iPhone-schermreparatie Leiden 

Is het scherm van je iPhone naar de knoppen? Zit er een flinke barst in? Of heb je last van vlekken? De iPhone specialisten van MicroFix in Leiden repareren het scherm van jouw iPhone terwijl je ondertussen geniet van een lekker kopje verse koffie.

Apple geautoriseerde service provider
iphone schermreparatie leiden

iPhone-schermreparatie in Leiden

Je bent niet de eerste die zijn iPhone laat vallen en een nieuw scherm nodig heeft. Maar je iPhone hoeft niet eens gevallen te zijn om een schermreparatie nodig te hebben. In Leiden repareren we ook regelmatig schermen die niet gevallen zijn. iPhones met drukschade bijvoorbeeld. Of iPhones waarvan het scherm niet meer reageert. Wat het probleem met jouw scherm ook is, de professionals van MicroFix in Leiden, vervangen het scherm snel en vakkundig. Meestal sta je binnen een half uurtje weer buiten. Met een iPhone die als nieuw lijkt en top reageert!

Je iPhone-scherm reageert niet

Als je scherm niet of niet altijd reageert op aanraking, of als hij reageert terwijl je niets doet, kan het zijn dat je het moet laten vervangen. Maar het kan ook een ander probleem zijn: bijvoorbeeld een defecte batterij. Wat de reden is zoeken we graag voor je uit en we zorgen dat je beeldscherm weer picobello reageert.

Drukschade

Je zou verwachten dat er behoorlijk wat kracht nodig is om je iPhone drukschade op te laten lopen, maar helaas is niets minder waar. Je hoeft niet met een auto over je iPhone te rijden om drukschade te veroorzaken aan je scherm. Ben jij zo iemand die zijn toestel standaard in de achterzak van je broek stopt? Dan kan het scherm van je toestel telkens licht buigen. Op den duur ontstaan er dan problemen: door de druk op het scherm kan het stuk gaan. Of barsten. Maar ook je printplaat kan de geest geven. Drukschade is makkelijk te herkennen: je hebt bij drukschade aan je iPhone donkere of lichte vlekken op je scherm.

Gebroken iPhone-scherm

Veruit de meeste problemen met schermen zijn toch wel de gebroken schermen. Er hoeft immers nauwelijks iets te gebeuren om het scherm te ontsieren met een lelijke barst. Eén verkeerde val en je bent de pineut. Een barst in je scherm is helaas niet alleen lelijk. Het brengt ook andere risico’s met zich mee, voor jou en voor je iPhone:

1. Er kunnen stukjes glas of splinters loslaten

Heb je wel eens geprobeerd een glassplinter uit je vinger te verwijderen? Dat is niet alleen heel erg pijnlijk, het is ook nog eens erg lastig. Dus het is wachten op problemen als je door blijft lopen met een gebroken scherm. Vroeg of laat krijg je een losgelaten glassplinter in je vinger.

2. Grote problemen voor je iPhone

De stukjes glas die loslaten, zorgen er verder voor dat je toestel niet meer helemaal dicht is. Het risico op stof- of waterschade neemt dus aanzienlijk toe als je scherm gebarsten is. Daarnaast beschermt het scherm van je iPhone het binnenste van je telefoon. Als je scherm gebarsten is, heb je een grotere kans dat de elektronica ook beschadigt. Dat zorgt ervoor dat je telefoon niet meer goed functioneert. Dan moet er meer vervangen worden. Extra kosten die je natuurlijk liever bespaart!

Waarom laat je MicroFix jouw iPhone-scherm in Leiden repareren?

Je bent niet de eerste die zijn iPhone heeft laten vallen of die drukschade heeft aan het scherm. Onze collega’s hebben al talloze schermreparaties uitgevoerd. Ze vervangen jouw scherm dan ook supersnel en vakkundig.

Bij MicroFix begrijpen we hoe belangrijk jouw smartphone voor je is. Je wilt niet met een kapot scherm rondlopen, maar je wilt je iPhone ook geen dagen kwijt zijn. Daarom doen we er altijd alles aan om hem zo snel mogelijk weer aan je terug te geven. Gerepareerd en wel natuurlijk. Vaak is hij gewoon klaar terwijl je wacht, meestal binnen een half uur.

Microfix is Apple geautoriseerd reparateur voor alle Apple-producten, dus ook jouw iPhone. Daarom gebruiken we alleen originele onderdelen. Zo ben je verzekerd van de beste kwaliteit. En weet je zeker dat je nog steeds gebruik kunt maken van je garantie van Apple als dat nodig is.

We houden ons daarbij aan de garantieregels die Apple stelt en vervangen jouw scherm altijd door een origineel display. We testen je iPhone voor en na de reparatie met speciale Apple software en kalibreren deze volgens de richtlijnen van Apple.

microfix iphone schermreparatie leiden

Valt een iPhone-schermreparatie binnen de garantie?

