Samsung reparatie Den Haag

Hield je Samsung telefoon of tablet er helemaal mee op? Laadt hij niet meer op? Kijk je tegen een lelijke barst aan? Dan kom je natuurlijk naar de nieuwe MicroFix vestiging in Den Haag voor de reparatie van je Samsung. Daar wordt hij in no-time blij gemaakt. Wij repareren jouw Samsung apparaat snel en vakkundig. Of je nu bij ons komt met een tablet of een Samsung telefoon.

microfix samsung reparatie den haag

Samsung reparatie en eerlijk advies in Den Haag

Je wilt natuurlijk niet langer dan strikt noodzakelijk zonder je Samsung zitten. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom zorgen we er altijd voor dat jouw Samsung zo snel mogelijk repareren bij onze vestiging in Den Haag. We helpen je trouwens ook graag met eerlijk advies. Als je bijvoorbeeld niet weet of de reparatie van je Samsung nog wel de moeite – en het geld – waard is, of als je niet weet wat er mis is met je Samsung telefoon.

Eigenlijk kunnen we iedere vraag over Samsung telefoons, tablets en Samsung laptops wel beantwoorden. En ieder probleem oplossen. Maar als je op zoek bent naar een adres waar je jouw Samsung afstandsbediening kunt laten repareren, verwijzen we je graag door naar een elektronicawinkel. Ieder zijn vak! Zo houden we onze klanten tevreden! Zien we je binnenkort bij onze vestiging in Den Haag voor de reparatie van je Samsung?

Samsung telefoon reparatie in Den Haag

Het repareren van telefoons is ons dagelijkse werk. Dat doen we al sinds de intrede van de mobiele telefonie in Nederland. MicroFix bestaat namelijk al sinds 1991 en hoewel onze vestiging in Den Haag gloednieuw is, maken onze monteurs hier natuurlijk gebruik van alle kennis en ervaring die wij eerder opdeden met Samsung reparaties. We repareren jouw telefoon dan ook snel en vakkundig. Vaak gewoon terwijl je wacht onder het genot van een kop hete thee of stevige koffie. Voor welke Samsung telefoon reparatie je bij ons terechtkunt in Den Haag? Nou, eigenlijk voor iedere reparatie die je maar kunt bedenken! We geven je de top 3 van meest voorkomende reparaties:

1. Gebarsten Samsung scherm

Het gebarsten scherm staat met stip op één van alle Samsung reparaties die wij in Den Haag uitvoeren. Of je jouw toestel nu hebt laten vallen of er met je auto overheen reed, we hebben alle oorzaken al eens voorbij zien komen. Maar wat de oorzaak ook is, een gebarsten scherm is natuurlijk geen gezicht en het bedienen van je Samsung telefoon wordt er niet fijner op. Daarnaast kan er door de barst vocht of stof in je toestel komen. En dat zorgt op den duur voor grotere problemen. Bij MicroFix in Den Haag is de reparatie van je Samsung scherm eenvoudig te regelen. Gewoon even binnenlopen bij onze vestiging en je telefoon is vaak al klaar terwijl je wacht!

2. Defecte batterij

Direct ná het gebarsten scherm vind je de versleten batterij van Samsung telefoons in onze top 3. Hoewel de batterijen van Samsungs behoorlijk lang meegaan, hebben ze niet het eeuwige leven. Na een paar jaar intensief gebruik merk je dat de batterij van je Samsung steeds sneller leegloopt. Of niet meer zo goed oplaadt. Voor onze Samsung monteurs in Den Haag is het vervangen van de batterij van jouw toestel een fluitje van een cent. Zij vervangen jouw batterij dan ook binnen no-time.

3. Samsung back cover reparatie in Den Haag

Je back cover is een stuk steviger dan het scherm. Maar toch staat de back cover reparatie van Samsungs op plaats 3. Nog bóven waterschade reparaties, die we ook ontzettend vaak uitvoeren. Of er nu een scheur in de achterkant van je Samsung zit of dat er sprake is van versleten of afgebroken bevestigingspinnetjes. De reparatie is geen probleem bij MicroFix. We hebben de meeste onderdelen voor je Samsung gewoon op voorraad en vervangen de backcover terwijl je wacht. Of even gaat winkelen. Net wat jij fijn vindt!

