HP reparatie in Amsterdam?

Al jarenlang is HP een van de meest gewilde merken voor computers en laptops. Je kunt geen elektronicawinkel binnenlopen, zonder de nieuwste modellen laptops te zien staan. Je weet dan ook zeker dat je jarenlang plezier hebt van jouw HP. Maar als je een reparateur zoekt voor jouw HP, blijkt het ineens niet meer zo eenvoudig om een betrouwbaar adres te vinden in Amsterdam voor de reparatie van je HP. Herken je dat probleem? Dan biedt MicroFix de oplossing!

microfix hp reparatie amsterdam

Ga naar MicroFix in Amsterdam voor de reparatie van je HP

Wat het probleem aan jouw desktop of laptop ook is, bij MicroFix zit je goed voor iedere HP reparatie in Amsterdam. Onze monteurs zijn namelijk niet alleen opgeleid door de mensen van Hewlett Packard, ze beschikken ook nog eens over jarenlange ervaring. Natuurlijk gebruiken ze voor de reparatie alleen originele onderdelen en de juiste tools om jouw HP weer op en top in orde te maken.

Welke HP reparaties voeren wij voor je uit in Amsterdam?

Voor de specialisten van MicroFix kennen HP computers of laptops geen geheimen meer. Dus welk probleem jij ook hebt, wij lossen het op. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan een kapotte accu, een stuk beeldscherm, een toetsenbord dat naar de knoppen is of het repareren van waterschade. Maar ook als je tegen moeilijkheden aanloopt met randapparatuur, zoals HP printers, kunnen wij je verder helpen. Heb je moeite met het installeren van software, last van verouderde drivers of heb je een virus waar je maar niet vanaf komt? De experts van MicroFix helpen je professioneel en supersnel!

Laptop met vochtschade?

Viel je laptop in het IJ? Of is het niet zo dramatisch en ging alleen je kop koffie over je laptop heen? Vochtschade kan in je HP laptop voor grote problemen zorgen! Zit jij met een druipende laptop? Schakel hem dan zo snel mogelijk uit en zet hem ook niet meer aan. Dan is de kans op kortsluiting namelijk groot. Stop je laptop in je tas en kom langs bij een van de MicroFix vestigingen in Amsterdam. Wij weten precies wat we moeten doen om je laptop professioneel te drogen en te reinigen, de gevolgen van waterschade te beperken en eventuele defecten direct te repareren.

HP laptop beeldscherm reparatie in Amsterdam

Zie je strepen in je beeldscherm? Zit er een scheur in je display? Dan ben je bij MicroFix in Amsterdam aan het juiste adres voor de reparatie van je beeldscherm! Onze ervaren monteurs repareren of vervangen je laptopscherm binnen mum van tijd. En uiteraard krijg je van ons drie maanden garantie op de reparatie. Daarom gebruiken we tijdens de reparatie enkel originele onderdelen en ben jij verzekerd van de beste HP reparatie in Amsterdam.

Batterij van je HP vervangen

De batterij van je laptop slijt sneller dan jouw HP laptop. Dus als de batterij van jouw laptop na een tijdje ontzettend snel leegloopt of tergend langzaam oplaadt, is dat op zich natuurlijk niet zo raar. Je kunt dan nog een poos door met je versleten accu door hem standaard aan de lader te laten hangen. Heb je daar genoeg van? Dan wordt het tijd om je batterij te laten vervangen door de specialisten van MicroFix. Aangezien we bij MicroFix de meeste onderdelen gewoon op voorraad hebben, kunnen we de batterij van je HP laptop vaak al vervangen terwijl je wacht. Je mag natuurlijk een afspraak maken voor de vervanging van je accu, maar dat hoeft niet. Gewoon binnenlopen bij een van onze winkels in Amsterdam is voldoende om ons snel aan de slag te laten gaan. Wil je liever zeker weten dat we direct kunnen beginnen?

Waar kun je in Amsterdam terecht voor de reparatie van je HP?

We begrijpen dat je liever niet de hele stad doorkruist op zoek naar een betrouwbare reparateur voor je HP. Daarom vonden we één vestiging in Amsterdam niet voldoende en kozen we ervoor om twee servicepunten in onze hoofdstad te openen. We repareren je HP laptop dan ook snel en vakkundig op deze adressen in Amsterdam:

Amsterdam West
Jan van Galenstraat 60H
1056 CC Amsterdam-West

Amsterdam Zuid-Oost
Paasheuvelweg 34A
1105 BJ Amsterdam

Reparatie terwijl er nog fabrieksgarantie van HP op je laptop zit?

