MacBook reparatie Leiden

Of je jouw MacBook nu gebruikt voor school of voor je werk: Leiden is in last op het moment dat je hem niet meer kunt gebruiken. Natuurlijk kom je voor de reparatie van je MacBook naar MicroFix in Leiden. Dan weet je zeker dat wij hem in no-time voor je repareren! En natuurlijk alleen met officiële Apple onderdelen.

apple-authorized-dealer-png-autorised-apple-service-centre-gold-coast-550
Macbook reparatie leiden

De reparatie van je MacBook is bij ons in goede handen.

Of je nu een MacBook Pro hebt of een MacBook Air, wij repareren jouw MacBook vlug en professioneel. Onze Apple-experts kennen jouw MacBook als hun broekzak en weten hem snel weer aan de praat te krijgen. Van een defect beeldscherm tot een versleten accu en van een haperend toetsenbord tot vochtschade: MicroFix maakt blij!

Heeft je MacBook beeldscherm een reparatie nodig?

Vertoont je LCD-scherm ineens strepen? Is je backlight stuk? Heb je vlekken in je display? Laat de coating van je Retina-scherm los? Of heb je een barst in je beeldscherm? Dan ben je niet blij! Gelukkig weet MicroFix raad met een beschadigd beeldscherm.

Vochtschade repareren

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een moment van oplettendheid is voldoende om je mok thee over je MacBook te gooien. En ongeacht hoe snel je hem uitzet en droog veegt: dat vocht gaat vroeg of laat voor problemen zorgen. Maar hoe sneller je erbij bent, hoe meer kans dat de kosten voor de reparatie nog meevallen. Onze monteurs schrikken niet terug van vochtschade aan jouw MacBook en voorkomen graag grotere problemen.

 

Toetsenbord repareren

Een ander probleem dat we regelmatig bij een MacBook zien, is dat het toetsenbord ineens niet meer werkt. Vaak zit er dan een vuiltje onder één van de toetsen. Uiteraard kun je zelf proberen om je toetsenbord voorzichtig schoon te maken met perslucht, maar in de praktijk werkt dit niet echt goed.

 

microfix macbook reparatie leiden

Accu van je MacBook vervangen

Wanneer je een MacBook koopt, weet je zeker dat deze lang mee gaat. Veel langer dan enig ander merk laptop. Daardoor kan je accu na een poosje minder goed gaan functioneren. Dit is simpelweg een kwestie van slijtage van je accu. Wanneer je jouw MacBook batterij laat vervangen, behoren deze problemen vaak meteen tot het verleden.

Natuurlijk kun je ook met andere MacBook reparaties in Leiden terecht!

MicroFix maakt blij. Altijd, dus ook wanneer je een andere reparatie aan je MacBook wilt laten uitvoeren. Bijvoorbeeld voor de reparatie of vervanging van:

 • Je speakers
 • Het trackpad
 • Als je niet precies weet wat er mis is met je MacBook
 • Je harde schijf defect is
 • Upgrade van je harde schijf naar SSD

Waarom MicroFix je MacBook in Leiden laten repareren?

Je defecte MacBook repareren we vaak binnen een paar dagen. Valt de reparatie nog binnen de fabrieksgarantie? Dan is dit helemaal gratis.

Het heeft veel voordelen als je je MacBook bij ons laat repareren, want we zijn door Apple geautoriseerd voor de reparatie van alle Apple producten, zoals de iPhone, maar ook jouw MacBook Air of MacBook Pro. We gebruiken dan ook enkel originele onderdelen. Daardoor behoud je je garantie.

We houden ons in Leiden bij iedere MacBook reparatie strikt aan de garantieregels die Apple stelt. We testen je MacBook met speciale Apple software en volgens de Apple richtlijnen. Zowel voor als na de reparatie.

MacBook fabrieksgarantie bij MicroFix

Van Apple krijg je twee jaar garantie op MacBooks. MicroFix is als Authorised Service Provider van Apple een soort verlengstuk van Apple op garantie- en servicegebied. Wij voeren de garantieclaim uit voor jou en voor Apple.

Valt je reparatie buiten de garantie? Ook dan maken we hem uiteraard voor je. Je krijgt dan vooraf van ons een prijsopgave. Zo kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Na de reparatie heb je standaard drie maanden garantie op het door ons gerepareerde onderdeel. Wel zo prettig, of niet?

Klaar terwijl je wacht of vanuit huis?

We kunnen ons voorstellen dat je niet langer dan strikt nodig zonder jouw laptop kunt. Daarom kun je bij ons gewoon langskomen op onze vestiging in Leiden voor de reparatie van je MacBook. Kun je -om welke reden dan ook- niet langs komen? Dan is onze Pick-up & Return-service ideaal voor jou! We halen je MacBook dan gewoon bij jou thuis op voor reparatie. En het mooiste? Deze service is tijdelijk helemaal gratis voor alle Apple apparaten.

Onze tarieven

Voor veel reparaties hebben wij vaste tarieven. Bij het aanmelden van uw reparatie ziet u vooraf het tarief van uw reparatie. Voor de reparaties waarvoor we geen vast reparatietarief hebben doen wij vooraf eerst een prijsopgave. Indien u, na het ontvangen van de prijsopgave, besluit van de reparatie af te zien berekenen wij u naast de transport- of voorrijkosten ook onderzoekskosten. De hoogte van de onderzoekskosten verschillen per product.

Onderzoekskosten

Wanneer wij u, na grondige diagnose van uw defecte apparaat, een prijsopgave doen en u besluit niet tot reparatie over te gaan berekenen wij u onderzoekskosten. De hoogte van de onderzoekskosten zijn product afhankelijk. Indien wij uw apparaat niet kunnen repareren berekenen wij u uiteraard ook geen onderzoekskosten. Wanneer wij na uitvoerig testen van uw apparaat géén klacht hebben kunnen constateren (no-fault-found) zullen wij ook de onderzoekskosten in rekening brengen.

Onderzoeks

Kosten

€ 35,09 € 29,00 excl.
 • Computer
 • Notebook
 • Smartphone
 • Tablet
 • Apple iPod
 • Apple TV
 • Apple AirPods
 • Apple Accessoires
 • Apple Watch
Onderzoeks

Kosten

€ 59,29 € 49,00 excl.
 • Apple iMac
 • Apple MacBook (Pro)
 • Apple MacBook Air
 • Apple Mac Pro
 • Apple Mac Mini
 • HP Designjet
 • Large Format PTR
Vertrouwen is belangrijk

Wat zeggen
onze klanten

“Ik heb mijn iPhone X laten voorzien van een nieuwe batterij bij Microfix. Het was zo gepiept, netjes gedaan en werkt weer als een zonnetje ? “

Marc Sulsters

“Ik heb recent mijn Macbook Pro laten repareren door MicroFix in verband met het repair program voor het toetsenbord, afspraken zijn nagekomen ben erg tevreden! ”

Frans van den Broek

Veelgestelde vragen

Contactgegevens

Op welke manier kan ik MicroFix bereiken?

Je kunt MicroFix op verschillende manieren bereiken:

Telefonisch op het nummer 071-5682555 van maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur, per e-mail info@microfix.nl, via Facebook of Twitter.

Waar zijn jullie gevestigd?

Wij hebben verschillende vestigingen in Leiden, Amsterdam, Den-Haag en Rotterdam. Klik hier om alle vestigingen te bekijken.