iPhone-schermreparatie Rotterdam

Ligt jouw iPhone-scherm aan diggelen en durf je er echt niet meer mee voor de dag te komen? Reageert je scherm niet als je het aanraakt? Of slaat het juist op hol zonder dat je iets doet? Voor een schermreparatie in Rotterdam kom je natuurlijk naar MicroFix. Want dan weet je één ding zeker: hij wordt snel en vakkundig weer gemaakt.

Apple geautoriseerde service provider
iphone scherm reparatie rotterdam

iPhone-schermreparatie Rotterdam.
De redding nabij in Rotterdam als je jouw iPhone-scherm moet laten repareren

Het scherm wordt door onze Apple-experts snel en vakkundig gerepareerd. De vervanging voeren we uit terwijl je wacht. Wat het probleem ook is.

iPhone-scherm reageert niet

We zien dagelijks iPhones waarvan het scherm niet meer helemaal lekker functioneert. Dat het niet reageert op aanraking bijvoorbeeld. Of dat het iPhone scherm juist op hol slaat zónder dat je er aan komt. De oorzaak van dit probleem is snel te verhelpen door het scherm te laten vervangen. Een klus waarvoor je vanuit Rotterdam simpelweg alleen maar langs hoeft te komen op onze vestiging.

iPhone-scherm met vlekken

Vertoont het scherm vlekken? Dat is niet best: het wijst namelijk op drukschade. Je denkt misschien dat er een auto over je iPhone moet rijden voordat er drukschade ontstaat. Maar dat is niet waar. Drukschade kan al ontstaan door zoiets simpels als met je smartphone in de kontzak van je jeans te gaan zitten.

Gebarsten iPhone-scherm opgelopen in Rotterdam?

Kletterde je iPhone midden in de winkelstraat uit je zak? Of viel ie nadat je ermee betaalde in de winkel op de tegelvloer? Grote kans dat het scherm die val niet overleefde. Je kunt natuurlijk nog een poosje doorlopen met een kapot scherm, maar dit brengt risico’s met zich mee. Niet alleen loop je kans op glassplinters in je vingers, je iPhone is ook minder goed beschermd tegen vocht, vuil en stof. Het is dus veel verstandiger om direct in Rotterdam een afspraak te maken voor een schermreparatie.

 

Iedere iPhone-reparatie is bij ons in goede handen

Natuurlijk kun je bij ons terecht voor alle iPhone-reparaties. Niet alleen voor een gebarsten scherm. Voor onze door Apple opgeleide monteurs zijn de meeste reparaties een fluitje van een cent. Daarbij maakt het voor ons geen verschil of je een iPhone 6, of de iPhone 12 Pro aanbiedt ter reparatie in Rotterdam. We repareren hem uiteraard met originele onderdelen.

Je kunt bij ons terecht voor alle reparaties, zoals:

 • Vochtschade
 • Volume- of homeknop die het niet meer doet
 • Gebroken scherm
 • Oplaadconnector die geen contact maakt
 • Camera’s die wazige foto’s maken
 • Een defecte microfoon
 • Softwareproblemen
 • Verbogen behuizing
 • Problemen met je accu

Besparen op kosten van de iPhone-schermreparatie in Rotterdam?

Hoewel er best veel onderdelen en reparaties onder de standaard fabrieksgarantie van Apple vallen, valt schade aan het scherm daar buiten. In principe moet je in geval van schade een schermreparatie dus zelf betalen. Maar heb je er al eens bij stilgestaan, dat je de kosten van deze reparatie misschien ook gewoon kunt verhalen op een verzekeringsmaatschappij?

Als je iPhone thuis stuk gaat, kun je de reparatiekosten claimen bij je inboedelverzekering. Ben je op vakantie als hij valt en je scherm barst? Een telefoontje naar je reisverzekering en je kunt je scherm laten repareren. Laat je collega of een vriend hem vallen? Grote kans dat zijn WA-verzekering de kosten voor reparatie vergoedt.

Check wel altijd eerst even bij de betreffende verzekeringsmaatschappij wat je nodig hebt om voor vergoeding in aanmerking te komen. Wij sturen je bijvoorbeeld graag even vooraf een prijsopgave als dat jou helpt.

microfix iphone schermreparatie rotterdam

iPhone-schermreparaties met originele onderdelen

MicroFix is Apple geautoriseerd reparateur voor alle Apple-producten, dus ook jouw iPhone. Wij gebruiken dan ook uitsluitend originele onderdelen. Niet geautoriseerde reparatiewinkels gebruiken uitsluitend imitatie-schermen. Wij gebruiken alléén originele onderdelen. Zo ben jij verzekerd van de beste kwaliteit. En weet je zeker dat je nog steeds gebruik kunt maken van je garantie van Apple als dat nodig is.