Gaat je HP laptop kapot terwijl er nog garantie van HP op zit? Dan kun je hem natuurlijk onder garantie laten repareren door HP. Je bent je laptop dan een tijdje kwijt, maar je weet wel zeker dat de reparatie goed gebeurt. Of je komt gewoon even langs bij MicroFix! Wij mogen namelijk reparaties onder garantie uitvoeren voor HP. De reparatie van jouw laptop is dan natuurlijk, net als bij HP, helemaal gratis. Maar het grootste voordeel is toch wel dat wij de HP reparatie veel sneller uit kunnen voeren. Vaak al terwijl je wacht, maar meestal sowieso binnen 24 uur. En natuurlijk behoud jij gewoon de garantie van HP. Daar verandert niets aan.

MicroFix HP reparatie

Maar ook als je geen garantie meer hebt, repareren we je HP snel

Heb je geen garantie meer op je HP laptop of desktop? Dan kun je uiteraard ook bij MicroFix terecht. Dan repareren wij je HP zo snel mogelijk en natuurlijk met drie maanden garantie op de reparatie. Om ervoor te zorgen dat jij precies weet wat de reparatie van je HP gaat kosten, krijg je van ons vooraf een prijsopgave. Dat voorkomt onaangename verrassingen achteraf. En dat is wel zo fijn!

MicroFix garantie

MicroFix repareert jouw HP snel en vakkundig. Wat het probleem ook is. Wij hebben zoveel vertrouwen in onze computer reparaties dat we je standaard drie maanden garantie geven op de reparatie. Bij Microfix bepaal jij altijd zelf wanneer je jouw computer laat repareren. Maak je een afspraak voor de reparatie? Dan staan wij op het afgesproken tijdstip klaar om jouw computer of laptop te repareren.

Onze tarieven

Veel reparaties hebben bij ons een vast tarief. Dat tarief zie je meteen als je de reparatie aanmeldt. Als er geen vast tarief staat, krijg je van ons vooraf eerst een prijsopgave.

Natuurlijk kun je dan besluiten om het toestel niet te laten repareren. Dan betaal je alleen de eventuele kosten die we maakten om je apparaat op te halen, te brengen en/of te onderzoeken.

Hieronder lees je de onderzoekskosten per product.

Snelle diagnose en kosten voor onderzoek

Voor reparaties van veelvoorkomende, eenvoudige problemen hebben wij vaste reparatieprijzen. Loop hiervoor even binnen bij een van onze vestigingen. Dan kunnen we vaak op voorhand al zeggen wat de kosten zullen zijn.

Zijn de problemen aan je toestel ingewikkelder? Dan plannen wij je apparaat in voor uitgebreider onderzoek. Als het defect daarna niet onder de fabrieksgarantie valt, ontvang je vooraf een prijsopgave. Laat je daarna je apparaat door ons repareren? Dan worden er geen onderzoekskosten berekend.

Je betaalt alleen onderzoekskosten als je het toestel niet laat repareren. Dat geldt ook als wij na uitbreid onderzoek geen storing vinden of als de storing in de software zit. Deze onderzoekskosten hangen af wat voor apparaat het betreft. Zie de tabel voor de onderzoekskosten voor jouw toestel.

Onderzoeks

Kosten

€ 35,09 € 29,00 excl.
 • Apple iPod
 • Apple TV
 • Apple AirPods
 • Apple Accessoires
 • Apple Watch
Onderzoeks

Kosten

€ 47,19 € 39,00 excl.
 • Apple iPad
 • Apple iPhone
 • Smartphone
 • Tablet
Onderzoeks

Kosten

€ 63,53 € 52,50 excl.
 • Apple iMac
 • Apple MacBook (Pro)
 • Apple MacBook Air
 • Apple Mac Pro
 • Apple Mac Mini
 • HP Designjet
 • Large Format PTR
Vertrouwen is belangrijk

Wat zeggen
onze klanten

“Ik heb mijn iPhone X laten voorzien van een nieuwe batterij bij Microfix. Het was zo gepiept, netjes gedaan en werkt weer als een zonnetje ? “

Marc Sulsters

“Ik heb recent mijn Macbook Pro laten repareren door MicroFix in verband met het repair program voor het toetsenbord, afspraken zijn nagekomen ben erg tevreden! ”

Frans van den Broek