Laptop reparatie in Rotterdam

Jouw laptop is onmisbaar in je dagelijks leven: of je nu gebruikmaakt van een zakelijke laptop, een krachtig model voor je studie of de goedkoopste game-laptop, je kunt niet zonder. Je laptoptas is dan ook altijd binnen handbereik, want waar jij gaat, gaat je laptop. Maar juist daarin schuilt een risico. Is er iets stuk aan je laptop? Kletterde jouw laptoptas op de Coolsingel van je bagagedrager? De monteurs van MicroFix staan in de startblokken voor de reparatie van je laptop in Rotterdam. Wat je probleem ook is!

microfix laptop reparatie rotterdam

Laptop reparatie onder garantie in Rotterdam

Bij MicroFix vinden we kwaliteit en goede service erg belangrijk. En dat valt ook op bij leveranciers van computers. We zijn dan ook, in tegenstelling tot de gemiddelde computerzaak of pc-winkel, Apple Authorised Service Provider en mogen laptop reparaties in Rotterdam onder garantie verzorgen voor Dell Computers, HP en Lenovo. Voor een laptop reparatie tijdens de garantieperiode hoef je dus niet op zoek te gaan naar een dealer in Rotterdam, maar kunt eenvoudig bij ons aan kunt kloppen voor de reparatie van je laptop. Wij repareren hem dan gratis voor je!

In Rotterdam de batterij van je laptop vervangen

Van alle hardware in je laptop is je batterij het meest aan slijtage onderhevig. Een accu gaat nu eenmaal niet zo lang mee als de rest van je laptop. Als je merkt dat je jouw laptop wel heel erg vaak op moet laden, of je nergens meer naartoe kunt zonder je oplader, dan is het tijd om je laptop te trakteren op een nieuwe batterij. Dit is in de meeste gevallen een relatief eenvoudige laptop reparatie. En omdat MicroFix veel onderdelen snel op voorraad heeft, kunnen we de accu in je laptop redelijk snel vervangen.

Beeldscherm reparatie in Rotterdam

Een gebarsten of gescheurd laptop scherm? Strepen, vlekken of zwarte vlakken in beeld? Geeft je laptop de kleuren niet meer goed weer? Geen nood! Wat het probleem met het scherm van je laptop ook is, de laptop specialisten van MicroFix helpen je graag met de reparatie van het beeldscherm van je laptop. Daarbij gebruiken we natuurlijk alleen originele onderdelen, zodat jij zeker bent van de beste kwaliteit.

Andere laptop reparatie in Rotterdam nodig?

Beeldschermen en batterijen zijn de meest voorkomende laptop reparaties. Dat betekent natuurlijk niet dat we geen andere reparaties uitvoeren. Je kunt ook bij ons terecht voor de reparatie van:

 • toetsenbord
 • headphone jacks
 • oplaadpoort van je laptop
 • geluidskaart of speakers
 • microfoon of camera van je laptop
 • samenstellen van een upgrade van je laptop

Weet je niet welke reparatie je laptop nodig heeft?

Doet je laptop raar en weet je niet waardoor? Breng je laptop dan naar één van de MicroFix vestigingen. We onderzoeken je laptop dan eerst. Zodra we het probleem helder hebben, overleggen we met jou over de reparatie van je laptop. Zo kun je een wel overwogen beslissing nemen over de reparatie van je laptop en kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Laptop reparaties van ieder merk

De technici van MicroFix hebben sinds 1991 ervaring in de reparatie van laptops. Of je nu een Medion hebt, een Apple MacBook, een Samsung, HP, Dell, Lenovo of een ander merk: MicroFix maakt jouw laptop weer blij. Naast onze ervaring bieden we je de zekerheid van een service provider die aangesloten is bij ICT Waarborg én beschikken over een ISO 9001 certificering.

MicroFix laptop reparatie rotterdam

MicroFix garantie

MicroFix repareert jouw laptop zo snel mogelijk en altijd vakkundig. Wij hebben zoveel vertrouwen in onze laptop reparaties, dat we je standaard drie maanden garantie geven. Bij MicroFix bepaal jij wanneer je jouw computer laat repareren. Maak je een afspraak voor de reparatie van je laptop vanuit Rotterdam? Dan staan wij op het afgesproken tijdstip klaar om jouw laptop te repareren.

Laptop reparatie in onze winkel of vanuit je huis in Rotterdam?

MicroFix bedient vanuit vier vestigingen de hele Randstad. Zeker de vestigingen in Leiden en Den Haag zijn vanuit Rotterdam goed te bereiken voor de reparatie van je laptop. Je mag eerst een afspraak maken, maar je kunt ook gewoon met je laptop naar binnen wandelen voor de reparatie. Maar als het jou niet lukt om bij ons langs te komen, halen we je laptop ook graag bij jou thuis op voor reparatie. Deze Pick-up & Return-service is ook super handig als je op dit moment zo veel mogelijk contacten wilt beperken. En is jouw laptop een Apple? Dan is het ophalen tijdelijk helemaal gratis!

Onze tarieven

Veel reparaties hebben bij ons een vast tarief. Dat tarief zie je meteen als je de reparatie aanmeldt. Als er geen vast tarief staat, krijg je van ons vooraf eerst een prijsopgave.

Natuurlijk kun je dan besluiten om het toestel niet te laten repareren. Dan betaal je alleen de eventuele kosten die we maakten om je apparaat op te halen, te brengen en/of te onderzoeken.

Hieronder lees je de onderzoekskosten per product.

Snelle diagnose en kosten voor onderzoek

Voor reparaties van veelvoorkomende, eenvoudige problemen hebben wij vaste reparatieprijzen. Loop hiervoor even binnen bij een van onze vestigingen. Dan kunnen we vaak op voorhand al zeggen wat de kosten zullen zijn.

Zijn de problemen aan je toestel ingewikkelder? Dan plannen wij je apparaat in voor uitgebreider onderzoek. Als het defect daarna niet onder de fabrieksgarantie valt, ontvang je vooraf een prijsopgave. Laat je daarna je apparaat door ons repareren? Dan worden er geen onderzoekskosten berekend.

Je betaalt alleen onderzoekskosten als je het toestel niet laat repareren. Dat geldt ook als wij na uitbreid onderzoek geen storing vinden of als de storing in de software zit. Deze onderzoekskosten hangen af wat voor apparaat het betreft. Zie de tabel voor de onderzoekskosten voor jouw toestel.

Onderzoeks

Kosten

€ 35,09 € 29,00 excl.
 • Apple iPod
 • Apple TV
 • Apple AirPods
 • Apple Accessoires
 • Apple Watch
Onderzoeks

Kosten

€ 47,19 € 39,00 excl.
 • Apple iPad
 • Apple iPhone
 • Smartphone
 • Tablet
Onderzoeks

Kosten

€ 63,53 € 52,50 excl.
 • Apple iMac
 • Apple MacBook (Pro)
 • Apple MacBook Air
 • Apple Mac Pro
 • Apple Mac Mini
 • HP Designjet
 • Large Format PTR
Vertrouwen is belangrijk

Wat zeggen
onze klanten

“Ik heb mijn iPhone X laten voorzien van een nieuwe batterij bij Microfix. Het was zo gepiept, netjes gedaan en werkt weer als een zonnetje ? “

Marc Sulsters

“Ik heb recent mijn Macbook Pro laten repareren door MicroFix in verband met het repair program voor het toetsenbord, afspraken zijn nagekomen ben erg tevreden! ”

Frans van den Broek