Reparatie aanmelden of afspraak maken
Menu

MacBook reparatie Rotterdam

In Rotterdam kun je nu ook terecht voor de reparatie van je MacBook. Gewoon bij MicroFix. Want je kunt natuurlijk niet lang zonder je MacBook. Dus is het wel zo fijn dat wij hem in no-time voor je repareren! En natuurlijk alleen met officiële Apple onderdelen.

Je MacBook bij ons laten fixen heeft veel voordelen, want we zijn door Apple geautoriseerd voor de reparatie van alle Apple producten, zoals de iPhone, maar ook jouw MacBook Air of MacBook Pro. We gebruiken dan ook enkel originele onderdelen. Alleen zo behoud je je garantie.

We houden ons daarbij strikt aan de garantieregels die Apple stelt. We testen je MacBook met speciale Apple software en volgens de Apple richtlijnen. Zowel voor als na de reparatie van je MacBook in Rotterdam.

Weet je trouwens dat MicroFix een onafhankelijke Apple Authorised Service Provider is die garantie en service verleent zonder zelf producten van Apple te verkopen? We hebben maar één belang, jouw MacBook snel en goed repareren.

Geautoriseerde Apple Service provider Microfix
Macbook reparatie rotterdam

De reparatie van je MacBook is bij ons in goede handen

Of je nu een MacBook, MacBook Pro of een MacBook Air hebt, wij repareren jouw MacBook snel en vakkundig. Onze Apple-experts in Rotterdam kennen jouw MacBook als hun broekzak en weten hem vlug weer aan de praat te krijgen.

MicroFix maakt blij. Altijd, dus ook wanneer je een reparatie aan je MacBook wilt laten uitvoeren. Bijvoorbeeld voor de reparatie van:

 • Vervanging van je harde schijf of upgrade naar SSD
 • Reparatie van je speakers
 • Reparatie van het trackpad
 • Als je niet precies weet wat er mis is met je MacBook

Heeft je MacBook-beeldscherm een reparatie nodig?

Werkt je backlight niet meer? Zitten er ineens strepen in je Lcd-scherm? Heb je vlekken in je display? Begint de coating van je Retina-scherm los te laten? Of heb je je MacBook hard laten vallen en is je beeldscherm gebarsten? Dan ben je niet blij! Gelukkig weet MicroFix raad met een beschadigd beeldscherm en repareren wij jouw beeldscherm vakkundig en snel.

MacBook met vochtschade laten repareren in Rotterdam

Er is niet veel voor nodig: ‘s-ochtends stop je snel je MacBook in je tas, waterflesje in het vak ernaast. Maar je was een beetje gehaast… Waterflesje niet goed dichtgedraaid. Alles nat. Ook je MacBook! Maar zelfs als je MacBook het straks weer doet: dat vocht zorgt vroeg of laat voor problemen. Bijvoorbeeld in de vorm van roest.

Heeft jouw MacBook vochtschade? Maak dan direct een afspraak voor het repareren van je MacBook! Onze experts weten precies wat ze moeten doen met een MacBook met vochtschade.

 

Apple service provider Microfix
microfix macbook reparatie rotterdam

Toetsenbord van je MacBook reageert niet

Werkt je toetsenbord ineens niet meer? Dat komt wel vaker voor. Meestal zit er dan een vuiltje onder één van de toetsen. Uiteraard kun je zelf proberen om je toetsenbord voorzichtig schoon te maken met perslucht, maar in de praktijk werkt dit meestal niet zo best.

Er zijn MacBooks met een erkend toetsenbord-probleem. Controleer even of jouw MacBook in aanmerking komt voor het serviceprogramma van Apple, want reparatie is dan vaak kosteloos bij MicroFix. Staat jouw MacBook niet in het lijstje, maar heeft je toetsenbord wel kuren? Ook dan maakt MicroFix blij!

Problemen met je MacBook-accu oplossen

Wanneer je een MacBook koopt, weet je zeker dat deze lang mee gaat. Veel langer dan een ander merk laptop. Maar daardoor loop je op een gegeven moment wel tegen slijtage van je accu aan. Hij laadt bijvoorbeeld niet meer helemaal op, je MacBook wordt ontzettend langzaam of je moet jouw MacBook continu aan de lader aangesloten laten.

