Samsung reparatie Amsterdam

Met een defect Samsung device kom je natuurlijk naar MicroFix in Amsterdam. Of je nu een telefoon met een gebroken scherm of defecte accu, een tablet met een kapotte oplaadpoort of een smartwatch met kuren hebt, wij regelen jouw Samsung reparatie snel en professioneel. MicroFix in Amsterdam maakt jou en je Samsung weer blij!

microfix samsung reparatie amsterdam

Samsung smartphone reparatie in Amsterdam

Je Samsung telefoon repareren we snel en vakkundig. Welk model je ook hebt. Er is geen probleem waar wij voor terugschrikken. Zien we je binnenkort in onze vestiging in Amsterdam voor een van deze Samsung reparaties?

Gebarsten scherm

Viel je Samsung op de stoep toen je hem net iets te snel uit je broekzak haalde? En heb je nu een flinke barst in je scherm? Dat ziet er natuurlijk niet fraai uit en waarschijnlijk kun je je smartphone nu ook niet meer goed bedienen. Bij MicroFix is de reparatie van je Samsung scherm snel geregeld. Gewoon even binnenlopen bij een van onze vestigingen in Amsterdam en je telefoon is in no-time weer blij!

Speakers vervangen van je Samsung

Als je telefoon valt, kunnen je luidspreker of gehoorspeaker beschadigen. Dat zie je niet, maar je hoort het natuurlijk wel. Heel vervelend! De reparatie van je speakers is meestal een kleine reparatie die we snel en vakkundig voor je uitvoeren. Het moet wel heel vreemd lopen als je niet binnen 30 minuten onze vestiging weer verlaat. Met een werkende Samsung, natuurlijk.

Samsung waterschade reparatie

Viel jij met je Samsung in je zak van een rondvaartboot? Zelfs als hij nu nog lijkt te functioneren, liggen problemen door vochtschade op de loer. Het vocht zorgt namelijk voor oxidatie in je telefoon. Dat kan leiden tot grote problemen. De Samsung monteurs bij MicroFix in Amsterdam weten precies wat ze moeten doen voor een waterschade reparatie!

Oplaadpoort Samsung reparatie in Amsterdam

De oplaadpoort van je Samsung is niet ongevoelig voor slijtage. Maar er kan zich ook stof verzamelen in de oplaadpoort. Als je bij ons langskomt, kijken we altijd eerst of de oplaadpoort weer functioneert na een grondige schoonmaakbeurt. Is dat niet het geval? Dan vervangen we de laadpoort natuurlijk voor je.

Accu snel leeg?

De batterij van je Samsung heeft geen oneindige levensduur. Het zal je vast niet verbazen dat we dagelijks Samsung batterijen vervangen. Daardoor zijn we bedreven in deze Samsung reparatie en zijn we meestal binnen een half uur klaar. Wil je zeker weten dat wij de accu van jouw Samsung op voorraad hebben? Maak dan een afspraak voor de reparatie. Dan zorgen wij dat jouw batterij er is wanneer je bij ons in Amsterdam naar binnenstapt.

Samsung software reparatie

Wist je dat je ook voor softwareproblemen bij ons terechtkunt? Als je last hebt van een virus, corrupte app of een op hol geslagen proces, bijvoorbeeld. Onze door Samsung opgeleide medewerkers weten in de meeste gevallen het probleem snel te verhelpen. En dat kan meestal ook nog zonder dataverlies. Fijn vooruitzicht, toch?

Samsung tablet reparatie in Amsterdam

Heb je geen probleem met je Samsung telefoon, maar is je tablet stuk? Geen stress! MicroFix helpt je uit de brand. De Samsung tablet reparatie wordt altijd professioneel en uiteraard met originele Samsung-onderdelen uitgevoerd in Amsterdam. Zo kun je bij ons terecht voor reparaties van:

 • waterschade aan je tablet
 • defecte speakers
 • kapotte microfoon
 • gebarsten scherm
 • versleten accu
 • headphone jack die niet meer werkt
 • of als je niet precies weet wat er mis is met je Samsung tablet
MicroFix Samsung reparatie amsterdam

Samsung smartwatch laten repareren?

Of je jouw smartwatch nu voor fitness of voor fun hebt, een kapotte smartwatch is natuurlijk zonde! Juist doordat je je smartwatch continu draagt, kan hij vrij makkelijk stuk gaan. Een probleem met je touchscreen, een barst in het scherm of een accu die niet meer goed oplaadt? Of weet je misschien niet precies wat er aan de hand is? Kom gerust langs bij een van onze vestigingen. Dan onderzoeken of repareren we je Samsung smartwatch snel voor je!

