Reparatie aanmelden of afspraak maken
Menu

Sony reparatie in Den Haag

Is je Sony kapot? Kletterde je Sony Xperia op de grond toen je hem uit je broekzak haalde? Laadt de accu van je Sony tablet niet meer goed op? Of heb je een ander probleem met je Sony? Kom dan als de wiedeweerga naar het jongste MicroFix reparatiecentrum in Den Haag. Onze experts staan te trappelen om jouw Sony te repareren, zodat hij je weer jarenlang plezier kan bezorgen! Uiteraard repareren wij jouw Sony device enkel met originele onderdelen én geven we je garantie op iedere reparatie.

microfix sony reparatie den haag

Sony scherm reparatie

Sony staat bekend om zijn ongelooflijk scherpe beeldschermen. Maar wanneer het beeldscherm van je Sony telefoon, laptop of tablet een barst of scheur heeft, kun je daar natuurlijk niet meer optimaal van genieten. In zo’n geval is het wijs je scherm te laten repareren door een van de monteurs van MicroFix. Maar ook wanneer je scherm nog helemaal heel is, kan het nodig zijn om het scherm van je Sony te vervangen. Wanneer het touchscreen van je telefoon of tablet het niet meer doet, bijvoorbeeld, of wanneer je een deel van je laptop scherm moet missen, omdat er een grijze balk overheen lijkt te zweven of een zwart vlak. De monteurs bij MicroFix weten wel raad met deze problemen en vervangen jouw scherm binnen de kortste keren.

Sony waterschade reparatie in Den Haag

Viel je Xperia Z4 Tablet LTE in bad, omdat je net iets te ontspannen raakte van dat heerlijke warme water? Of nam je Sony Xperia een duik in het toilet? Dan heb je de poppen aan het dansen. Je tablet of smartphone kan namelijk niet al te best tegen water. En hoewel de laatste modellen een IP68 certificering hebben, waardoor de waterbestendigheid flink omhoog ging, is de kans groot dat jouw Sony net wat ouder is. Om verdere schade te voorkomen, zet je nú je toestel uit en breng je jouw Sony direct naar de Theresiastraat in Den Haag. In onze winkel drogen wij je Sony professioneel, reinigen we hem van binnen en buiten en laten je dan weten wat de reparatie van jouw apparaat gaat kosten. Zo kom je – ook bij waterschade – nooit voor onaangename verrassingen te staan bij MicroFix in Den Haag.

Batterij van je Sony vervangen

Is je Sony al wat ouder? Dan bestaat de kans dat je batterij niet meer optimaal presteert. Dat merk je bijvoorbeeld doordat hij telkens razendsnel leegloopt, of moeite lijkt te hebben met opladen. Dat is niet zo vreemd: je batterij slijt namelijk veel sneller dan de andere hardware in jouw Sony. Het plaatsen van een nieuwe batterij is voor onze monteurs dagelijks werk. Als je op een moment dat het jou uitkomt naar binnen wandelt, vervangen wij je accu zo snel mogelijk. Vaak is deze Sony reparatie in Den Haag snel klaar,, omdat we de meeste onderdelen snel op voorraad hebben.

Voor iedere Sony reparatie hét adres in Den Haag

Je kunt bij MicroFix terecht voor werkelijk alles wat er kapot kan gaan aan je Sony. Of je nu een Sony Xperia telefoon hebt met een mankement, zoals een defecte oplaadpoort, volumeknop die niet werkt, een speaker die zijn eigen leven leidt of een microfoon die geen enkel geluid doorlaat. De professionals van MicroFix in Den Haag helpen je graag verder. Nu produceert Sony natuurlijk niet alléén supermooie smartphones, ze hebben ook fijne tablets en praktische laptops in hun assortiment. Heb je een probleem met een van deze apparaten? Ook dan zien we je graag voor de reparatie aan de Theresiastraat 82 in Den Haag. Daar maken we namelijk ieder Sony apparaat weer in orde. Daarvan wordt jij blij! Weet je niet zeker of wij jouw Sony reparatie uit kunnen voeren? Neem dan even contact op met onze klantenservice voor een snel en duidelijk antwoord.

