Reparatie aanmelden of afspraak maken
Menu

iPhone schermreparatie in Amsterdam nodig? 

Is het scherm van je iPhone naar de knoppen? Zit er een flinke barst in? Of heb je last van vlekken? De iPhone specialisten van MicroFix in Amsterdam repareren het scherm van jouw iPhone terwijl jij van een heerlijk bakkie koffie geniet.

iphone scherm reparatie amsterdam

iPhone schermreparatie in Amsterdam?

Je bent niet de eerste die zijn iPhone liet vallen en nu een nieuw scherm nodig heeft. Maar je iPhone hoeft niet eens gevallen te zijn om een iPhone scherm-reparatie nodig te hebben. Op onze vestigingen in Amsterdam repareren we ook regelmatig iPhone schermen van iPhones die niet gevallen zijn maar door drukschade defect zijn gegaan. Of iPhones waarvan het scherm niet meer reageert. Wat de makke met jouw iPhone ook is, de professionals van MicroFix in Amsterdam vervangen jouw iPhone scherm snel en vakkundig. Meestal sta je binnen een half uurtje weer buiten, met een iPhone die als nieuw lijkt! En met twee vestigingen in onze prachtige stad, zijn we altijd bij jou in de buurt! Of je nu kiest voor Amsterdam-Zuidoost of toch voor Amsterdam-West: MicroFix repareert jouw iPhone scherm het best!

iPhone scherm laten repareren in Amsterdam West

Ja, je leest het goed: we hebben maar liefst twee vestigingen in Amsterdam. Op onze vestiging in Amsterdam West kun je zes dagen in de week binnenlopen om je iPhone scherm te laten repareren. Onze Apple experts staan aan de Jan van Galenstraat 60H klaar om je iPhone scherm zo snel mogelijk te repareren. Kom je met de auto en heb je geen zin om parkeergeld te betalen? Dan is onze andere vestiging in Amsterdam misschien handiger voor je!

Amsterdam Zuid-Oost voor de reparatie van je iPhone scherm

In Amsterdam Zuid-Oost kun je je auto namelijk gratis en voor de deur van onze vestiging parkeren. Hier staan onze monteurs vijf dagen in de week in de startblokken om het scherm van je iPhone te vervangen. De koffie in onze vestiging aan de Paasheuvelweg 34A is trouwens ook niet slecht. Dus kom snel langs. Wij repareren je iPhone scherm terwijl je wacht!

Waarom heb je een iPhone schermreparatie nodig?

Is je iPhone uit je broekzak gevallen? Of is je toestel verbogen en heb je last van drukschade? Of reageert je iPhone scherm nergens meer op? De specialisten van MicroFix weten precies wat ze moeten doen om jouw iPhone te voorzien van een nieuw scherm. Onze snelle service is een begrip in Amsterdam, net als de kwaliteit van onze reparaties.

Waarom kies je MicroFix om jouw iPhone scherm in Amsterdam te laten repareren?

Je bent niet de eerste die problemen heeft met het scherm van zijn iPhone. Onze specialisten hebben al ontelbaar veel telefoon scherm reparaties uitgevoerd. Je kunt voor de reparatie van je iPhone scherm gewoon bij ons binnenlopen. Een afspraak maken is niet nodig: wij hebben de schermen voor alle modellen iPhones altijd op voorraad. Daardoor kunnen we de ‘klaar terwijl je wacht’-service bieden, die je bij de meeste reparateurs van iPhones niet krijgt. En laten we eerlijk zijn: je iPhone is te belangrijk voor je om hem dagenlang kwijt te zijn, toch?

iPhone schermreparaties met originele onderdelen in Amsterdam

Microfix is Apple geautoriseerd reparateur voor alle Apple producten, dus ook jouw iPhone. Niet geautoriseerde reparatuurs waarvan het tegenwoordig wemelt werken uitsluitend met immitatie onderdelen. Jouw mooie iPhone repareren met een B-merk onderdeel? Ammenooitniet!

Wij gebruiken alléén originele onderdelen. Zo ben jij verzekerd van de beste kwaliteit. En weet je zeker dat je nog steeds gebruik kunt maken van je garantie van Apple als dat nodig is.

We houden ons daarbij strikt aan de garantieregels die Apple stelt en vervangen jouw scherm altijd door een originele set bestaande uit glasplaat mét lcd scherm. En om zeker te weten dat we niet de mist in gaan, testen we je iPhone voor én na de reparatie met speciale Apple software. We kalibreren de gevoeligheid van het scherm volgens de richtlijnen van Apple. Bij MicroFix wordt je iPhone echt weer blij gemaakt!

microfix iphone schermreparatie amsterdam

Hoe zit dat met garantie op iPhone scherm reparaties?