Binnen én buiten de Samsung garantie ben je welkom bij MicroFix in Amsterdam

Voor reparatie van je Samsung kun je altijd bij ons terecht. Of dit nu binnen of buiten de garantie is.

MicroFix garantie

Als jouw Samsung nog onder de fabrieksgarantie valt, kan Microfix hem waarschijnlijk kosteloos voor je repareren. MicroFix repareert jouw Samsung namelijk altijd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. En natuurlijk met de originele Samsung-onderdelen, zodat jouw fabrieksgarantie niet vervalt. Op onze reparatie krijg je overigens ook drie maanden garantie.

Maar ook wanneer de garantie al verliep, kun je zonder zorgen bij MicroFix aankloppen voor jouw Samsung reparatie. Onze medewerkers zijn door Samsung opgeleid en daardoor repareren ze jouw smartphone snel en met kennis van zaken. Daar hebben wij zoveel vertrouwen in dat we je op iedere reparatie standaard drie maanden garantie geven.

Laat jouw Samsung repareren waar en wanneer het jou uitkomt!

Bij Microfix bepaal jij wanneer je jouw Samsung laat repareren. Maak je een afspraak voor de reparatie? Dan staan wij klaar op het afgesproken tijdstip om jouw telefoon, smartwatch of tablet zo snel mogelijk weer zo goed als nieuw te hebben. Je kunt natuurlijk tijdens onze openingstijden ook gewoon even bij ons binnenlopen voor de reparatie van je Samsung. Met twee vestigingen in Amsterdam is er altijd eentje bij jou in de buurt!

Microfix Amsterdam Zuid-Oost
Paasheuvelweg 34A
1105 BJ Amsterdam
Tel. +31 (0) 71 – 568 25 55

MicroFix Amsterdam West
Jan van Galenstraat 60H
1056 CC Amsterdam
Tel: +31 (0) 71 – 568 25 55

Ga je liever de deur niet uit voor je Samsung reparatie?

Ben je niet in staat om zelf naar een vestiging in Amsterdam te komen voor de reparatie van jouw Samsung? Of vermijd je liever onnodig contact? Dan kun je jouw Samsung ook bij je thuis op laten halen voor reparatie. Zijn we klaar met de reparatie? Dan brengen we hem uiteraard ook zo snel mogelijk weer naar jou terug!

Onze tarieven

Veel reparaties hebben bij ons een vast tarief. Dat tarief zie je meteen als je de reparatie aanmeldt. Als er geen vast tarief staat, krijg je van ons vooraf eerst een prijsopgave.

Natuurlijk kun je dan besluiten om het toestel niet te laten repareren. Dan betaal je alleen de eventuele kosten die we maakten om je apparaat op te halen, te brengen en/of te onderzoeken.

Hieronder lees je de onderzoekskosten per product.

Snelle diagnose en kosten voor onderzoek

Voor reparaties van veelvoorkomende, eenvoudige problemen hebben wij vaste reparatieprijzen. Loop hiervoor even binnen bij een van onze vestigingen. Dan kunnen we vaak op voorhand al zeggen wat de kosten zullen zijn.

Zijn de problemen aan je toestel ingewikkelder? Dan plannen wij je apparaat in voor uitgebreider onderzoek. Als het defect daarna niet onder de fabrieksgarantie valt, ontvang je vooraf een prijsopgave. Laat je daarna je apparaat door ons repareren? Dan worden er geen onderzoekskosten berekend.

Je betaalt alleen onderzoekskosten als je het toestel niet laat repareren. Dat geldt ook als wij na uitbreid onderzoek geen storing vinden of als de storing in de software zit. Deze onderzoekskosten hangen af wat voor apparaat het betreft. Zie de tabel voor de onderzoekskosten voor jouw toestel.

Onderzoeks

Kosten

€ 35,09 € 29,00 excl.
 • Apple iPod
 • Apple TV
 • Apple AirPods
 • Apple Accessoires
 • Apple Watch
Onderzoeks

Kosten

€ 47,19 € 39,00 excl.
 • Apple iPad
 • Apple iPhone
 • Smartphone
 • Tablet
Onderzoeks

Kosten

€ 63,53 € 52,50 excl.
 • Apple iMac
 • Apple MacBook (Pro)
 • Apple MacBook Air
 • Apple Mac Pro
 • Apple Mac Mini
 • HP Designjet
 • Large Format PTR
Vertrouwen is belangrijk

Wat zeggen
onze klanten

“Ik heb mijn iPhone X laten voorzien van een nieuwe batterij bij Microfix. Het was zo gepiept, netjes gedaan en werkt weer als een zonnetje ? “

Marc Sulsters

“Ik heb recent mijn Macbook Pro laten repareren door MicroFix in verband met het repair program voor het toetsenbord, afspraken zijn nagekomen ben erg tevreden! ”

Frans van den Broek