MicroFix sony reparatie den haag

MicroFix garantie

Is er geen sprake meer van fabrieksgarantie? Ook dan kunnen wij je Sony uiteraard voor je repareren. We sturen je eerst een prijsopgave voordat we aan de slag gaan, zo weet  jij precies waar je aan toe bent. En na de reparatie van je Sony bieden we je standaard drie maanden garantie op onze reparatie.

Klaar terwijl je wacht of met Pick-up & Return

Je kunt je Sony bij ons laten repareren op een moment dat het jou uitkomt. Kom naar onze vestiging in Den Haag en laat ons je Sony telefoon of tablet repareren. Dan heb je je toestel snel weer terug. Maar als je liever de deur helemaal niet uit gaat voor de reparatie van je Sony, is dat ook geen probleem: met de Pick-up & Return-service kun je jouw Sony thuis op laten halen voor de reparatie.

Onze tarieven

Veel reparaties hebben bij ons een vast tarief. Dat tarief zie je meteen als je je reparatie aanmeldt. Staat er voor jouw reparatie geen vast tarief? Dan krijg je van ons vooraf eerst een prijsopgave.

Besluit je daarna van de reparatie af te zien? Dan betaal je alleen de eventuele kosten die we maakten om je apparaat op te halen, te brengen en/of te onderzoeken.

Hieronder lees je de onderzoekskosten per product.

Gratis eerste diagnose en verdere kosten voor onderzoek

Voor reparaties van veelvoorkomende, eenvoudige problemen hebben wij vaste reparatieprijzen. Loop hiervoor even binnen bij een van onze vestigingen. Dan doen we meteen een snelle diagnose, gratis.

Zijn de problemen aan je toestel ingewikkelder? Dan plannen wij je apparaat in voor uitgebreider onderzoek. Als het defect daarna niet onder de fabrieksgarantie valt, ontvang je vooraf een prijsopgave. Laat je daarmee je apparaat door ons repareren? Dan is ook dit uitgebreidere onderzoek gratis.

Je betaalt alleen onderzoekskosten als je het toestel niet laat repareren. Dat geldt ook als wij na uitbreid onderzoek geen storing vinden of als de storing in de software zit. Deze onderzoekskosten hangen af van je apparaat. Zie in de tabel de kosten voor jóuw toestel.

Onderzoeks

Kosten

€ 35,09 € 29,00 excl.
 • Computer
 • Notebook
 • Smartphone
 • Tablet
 • Apple iPod
 • Apple TV
 • Apple AirPods
 • Apple Accessoires
 • Apple Watch
Onderzoeks

Kosten

€ 59,29 € 49,00 excl.
 • Apple iMac
 • Apple MacBook (Pro)
 • Apple MacBook Air
 • Apple Mac Pro
 • Apple Mac Mini
 • HP Designjet
 • Large Format PTR
Vertrouwen is belangrijk

Wat zeggen
onze klanten

“Ik heb mijn iPhone X laten voorzien van een nieuwe batterij bij Microfix. Het was zo gepiept, netjes gedaan en werkt weer als een zonnetje ? “

Marc Sulsters

“Ik heb recent mijn Macbook Pro laten repareren door MicroFix in verband met het repair program voor het toetsenbord, afspraken zijn nagekomen ben erg tevreden! ”

Frans van den Broek
Locaties

Waar vind je
onze vestigingen?

1

Leiden

Willem Barentszstraat 21-23, Leiden
 • Maandag – Vrijdag: 8:30 – 17:00
 • Zaterdag – Zondag: gesloten
2

Amsterdam-Zuidoost

Paasheuvelweg 34A, Amsterdam
 • Maandag – Vrijdag: 8:30 – 17:00
 • Zaterdag – Zondag: gesloten