Reparatie van je MacBook in Den Haag

Of je jouw MacBook nu gebruikt voor school of voor werk: je bent behoorlijk onthand als hij het niet meer doet! Natuurlijk kom je voor de reparatie van je MacBook naar MicroFix in Den Haag. Dan weet je zeker dat wij hem in no-time voor je repareren! En natuurlijk alleen met officiële Apple-onderdelen.

macbook reparatie den haag

De reparatie van je MacBook is bij ons in goede handen 

Of je nu een MacBook Pro hebt of een MacBook Air, wij repareren jouw MacBook snel en professioneel. Onze Apple-experts kennen jouw MacBook als hun broekzak en maken hem in no-time weer tiptop in orde. Van een defect beeldscherm tot een versleten accu en van een haperend toetsenbord tot vochtschade: MicroFix maakt blij!

Heeft het beeldscherm van je MacBook een reparatie nodig?

Vertoont je LCD-scherm ineens strepen? Is je backlight stuk? Heb je vlekken in je display? Laat de coating van je Retina-scherm los? Of heb je een barst in je beeldscherm? Dan ben je niet blij! Gelukkig weet MicroFix raad met een beschadigd beeldscherm.

Vochtschade aan je MacBook?

Een kop thee, een flinke regenbui, met welk vocht je MacBook ook in aanraking komt, hij wordt er niet blij van. En ongeacht hoe snel je hem uitzet en droog veegt: dat vocht gaat vroeg of laat voor problemen zorgen. Maar hoe sneller je erbij bent, hoe meer kans dat de kosten voor de reparatie meevallen. Onze monteurs weten precies wat ze moeten doen om vochtschade aan jouw MacBook te verhelpen en voorkomen graag grotere problemen.

Toetsenbord repareren

Een ander probleem dat we regelmatig bij een MacBook zien, is dat het toetsenbord ineens niet meer werkt. Vaak zit er dan een vuiltje onder één van de toetsen. Dan kun je natuurlijk zelf proberen om je toetsenbord voorzichtig schoon te maken met perslucht, maar eerlijk is eerlijk: vaak is er toch echt meer nodig om je toetsenbord weer lekker te laten werken.

Accu van je MacBook vervangen

Wanneer je een MacBook koopt, weet je zeker dat deze lang meegaat. Veel langer dan een laptop die op Windows draait. Maar aan die lange levensduur zit ook een nadeel: je accu slijt eerder dan je laptop! Na een paar jaar zul je merken dat je niet meer zo lang zonder oplader kunt. Gelukkig is de oplossing eenvoudig: laat je MacBook-batterij vervangen en je kunt weer een hele dag werken zonder kabel.

Natuurlijk kun je ook met andere MacBook reparaties in Den Haag terecht!

MicroFix maakt blij. Altijd, dus ook wanneer je een andere reparatie aan je MacBook in Den Haag wilt laten uitvoeren. Bijvoorbeeld wanneer:

 • je harde schijf defect is;
 • je speakers het niet meer doen;
 • het trackpad niet werkt zoals het hoort;
 • of je niet precies weet wat er mis is met je MacBook.

Waarom MicroFix je MacBook in Den Haag laten repareren?

Je defecte MacBook repareren we vaak binnen een paar dagen. Valt de reparatie nog binnen de fabrieksgarantie? Dan is dit helemaal gratis.

Het heeft veel voordelen als je je MacBook bij ons laat repareren. Wij zijn door Apple geautoriseerd voor de reparatie van alle Apple-producten, zoals de iPhone, maar ook jouw MacBook Air of MacBook Pro. We gebruiken dan ook enkel originele onderdelen. Daardoor behoud jij je garantie.

We houden ons bij iedere MacBook-reparatie in Den Haag strikt aan de garantieregels die Apple stelt. We testen je MacBook met speciale Apple-software en volgens de richtlijnen van Apple. Zowel voor als na de reparatie.

microfix macbook reparatie den haag

MacBook fabrieksgarantie bij MicroFIx

Van Apple krijg je twee jaar garantie op MacBooks. MicroFix is als Authorised Service Provider van Apple een soort verlengstuk van Apple op garantie- en servicegebied. Wij voeren de garantieclaim uit voor jou en voor Apple.

Valt je reparatie buiten de garantie? Ook dan maken we hem uiteraard voor je. Je krijgt dan vooraf van ons een prijsopgave. Zo kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Na de reparatie heb je standaard drie maanden garantie op het door ons gerepareerde onderdeel. Wel zo prettig, of niet?

Klaar terwijl je wacht of vanuit huis?

We kunnen ons voorstellen dat je niet langer dan strikt nodig zonder jouw laptop wilt zitten. Daarom kun je bij ons gewoon langskomen op onze vestiging in Den Haag voor de reparatie van je MacBook. Kun je –  om welke reden dan ook –  niet langskomen? Dan is onze Pick-up & Return-service ideaal voor jou! We halen je MacBook dan bij jou thuis op voor reparatie. En het mooiste? Deze service is tijdelijk helemaal gratis voor alle Apple-apparaten.

Onze tarieven

Voor veel reparaties hebben wij vaste tarieven. Bij het aanmelden van uw reparatie ziet u vooraf het tarief van uw reparatie. Voor de reparaties waarvoor we geen vast reparatietarief hebben doen wij vooraf eerst een prijsopgave. Indien u, na het ontvangen van de prijsopgave, besluit van de reparatie af te zien berekenen wij u naast de transport- of voorrijkosten ook onderzoekskosten. De hoogte van de onderzoekskosten verschillen per product.

Onderzoekskosten

Wanneer wij u, na grondige diagnose van uw defecte apparaat, een prijsopgave doen en u besluit niet tot reparatie over te gaan berekenen wij u onderzoekskosten. De hoogte van de onderzoekskosten zijn product afhankelijk. Indien wij uw apparaat niet kunnen repareren berekenen wij u uiteraard ook geen onderzoekskosten. Wanneer wij na uitvoerig testen van uw apparaat géén klacht hebben kunnen constateren (no-fault-found) zullen wij ook de onderzoekskosten in rekening brengen.

Onderzoeks

Kosten

€ 35,09 € 29,00 excl.
 • Computer
 • Notebook
 • Smartphone
 • Tablet
 • Apple iPod
 • Apple TV
 • Apple AirPods
 • Apple Accessoires
 • Apple Watch
Onderzoeks

Kosten

€ 59,29 € 49,00 excl.
 • Apple iMac
 • Apple MacBook (Pro)
 • Apple MacBook Air
 • Apple Mac Pro
 • Apple Mac Mini
 • HP Designjet
 • Large Format PTR
Vertrouwen is belangrijk

Wat zeggen
onze klanten

“Ik heb mijn iPhone X laten voorzien van een nieuwe batterij bij Microfix. Het was zo gepiept, netjes gedaan en werkt weer als een zonnetje ? “

Marc Sulsters

“Ik heb recent mijn Macbook Pro laten repareren door MicroFix in verband met het repair program voor het toetsenbord, afspraken zijn nagekomen ben erg tevreden! ”

Frans van den Broek

Veelgestelde vragen

Contactgegevens

Op welke manier kan ik MicroFix bereiken?

Je kunt MicroFix op verschillende manieren bereiken:

Telefonisch op het nummer 071-5682555 van maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur, per e-mail info@microfix.nl, via Facebook of Twitter.

Waar zijn jullie gevestigd?

Wij hebben verschillende vestigingen in Leiden, Amsterdam en Den-Haag. Klik hier om alle vestigingen te bekijken.