Nokia reparatie in Den Haag

Wie groeide er niet op met een Nokia in de buurt? En het merk is terug van weggeweest, ze produceren nu weer de mooiste smartphones. Betrouwbare en gebruiksvriendelijke telefoons, waar jij geen dag meer zonder kunt. Maar wat als er iets mis is met jouw Nokia? Dan kom je voor de reparatie van jouw Nokia natuurlijk naar MicroFix in Den Haag! Daar maken we hem in no-time en jij bent weer blij!

nokia reparatie den haag

Batterij van je Nokia vervangen?

Je batterij is het kloppend hart van je Nokia. Wanneer je batterij het niet meer zo goed doet, kan je Nokia gsm spontaan uitvallen. Ook wanneer je normaal gesproken nog uren verder zou moeten kunnen met je accu. Of loopt je accu telkens supersnel leeg en is bellen of gamen vrijwel onmogelijk? Dan is je accu waarschijnlijk versleten en aan vervanging toe. 

Bij MicroFix in Den Haag is dat een fluitje van een cent. Onze monteurs zijn niet alleen ervaren in het repareren van Nokia telefoons, ze volgen ook regelmatig trainingen bij Nokia om goed op de hoogte te blijven. Zo weet je zeker dat het vervangen van jouw Nokia batterij door een professional gebeurt en je niet binnen de kortste keren weer met een lege batterij zit.

Nokia scherm vervangen in Den Haag

Het display van je Nokia bestaat uit verschillende onderdelen. Het glas op je Nokia zorgt ervoor dat jij het toestel met je vingers kunt bedienen en het LCD- of OLED-scherm zorgt ervoor dat je beeld hebt. Natuurlijk laat je je scherm vervangen als het gebroken is. Maar ook wanneer de kleuren niet meer goed zichtbaar zijn of je scherm slecht reageert op de bewegingen van je vingers, vraagt je Nokia om een nieuw beeldscherm. Deze reparatie is bij de nieuwste vestiging van MicroFix in Den Haag snel geregeld!

Defecte camera

Met je Nokia kun je de mooiste foto’s maken. Tenminste, als de camera’s in je toestel werken en je lens geen schade heeft! Is nou een van jouw camera’s stuk, ligt er een waas over je foto’s, doet je flitser het niet of zitten er krassen op de lens van een van je camera’s? Dan zijn je foto’s gewoonweg niet meer om aan te zien. Maar geen paniek: de technici bij MicroFix in Den Haag repareren je camera vakkundig en vliegensvlug als je langskomt bij ons Nokia reparatie center in Den Haag!

Problemen met het geluid van je Nokia?

We zien vaker Nokia’s met geluidsproblemen dan je verwacht. En de oorzaken zijn net zo uiteenlopend. Maar hoe weet je nu wélk geluidsprobleem je hebt? En dus welke reparatie je moet laten uitvoeren door onze Nokia monteurs in Den Haag? We geven je wat uitleg over de verschillende problemen:

Speaker reparatie Nokia

Klinkt het geluid van je Nokia blikkerig? Of schel? Of hoor je misschien zelfs helemaal niets? Dan kan een van je speakers defect zijn. Als je jouw toestel naar een van onze winkels brengt, onderzoekt de monteur welke luidspreker defect is en vervangt hij deze voor je. Natuurlijk gebruikt hij daarvoor alleen originele Nokia-onderdelen, zodat jij zeker weet dat er alleen componenten van de beste kwaliteit in je toestel komen. Soms blijkt echter dat een ander onderdeel van je Nokia voor de problemen zorgt. Dan overlegt onze monteur in Den Haag altijd even met jou wat de mogelijkheden voor vervanging of reparatie zijn.

Microfoon

Horen mensen jou niet tijdens het bellen? En hebben de filmpjes die je opneemt geen geluid meer? Dan is de microfoon van je Nokia vrijwel zeker defect. We kunnen de microfoon module niet repareren, maar zullen hem snel en professioneel voor je vervangen in ons Nokia reparatie center in Den Haag.

Reparatie van je Nokia knoppen

Merk je dat een knop op je Nokia zo nu en dan hapert? De homebutton, bijvoorbeeld, je aan-/uitknop of je volumetoetsen? Dan is het goed om te weten dat je óók deze onderdelen snel kunt laten repareren bij MicroFix in Den Haag. Daarbij maakt het niet uit welk type Nokia jij hebt: een nieuwe Nokia Lumen 950 of een Nokia 2 die al jaren op de teller heeft staan. De reparatie van je Nokia laat je zorgeloos over aan de experts van MicroFix in Den Haag!

microfix nokia reparatie den haag

Je Nokia reparatie is in goede handen bij MicroFix Den Haag

We vinden kwaliteit en een goede, snelle service belangrijk. We streven dan ook naar 100% tevredenheid bij alle Nokia reparaties. Daarom staan we altijd voor je klaar en zijn we ISO 9001 gecertificeerd. We repareren snel omdat wij de meeste onderdelen snel op voorraad hebben. Kunnen wij jouw Nokia niet direct repareren? Dan kun je online de status van de reparatie van jouw toestel volgen en weet je precies wanneer we klaar zijn.