Andere Samsung reparatie in Den Haag nodig?

Natuurlijk zijn dit niet de enige Samsung reparaties die wij in Den Haag uitvoeren. Je kunt bij ons ook terecht als je Samsung een bad nam, je oplaadpoort kuren heeft of je speakers aan vervanging toe zijn. En wanneer je headphonejack het niet meer doet of je microfoon er de brui aan gaf. Nogmaals: je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt de reparatie van de hardware van jouw Samsung smartphone met een gerust hart aan de technici van MicroFix in Den Haag overlaten.

MicroFix Samsung reparatie den haag

Samsung software reparatie in Den Haag

Je verwacht natuurlijk van een serviceprovider als MicroFix dat zij de hardware van jouw toestel moeiteloos repareren. Maar wist je dat je ook met problemen met je software bij onze Samsung technici in Den Haag aan kunt kloppen? Als je toestel geen software-updates meer wil draaien, bijvoorbeeld, of als je opslagruimte vol is en je geen idee hebt hoe je meer ruimte vrij kunt maken. Maar ook voor meer urgente softwarematige problemen staan onze specialisten voor je klaar. Als je last hebt van een op hol geslagen proces, corrupte app of een virus, bijvoorbeeld. Onze door Samsung opgeleide medewerkers weten in de meeste gevallen het probleem snel te verhelpen. Meestal kan dat zonder dat jouw kostbare informatie verloren gaat. Wil je zeker weten dat we je snel kunnen helpen? Maak dan een afspraak voor je Samsung reparatie in Den Haag.

Samsung tablet reparatie

Heb je geen probleem met je Samsung telefoon, maar hield je tablet er van het ene op het andere moment mee op? Geen stress! MicroFix helpt je uit de brand. Wat het probleem met jouw Samsung ook is. Wij fixen je Samsung tablet professioneel en uiteraard met originele Samsung-onderdelen.

Samsung laptop laten repareren?

Of je jouw laptop nu voor je werk, je studie of gewoon voor thuisgebruik hebt, als er iets mis mee is, ben je niet blij. Dan wil je dat de reparatie van je laptop door een professional wordt uitgevoerd. Maar waar vindt je zo’n professional in Den Haag? Bij MicroFix natuurlijk! Want of jij nu kampt met accu-problemen, een defect scherm of losse toetsen op je toetsenbord, onze Samsung monteurs weten precies wat ze moeten doen om jouw laptop weer tiptop in orde te maken. Weet je niet precies wat er mis is? Dan zetten we graag onze tanden in het onderzoek naar de oorzaak van jouw laptopprobleem. En we lossen het voor je op!

Binnen en buiten de garantie

Voor reparatie van je Samsung kun je altijd bij ons terecht. Of dit nu binnen of buiten de garantie is. MicroFix repareert jouw Samsung altijd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. En natuurlijk met originele Samsung-onderdelen. Als jouw Samsung nog onder de fabrieksgarantie valt, kan Microfix hem waarschijnlijk kosteloos voor je repareren. En behoud jij jouw garantie van de fabrikant.

MicroFix garantie

Maar ook wanneer de garantie al verliep, kun je zonder zorgen bij MicroFix aankloppen voor jouw Samsung reparatie in Den Haag. Onze medewerkers zijn door Samsung opgeleid en daardoor repareren zij jouw smartphone snel en met kennis van zaken. Daar hebben wij zoveel vertrouwen in dat we je op iedere reparatie standaard drie maanden garantie geven.

Laat jouw Samsung repareren waar en wanneer het jou uitkomt!

Bij Microfix bepaal jij wanneer je jouw Samsung laat repareren. Maak je een afspraak voor de reparatie? Dan staan wij klaar op het afgesproken tijdstip om jouw telefoon, smartwatch of tablet zo snel mogelijk weer zo goed als nieuw te hebben. Je kunt natuurlijk ook gewoon even bij ons binnenlopen voor de reparatie van je Samsung. Onze Haagse vestiging vind je aan de Theresiastraat 82 in Den Haag.

