Laptop reparatie Leiden

Is Leiden in last omdat jouw laptop defect is? Wees gerust, je hoeft voor een laptop reparatie écht niet naar Amsterdam of de computerwinkels af te lopen. Je hoeft ook niet naar een louche computer reparateur: je kunt gewoon in Leiden terecht bij MicroFix! De monteurs van MicroFix staan in de startblokken voor de reparatie van je laptop. Wat je probleem ook is!

microfix laptop reparatie leiden

Hét adres in Leiden voor laptop reparaties van ieder merk

Bij MicroFix hebben we ontzettend veel ervaring in de reparatie van laptops en computers. We bestaan immers al sinds 1991. We kunnen dan ook iedere laptop reparatie moeiteloos aan. Daarbij maakt het niet uit welk merk laptop je hebt. Of je nu een Apple MacBook hebt, een Samsung, HP, Dell, Lenovo, een Medion of een ander merk: MicroFix maakt jouw laptop weer blij. Je weet het dus zeker: bij MicroFix is de reparatie van je laptop in goede handen!

Laptop reparatie onder garantie in Leiden

Bij MicroFix vinden we kwaliteit en een goede service erg belangrijk. En dat valt ook op bij leveranciers van computers. We zijn dan ook niet alleen een Apple Authorised Service Provider, wat inhoudt dat je niet naar de Apple Store in Amsterdam hoeft, maar mogen ook laptop reparaties onder garantie verzorgen voor HP, Lenovo en Dell Computers. Dat betekent dat als jouw laptop stuk gaat gedurende de garantieperiode, jij niet op zoek hoeft te gaan naar een officiële dealer, maar gewoon bij ons aan kunt kloppen voor de reparatie van je laptop. Wij repareren hem dan gratis voor je!

Batterij laptop vervangen

Van alle hardware in je laptop is je batterij het meest aan slijtage onderhevig. Een accu gaat nu eenmaal niet zo lang mee als de rest van je laptop. Als je merkt dat je jouw laptop wel heel erg vaak op moet laden, of je nergens meer naartoe kunt zonder je oplader, dan is het tijd om je laptop te trakteren op een nieuwe batterij. Dit is in de meeste gevallen een relatief eenvoudige laptop reparatie. En omdat MicroFix ontzettend veel onderdelen standaard op voorraad heeft, kunnen we de accu in je laptop redelijk snel vervangen.

Beeldscherm van je laptop laten repareren?

Het beeldscherm van je laptop is behoorlijk kwetsbaar. Je hoeft je laptop maar in alle haast dicht te klappen en niet in de gaten te hebben dat er nog iets op je toetsenbord lag om nu met een barst of scheur in het beeldscherm te zitten. De laptop specialisten van MicroFix helpen je graag met de reparatie van het beeldscherm van je laptop in Leiden.

Maar je kunt natuurlijk ook last hebben van een ander beeldscherm probleem, zoals dode pixels in je Asus laptop scherm, een brede witte streep in beeld, gekleurde vlekken of kleuren die niet meer goed doorkomen. Wat het probleem met het scherm van je laptop ook is, je hoeft niet te leuren langs electronicawinkels: de technici van MicroFix nemen de reparatie van je laptop graag op zich.

Andere laptop reparatie in Leiden nodig?

Uiteraard staan de specialisten van MicroFix ook voor je klaar als je een andere reparatie aan je laptop nodig hebt. Wanneer er iets mis is met je toetsenbord, je oplaadpoort of je speakers, bijvoorbeeld. Of wanneer je microfoon, camera of je laptop zelf niet meer zo goed aan gaan en je hem een snellere harddisk, SSD of meer RAM-geheugen wil geven.

Weet je niet welke reparatie je laptop nodig heeft?

