HP-reparatie in Leiden?

Je ziet ze in iedere computerzaak: laptops van HP. Toch is het, zodra het op de reparatie van zo’n laptop aankomt, lastig om een betrouwbare reparateur te vinden. Ook in Leiden vind je veel computerwinkels die de reparatie van HP ‘erbij’ doen. Zij zijn dus niet gespecialiseerd in het repareren van deze laptops. Bij MicroFix is het andere koek: we verkopen geen laptops, we repareren ze enkel. Zo maakt MicroFix je HP en ben jij weer blij!

HP reparatie leiden

Ga naar MicroFix in Leiden voor de reparatie van je HP

Waar je ook tegenaan loopt met je desktop of laptop: bij MicroFix zit je goed voor iedere reparatie van je HP-laptop in Leiden. Onze monteurs zijn namelijk niet alleen opgeleid door HP zelf, ze beschikken ook nog eens over jarenlange ervaring en de juiste tools. En natuurlijk gebruiken wij alleen originele HP-onderdelen voor de reparatie van jouw apparaat.

Welke HP-reparaties voeren wij voor je uit in Leiden?

Voor de specialisten van MicroFix kennen computers of laptops van HP geen geheimen meer. Dus welk probleem jij ook hebt, wij lossen het op. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan een kapot beeldscherm, een versleten accu, een toetsenbord dat naar de knoppen is of het herstellen van waterschade. Maar ook als je tegen moeilijkheden aanloopt met randapparatuur, zoals HP-printers, kunnen wij je verder helpen. Heb je moeite met het installeren van software, last van verouderde drivers of heb je een virus opgelopen waar je maar niet van af komt? Ook dan helpen de experts van MicroFix  je professioneel en snel!

Kortom, voor elke HP-reparatie in Leiden kun je terecht bij Microfix!

HP met wifi-problemen?

Heb je problemen met je wifi? Blijft het icoontje ‘greyed out’ (in grijs weergegeven, wat aangeeft dat de functie niet beschikbaar is) in de instellingen van je HP? Of is je ontvangst hondsberoerd? Dan kan het probleem te wijten zijn aan een defecte wifi-antenne of een kapotte wifi-chip op het moederbord.

De HP-specialisten van MicroFix gaan niet direct over tot reparatie van je HP in Leiden. We onderzoeken je laptop eerst grondig. Pas daarna gaan we over tot de reparatie. Moet de chip op je moederbord vervangen worden? Dan duurt dat wat langer. We overleggen dan altijd met je voor we aan de slag gaan.

Vochtschade-reparatie van je HP?

Het kan iedereen gebeuren: één ongecontroleerde beweging en je drankje vliegt over je laptop! Paniek! Zou dit het einde van je laptop betekenen? Nee hoor! Zet je laptop snel uit en neem direct contact op met de specialisten van MicroFix. Onze HP-experts weten precies wat ze moeten doen om je laptop professioneel te drogen en grondig te reinigen, zodat je binnen de kortste keren vergeten bent dat je ooit vochtschade aan je HP had!

Geen reparatie maar een upgrade van je HP nodig?

Heb je geen probleem met je HP, maar wordt ie steeds trager? Dan kan een flinke upgrade uitkomst bieden. We kunnen bijvoorbeeld meer werkgeheugen in je laptop zetten (RAM-geheugen) of je harde schijf vervangen door een grotere harddisk of misschien zelfs een SSD. Dat maakt je HP laptop zo snel, dat je hem nauwelijks meer herkent.

Heb je nog fabrieksgarantie van HP?

Je kunt een HP waar nog garantie op zit natuurlijk laten repareren door HP zelf. Maar dan ben je je laptop waarschijnlijk wel een tijdje kwijt. Wist je dat MicroFix ook garantie-reparaties op de business produkten voor HP mag uitvoeren? Dat kost jou niets en is vaak sneller dan bij HP zelf! We zijn altijd binnen enkele dagen klaar. En natuurlijk houd jij gewoon je garantie van HP.

microfix hp reparatie leiden

Geen garantie meer? MicroFix repareert je HP snel

Is de garantie op je HP al verlopen? Dan kun je vanzelfsprekend ook bij MicroFix terecht. Dan repareren wij je HP zo snel mogelijk en natuurlijk met drie maanden garantie op de reparatie. Om ervoor te zorgen dat jij precies weet wat de reparatie van je HP gaat kosten, krijg je van ons vooraf een prijsopgave. Dat voorkomt onaangename verrassingen achteraf. En dat is wel zo fijn!

Onze tarieven

Veel reparaties hebben bij ons een vast tarief. Dat tarief zie je meteen als je de reparatie aanmeldt. Als er geen vast tarief staat, krijg je van ons vooraf eerst een prijsopgave.

Natuurlijk kun je dan besluiten om het toestel niet te laten repareren. Dan betaal je alleen de eventuele kosten die we maakten om je apparaat op te halen, te brengen en/of te onderzoeken.

Hieronder lees je de onderzoekskosten per product.

Snelle diagnose en kosten voor onderzoek

Voor reparaties van veelvoorkomende, eenvoudige problemen hebben wij vaste reparatieprijzen. Loop hiervoor even binnen bij een van onze vestigingen. Dan kunnen we vaak op voorhand al zeggen wat de kosten zullen zijn.

Zijn de problemen aan je toestel ingewikkelder? Dan plannen wij je apparaat in voor uitgebreider onderzoek. Als het defect daarna niet onder de fabrieksgarantie valt, ontvang je vooraf een prijsopgave. Laat je daarna je apparaat door ons repareren? Dan worden er geen onderzoekskosten berekend.

Je betaalt alleen onderzoekskosten als je het toestel niet laat repareren. Dat geldt ook als wij na uitbreid onderzoek geen storing vinden of als de storing in de software zit. Deze onderzoekskosten hangen af wat voor apparaat het betreft. Zie de tabel voor de onderzoekskosten voor jouw toestel.

Onderzoeks

Kosten

€ 35,09 € 29,00 excl.
 • Apple iPod
 • Apple TV
 • Apple AirPods
 • Apple Accessoires
 • Apple Watch
Onderzoeks

Kosten

€ 47,19 € 39,00 excl.
 • Apple iPad
 • Apple iPhone
 • Smartphone
 • Tablet
Onderzoeks

Kosten

€ 63,53 € 52,50 excl.
 • Apple iMac
 • Apple MacBook (Pro)
 • Apple MacBook Air
 • Apple Mac Pro
 • Apple Mac Mini
 • HP Designjet
 • Large Format PTR
Vertrouwen is belangrijk

Wat zeggen
onze klanten

“Ik heb mijn iPhone X laten voorzien van een nieuwe batterij bij Microfix. Het was zo gepiept, netjes gedaan en werkt weer als een zonnetje ? “

Marc Sulsters

“Ik heb recent mijn Macbook Pro laten repareren door MicroFix in verband met het repair program voor het toetsenbord, afspraken zijn nagekomen ben erg tevreden! ”

Frans van den Broek

HP reparatie in Leiden

MicroFix bedient vanuit haar vestigingen de hele randstad moeiteloos. Voor HP-reparaties in Leiden ben je bij ons dus aan het juiste adres, ongeacht jouw probleem. Kun jij niet naar Leiden komen? Dan halen we je laptop graag bij jou op voor reparatie en brengen hem ook weer netjes terug. Neem contact op via +31 (0) 71 – 568 25 55.