Laptop reparatie in Amsterdam

Je bent ontzettend blij met je laptop: je kunt lekker op de bank of in de trein werken en hij heeft genoeg rekenkracht om er alles op te doen. Je gebruikt hem iedere dag intensief en je laptoptas is een vast accessoire als je de deur uit gaat. Plots viel je laptoptas uit de tram bij het uitstappen en er is nu iets kapot aan je laptop! De technici van MicroFix in Amsterdam staan in de startblokken voor de reparatie van je laptop. Welk probleem je ook met je laptop hebt!

microfix laptop reparatie amsterdam

Laptop reparaties in Amsterdam van ieder merk

Bij MicroFix hebben we ervaring met het repareren van laptops. Echt heel veel ervaring, want we bestaan al sinds 1991 en we repareren sindsdien dagelijks laptops. We hebben er dus alle vertrouwen in dat wij jouw laptop kunnen repareren. Voor ons maakt het niet uit welk merk laptop je hebt. Of je nu een Apple MacBook hebt, een HP, Samsung, Dell, Lenovo, Medion of een ander merk: MicroFix maakt jou weer blij. En als je nog twijfelt over onze betrouwbaarheid: wij zijn aangesloten bij ICT Waarborg én beschikken over een ISO 9001 certificering. Er is geen twijfel over mogelijk: bij MicroFix in Amsterdam is de reparatie van je laptop in goede handen!

Laptop reparatie onder garantie in Amsterdam?

Bij MicroFix vinden we kwaliteit en een goede service erg belangrijk. En dat valt ook op bij leveranciers van computers. Daarom zijn we een Apple Authorised Service Provider en mogen we ook laptop reparaties onder garantie verzorgen voor HP, Lenovo en Dell laptops. Dat betekent dat als jouw laptop stuk gaat binnen de garantieperiode, je niet op zoek hoeft te gaan naar een officiële dealer, maar gewoon bij ons in Amsterdam kunt aankloppen voor de reparatie van je laptop. Wij repareren hem dan gratis voor je!

MicroFix garantie

MicroFix repareert jouw laptop zo snel mogelijk en altijd vakkundig. Wat het probleem ook is. Wij hebben zoveel vertrouwen in onze computer reparaties dat we je standaard drie maanden garantie geven op de reparatie. Bij MicroFix bepaal jij wanneer je jouw computer laat repareren. Maak je een afspraak voor de reparatie? Dan staan wij op het afgesproken tijdstip klaar om jouw computer of laptop in behandeling te nemen.

Toetsenbord reparatie?

Je toetsenbord is het meest gebruikte externe onderdeel van je laptop. Het is dus niet zo vreemd als er op een bepaald moment een toets blijft hangen, los zit of zelfs helemaal kwijt is. Een losse toets kun je soms zelf nog opnieuw vastzetten. Maar als dit niet lukt of je grotere problemen hebt, zul je het hele toetsenbord moeten vervangen. De technici die in onze winkels in Amsterdam werken, weten exact waar ze tijdens de reparatie van jouw toetsenbord op moeten letten en zorgen ervoor dat alles weer perfect werkt als ze klaar zijn.

In Amsterdam de batterij laptop laten vervangen

Je accu is ook behoorlijk aan slijtage onderhevig. Een accu gaat nu eenmaal niet zo lang mee als de rest van je laptop. Als je je jouw laptop wel heel erg vaak op moet laden, is het tijd om je laptop te voorzien van een nieuwe batterij. Dit is in de meeste gevallen een relatief eenvoudige reparatie. En omdat MicroFix veel onderdelen snel op voorraad heeft, kunnen we de accu in je laptop redelijk snel vervangen.

Beeldscherm van je laptop laten repareren?

Een ongeluk zit in een klein hoekje, zeker als het om het beeldscherm van je laptop gaat. Een verkeerde val en je zit met een barst of scheur in je beeldscherm. De specialisten van MicroFix voeren de reparatie van je beeldscherm graag voor je uit.

Maar ook als je last hebt van dode pixels of je laptop de kleuren niet meer goed weergeeft, kun je bij een van onze vestigingen in Amsterdam voor reparatie terecht.

Weet je niet welke reparatie je laptop nodig heeft?

Krijg je telkens dezelfde foutmelding en kom je er maar niet vanaf? Doet je laptop vreemd en weet je niet wat eraan scheelt? Of wil je gewoon je laptop een goede upgrade geven met een SSD? Breng je laptop dan naar een van de MicroFix vestigingen in Amsterdam. We onderzoeken je laptop dan eerst en laten je direct weten welke reparatie je laptop nodig heeft en wat de kosten daarvoor zijn.