Krijg je telkens dezelfde foutmelding en weet je niet wat je moet doen? Doet je laptop vreemd en weet je niet wat eraan scheelt? Breng je laptop dan naar een van de MicroFix vestigingen. Na grondig onderzoek laten we je dan zo snel mogelijk weten welke reparatie je laptop nodig heeft en wat hiervan de kosten zijn. Zo kun je een goed geïnformeerde beslissing nemen over de reparatie van je laptop en kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan.

MicroFix garantie

MicroFix repareert jouw laptop zo snel mogelijk en altijd vakkundig. Wat het probleem ook is. Wij hebben zoveel vertrouwen in onze computer reparaties dat we je standaard drie maanden garantie geven op de reparatie. Bij MicroFix bepaal jij wanneer je jouw computer laat repareren. Maak je een afspraak voor de reparatie? Dan staan wij op het afgesproken tijdstip klaar om jouw computer of laptop te repareren.

MicroFix laptop reparatie leiden

Laptop reparatie in onze winkel in Leiden of liever vanuit huis?

MicroFix heeft vestigingen in de hele randstad, dus ook in Leiden. Daar kun je terecht voor de reparatie van je laptop. Je mag eerst een afspraak maken, maar je kunt ook gewoon met je laptop naar binnen wandelen voor de reparatie. Maar als het jou niet lukt om bij ons langs te komen, halen we je laptop ook graag bij jou thuis op voor reparatie. Deze Pick-up & Return-service is ook superhandig als je op dit moment zo veel mogelijk contacten wilt beperken. En is jouw laptop een Apple? Dan is het ophalen tijdelijk helemaal gratis!

Onze tarieven

Veel reparaties hebben bij ons een vast tarief. Dat tarief zie je meteen als je de reparatie aanmeldt. Als er geen vast tarief staat, krijg je van ons vooraf eerst een prijsopgave.

Natuurlijk kun je dan besluiten om het toestel niet te laten repareren. Dan betaal je alleen de eventuele kosten die we maakten om je apparaat op te halen, te brengen en/of te onderzoeken.

Hieronder lees je de onderzoekskosten per product.

Snelle diagnose en kosten voor onderzoek

Voor reparaties van veelvoorkomende, eenvoudige problemen hebben wij vaste reparatieprijzen. Loop hiervoor even binnen bij een van onze vestigingen. Dan kunnen we vaak op voorhand al zeggen wat de kosten zullen zijn.

Zijn de problemen aan je toestel ingewikkelder? Dan plannen wij je apparaat in voor uitgebreider onderzoek. Als het defect daarna niet onder de fabrieksgarantie valt, ontvang je vooraf een prijsopgave. Laat je daarna je apparaat door ons repareren? Dan worden er geen onderzoekskosten berekend.

Je betaalt alleen onderzoekskosten als je het toestel niet laat repareren. Dat geldt ook als wij na uitbreid onderzoek geen storing vinden of als de storing in de software zit. Deze onderzoekskosten hangen af wat voor apparaat het betreft. Zie de tabel voor de onderzoekskosten voor jouw toestel.

Onderzoeks

Kosten

€ 35,09 € 29,00 excl.
 • Apple iPod
 • Apple TV
 • Apple AirPods
 • Apple Accessoires
 • Apple Watch
Onderzoeks

Kosten

€ 47,19 € 39,00 excl.
 • Apple iPad
 • Apple iPhone
 • Smartphone
 • Tablet
Onderzoeks

Kosten

€ 63,53 € 52,50 excl.
 • Apple iMac
 • Apple MacBook (Pro)
 • Apple MacBook Air
 • Apple Mac Pro
 • Apple Mac Mini
 • HP Designjet
 • Large Format PTR
Vertrouwen is belangrijk

Wat zeggen
onze klanten

“Ik heb mijn iPhone X laten voorzien van een nieuwe batterij bij Microfix. Het was zo gepiept, netjes gedaan en werkt weer als een zonnetje ? “

Marc Sulsters

“Ik heb recent mijn Macbook Pro laten repareren door MicroFix in verband met het repair program voor het toetsenbord, afspraken zijn nagekomen ben erg tevreden! ”

Frans van den Broek