Sony reparatie

Is je Sony kapot? Kletterde je Sony Xperia op de grond toen je hem uit je broekzak haalde? Laadt de accu van je tablet niet meer goed op? Of heb je een ander probleem met je apparaat? Kom dan als de wiedeweerga naar een MicroFix reparatiecentrum. Onze experts staan te trappelen om jouw telefoon of tablet te repareren, zodat hij je weer jarenlang plezier kan bezorgen. Uiteraard repareren wij jouw device enkel met originele onderdelen én geven we je garantie op iedere reparatie.

microfix sony reparatie den haag

Schermreparatie

Sony staat bekend om zijn ongelooflijk scherpe beeldschermen. Maar als het beeldscherm van je apparaat een barst of scheur heeft, kun je daar niet meer optimaal van genieten. In zo’n geval is het wijs je scherm te laten repareren door een van de monteurs van MicroFix.

Maar ook als je scherm nog helemaal heel is, kan het nodig zijn om het scherm te vervangen. Wanneer het touchscreen van je telefoon of tablet het niet meer doet bijvoorbeeld. Of als er een grijze balk over het laptop-scherm zweeft. De monteurs bij MicroFix weten wel raad met deze problemen en vervangen jouw scherm binnen de kortste keren.

Waterschade-reparatie

Viel je Xperia Z4 Tablet LTE in bad, omdat je net iets te ontspannen raakte van dat heerlijke warme water? Of nam je Sony Xperia een duik in het toilet? Dan heb je de poppen aan het dansen. Je tablet of smartphone kan namelijk niet al te best tegen water. De laatste modellen hebben een IP68 certificering. Daardoor zijn ze beter bestand tegen water. Maar misschien is jouw Sony net wat ouder. Om verdere schade te voorkomen, zet je nú je toestel uit en breng je jouw Sony direct naar een vestiging van MicroFix. In onze winkel drogen wij je Sony professioneel, reinigen we hem van binnen en buiten en laten je dan weten wat de reparatie van jouw apparaat gaat kosten.

 

Batterij vervangen

Is je Sony al wat ouder? Dan bestaat de kans dat de batterij niet meer optimaal presteert. Dat is niet zo vreemd: je batterij slijt namelijk veel sneller dan de andere hardware in jouw Sony. Het plaatsen van een nieuwe batterij is voor onze monteurs dagelijks werk. Als je op een moment dat het jou uitkomt naar binnen wandelt, vervangen wij je accu zo snel mogelijk. Vaak is deze reparatie snel klaar omdat we de meeste onderdelen snel op voorraad hebben.

MicroFix is er voor iedere Sony reparatie

Je kunt bij MicroFix terecht voor werkelijk alles wat er kapot kan gaan aan je Sony. Of je nu een Sony Xperia telefoon hebt met een mankement, zoals een defecte oplaadpoort, volumeknop die niet werkt, een speaker die zijn eigen leven leidt of een microfoon die geen enkel geluid doorlaat. De professionals van MicroFix helpen je graag verder.

Nu produceert Sony natuurlijk niet alléén supermooie smartphones, ze hebben ook fijne tablets en praktische laptops in hun assortiment. Heb je een probleem met een van deze apparaten? Ook dan zien we je graag voor de reparatie. Weet je niet zeker of wij jouw reparatie uit kunnen voeren? Neem dan even contact op met onze klantenservice voor een snel en duidelijk antwoord.

MicroFix sony reparatie den haag

MicroFix garantie

Is er geen sprake meer van fabrieksgarantie? Ook dan kunnen wij je apparaat uiteraard voor je repareren. We sturen je eerst een prijsopgave voordat we aan de slag gaan, zo weet  jij precies waar je aan toe bent. En na de reparatie bieden we je standaard drie maanden garantie op onze reparatie.

Klaar terwijl je wacht of met pick up & return

Je kunt je Sony bij ons laten repareren op een moment dat het jou uitkomt. Kom naar onze vestiging en laat ons je telefoon of tablet repareren. Dan heb je je toestel snel weer terug. Maar als je liever de deur helemaal niet uit gaat voor de reparatie, is dat ook geen probleem: met de pick up & return-service kun je jouw Sony thuis op laten halen voor de reparatie.

 

Onze tarieven

Veel reparaties hebben bij ons een vast tarief. Dat tarief zie je meteen als je de reparatie aanmeldt. Als er geen vast tarief staat, krijg je van ons vooraf eerst een prijsopgave.

Natuurlijk kun je dan besluiten om het toestel niet te laten repareren. Dan betaal je alleen de eventuele kosten die we maakten om je apparaat op te halen, te brengen en/of te onderzoeken.

Hieronder lees je de onderzoekskosten per product.

Snelle diagnose en kosten voor onderzoek

Voor reparaties van veelvoorkomende, eenvoudige problemen hebben wij vaste reparatieprijzen. Loop hiervoor even binnen bij een van onze vestigingen. Dan kunnen we vaak op voorhand al zeggen wat de kosten zullen zijn.

Zijn de problemen aan je toestel ingewikkelder? Dan plannen wij je apparaat in voor uitgebreider onderzoek. Als het defect daarna niet onder de fabrieksgarantie valt, ontvang je vooraf een prijsopgave. Laat je daarna je apparaat door ons repareren? Dan worden er geen onderzoekskosten berekend.

Je betaalt alleen onderzoekskosten als je het toestel niet laat repareren. Dat geldt ook als wij na uitbreid onderzoek geen storing vinden of als de storing in de software zit. Deze onderzoekskosten hangen af wat voor apparaat het betreft. Zie de tabel voor de onderzoekskosten voor jouw toestel.

Onderzoeks

Kosten

€ 35,09 € 29,00 excl.
 • Apple iPod
 • Apple TV
 • Apple AirPods
 • Apple Accessoires
 • Apple Watch
Onderzoeks

Kosten

€ 47,19 € 39,00 excl.
 • Apple iPad
 • Apple iPhone
 • Smartphone
 • Tablet
Onderzoeks

Kosten

€ 63,53 € 52,50 excl.
 • Apple iMac
 • Apple MacBook (Pro)
 • Apple MacBook Air
 • Apple Mac Pro
 • Apple Mac Mini
 • HP Designjet
 • Large Format PTR
Vertrouwen is belangrijk

Wat zeggen
onze klanten

“Ik heb mijn iPhone X laten voorzien van een nieuwe batterij bij Microfix. Het was zo gepiept, netjes gedaan en werkt weer als een zonnetje ? “

Marc Sulsters

“Ik heb recent mijn Macbook Pro laten repareren door MicroFix in verband met het repair program voor het toetsenbord, afspraken zijn nagekomen ben erg tevreden! ”

Frans van den Broek