Reparatie aanmelden of afspraak maken
Menu

Laptop reparatie in Den Haag

Je doet je werk fluitend op je laptop. Maar als-ie je ineens in de steek laat, ben je niet blij. Waar in Den Haag kun je terecht voor een betrouwbare laptop reparatie? De meeste elektronicawinkels hebben geen reparatieservice en bij zaken als MediaMarkt sturen ze je laptop vaak gewoon op naar de fabrikant. Dan ben je jouw laptop dagen of weken kwijt! Geen nood: voor een laptop reparatie in Den Haag kom je tegenwoordig gewoon naar MicroFix! Beeldscherm repareren, batterij vervangen, en nog wel een tiental kleinere componenten vervangen of repareren. Solderen kunnen we ook prima. Kortom, wij repareren je laptop en maken je weer blij!

microfix laptop reparatie den-haag

Laptop reparaties van ieder merk

In Den Haag zijn we ‘nieuw’, maar we hebben veel ervaring. Sinds onze oprichting in 1991 repareerden we al talloze laptops. Daardoor weten we zeker dat we ook jouw laptop reparatie zonder problemen aankunnen. Daarbij maakt het voor ons niet uit of je een Apple MacBook hebt, een Lenovo, een Samsung, een HP, een Dell, een Medion of een ander merk.

Batterij laptop vervangen: snel weer klaar in Den Haag

Van alle hardware in je laptop heeft je batterij misschien wel meest te lijden. Als je nu merkt dat jouw laptop wel heel erg vaak snakt naar zijn oplader is het waarschijnlijk tijd voor een nieuwe batterij. Dit is in de meeste gevallen een relatief eenvoudige laptop reparatie. En omdat MicroFix veel onderdelen snel op voorraad heeft, kunnen we de accu in je laptop redelijk snel vervangen.

Beeldscherm van je laptop in Den Haag laten repareren?

Heb je last van dode pixels? Wordt je beeldscherm ontsierd door een grijze balk of een enorme scheur? Wat het probleem met het scherm van je laptop ook is, de technici van MicroFix nemen de reparatie van je laptop graag op zich. Zodra zij bij onze vestiging in Den Haag hebben onderzocht wat de oorzaak van jouw beeldscherm problemen zijn, overleggen ze met jou over de reparatie van je laptop. Wil je jouw laptop inderdaad laten repareren? Dan zorgen onze technici in Den Haag dat jouw laptop blij wordt gemaakt!

Toetsenbord reparatie?

Er is niets zo irritant als niet meer fijn kunnen typen op je toetsenbord? Blijven er toetsen hangen? Zit er een toets los of hebben zich zoveel broodkruimels onder je toetsenbord verzameld dat typen volstrekt onmogelijk is? Je bent niet de eerste met toetsenbord problemen. Sinds onze oprichting in 1991 repareerden onze experts al talloze laptop toetsenborden. Onze monteurs weten dan ook exact waar ze tijdens het vervangen van jouw toetsenbord op moeten letten. Dankzij die kennis en ervaring is jouw laptop na de reparatie van het toetsenbord weer tip-top in orde. Dat is een fijne gedachte, toch?

Geen idee welke reparatie je laptop nodig heeft?

Natuurlijk ben jij geen laptopreparateur, dus het is helemaal niet zo vreemd als je niet weet wat er met je laptop aan de hand is. Maar je merkt uiteraard wél dat hij niet helemaal lekker functioneert. De oplossing voor je probleem is dichterbij dan je denkt! Breng je laptop naar de nieuwe MicroFix vestiging aan de Theresiastraat in Den Haag voor reparatie. We onderzoeken je laptop dan eerst en analyseren het probleem. Zijn we erachter wat er scheelt aan je laptop? Dan laten we je uiteraard zo snel mogelijk weten welke reparatie je laptop nodig heeft en hoeveel deze reparatie je gaat kosten. Zo kun je een goed geïnformeerde beslissing nemen over de reparatie van je laptop en kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Altijd garantie op je laptop reparatie in Den Haag

Bij MicroFix vinden we een goede service en kwaliteit ontzettend belangrijk. We streven altijd naar 100% klanttevredenheid en onze klanten zijn daar blij mee. En dat valt ook de computerleveranciers op. We zijn dan ook een Apple Authorised Service Provider én voeren laptop reparaties onder garantie voor HP, Lenovo en Dell uit. Dus als jouw laptop stuk gaat gedurende de garantieperiode, hoef jij geen officiële dealer te zoeken, maar kun je gewoon bij ons langskomen voor de reparatie van je laptop. Wij repareren hem dan gratis voor je!