MicroFix garantie? 

Als er van fabrieksgarantie op je Nokia al een poosje geen sprake meer is, kun je bij ons terecht. We vertellen je dan altijd vooraf wat de reparatie van je Nokia je gaat kosten. Zo weet jij vooraf precies waar je aan toe bent en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. En om je helemaal blij te maken, geven we op iedere Nokia reparatie standaard drie maanden garantie. Als er dan toch iets niet goed gaat met het onderdeel dat wij voor je vervingen, kun je gewoon terugkomen!

Jouw Nokia reparatie klaar terwijl je wacht of liever de deur niet uit?

De nieuwste MicroFix vestiging in Den Haag is een uitkomst voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar adres voor een Nokia reparatie. Maar wist je dat deze vestiging ook prima te bereiken is als je vanuit Rotterdam je Nokia wilt laten repareren? Je kunt bij ons in Den Haag altijd naar binnen wandelen voor de reparatie van je Nokia. Wil je zeker weten dat we direct aan de slag kunnen met het behandelen van jouw telefoon? Maak dan even vooraf een afspraak, dan staat een van onze technici klaar om je telefoon in behandeling te nemen. Ga je op het moment liever de deur niet uit, of heb je geen tijd om langs te komen? Dan is onze Pick-up & Return-service misschien wel dé oplossing voor jou!

Onze tarieven

Voor veel reparaties hebben wij vaste tarieven. Voor de reparaties waarvoor we geen vast reparatietarief hebben doen wij vooraf eerst een prijsopgave. Indien u, na het ontvangen van de prijsopgave, besluit van de reparatie af te zien berekenen wij u naast de transport- of voorrijkosten ook onderzoekskosten. De hoogte van de onderzoekskosten verschillen per product.

 

Onderzoekskosten

Wanneer wij u, na grondige diagnose van uw defecte apparaat, een prijsopgave doen en u besluit niet tot reparatie over te gaan berekenen wij u onderstaande onderzoekskosten. De hoogte van de onderzoekskosten zijn product afhankelijk. Indien wij uw apparaat niet kunnen repareren berekenen wij u uiteraard ook geen onderzoekskosten. Wanneer wij na uitvoerig testen van uw apparaat géén klacht hebben kunnen constateren (no-fault-found) zullen wij ook de onderzoekskosten in rekening brengen.

Tarief 1

€ 35,09 (€ 29,00 excl.)
 • Computer
 • Notebook
 • Smartphone
 • Tablet
 • Apple iPod
 • Apple TV
 • Apple Airpods
 • Apple Accessoires

Basis Tarief

€ 47,19 (€ 39,00 excl.)
 • Apple iPad
 • Apple iPhone
 • Matrixprinter
 • Multifunctional/ MFP
 • Inktprinter
 • Laserprinter
 • Overige Apparatuur

Tarief 3

€ 59,29 (€ 49,00 excl.)
 • Apple iMac
 • Apple MacBook (Pro)
 • Apple MacBook Air
 • Apple Mac Pro
 • Apple Mac Mini
 • HP Designjet
 • Large Format PTR

VERTROUWEN IS BELANGRIJK

Wat zeggen
onze klanten?

"Ik heb mijn iPhone X laten voorzien van een nieuwe batterij bij Microfix. Het was zo gepiept, netjes gedaan en werkt weer als een zonnetje 🙂 "

Marc Sulsters

"Ik heb recent mijn Macbook Pro laten repareren door MicroFix in verband met het repair program voor het toetsenbord, afspraken zijn nagekomen ben erg tevreden! ”

Frans van den Broek
dell
samsung
asus
Untitled-1
acer
lenovo
sony

Veelgestelde vragen

Contactgegevens

Op welke manier kan ik MicroFix bereiken?

Je kunt Microfix op verschillende manieren bereiken:

Telefonisch op het nummer 071-5682555 van maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur, per e-mail info@microfix.nl, via Facebook of Twitter.

Waar zijn jullie gevestigd?

Wij hebben verschillende vestigingen in Leiden, Amsterdam en Den-Haag. Klik hier om alle vestigingen te bekijken.

Leiden 01 02 Amsterdam West maandag t/m vrijdag: 9:00 – 18:00 uur
zaterdag : 9:00 – 17:00 uur
zondag: gesloten
Bekijk vestiging → 02 Amsterdam West 03 Amsterdam Zuid Oost 03 Amsterdam ZO maandag t/m vrijdag: 8:30 – 17:00 uur
zaterdag en zondag: gesloten
Bekijk vestiging → 01 Leiden maandag t/m vrijdag: 8:30 – 17:00 uur
zaterdag en zondag: gesloten
Bekijk vestiging → Onze vestigingen