Of wil hij zelfs helemaal niet meer opstarten? Dit is simpelweg een kwestie van slijtage van je accu. Deze problemen behoren tot het verleden als je jouw MacBook-batterij laat vervangen.

Pick-up & Return service

Een andere optie is onze Pick-up & Return service. Wij halen en brengen je MacBook bij jou thuis op, helemaal gratis. Overal in Nederland, en ook buiten de garantie! Je kan je MacBook ook zelf opsturen. De verantwoordelijkheid voor de verpakking en verzending ligt dan bij jou.

MacBook fabrieksgarantie bij MicroFix

Tegenwoordig geeft Apple aan consumenten twee jaar garantie op MacBooks. MicroFix is als Apple Authorised Service Provider de uitvoerende partij bij uitstek om de garantiereparatie uit te voeren. Een soort verlengstuk van Apple op garantie- en servicegebied. Wij voeren de garantieclaim uit voor jou en voor Apple. Bij een MacBook reparatie in Rotterdam door MicroFix blijft je garantie dus behouden.

Valt je reparatie buiten de garantie? Ook dan fixen we je MacBook voor je. We geven je dan van tevoren een prijsopgave. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Na het fixen, heb je 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Wel zo prettig.

Klaar terwijl je wacht of vanuit huis?

We kunnen ons voorstellen dat je niet langer dan strikt nodig zonder jouw MacBook wilt zitten. Daarom kun je bij ons gewoon langskomen op een van onze vestigingen voor de reparatie van je laptop. Past dit niet in jouw drukke schema? Dan bieden we je ook de mogelijkheid om je MacBook bij je thuis op te halen voor reparatie. Zijn we klaar met de MacBook reparatie? Dan brengen we hem uiteraard ook zo snel mogelijk weer naar jou terug!

Pick-up & Return service voor jouw MacBook is tijdelijk gratis. Blijf vooral thuis en wij halen jouw laptop bij je op.

Onze tarieven

Veel reparaties hebben bij ons een vast tarief. Dat tarief zie je meteen als je de reparatie aanmeldt. Als er geen vast tarief staat, krijg je van ons vooraf eerst een prijsopgave.

Natuurlijk kun je dan besluiten om het toestel niet te laten repareren. Dan betaal je alleen de eventuele kosten die we maakten om je apparaat op te halen, te brengen en/of te onderzoeken.

Hieronder lees je de onderzoekskosten per product.

Snelle diagnose en kosten voor onderzoek

Voor reparaties van veelvoorkomende, eenvoudige problemen hebben wij vaste reparatieprijzen. Loop hiervoor even binnen bij een van onze vestigingen. Dan kunnen we vaak op voorhand al zeggen wat de kosten zullen zijn.

Zijn de problemen aan je toestel ingewikkelder? Dan plannen wij je apparaat in voor uitgebreider onderzoek. Als het defect daarna niet onder de fabrieksgarantie valt, ontvang je vooraf een prijsopgave. Laat je daarna je apparaat door ons repareren? Dan worden er geen onderzoekskosten berekend.

Je betaalt alleen onderzoekskosten als je het toestel niet laat repareren. Dat geldt ook als wij na uitbreid onderzoek geen storing vinden of als de storing in de software zit. Deze onderzoekskosten hangen af wat voor apparaat het betreft. Zie de tabel voor de onderzoekskosten voor jouw toestel.

Onderzoeks

Kosten

€ 35,09 € 29,00 excl.
 • Apple iPod
 • Apple TV
 • Apple AirPods
 • Apple Accessoires
 • Apple Watch
Onderzoeks

Kosten

€ 47,19 € 39,00 excl.
 • Apple iPad
 • Apple iPhone
 • Smartphone
 • Tablet
Onderzoeks

Kosten

€ 63,53 € 52,50 excl.
 • Apple iMac
 • Apple MacBook (Pro)
 • Apple MacBook Air
 • Apple Mac Pro
 • Apple Mac Mini
 • HP Designjet
 • Large Format PTR
Vertrouwen is belangrijk

Wat zeggen
onze klanten

“Ik heb mijn iPhone X laten voorzien van een nieuwe batterij bij Microfix. Het was zo gepiept, netjes gedaan en werkt weer als een zonnetje ? “

Marc Sulsters

“Ik heb recent mijn Macbook Pro laten repareren door MicroFix in verband met het repair program voor het toetsenbord, afspraken zijn nagekomen ben erg tevreden! ”

Frans van den Broek