MicroFix repareert jouw laptop zo snel mogelijk en altijd vakkundig. Wat het probleem ook is. Wij hebben zoveel vertrouwen in onze computer reparaties dat we je standaard drie maanden garantie geven op de reparatie. Maak je een afspraak voor de reparatie? Dan staan wij op het afgesproken tijdstip klaar om jouw computer of laptop te repareren.

MicroFix laptop reparatie den haag

Laptop reparatie in Den Haag of bij jou thuis?

In MicroFix nieuwste vestiging in Den Haag kun je terecht voor de reparatie van je laptop. Je mag vooraf een afspraak maken, maar je kunt ook gewoon met je laptop naar binnen wandelen voor de reparatie. Dan repareren we je laptop zo snel mogelijk. Maar als het jou niet lukt om bij ons langs te komen, halen we je laptop ook graag bij jou thuis op voor reparatie. Deze Pick-up & Return-service is ook superhandig als je op dit moment zo veel mogelijk contacten wilt beperken. En is jouw laptop een Apple? Dan is het ophalen tijdelijk helemaal gratis! Houd er wel rekening mee dat je jouw laptop dan waarschijnlijk toch een paar dagen moet missen!

Zie ook:

Onze tarieven

Veel reparaties hebben bij ons een vast tarief. Dat tarief zie je meteen als je de reparatie aanmeldt. Als er geen vast tarief staat, krijg je van ons vooraf eerst een prijsopgave.

Natuurlijk kun je dan besluiten om het toestel niet te laten repareren. Dan betaal je alleen de eventuele kosten die we maakten om je apparaat op te halen, te brengen en/of te onderzoeken.

Hieronder lees je de onderzoekskosten per product.

Snelle diagnose en kosten voor onderzoek

Voor reparaties van veelvoorkomende, eenvoudige problemen hebben wij vaste reparatieprijzen. Loop hiervoor even binnen bij een van onze vestigingen. Dan kunnen we vaak op voorhand al zeggen wat de kosten zullen zijn.

Zijn de problemen aan je toestel ingewikkelder? Dan plannen wij je apparaat in voor uitgebreider onderzoek. Als het defect daarna niet onder de fabrieksgarantie valt, ontvang je vooraf een prijsopgave. Laat je daarna je apparaat door ons repareren? Dan worden er geen onderzoekskosten berekend.

Je betaalt alleen onderzoekskosten als je het toestel niet laat repareren. Dat geldt ook als wij na uitbreid onderzoek geen storing vinden of als de storing in de software zit. Deze onderzoekskosten hangen af wat voor apparaat het betreft. Zie de tabel voor de onderzoekskosten voor jouw toestel.

Onderzoeks

Kosten

€ 35,09 € 29,00 excl.
 • Apple iPod
 • Apple TV
 • Apple AirPods
 • Apple Accessoires
 • Apple Watch
Onderzoeks

Kosten

€ 59,29 € 49,00 excl.
 • Apple iMac
 • Apple MacBook (Pro)
 • Apple MacBook Air
 • Apple Mac Pro
 • Apple Mac Mini
 • HP Designjet
 • Large Format PTR
Vertrouwen is belangrijk

Wat zeggen
onze klanten

“Ik heb mijn iPhone X laten voorzien van een nieuwe batterij bij Microfix. Het was zo gepiept, netjes gedaan en werkt weer als een zonnetje ? “

Marc Sulsters

“Ik heb recent mijn Macbook Pro laten repareren door MicroFix in verband met het repair program voor het toetsenbord, afspraken zijn nagekomen ben erg tevreden! ”

Frans van den Broek
Locaties

Waar vind je
onze vestigingen?

1

Leiden

Willem Barentszstraat 21-23, Leiden
 • Maandag – Vrijdag: 8:30 – 17:00
 • Zaterdag – Zondag: gesloten
2

Amsterdam-Zuidoost

Paasheuvelweg 34A, Amsterdam
 • Maandag – Vrijdag: 8:30 – 17:00
 • Zaterdag – Zondag: gesloten