Reparatie aanmelden of afspraak maken
Menu

Sony reparatie in Rotterdam

Is je Sony kapot? Viel je Sony Xperia in de toiletpot? Laadt de accu van je Sony niet meer goed op? Of heb je een ander probleem met je Sony? Kom dan vlug naar een van winkels van MicroFix. Onze experts staan in de startblokken om jouw telefoon te repareren, zodat hij je weer jarenlang plezier kan bezorgen! Natuurlijk repareren wij jouw Sony device enkel met originele onderdelen én geven we je garantie op iedere reparatie.

 

microfix sony reparatie rotterdam

Sony scherm reparatie

Het beeldscherm van jouw Sony is ontzettend helder. Maar met een barst in het beeldscherm van je Sony merk je daar weinig meer van. Een barst ontsiert je toestel niet alleen, het geeft stof en vocht ook een kans om in je telefoon te komen. Daarom repareren de Sony specialisten van MicroFix graag jouw scherm. Maar je kunt ook bij ons langskomen als het touchscreen van jouw Sony niet meer optimaal reageert. MicroFix repareert graag en snel jouw Sony scherm voor je. Je hoeft alleen maar een bezoekje te brengen aan onze winkel.

Sony waterschade reparatie in Rotterdam

Je Sony Xperia is behoorlijk waterbestendig, maar water is nog steeds niet zijn beste vriend. Hoewel de nieuwere modellen het best overleven als er een kop koffie over je telefoon heen gaat, kan vocht bij een oudere Sony voor grote problemen zorgen. Heeft jouw Sony nog geen IP68 certificering? Dan is het verstandig om je toestel direct uit te zetten. Zelfs als je Sony het nog prima lijkt te doen. Je volgende actiepunt is direct naar de dichtstbijzijnde winkel van MicroFix te komen. In onze winkel drogen we je Sony professioneel, reinigen we hem volledig en laten we je daarna weten wat de reparatie van jouw apparaat gaat kosten. Zo kom je – ook bij waterschade – bij MicroFix nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Batterij van je Sony vervangen

Laadt de batterij van je Sony niet meer goed op? Dan kan je batterij aan vervanging toe zijn. Die slijt namelijk harder dan de rest van je Sony. Maar voordat je op zoek gaat naar een telefoonwinkel in Rotterdam voor de reparatie van je Sony, adviseren we je óók eventjes je kabel te controleren. Door een kabelbreuk of een defecte oplaadpoort kunnen namelijk ook problemen met het opladen van je Sony optreden.

Is je batterij toch écht het probleem? Dan kom je gewoon vlug naar MicroFix. Wij vervangen de batterij van je Sony vakkundig. En snel, want we hebben de meeste onderdelen in onze vestigingen gewoon op voorraad. Daardoor is de reparatie van je Sony vaak al klaar terwijl jij van een kop koffie of thee geniet.

Iedere Sony reparatie voor inwoners van Rotterdam

Je kunt bij MicroFix terecht voor letterlijk iedere Sony reparatie. Misschien heb je een Sony Xperia telefoon met een mankement, zoals een defecte oplaadpoort, een gesneuvelde knop, speakers die stil blijven of kraken of een kapotte microfoon. De professionals van MicroFix in Rotterdam helpen je graag verder. Met vestigingen in de hele randstad hoef je vanuit Rotterdam nooit ver te reizen naar een winkel van MicroFix.

Maar wist je dat je ook bij ons terechtkunt voor de reparatie van andere Sony-apparaten? Als jij een Sony laptop of tablet hebt bijvoorbeeld, draaien onze monteurs hun hand niet om voor de reparatie. MicroFix maakt namelijk (bijna) iedere Sony weer blij! Weet je niet zeker of wij jouw Sony reparatie kunnen uitvoeren? Neem dan even contact op met onze klantenservice voor een snel en duidelijk antwoord.

microfix sony reparatie rotterdam

Microfix garantie

Valt je Sony nog binnen de fabrieksgarantie? Dan kun je natuurlijk contact opnemen met Sony. Maar wij mogen jouw Sony ook repareren, vaak met behoud van de fabrieksgarantie. Heb je geen fabrieksgarantie meer? Ook dan kunnen wij hem uiteraard voor je repareren. We geven je dan voor we met de reparatie aan de slag gaan een prijsopgave, zodat jij precies weet waar je aan toe bent. En na de reparatie van je Sony bieden we je standaard drie maanden garantie op onze reparatie.

Klaar terwijl je wacht of met Pick-up & Return

Je kunt je Sony bij ons laten repareren op een moment dat het jou uitkomt. Kom naar een van onze vestigingen en laat ons je Sony repareren. Dan heb je je toestel vaak dezelfde dag nog terug. Maar als je liever de deur helemaal niet uit gaat voor de reparatie van je Sony, is dat ook geen probleem: met de Pick-up & Return-service kun je jouw Sony thuis op laten halen voor de reparatie.

Onze tarieven

Veel reparaties hebben bij ons een vast tarief. Dat tarief zie je meteen als je je reparatie aanmeldt. Staat er voor jouw reparatie geen vast tarief? Dan krijg je van ons vooraf eerst een prijsopgave.

Besluit je daarna van de reparatie af te zien? Dan betaal je alleen de eventuele kosten die we maakten om je apparaat op te halen, te brengen en/of te onderzoeken.

Hieronder lees je de onderzoekskosten per product.

Gratis eerste diagnose en verdere kosten voor onderzoek

Voor reparaties van veelvoorkomende, eenvoudige problemen hebben wij vaste reparatieprijzen. Loop hiervoor even binnen bij een van onze vestigingen. Dan doen we meteen een snelle diagnose, gratis.

Zijn de problemen aan je toestel ingewikkelder? Dan plannen wij je apparaat in voor uitgebreider onderzoek. Als het defect daarna niet onder de fabrieksgarantie valt, ontvang je vooraf een prijsopgave. Laat je daarmee je apparaat door ons repareren? Dan is ook dit uitgebreidere onderzoek gratis.

Je betaalt alleen onderzoekskosten als je het toestel niet laat repareren. Dat geldt ook als wij na uitbreid onderzoek geen storing vinden of als de storing in de software zit. Deze onderzoekskosten hangen af van je apparaat. Zie in de tabel de kosten voor jóuw toestel.

Onderzoeks

Kosten

€ 35,09 € 29,00 excl.
 • Computer
 • Notebook
 • Smartphone
 • Tablet
 • Apple iPod
 • Apple TV
 • Apple AirPods
 • Apple Accessoires
 • Apple Watch
Onderzoeks

Kosten

€ 59,29 € 49,00 excl.
 • Apple iMac
 • Apple MacBook (Pro)
 • Apple MacBook Air
 • Apple Mac Pro
 • Apple Mac Mini
 • HP Designjet
 • Large Format PTR
Vertrouwen is belangrijk

Wat zeggen
onze klanten

“Ik heb mijn iPhone X laten voorzien van een nieuwe batterij bij Microfix. Het was zo gepiept, netjes gedaan en werkt weer als een zonnetje ? “

Marc Sulsters

“Ik heb recent mijn Macbook Pro laten repareren door MicroFix in verband met het repair program voor het toetsenbord, afspraken zijn nagekomen ben erg tevreden! ”

Frans van den Broek