Heb je nog fabrieksgarantie?

Valt je apparaat nog binnen de fabrieksgarantie? Dan repareren wij ‘m voor je.  Gratis. Is je garantie al verlopen? Ook dan kunnen wij je apparaat uiteraard voor je repareren. Nadat we je apparaat hebben gerepareerd, bieden we je standaard 3 maanden* garantie.

*Met uitzondering van service- en revisiebeurten van printers en door problemen ontstaan door onjuist gebruik.

Uitbreiding fabrieksgarantie

MicroFix biedt je de FixPack: een aantrekkelijke uitbreiding op de standaardfabrieksgarantie van je hardware. Met FixPack kun je het garantietermijn verlengen of de respons- en reparatietijd bekorten. De FixPack is beschikbaar in standaard en bedrijfsspecifieke supportniveaus. Op deze manier ben je altijd verzekerd van een optimale ondersteuning tegen de laagst mogelijke kosten.

Indien je de FixPack tegelijk met je product aanschaft, bespaar je kosten bij het upgraden of het uitbreiden van je garantie. Daarnaast zijn er voor veel producten zogenaamde `post warranty´ services beschikbaar. Hierdoor blijft de bedrijfszekerheid gegarandeerd, ook nadat de fabrieksgarantie is verlopen. Met FixPack haal je meer rendement uit je investeringen in hardware en software.

Met een
FixPack

  • Beschik je over consistente en voorspelbare ondersteuning voor bedrijfskritische IT-middelen
  • Is budgetplanning eenvoudiger dankzij vaste prijzen inclusief onderdelen en arbeidsloon
  • Kies je service levels voor reactie- en reparatietijden die passen bij jouw bedrijfsbehoefte
  • Hebben ICT-storingen een minimale impact op de productactiviteit van jouzelf en/of jouw organisatie.