iPhone XS Max reparatie

Een iPhone XS Max reparatie laten uitvoeren? Bij MicroFix repareren we jouw toestel vakkundig en snel terwijl jij wacht. Ideaal toch? Wij weten als geen ander hoe belangrijk jouw iPhone tegenwoordig is, of je nu even je financiën wilt doen, bellen, appen of je e-mail controleert. Je wilt jouw reparatie zo snel mogelijk laten uitvoeren, zodat je je iPhone XS Max niet te lang hoeft te missen. Wacht niet langer en plan vandaag nog jouw reparatie in!

Geautoriseerde Apple Service provider Microfix
iphone xs max reparatie

Kosten reparatie iPhone XS Max

Display Batterij Rear Camera Speaker Vibe Motor
€361,10 €75,00 €137,39 €108,12 €108,12

MicroFix voor al jouw reparaties

Als erkend iPhone reparateur ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je met allerlei reparaties.  Denk aan een scherm reparatie, defecte microfoon, niet werkende volumeknoppen, kapotte speaker of homeknop, waterschade of problemen met camera. Heb je een andere schade en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel niet en neem contact met ons op of maak een afspraak in een van onze winkels.

Authorized Apple Service Provider

MicroFix is een erkende Apple Service Provider en werkt uitsluitend met materialen van hoge kwaliteit. Dit betekent dat wij volledig werken volgens de richtlijnen van Apple. Hierbij maken we gebruik van originele Apple-onderdelen, waardoor je ook jouw Apple-garantie behoudt. Doorgaans hebben we de meest gebruikte onderdelen altijd op voorraad. Dit zorgt ervoor dat we vaak dezelfde dag nog jouw iPhone XS Max reparatie uitvoeren. En in veel gevallen zelfs binnen 30 minuten. Zo hoef jij je toestel niet lang te missen. Hoe fijn is dat?

Meest voorkomende reparaties

Met onze jarenlange ervaring hebben wij vrijwel elke schade weleens voorbij zien komen of weten te repareren. Bij MicroFix weten we deze schades en problemen binnen no-time te verhelpen. Enkele van de meest voorkomende reparaties zijn:

 • iPhone XS Max schermreparatie
 • iPhone XS Max batterij vervangen
 • iPhone XS Max achterkant vervangen

Ook voor overige iPhone reparaties ben je bij ons welkom, wij geven jou vooraf altijd eerst een prijsopgave, zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

Scherm reparatie van jouw iPhone XS Max

De iPhone XS Max is een toestel die volledig bestaat uit een glazen behuizing. Dit zorgt ervoor dat de iPhone erg kwetsbaar is. Het komt je vast wel bekend voor, je hebt net je nieuwe iPhone XS Max en voor je het weet valt deze uit je handen. Het resultaat is een enorme barst in je scherm. Dit wil je natuurlijk zo snel mogelijk gerepareerd hebben. Onze specialisten bij MicroFix staan voor je klaar en hebben je scherm vaak binnen 30 minuten volledig gerepareerd. Plan nu gelijk een afspraak in!

Problemen met de batterij van jouw iPhone XS Max

Ondervind je problemen met de batterijduur van je iPhone XS Max? Maak dan snel een afspraak of kom langs in een van onze winkels. Wij helpen je graag en voorzien je weer van een goed werkende batterij. Het is algemeen bekend dat de capaciteit en kwaliteit van batterijen na verloop van tijd afneemt, maar dit probleem is makkelijk te verhelpen. Niets is namelijk zo vervelend als een leeglopende batterij die je continu moet opladen, of een telefoon die telkens uitvalt. Met onze originele Apple-batterijen beschik je weer over een iPhone XS Max met een perfecte batterijduur. Laat nu jouw iPhone XS Max batterij vervangen bij MicroFix.

