Reparatie aanmelden of afspraak maken
Menu

iPhone-schermreparatie in Amsterdam

Is het scherm van je iPhone naar de knoppen? Zit er een flinke barst in? Of heb je last van vlekken? De iPhone-specialisten van MicroFix in Amsterdam repareren het scherm terwijl jij van een heerlijk kopje koffie geniet.

Apple geautoriseerde service provider
iphone scherm reparatie amsterdam

iPhone-schermreparatie in Amsterdam?

Je bent niet de eerste die zijn iPhone laat vallen en een nieuw scherm nodig heeft. Maar je telefoon hoeft niet eens gevallen te zijn om een schermreparatie nodig te hebben. Op onze vestigingen in Amsterdam repareren we ook regelmatig schermen die bijvoorbeeld door drukschade stuk zijn gegaan. Of  waarvan het scherm niet meer reageert. Wat de makke met jouw toestel ook is, de professionals van MicroFix in Amsterdam vervangen jouw scherm snel en vakkundig. Meestal sta je binnen een half uurtje weer buiten, met een iPhone die als nieuw lijkt.

Amsterdam-Zuidoost voor de reparatie van je iPhone-scherm

In Amsterdam-Zuidoost kun je je auto gratis en voor de deur van onze vestiging parkeren. Hier staan onze monteurs vijf dagen in de week in de startblokken om het scherm van je telefoon te vervangen. De koffie in onze vestiging aan de Paasheuvelweg 34A is trouwens ook niet slecht. Dus kom snel langs. Wij repareren je scherm terwijl je wacht!

 

Waarom heb je een iPhone-schermreparatie nodig?

Is je iPhone uit je broekzak gevallen? Of is je toestel verbogen en heb je last van drukschade? Of reageert je iPhone scherm nergens meer op? De specialisten van MicroFix weten precies wat ze moeten doen om jouw scherm te vervangen. Onze snelle service is een begrip in Amsterdam, net als de kwaliteit van onze reparaties.

Waarom kies je MicroFix om jouw iPhone-scherm in Amsterdam te laten repareren?

Je bent niet de eerste die problemen heeft met het scherm van zijn iPhone. Onze specialisten hebben al ontelbaar veel schermreparaties uitgevoerd. Je kunt voor de reparatie van het scherm gewoon bij ons binnenlopen. Een afspraak maken is niet nodig. Wij hebben de schermen voor alle modellen iPhones altijd op voorraad. Daardoor bieden wij de ‘klaar terwijl je wacht-service’. Want laten we eerlijk zijn: je iPhone is te belangrijk om hem dagenlang kwijt te zijn, toch?

iPhone-schermreparaties met originele onderdelen in Amsterdam

MicroFix is Apple geautoriseerd reparateur voor alle Apple-producten, dus ook jouw iPhone. Niet geautoriseerde reparateurs werken uitsluitend met imitatie-onderdelen. Jouw mooie iPhone repareren met een B-merk? Ammenooitniet!

Wij gebruiken alléén originele onderdelen. Zo ben jij verzekerd van de beste kwaliteit. En weet je zeker dat je nog steeds gebruik kunt maken van je garantie van Apple als dat nodig is.

We houden ons daarbij aan de garantieregels die Apple stelt en vervangen jouw scherm altijd door een originele set bestaande uit glasplaat mét lcd-scherm. En om zeker te weten dat we niet de mist in gaan, testen we je iPhone voor én na de reparatie met speciale Apple-software. We kalibreren de gevoeligheid van het scherm volgens de richtlijnen van Apple.

microfix iphone schermreparatie amsterdam

Hoe zit dat met garantie op iPhone-schermreparaties?

Het repareren van schade aan je scherm valt jammer genoeg nooit onder de garantie van je toestel. Schermschade ontstaat namelijk altijd door invloeden van buitenaf en dus ben je er zelf verantwoordelijk voor. Maar toch kun je het scherm in veel gevallen voor een prikkie, of helemaal gratis, laten repareren via de verzekering.

Je verzekering laten betalen voor je iPhone-schermreparatie in Amsterdam?

