook wanneer het gaat om de iPhone XR. Want hoewel het beeld van je iPhone prachtig is, is dat glazen voorkantje wel super kwetsbaar. Een keer verkeerd vallen en je zit met de brokken. Gelukkig hebben onze monteurs inmiddels al talloze iPhone XR schermen vervangen en weten zij precies wat ze moeten doen om jouw iPhone XR binnen no-time te repareren.

Waterschade repareren bij iPhone XR

Wanneer je iPhone nat is geworden, is het belangrijk dat je het toestel zo snel mogelijk uit zet. Probeer ook niet om je iPhone XR weer aan te zetten, want daarmee kun je de schade aan jouw iPhone erger maken. Bedwing je ongeduld en kom zo snel mogelijk voor de reparatie van je iPhone XR naar één van onze winkels. Onze medewerkers repareren jouw iPhone XR snel weer.

Batterij iPhone XR repareren

Nu je iPhone XR er een paar jaar trouwe dienst op heeft zitten, kan je batterij langzaam aan vervanging toe zijn. Je iPhone XR is immers ontworpen om nog jaren mee te gaan! En met een nieuwe batterij kan dat ook makkelijk. Geen enkele reden om op zoek te gaan naar een nieuwe smartphone dus. Onze ervaren monteurs vervangen jouw batterij in een handomdraai, zodat jij je voorlopig geen zorgen meer hoeft te maken als je je oplaadkabel een keer vergeet. Loop simpelweg even binnen bij een van onze winkels en jouw iPhone XR repareren we terwijl je wacht!

Ringtone speaker defect?

Heb je geen geluid bij het afspelen van filmpjes? Klinkt je ringtone zachter dan vroeger of kraakt hij? Of kun je de ander niet goed horen wanneer je gebeld wordt? Dan is waarschijnlijk de ringtone speaker van je iPhone XR kapot. Deze ringtone speaker zit aan de onderkant van je iPhone en kan kapot gaan. Doordat je toestel net iets te vaak of verkeerd gevallen is, bijvoorbeeld. Onze ervaren reparateurs weten gelukkig precies hoe ze deze moeten vervangen. Dit doen ze vliegensvlug en uiteraard met originele Apple onderdelen.

Voor je iPhone XR reparatie ben je bij MicroFix aan het juiste adres

Heb jij een ander probleem met je iPhone XR? Is de microfoon, speaker of camera kapot of beschadigd? Of kunnen we je helpen door een ander onderdeel aan je iPhone XR te maken? Onze ervaren, door Apple gecertificeerde, monteurs repareren je toestel graag.

MicroFix iPhone XR reparatie

Waarom kom je naar MicroFix voor jouw iPhone XR reparatie?

Onze experts hebben veel ervaring met het repareren van iPhones.

Maar bij MicroFix begrijpen ook we hoe belangrijk jouw smartphone voor je is. Je wilt niet met een defecte iPhone rondlopen, maar je wilt hem ook geen dagen kwijt zijn. Daarom doen we er altijd alles aan om hem zo snel mogelijk weer aan je terug te geven. Gerepareerd en wel, natuurlijk. Vaak is de iPhone XR reparatie gewoon klaar terwijl je wacht, meestal binnen een half uur!

MicroFix is Apple erkend Service Provider voor alle Apple producten, dus ook jouw iPhone XR. Daarom gebruiken we alleen originele onderdelen. Zo ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit. En weet je zeker dat je nog steeds gebruik kunt maken van je garantie van Apple als dat nodig is.

We houden ons daarbij strikt aan de garantieregels die Apple stelt en repareren je iPhone alleen met originele onderdelen. Met speciale Apple software testen we je iPhone XR zowel vóór als na de reparatie en volgens de richtlijnen van Apple.