MicroFix laptop reparatie amsterdam

Laptop reparatie in onze winkel of vanuit je luie stoel?

MicroFix heeft in Amsterdam maar liefst twee vestigingen, zodat jij niet de hele stad door hoeft met je kapotte laptop. Kom voor de reparatie van je laptop gewoon naar onze vestiging in Amsterdam West of Zuid-Oost. Je mag eerst een afspraak maken, maar je kunt ook gewoon met je laptop naar binnen wandelen voor de reparatie. Lukt het jou niet om je laptop bij ons langs te brengen? Dan halen we hem ook graag bij jou thuis op voor reparatie. Deze Pick-up & Return-service is ook superhandig als je op dit moment zo veel mogelijk contacten wilt beperken.

Onze tarieven

Voor veel reparaties hebben wij vaste tarieven. Bij het aanmelden van uw reparatie ziet u vooraf het tarief van uw reparatie. Voor de reparaties waarvoor we geen vast reparatietarief hebben doen wij vooraf eerst een prijsopgave. Indien u, na het ontvangen van de prijsopgave, besluit van de reparatie af te zien berekenen wij u naast de transport- of voorrijkosten ook onderzoekskosten. De hoogte van de onderzoekskosten verschillen per product.

Onderzoekskosten

Wanneer wij u, na grondige diagnose van uw defecte apparaat, een prijsopgave doen en u besluit niet tot reparatie over te gaan berekenen wij u onderzoekskosten. De hoogte van de onderzoekskosten zijn product afhankelijk. Indien wij uw apparaat niet kunnen repareren berekenen wij u uiteraard ook geen onderzoekskosten. Wanneer wij na uitvoerig testen van uw apparaat géén klacht hebben kunnen constateren (no-fault-found) zullen wij ook de onderzoekskosten in rekening brengen.

Onderzoeks

Kosten

€ 35,09 € 29,00 excl.
 • Computer
 • Notebook
 • Smartphone
 • Tablet
 • Apple iPod
 • Apple TV
 • Apple AirPods
 • Apple Accessoires
 • Apple Watch
Onderzoeks

Kosten

€ 59,29 € 49,00 excl.
 • Apple iMac
 • Apple MacBook (Pro)
 • Apple MacBook Air
 • Apple Mac Pro
 • Apple Mac Mini
 • HP Designjet
 • Large Format PTR
Vertrouwen is belangrijk

Wat zeggen
onze klanten

“Ik heb mijn iPhone X laten voorzien van een nieuwe batterij bij Microfix. Het was zo gepiept, netjes gedaan en werkt weer als een zonnetje ? “

Marc Sulsters

“Ik heb recent mijn Macbook Pro laten repareren door MicroFix in verband met het repair program voor het toetsenbord, afspraken zijn nagekomen ben erg tevreden! ”

Frans van den Broek

Veelgestelde vragen

Contactgegevens

Op welke manier kan ik MicroFix bereiken?

Je kunt MicroFix op verschillende manieren bereiken:

Telefonisch op het nummer 071-5682555 van maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur, per e-mail info@microfix.nl, via Facebook of Twitter.

Waar zijn jullie gevestigd?

Wij hebben verschillende vestigingen in Leiden, Amsterdam, Den-Haag en Rotterdam. Klik hier om alle vestigingen te bekijken.

Locaties

Waar vind je
Onze vestigingen?

1

Leiden

Willem Barentszstraat 21-23, Leiden
 • Maandag – Vrijdag: 8:30 – 17:00
 • Zaterdag – Zondag: gesloten
2

Amsterdam-West

Jan van Galenstraat 60H, Amsterdam-West
 • Maandag – Vrijdag: 8:30 – 17:00
 • Zaterdag: 8:30 – 17:00 | Zondag: gesloten
3

Amsterdam-Zuidoost

Paasheuvelweg 34A, Amsterdam
 • Maandag – Vrijdag: 8:30 – 17:00
 • Zaterdag – Zondag: gesloten
4

Den Haag

Theresiastraat 82, Den Haag
 • Maandag – Vrijdag: 8:30 – 17:00
 • Zaterdag: 8:30 – 17:00 | Zondag: gesloten
5

Rotterdam

Mariniersweg 82 a, Rotterdam
 • Maandag – Vrijdag: 8:30 – 17:00
 • Zaterdag: 8:30 – 17:00 | Zondag: gesloten