Veel mensen staan er niet bij stil, maar je iPhone-reparatie wordt door verschillende soorten verzekeringen vergoed. Door je reisverzekering bijvoorbeeld, als het scherm stuk ging op vakantie. Of je inboedelverzekering als je hem thuis van de trap liet stuiteren. En als een ander hem liet vallen, kun je de kosten verhalen op zijn of haar WA-verzekering. Daarnaast vergoeden ook veel smartphone verzekeringen de reparatie van het scherm.

MicroFix-garantie en iPhone-reparaties

Bij MicroFix in Amsterdam ben je áltijd aan het goede adres voor de reparatie van je iPhone. Of je nu bij ons komt voor het vervangen van een scherm of een batterij die snel leegloopt. De door Apple opgeleide monteurs in Amsterdam draaien hun hand niet om voor de reparatie. Dat doen we met supersnelle reparatieservice en originele onderdelen. En ook altijd met garantie op onze reparaties. Op iedere reparatie die wij aan je iPhone uitvoeren krijg jij van ons namelijk drie maanden garantie.

En… als jouw iPhone nog onder de fabrieksgarantietermijn van Apple valt, dan houd je die gewoon. Dat kan doordat we Apple Authorised Service Provider zijn en alleen met originele onderdelen werken.

Onze tarieven

Veel reparaties hebben bij ons een vast tarief. Dat tarief zie je meteen als je de reparatie aanmeldt. Als er geen vast tarief staat, krijg je van ons vooraf eerst een prijsopgave.

Natuurlijk kun je dan besluiten om het toestel niet te laten repareren. Dan betaal je alleen de eventuele kosten die we maakten om je apparaat op te halen, te brengen en/of te onderzoeken.

Hieronder lees je de onderzoekskosten per product.

Snelle diagnose en kosten voor onderzoek

Voor reparaties van veelvoorkomende, eenvoudige problemen hebben wij vaste reparatieprijzen. Loop hiervoor even binnen bij een van onze vestigingen. Dan kunnen we vaak op voorhand al zeggen wat de kosten zullen zijn.

Zijn de problemen aan je toestel ingewikkelder? Dan plannen wij je apparaat in voor uitgebreider onderzoek. Als het defect daarna niet onder de fabrieksgarantie valt, ontvang je vooraf een prijsopgave. Laat je daarna je apparaat door ons repareren? Dan worden er geen onderzoekskosten berekend.

Je betaalt alleen onderzoekskosten als je het toestel niet laat repareren. Dat geldt ook als wij na uitbreid onderzoek geen storing vinden of als de storing in de software zit. Deze onderzoekskosten hangen af wat voor apparaat het betreft. Zie de tabel voor de onderzoekskosten voor jouw toestel.

Onderzoeks

Kosten

€ 35,09 € 29,00 excl.
 • Apple iPod
 • Apple TV
 • Apple AirPods
 • Apple Accessoires
 • Apple Watch
Onderzoeks

Kosten

€ 47,19 € 39,00 excl.
 • Apple iPad
 • Apple iPhone
 • Smartphone
 • Tablet
Onderzoeks

Kosten

€ 63,53 € 52,50 excl.
 • Apple iMac
 • Apple MacBook (Pro)
 • Apple MacBook Air
 • Apple Mac Pro
 • Apple Mac Mini
 • HP Designjet
 • Large Format PTR
Vertrouwen is belangrijk

Wat zeggen
onze klanten

“Ik heb mijn iPhone X laten voorzien van een nieuwe batterij bij Microfix. Het was zo gepiept, netjes gedaan en werkt weer als een zonnetje ? “

Marc Sulsters

“Ik heb recent mijn Macbook Pro laten repareren door MicroFix in verband met het repair program voor het toetsenbord, afspraken zijn nagekomen ben erg tevreden! ”

Frans van den Broek

Klaar terwijl je wacht of vanuit huis?

Jij kunt natuurlijk helemaal niet zonder je iPhone. Dat snappen wij best. Daarom kun je gewoon langskomen op onze vestiging in Amsterdam om je iPhone scherm te laten repareren. Lukt het je niet om langs te komen? Dan is onze Pick up & Return service écht iets voor jou! Met onze haal- en breng service hoef jij de deur niet uit. We halen je iPhone bij je op in Amsterdam op een moment dat jou uitkomt en brengen je iPhone met nieuw scherm ook weer naar je terug zodra we klaar zijn! En het mooiste van die extra service? Voor jouw iPhone is Pick up & Return tijdelijk helemaal gratis!