Helaas: over het algemeen ontstaat schade aan het scherm door invloeden van buitenaf. Omdat je hem liet stuiteren bijvoorbeeld. Daardoor valt een schermreparatie vrijwel nooit onder de garantie van Apple. Maar er is ook goed nieuws: vaak kun jij de reparatie van je iPhone declareren bij je verzekering. Zo kun je het scherm vaak toch gratis laten repareren.

Welke verzekering betaalt je iPhone-schermreparatie?

Valt je iPhone thuis op de plavuizen? Dan kun je hem vaak laten repareren en de kosten bij je inboedelverzekering indienen. Op vakantie valt je iPhone vaak onder de dekking van je reisverzekering. En wanneer een ander jouw iPhone laat vallen, kan diegene dat aangeven bij zijn of haar WA-verzekering. Zij betalen dan de kosten voor de reparatie.

Het is helemaal makkelijk als je een smartphone-verzekering bij je provider hebt afgesloten. De kans dat de reparatie helemaal niets kost, is dan nóg groter.

Onze garantie

Hoewel de reparatie van je scherm dus meestal niet onder de garantie valt, is het verstandig om hem toch te repareren. En waar kun je dat beter laten doen dan bij MicroFix? Lang niet iedere Apple reseller of reparateur kan ‘klaar terwijl je wacht-reparaties’ doen. Vaak wordt je toestel voor reparatie opgestuurd of worden er eerst onderdelen bij Apple besteld. MicroFix vervangt het scherm veel sneller want wij hebben daarvoor de speciale Apple-gereedschappen, onderdelen en autorisatie. Daarnaast houden we niet van onduidelijkheid en dat geldt vast en zeker ook voor jou. Daarom geven we je na het vervangen van het scherm altijd drie maanden garantie.

En… als er nog garantie op jouw toestel zit, houd je die gewoon! Dat kan doordat we door Apple geautoriseerd zijn voor alle iPhone-reparaties en alleen met originele onderdelen werken.

 

Klaar terwijl je wacht of vanuit huis?

Jij kunt natuurlijk helemaal niet zonder je iPhone. Dat snappen wij best. Daarom kun je gewoon langskomen op onze vestiging in Leiden om je iPhone scherm te laten repareren. Lukt het je niet om langs te komen? Dan is onze pick up & return-service iets voor jou. We halen je iPhone bij je op wanneer het jou uitkomt en brengen je iPhone met zijn nieuwe scherm ook weer naar je terug zodra we klaar zijn.

Onze tarieven

Veel reparaties hebben bij ons een vast tarief. Dat tarief zie je meteen als je de reparatie aanmeldt. Als er geen vast tarief staat, krijg je van ons vooraf eerst een prijsopgave.

Natuurlijk kun je dan besluiten om het toestel niet te laten repareren. Dan betaal je alleen de eventuele kosten die we maakten om je apparaat op te halen, te brengen en/of te onderzoeken.

Hieronder lees je de onderzoekskosten per product.

Snelle diagnose en kosten voor onderzoek

Voor reparaties van veelvoorkomende, eenvoudige problemen hebben wij vaste reparatieprijzen. Loop hiervoor even binnen bij een van onze vestigingen. Dan kunnen we vaak op voorhand al zeggen wat de kosten zullen zijn.

Zijn de problemen aan je toestel ingewikkelder? Dan plannen wij je apparaat in voor uitgebreider onderzoek. Als het defect daarna niet onder de fabrieksgarantie valt, ontvang je vooraf een prijsopgave. Laat je daarna je apparaat door ons repareren? Dan worden er geen onderzoekskosten berekend.

Je betaalt alleen onderzoekskosten als je het toestel niet laat repareren. Dat geldt ook als wij na uitbreid onderzoek geen storing vinden of als de storing in de software zit. Deze onderzoekskosten hangen af wat voor apparaat het betreft. Zie de tabel voor de onderzoekskosten voor jouw toestel.

Onderzoeks

Kosten

€ 35,09 € 29,00 excl.
 • Apple iPod
 • Apple TV
 • Apple AirPods
 • Apple Accessoires
 • Apple Watch
Onderzoeks

Kosten

€ 47,19 € 39,00 excl.
 • Apple iPad
 • Apple iPhone
 • Smartphone
 • Tablet
Onderzoeks

Kosten

€ 63,53 € 52,50 excl.
 • Apple iMac
 • Apple MacBook (Pro)
 • Apple MacBook Air
 • Apple Mac Pro
 • Apple Mac Mini
 • HP Designjet
 • Large Format PTR
Vertrouwen is belangrijk

Wat zeggen
onze klanten

“Ik heb mijn iPhone X laten voorzien van een nieuwe batterij bij Microfix. Het was zo gepiept, netjes gedaan en werkt weer als een zonnetje ? “

Marc Sulsters

“Ik heb recent mijn Macbook Pro laten repareren door MicroFix in verband met het repair program voor het toetsenbord, afspraken zijn nagekomen ben erg tevreden! ”

Frans van den Broek