Ga je liever de deur niet uit voor je Samsung reparatie?

Kun je niet zelf naar een vestiging komen? Of vermijd je onnodig contact liever? Dan bieden we je ook de mogelijkheid om je Samsung bij je thuis op te halen voor reparatie. Zijn we klaar met de reparatie? Dan brengen we hem uiteraard ook zo snel mogelijk weer naar jou terug! Dat is in tijden dat je persoonlijk contact zoveel mogelijk moet mijden best handig, toch?

Onze tarieven

Voor veel reparaties hebben wij vaste tarieven. Bij het aanmelden van uw reparatie ziet u vooraf het tarief van uw reparatie. Voor de reparaties waarvoor we geen vast reparatietarief hebben doen wij vooraf eerst een prijsopgave. Indien u, na het ontvangen van de prijsopgave, besluit van de reparatie af te zien berekenen wij u naast de transport- of voorrijkosten ook onderzoekskosten. De hoogte van de onderzoekskosten verschillen per product.

Onderzoekskosten

Wanneer wij u, na grondige diagnose van uw defecte apparaat, een prijsopgave doen en u besluit niet tot reparatie over te gaan berekenen wij u onderzoekskosten. De hoogte van de onderzoekskosten zijn product afhankelijk. Indien wij uw apparaat niet kunnen repareren berekenen wij u uiteraard ook geen onderzoekskosten. Wanneer wij na uitvoerig testen van uw apparaat géén klacht hebben kunnen constateren (no-fault-found) zullen wij ook de onderzoekskosten in rekening brengen.

Onderzoeks

Kosten

€ 35,09 € 29,00 excl.
 • Computer
 • Notebook
 • Smartphone
 • Tablet
 • Apple iPod
 • Apple TV
 • Apple AirPods
 • Apple Accessoires
 • Apple Watch
Onderzoeks

Kosten

€ 59,29 € 49,00 excl.
 • Apple iMac
 • Apple MacBook (Pro)
 • Apple MacBook Air
 • Apple Mac Pro
 • Apple Mac Mini
 • HP Designjet
 • Large Format PTR
Vertrouwen is belangrijk

Wat zeggen
onze klanten

“Ik heb mijn iPhone X laten voorzien van een nieuwe batterij bij Microfix. Het was zo gepiept, netjes gedaan en werkt weer als een zonnetje ? “

Marc Sulsters

“Ik heb recent mijn Macbook Pro laten repareren door MicroFix in verband met het repair program voor het toetsenbord, afspraken zijn nagekomen ben erg tevreden! ”

Frans van den Broek

Veelgestelde vragen

Contactgegevens

Op welke manier kan ik MicroFix bereiken?

Je kunt MicroFix op verschillende manieren bereiken:

Telefonisch op het nummer 071-5682555 van maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur, per e-mail info@microfix.nl, via Facebook of Twitter.

Waar zijn jullie gevestigd?

Wij hebben verschillende vestigingen in Leiden, Amsterdam en Den-Haag. Klik hier om alle vestigingen te bekijken.

Locaties

Waar vind je
Onze vestigingen?

1

Leiden

Willem Barentszstraat 21-23, Leiden
 • Maandag – Vrijdag: 8:30 – 17:00
 • Zaterdag – Zondag: gesloten
2

Amsterdam-West

Jan van Galenstraat 60H, Amsterdam-West
 • Maandag – Vrijdag: 9:00 – 18:00
 • Zaterdag: 9:00 – 17:00 | Zondag: gesloten
3

Amsterdam-Zuidoost

Paasheuvelweg 34A, Amsterdam
 • Maandag – Vrijdag: 8:30 – 17:00
 • Zaterdag – Zondag: gesloten
4

Den Haag

Theresiastraat 82, Den Haag
 • Maandag – Vrijdag: 9:00 – 18:00
 • Zaterdag: 9:00 – 17:00 | Zondag: gesloten
5

Rotterdam

Mariniersweg 82 a, Rotterdam
 • Maandag – Vrijdag: 9:00 – 18:00
 • Zaterdag: 9:00 – 17:00 | Zondag: gesloten