Het repareren van schade aan je iPhone scherm valt jammer genoeg nooit onder de garantie van je toestel. Schermschade ontstaat namelijk altijd door invloeden van buitenaf en dus ben je er zelf verantwoordelijk voor. Maar toch kun je jouw iPhone scherm in veel gevallen voor een prikkie, of helemaal gratis, laten repareren via de verzekering.

Je verzekering laten betalen voor je iPhone scherm reparatie in Amsterdam?

Veel mensen staan er niet bij stil, maar je iPhone reparatie kan door verschillende soorten verzekeringen vergoed worden. Door je reisverzekering, bijvoorbeeld, als je iPhone scherm stuk ging op vakantie. Of je inboedelverzekering wanneer je hem thuis van de trap liet stuiteren. En als een ander hem liet vallen, kun je de kosten verhalen op zijn of haar WA-verzekering. Daarnaast vergoeden ook veel smartphone verzekeringen de reparatie van je iPhone scherm. Toch mooi meegenomen!

MicroFix garantie en iPhone reparaties

Bij MicroFix in Amsterdam ben je áltijd aan het goede adres voor de reparatie van je iPhone. Of je nu bij ons komt met een iPhone scherm dat vervangen moet worden of een batterij die snel leegloopt: de door Apple opgeleide monteurs in Amsterdam draaien hun hand niet om voor de reparatie van je iPhone. Dat doen we niet alleen met super snelle reparatie service en originele onderdelen, maar ook altijd met garantie op onze reparaties. Op iedere reparatie die wij aan je iPhone uitvoeren, krijg jij van ons namelijk 3 maanden garantie. Wel zo prettig en duidelijk.

En… als jouw iPhone nog onder de fabrieksgarantie termijn van Apple valt, behoud je die gewoon! Dat kan doordat we Apple Authorised Service Provider zijn en alleen met originele onderdelen werken.

Onze tarieven

Veel reparaties hebben bij ons een vast tarief. Dat tarief zie je meteen als je je reparatie aanmeldt. Staat er voor jouw reparatie geen vast tarief? Dan krijg je van ons vooraf eerst een prijsopgave.

Besluit je daarna van de reparatie af te zien? Dan betaal je alleen de eventuele kosten die we maakten om je apparaat op te halen, te brengen en/of te onderzoeken.

Hieronder lees je de onderzoekskosten per product.

Gratis eerste diagnose en verdere kosten voor onderzoek

Voor reparaties van veelvoorkomende, eenvoudige problemen hebben wij vaste reparatieprijzen. Loop hiervoor even binnen bij een van onze vestigingen. Dan doen we meteen een snelle diagnose, gratis.

Zijn de problemen aan je toestel ingewikkelder? Dan plannen wij je apparaat in voor uitgebreider onderzoek. Als het defect daarna niet onder de fabrieksgarantie valt, ontvang je vooraf een prijsopgave. Laat je daarmee je apparaat door ons repareren? Dan is ook dit uitgebreidere onderzoek gratis.

Je betaalt alleen onderzoekskosten als je het toestel niet laat repareren. Dat geldt ook als wij na uitbreid onderzoek geen storing vinden of als de storing in de software zit. Deze onderzoekskosten hangen af van je apparaat. Zie in de tabel de kosten voor jóuw toestel.

Onderzoeks

Kosten

€ 35,09 € 29,00 excl.
 • Computer
 • Notebook
 • Smartphone
 • Tablet
 • Apple iPod
 • Apple TV
 • Apple AirPods
 • Apple Accessoires
 • Apple Watch
Onderzoeks

Kosten

€ 59,29 € 49,00 excl.
 • Apple iMac
 • Apple MacBook (Pro)
 • Apple MacBook Air
 • Apple Mac Pro
 • Apple Mac Mini
 • HP Designjet
 • Large Format PTR
Vertrouwen is belangrijk

Wat zeggen
onze klanten

“Ik heb mijn iPhone X laten voorzien van een nieuwe batterij bij Microfix. Het was zo gepiept, netjes gedaan en werkt weer als een zonnetje ? “

Marc Sulsters

“Ik heb recent mijn Macbook Pro laten repareren door MicroFix in verband met het repair program voor het toetsenbord, afspraken zijn nagekomen ben erg tevreden! ”

Frans van den Broek

Klaar terwijl je wacht of vanuit huis?

Jij kunt natuurlijk helemaal niet zonder je iPhone. Dat snappen wij best. Daarom kun je gewoon langskomen op onze vestiging in Amsterdam om je iPhone scherm te laten repareren. Lukt het je niet om langs te komen? Dan is onze Pick up & Return service écht iets voor jou! Met onze haal- en breng service hoef jij de deur niet uit. We halen je iPhone bij je op in Amsterdam op een moment dat jou uitkomt en brengen je iPhone met nieuw scherm ook weer naar je terug zodra we klaar zijn! En het mooiste van die extra service? Voor jouw iPhone is Pick up & Return tijdelijk helemaal gratis!