We houden ons daarbij aan de garantieregels die Apple stelt en vervangen het scherm altijd door een origineel scherm. En om zeker te weten dat we niet de mist in gaan, testen we je iPhone voor én na de reparatie met speciale Apple-software en kalibreren we het volledige scherm volgens de richtlijnen van Apple.

MicroFix-garantie op iPhone-schermreparaties in Rotterdam

Als je op zoek gaat naar een adres in Rotterdam om je scherm te laten repareren, kom je er al snel achter dat je je iPhone een paar dagen kwijt bent: de reparateur stuurt je iPhone op naar Apple óf hij moet zelf onderdelen bestellen. MicroFix heeft alle onderdelen voor de reparatie op voorraad en kan daardoor ‘klaar terwijl je wacht-reparaties’ uitvoeren. Daarnaast houden we niet van onduidelijkheid en dat geldt vast en zeker ook voor jou. Daarom geven we je na het vervangen van het scherm altijd drie maanden garantie. Of je nu met een kapot scherm naar ons toe komt of met een batterij die vervangen moet worden.

En… als er nog Apple-garantie op jouw toestel zit, dan houd je die natuurlijk. Dat kan doordat we door Apple geautoriseerd zijn voor alle iPhone-reparaties en alleen met originele onderdelen werken.

 

Klaar terwijl je wacht of vanuit huis?

Jij kunt natuurlijk helemaal niet zonder je iPhone. Dat snappen wij heus wel. Daarom kun je gewoon langskomen op een van onze vestigingen om het scherm te laten repareren. Lukt het je niet om langs te komen? Dan is onze pick up & return-service écht iets voor jou! We halen dan jouw iPhone bij je op in Rotterdam op een moment dat jou uitkomt en brengen je iPhone met spiksplinternieuw scherm ook weer naar je terug zodra we klaar zijn.

Onze tarieven

Veel reparaties hebben bij ons een vast tarief. Dat tarief zie je meteen als je de reparatie aanmeldt. Als er geen vast tarief staat, krijg je van ons vooraf eerst een prijsopgave.

Natuurlijk kun je dan besluiten om het toestel niet te laten repareren. Dan betaal je alleen de eventuele kosten die we maakten om je apparaat op te halen, te brengen en/of te onderzoeken.

Hieronder lees je de onderzoekskosten per product.

Snelle diagnose en kosten voor onderzoek

Voor reparaties van veelvoorkomende, eenvoudige problemen hebben wij vaste reparatieprijzen. Loop hiervoor even binnen bij een van onze vestigingen. Dan kunnen we vaak op voorhand al zeggen wat de kosten zullen zijn.

Zijn de problemen aan je toestel ingewikkelder? Dan plannen wij je apparaat in voor uitgebreider onderzoek. Als het defect daarna niet onder de fabrieksgarantie valt, ontvang je vooraf een prijsopgave. Laat je daarna je apparaat door ons repareren? Dan worden er geen onderzoekskosten berekend.

Je betaalt alleen onderzoekskosten als je het toestel niet laat repareren. Dat geldt ook als wij na uitbreid onderzoek geen storing vinden of als de storing in de software zit. Deze onderzoekskosten hangen af wat voor apparaat het betreft. Zie de tabel voor de onderzoekskosten voor jouw toestel.

Onderzoeks

Kosten

€ 35,09 € 29,00 excl.
 • Apple iPod
 • Apple TV
 • Apple AirPods
 • Apple Accessoires
 • Apple Watch
Onderzoeks

Kosten

€ 47,19 € 39,00 excl.
 • Apple iPad
 • Apple iPhone
 • Smartphone
 • Tablet
Onderzoeks

Kosten

€ 63,53 € 52,50 excl.
 • Apple iMac
 • Apple MacBook (Pro)
 • Apple MacBook Air
 • Apple Mac Pro
 • Apple Mac Mini
 • HP Designjet
 • Large Format PTR
Vertrouwen is belangrijk

Wat zeggen
onze klanten

“Ik heb mijn iPhone X laten voorzien van een nieuwe batterij bij Microfix. Het was zo gepiept, netjes gedaan en werkt weer als een zonnetje ? “

Marc Sulsters

“Ik heb recent mijn Macbook Pro laten repareren door MicroFix in verband met het repair program voor het toetsenbord, afspraken zijn nagekomen ben erg tevreden! ”

Frans van den Broek