De achterkant van jouw iPhone XS Max vervangen

Zoals eerder benoemd is de glazen behuizing van de iPhone XS Max enorm kwetsbaar. Dit zorgt ervoor dat we veel iPhones krijgen met een beschadigde achterkant. Nu denk je misschien, het is maar de achterkant, dus het maakt niet zoveel uit. Vergeet dan niet dat in de achterzijde van de iPhone ook belangrijke andere onderdelen zitten die beschadigd kunnen raken, en ervoor zorgen dat jouw iPhone niet meer functioneert. Denk bijvoorbeeld aan de camera, de bedieningsknoppen of de oplaadfunctie. Met het vervangen van de achterkant van jouw iPhone XS Max zorgen wij ervoor dat je toestel weer als nieuw is. Maak nu gebruik van onze professionele service.

microfix iphone xs max reparatie

Ophaalservice voor jouw iPhone XS Max

MicroFix is gevestigd in Leiden, Den Haag, Rotterdam, Amsterdam-Zuidoost en Amsterdam-West. Blijf je liever thuis, terwijl wij jouw iPhone repareren? Dan hebben wij de oplossing. Het is namelijk ook mogelijk om gebruik te maken van onze Pick-up & Return service. Wij halen het toestel bij je op en leveren deze direct na de reparatie weer bij je af. Ideaal als je geen tijd of zin hebt om de deur uit te gaan. Geniet van de kwaliteit en service van onze diensten en plan vandaag nog een afspraak in voor onze Pick-up & Return service.

Onze tarieven

Veel reparaties hebben bij ons een vast tarief. Dat tarief zie je meteen als je de reparatie aanmeldt. Als er geen vast tarief staat, krijg je van ons vooraf eerst een prijsopgave.

Natuurlijk kun je dan besluiten om het toestel niet te laten repareren. Dan betaal je alleen de eventuele kosten die we maakten om je apparaat op te halen, te brengen en/of te onderzoeken.

Hieronder lees je de onderzoekskosten per product.

Snelle diagnose en kosten voor onderzoek

Voor reparaties van veelvoorkomende, eenvoudige problemen hebben wij vaste reparatieprijzen. Loop hiervoor even binnen bij een van onze vestigingen. Dan kunnen we vaak op voorhand al zeggen wat de kosten zullen zijn.

Zijn de problemen aan je toestel ingewikkelder? Dan plannen wij je apparaat in voor uitgebreider onderzoek. Als het defect daarna niet onder de fabrieksgarantie valt, ontvang je vooraf een prijsopgave. Laat je daarna je apparaat door ons repareren? Dan worden er geen onderzoekskosten berekend.

Je betaalt alleen onderzoekskosten als je het toestel niet laat repareren. Dat geldt ook als wij na uitbreid onderzoek geen storing vinden of als de storing in de software zit. Deze onderzoekskosten hangen af wat voor apparaat het betreft. Zie de tabel voor de onderzoekskosten voor jouw toestel.

Onderzoeks

Kosten

€ 35,09 € 29,00 excl.
 • Apple iPod
 • Apple TV
 • Apple AirPods
 • Apple Accessoires
 • Apple Watch
Onderzoeks

Kosten

€ 47,19 € 39,00 excl.
 • Apple iPad
 • Apple iPhone
 • Smartphone
 • Tablet
Onderzoeks

Kosten

€ 63,53 € 52,50 excl.
 • Apple iMac
 • Apple MacBook (Pro)
 • Apple MacBook Air
 • Apple Mac Pro
 • Apple Mac Mini
 • HP Designjet
 • Large Format PTR
Vertrouwen is belangrijk

Wat zeggen
onze klanten

“Ik heb mijn iPhone X laten voorzien van een nieuwe batterij bij Microfix. Het was zo gepiept, netjes gedaan en werkt weer als een zonnetje ? “

Marc Sulsters

“Ik heb recent mijn Macbook Pro laten repareren door MicroFix in verband met het repair program voor het toetsenbord, afspraken zijn nagekomen ben erg tevreden! ”

Frans van den Broek