MicroFix garantie

Wanneer de reparatie van je iPhone XR niet onder de garantie valt, is het verstandig om hem toch te repareren. Na een vakkundige reparatie gaat je iPhone XR namelijk nog jaren mee! Maar lang niet iedere Apple reseller of reparateur kan “klaar terwijl je wacht” reparaties uitvoeren. Je iPhone wordt in de meeste gevallen voor reparatie opgestuurd of er worden eerst onderdelen bij Apple besteld. Bij MicroFix repareren we je iPhone veel sneller, vaak nog dezelfde dag, want wij hebben daarvoor de speciale Apple gereedschappen, onderdelen en autorisatie.

Wij houden niet van onduidelijkheid en jij vast en zeker ook niet. Daarom geven we je na de reparatie van je iPhone XR altijd 3 maanden garantie. Of je nu met een kapotte ringtone speaker bij ons komt of met een defecte accu. Wel zo prettig en duidelijk.

Binnen de fabrieksgarantietermijn behoud je trouwens gewoon de garantie van Apple. Dat kan doordat we zijn en alleen met originele onderdelen werken.

Je iPhone XR laten repareren terwijl je wacht? Of liever vanuit huis?

Je kunt natuurlijk niet al te lang zonder je iPhone XR. Dat snappen wij best. Daarom kun je bij ons gewoon langskomen in onze winkels in Amsterdam, Leiden of Den Haag voor de reparatie van je toestel. Past dit niet in jouw drukke schema? Dan bieden we je ook de mogelijkheid om je toestel bij je thuis op te halen voor reparatie. Zijn we klaar met het repareren van je scherm? Dan brengen we hem uiteraard ook zo snel mogelijk weer naar jou terug!

Onze tarieven

Veel reparaties hebben bij ons een vast tarief. Dat tarief zie je meteen als je de reparatie aanmeldt. Als er geen vast tarief staat, krijg je van ons vooraf eerst een prijsopgave.

Natuurlijk kun je dan besluiten om het toestel niet te laten repareren. Dan betaal je alleen de eventuele kosten die we maakten om je apparaat op te halen, te brengen en/of te onderzoeken.

Hieronder lees je de onderzoekskosten per product.

Snelle diagnose en kosten voor onderzoek

Voor reparaties van veelvoorkomende, eenvoudige problemen hebben wij vaste reparatieprijzen. Loop hiervoor even binnen bij een van onze vestigingen. Dan kunnen we vaak op voorhand al zeggen wat de kosten zullen zijn.

Zijn de problemen aan je toestel ingewikkelder? Dan plannen wij je apparaat in voor uitgebreider onderzoek. Als het defect daarna niet onder de fabrieksgarantie valt, ontvang je vooraf een prijsopgave. Laat je daarna je apparaat door ons repareren? Dan worden er geen onderzoekskosten berekend.

Je betaalt alleen onderzoekskosten als je het toestel niet laat repareren. Dat geldt ook als wij na uitbreid onderzoek geen storing vinden of als de storing in de software zit. Deze onderzoekskosten hangen af wat voor apparaat het betreft. Zie de tabel voor de onderzoekskosten voor jouw toestel.

Onderzoeks

Kosten

€ 35,09 € 29,00 excl.
 • Apple iPod
 • Apple TV
 • Apple AirPods
 • Apple Accessoires
 • Apple Watch
Onderzoeks

Kosten

€ 47,19 € 39,00 excl.
 • Apple iPad
 • Apple iPhone
 • Smartphone
 • Tablet
Onderzoeks

Kosten

€ 63,53 € 52,50 excl.
 • Apple iMac
 • Apple MacBook (Pro)
 • Apple MacBook Air
 • Apple Mac Pro
 • Apple Mac Mini
 • HP Designjet
 • Large Format PTR
Vertrouwen is belangrijk

Wat zeggen
onze klanten

“Ik heb mijn iPhone X laten voorzien van een nieuwe batterij bij Microfix. Het was zo gepiept, netjes gedaan en werkt weer als een zonnetje ? “

Marc Sulsters

“Ik heb recent mijn Macbook Pro laten repareren door MicroFix in verband met het repair program voor het toetsenbord, afspraken zijn nagekomen ben erg tevreden! ”

Frans van den Broek